Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 1057

Cumpără acum de la
  • Ultima carte
    44.99 LEI
    Ne vedem la capătul poveștilor. Cel mai recent roman al lui Marian Coman se deschide cu cea mai veche istorie din lume: una de iubire. Într-un prezent apropiat, Alex te trage în povestea lui și a Adei. Nu-ți lasă vreme să te înduioșezi, căci, curând, descoperi că-ți relatează ultima lor zi împreună. În paralel, îl întâlnești pe Manu, care te lasă să pătrunzi în intimitatea gândurilor sale de scriitor aflat în plină criză creativă.
  • Punk requiem
    39.99 LEI
    Un playlist pentru Timișoara de pretutindeni. „Ne plac poveștile pentru că viața fiecăruia dintre noi seamănă cu una dintre ele. Sau cu mai multe“ ne spune, la un moment dat, unul dintre personajele cărora scriitorul le dă glas în Punk requiem, un soi de prequel al Povestirilor din garaj.
  • Monstri obisnuiti
    79.99 LEI
    Anglia, 1882, Londra victoriană Charlie Ovid are șaisprezece ani și, în ciuda unei vieți pline de violență, pe trupul lui nu se află nici măcar o cicatrice. Corpul i se vindecă singur, fie că vrea, fie că nu. Marlowe, un copil găsit într-un vagon de marfă, strălucește cu o lumină albăstruie și are puteri tămăduitoare. Când doi detectivi veterani sunt recrutați pentru a-i escorta în siguranță spre nord, ei sunt forțați să se confrunte cu marginile întunecate ale monstruosului.
  • Croitoreasa din Paris
    54.99 LEI
    O croitoreasă franceză. Un spion britanic. O moștenitoare americană. Un destin care se naște în Franța sfâșiată de război. Pentru cititorii romanelor Când înflorește liliacul și Privighetoarea, iată un bestseller internațional inspirat din Al Doilea Război Mondial, care se întinde pe parcursul mai multor generații, traversează oceane și demonstrează cât de mult sunt dispuse să se sacrifice două tinere pentru dragoste și familie.
  • Cantecul muntilor
    55.00 LEI
    O familie, trei generații de femei și un război care le va schimba viețile iremediabil. „Fermecător și captivant.“ Viet Thanh Nguyen, câștigător al Premiului Pulitzer Roman câștigător al premiului pentru debut BookBrowse în 2020. Cartea redă istoria, cultura și tradiția vietnameză și vorbește despre costurile umane din timpul conflictului armat, dezvăluindu-ne, în același timp, puterea bunătății și a speranței.
  • Buddha
    45.00 LEI
    A scrie o biografie a lui Buddha este o muncă la care puțini s-ar încumeta, având în vedere tradiția exclusiv orală a Indiei acelor vremuri și, ca atare, lipsa unor informații solide, concrete privind viața personajului istoric.
  • Hotelul Portofino. Indragostiti si mincinosi
    55.00 LEI
    Amestecul de romantism, intriga si ambitii periculoase creeaza evadarea perfecta: bun-venit la minunatul Hotel Portofino de pe Riviera italiana! Este vara anului 1927, iar Hotelul Portofino prospera sub conducerea Bellei. La inceput de sezon, Bella il asteapta cu nerabdare pe fiul sau, Lucian, ca sa discute cu el despre cum ar putea transforma subsolul hotelului intr-un centru spa. Dar la scurt timp Cecil, sotul Bellei, apare neanuntat.
  • Familia Radley
    59.99 LEI
    Bestseller The Sunday Times. Familiile. Cateodata iti fac sange rau... Viata familiei Radley: tin radioul pornit mereu pe acelasi post, iau cine linistite cu vecinii din Bishopthorpe si isi neaga adevarata natura. Dar iadul e pe cale sa se dezlantuie. Cand adolescenta Clara este atacata pe drumul de intoarcere de la o petrecere, ea si fratele sau Rowan descopera in sfarsit motivul pentru care nu pot sa doarma, nu pot sa manance salata thailandeza fara teama de asfixiere si nu pot sa iasa din casa fara factor de protectie solara 60. Odata cu vizita unchiului lor mortal Will si cu suspiciunile tot mai mari ale politistilor, viata in Bishopthorpe e pe cale sa se schimbe. Radical.
  • Silozul (seria Silozul, partea I)
    59.99 LEI
    Primul volum din seria Silozul Intr-un viitor in care planeta ajunge in ruine, iar aerul este irespirabil, putinii supravietuitori s-au adapostit in infricosatorul labirint subteran din Silozul. Aici traiesc o viata plina de reguli si legi nescrise, de secrete si minciuni. Toti trebuie sa se supuna, dar unii, cei mai periculosi, indraznesc sa spere si sa viseze, infectandu-i pe ceilalti cu optimismul lor. Pedeapsa pentru ei e simpla si fatala: sunt lasati sa iasa afara. Jules este una dintre aceste persoane. Poate ultima.
  • Iti place mai intunecat
    69.99 LEI
    Stephen King, legendarul povestitor si maestru al prozei scurte, ne ofera o extraordinara colectie formata din douasprezece povestiri, multe dintre ele nepublicate pana acum si unele dintre cele mai bune pe care le-a scris vreodata.
  • Dicționar grec-român (vol. VI, K)
    60.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Dictionarul grec–roman:

    • se bazeaza pe studierea directa a autorilor antici

    • este realizat cu ajutorul descoperirilor recente in materie de tehnologie a informatiei

    • acopera aproape o mie de ani de limba greaca

    • implica cele mai importante dialecte si genuri literare

    • este proiectat pentru acces rapid si usor.

    Prezentul volum contine mai mult de 4 800 de leme si peste 15 000 de exemple.

  • Sulita desertului (seria Demon, partea a II-a)
    89.99 LEI
    Odinioara erau puternici. Pe timpul Izbavitorului au invins demonii. Dar vremurile acelea, daca au existat vreodata, au apus demult. Arlen Bales a crescut intr-o lume in care cosmarurile bantuiau oamenii, facandu-i sa se ascunda ca sobolanii. A ales sa lupte si astfel a devenit salvatorul neamului sau. Numai ca acela care apare din desert si-si spune Izbavitorul nu este Arlen. Ahmann Jardir poarta coroana Izbavitorului si a fost candva prietenul lui Arlen, insa acum isi conduce marea oaste spre nord, intr-un razboi sfant impotriva ciumei demonilor... si impotriva oricui ii sta in cale. Vechile aliante sunt puse la incercare, cele noi sunt masluite si o noua specie de demoni trece neobservata...
  • Atacul Titanilor (vol. 5+6)
    79.99 LEI

    Datorită puterii lui Eren de a se transforma în Titan, omenirea reușește să recupereze Districtul Trost, dar imediat ce misiunea e încheiată cu succes, Eren își pierde cunoștința. Se trezește mai târziu în fața comandantului Diviziei de Cercetași, Erwin Smith. Acesta vrea să pornească în căutarea „secretului titanilor“, aflat în subsolul casei lui Eren.

    Odată plecați în misiune alături de noii recruți ai Diviziei, printre care se numără Armin și Mikasa, totul pare că merge ca pe roate, până când grupul se confruntă cu un scenariu teribil: apariția unui titan inteligent. Femeia titan distruge formația de luptă, iar membrii rămași în viață se află în impas. Care va fi alegerea cea mai bună în situația dată?

  • Clubul
    50.00 LEI

    Toată lumea și-ar da și viața pentru un loc aici.

    Home reprezintă un grup de cluburi exclusiviste, unde cei bogați și celebri pot petrece până dimineața, pentru a se retrage mai apoi în apartamente luxoase, departe de privirile indiscrete ale fanilor și ale presei. Cea mai spectaculoasă locație este Island Home, o stațiune bine păzită, aflată în largul coastei britanice, iar cea mai râvnită invitație a deceniului este, de departe, cea la petrecerea de lansare, care durează trei zile.

    Dar, în culise, tensiunile au atins punctul culminant: proiectul ambițios și costisitor i-a împins pe managerul Home Group și pe cei din echipa sa la capătul răbdării.

    Toți au ceva de ascuns – fapt evident chiar înainte ca oamenii frumoși, cu secretele lor urâte, să pună piciorul pe insulă. Pe măsură ce lucrurile iau o întorsătură sinistră, iar numărul de cadavre începe să crească, unii dintre membrii clubului Island Home încep să-și dorească să nu fi fost trecuți niciodată pe lista invitaților.

  • Copilul ascuns
    54.99 LEI

    Eleanor Hamilton este o eroină a tuturor timpurilor, iar determinarea ei stă mărturie pentru ce înseamnă puterea intuiției. „Copilul ascuns” este o carte despre cum se pot naște prejudecățile și despre cum o femeie poate fi extraordinară, sensibilă și puternică în același timp.

    Eleanor este o soție fericită și mama unei frumoase fetițe de patru ani, Mabel. Soțul său, Edward, este liderul mișcării eugeniste, parte din grupul celor ce concep ideile care vor fi curând îmbrățișate de Hitler.

    Când fiica lor începe să aibă crize de epilepsie, Eleanor descoperă că Edward ascunde secrete și viața ei se destramă. Temerea unei infidelități, secretul unei întâmplări din război, reputația unui cercetător, cu toate acestea trebuie să se lupte ca să ia lucrurile în propriile mâini, totul pentru a o salva pe Mabel!

  • Moonwalk
    55.00 LEI

    Cariera strălucită și viața privată ale megastarului Michael ­Jackson au obsedat milioane de fani din întreaga lume. Hiturile lui au ajuns pe primele locuri în topuri, cu o viteză egalată doar de inevitabilele zvonuri despre viața sa personală excentrică. În Moonwalk, o carte remarcabil de sinceră și de curajoasă, Michael Jackson sparge pentru prima dată bariera de tăcere care l-a înconjurat de-a lungul timpului.

    În această relatare intimă și adesea emoționantă despre viața sa publică și privată, Michael Jackson amintește de o copilărie care a fost pe cât de dură, pe atât de plină de bucurie, dar întotdeauna impresionantă. Michael și frații săi au cântat în spectacole de amatori și în cluburile de striptease din Chicago, până când Casa de discuri ­Motown i-a transformat pe membrii trupei The Jackson 5 în superstaruri mondiale. Michael Jackson și The Jackson 5 au vândut împreună peste 200 de milioane de albume. De asemenea, povestește despre zilele vesele din adolescență, când era mereu pus pe șotii, despre călătoriile alături de frații săi și despre relațiile uneori dificile cu familia. Vorbește cu onestitate despre ce l-a inspirat în muzica lui, despre mișcările sale de dans hipnotizante și despre dorința impetuoasă de a crea, care l-a transformat într-una dintre cele mai mari legende din industria muzicală. Albumul său „Thriller“ a intrat în Cartea Recordurilor, înregistrând cele mai mari vânzări din toate timpurile.

  • Asasina de zei
    54.99 LEI

    Familia lui Kissen a fost ucisa de fanaticii unui zeu al focului. Acum, Kissen este deicid, adica o persoana care isi castiga existenta ucigand zei. Asta pana cand intalneste unul pe care nu‑l poate omori: Skedi, un zeu al minciunilor albe, a carui viata este legata misterios de cea a unui tanar nobil, amandoi fiind urmariti de ucigasi necunoscuti. Impreuna cu un cavaler, ei trebuie sa ajunga la ruinele orasului Blenraden, acolo unde salasluiesc ultimii zei salbatici, pentru a le cere acestora o favoare. Haituiti de demoni printr‑un tinut in care razboiul civil este in plina expansiune, cu totii inteleg ca ceva e putred in miezul lumii lor si ca doar ei o mai pot salva.

    Uite o poveste la care sa te opresti. Hannah Kaner construieste cu migala un univers fantasy medieval in traditia unor autori precum Robin Hobb sau George R.R. Martin. - Marian Coman, redactor-sef Armada

  • Teatru I
    199.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Cântăreața cheală

    Lecția

    Jacques

    Viitorul e în ouă

    Scaunele

    Victimele datoriei

    Amedeu

    Tabloul

    Vicontele

    Schimb de politețuri

    Nepoata-soție

    Nepoata-soție (variantă)

    Maestrul

    Îi cunoașteți?

    Salonul auto

    Guturaiul oniric

    Fata de măritat

    Scenă în patru

    Lacuna

    Improvizație la Alma

    Ucigaș fără simbrie

    Noul locatar

    Rinocerii

  • Teatru II
    199.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Pietonul aerului

    Regele moare

    Delir în doi

    Setea și foamea

    Exerciții de conversație și pronunție franceză pentru studenții americani

    Jocul de-a măcelul

    Macbett

    Ce nemaipomenită aiureală!

    Omul cu valize

    Călătorii în lumea morților

    Maximilian Kolbe

  • Mierea si amarul
    45.00 LEI
    • Autor distins cu Premiul Goncourt pentru literatura in 1987 O cultura care te obliga la tacere. In acest roman urmarim casatoria impusa a unui cuplu in care compromisurile si tristetea au dus la aparitia remuscarilor, a unor acte de lasitate si, inevitabil, la esecuri. Cei doi se agata de nefericirea lor si se hranesc cu ea, parca pentru a se pedepsi. Iar tanara lor fiica, poeta, tine un jurnal in care se ascunde drama multor femei, victime ale unei traditii si societati care obliga la tacere.
  • Hyperion (seria Hyperion Cantos, vol. 1)
    69.99 LEI
    • Premiile Hugo si Locus Pe planeta Hyperion, in afara jurisdictiei Hegemoniei Omului, asteapta Shrike. Unii il venereaza, altii sunt inspaimantati, iar altii au jurat sa-l ucida. Razboiul este pe cale de a cotropi intreaga galaxie, cand sapte pelerini pornesc intr-o ultima calatorie spre Hyperion, cautand raspunsuri la enigmele nerezolvate din vietile lor. O ultima speranta... si un secret teribil. Soarta omenirii ar putea fi in mainile lor.
  • Fara instructiuni de folosire
    49.99 LEI
    Eseuri despre cautarile si bagajele unei mileniale. "Povestile personale pot fi o cheie catre sufletele oamenilor, asa intelegem lucruri despre lume, povestindu-ne vietile si experientele", spune Ioana Burtea spre finalul cartii, iar in fraza aceasta e asezat (o parte din) adevarul pe care-l contine intre copertele sale. Caci, scriind despre sine, autoarea scrie (si) despre umanitatea din si dintre noi, despre drumul pe care il parcurgem in cautarile noastre, despre provocarile, obstacolele, alegerile si relatiile care ne dau sens, despre imperfectiunea vietilor noastre, pe care le primim Fara instructiuni de folosire, fara garantii, fara perioade de valabilitate. Cum ne impacam cu toate acestea, cum ne vindecam si cum mergem inainte?
  • Casatorie de placere
    45.00 LEI
    • Autor distins cu Premiul Goncourt pentru literatura in 1987 Amir, prosper negustor din Marocul anilor '50, pleaca intr-o calatorie lunga. Abia ajuns la Dakar, urmand cutuma islamica, o alege pe Nabou pentru o "casatorie de placere", dar se trezeste indragostit si incepe o alta viata cu aceasta a doua sotie, traita in paralel cu existenta de familie... Destinele se amesteca, asa cum se amesteca albul si negrul, frumosul si uratul, binele si raul, iubirea si ura. La fel, credintele, tabuurile, convingerile, prejudecatile.
  • Atelierul Vrajitoarelor (vol. 2)
    44.99 LEI
    "Nu poti deveni vrajitor, trebuie sa te nasti unul." Aceasta e regula absoluta. Dar Coco, o fetita simpla, devine exceptia de la regula cand vrajitorul Qifrey o accepta ca ucenica. Pentru a-i face rost de o bagheta lui Coco, Qifrey si celelalte ucenice ale sale o insotesc in Kalhn, orasul vrajitorilor. Dar acolo au parte de o intalnire neasteptata. Coco si cele trei fete sunt atrase intr-o capcana de catre ciudatul "vrajitor cu masca" si ajung intr-un spatiu misterios, din care nu pot scapa, unde dau nas in nas cu... un DRAGON! Oare doar cei alesi pot deveni vrajitori? Sau si cei care se straduiesc sa invete?
  • O femeie puternica
    50.00 LEI
    • Bestseller The Sunday Times. In adolescenta, dupa ce a citit despre autism, Fern Brady si-a dat repede seama ca si ea sufera de aceasta tulburare. S-a dus la un medic sa-i spuna banuiala ei, dar concluzia lui a fost ca se insala, asa ca a primit diagnosticul de autism abia la varsta de treizeci si patru de ani.
  • Miezul (seria Demon, partea a V-a)
    99.99 LEI
    Romanul Miezul este a cincea parte din seria Demon Nimeni nu mai stie cand si cum a inceput totul. Nimeni nu-si mai aminteste prima noapte in care lumea a fost invadata de cohorte de demoni insetati de sange. Dupa secole in care oamenii au supravietuit in adaposturi, sub protectia glifelor, Jardir s-a autointitulat Izbavitorul si a pornit Sharak Ka, razboiul final impotriva demonilor. Dar, in lupta lor, Jardir si Arlen, Omul Pictat, starnesc ceva care ar putea aduce sfarsitul a tot ce iubesc. Arlen, Renna si Jardir pornesc intr-o cautare disperata si aproape lipsita de speranta in cele mai intunecate adancimi ale Raului. Condusi de Alagai Ka, printul demonilor pe care il tin captiv, se indreapta spre Miez, acolo unde Mama Demonilor e pe cale sa dea nastere unei noi armate inepuizabile.
  • Friend zone
    50.00 LEI
    Relationship status: e complicat. Cand magnifica Kristen Peterson il intalneste pe irezistibilul Josh Copeland, este atrasa intr‑un vartej de emotii, pe care nu le poate controla. Kristen stie ca viata nu este intotdeauna asa cum ne‑o dorim. Cu toate ca visul sau de a avea copii nu poate deveni realitate din cauza unei conditii medicale, ea descopera ca fericirea nu este definita de maternitate. In timp ce navigheaza prin relatia ei complicata cu Josh, Kristen invata ca abia dupa ce se iubeste si accepta pe sine asa cum este isi poate gasi calea catre adevarata fericire. Friend Zone este o poveste emotionanta despre infruntarea momentelor grele, acceptarea adevarului si descoperirea propriei valori in afara conventiilor sociale. Abby Jimenez ne duce intr‑o calatorie plina de invataminte despre dragoste si autenticitate.
  • Cum sa iti ucizi familia
    50.00 LEI
    Faceti cunostinta cu Grace Bernard. Fiica, sora, colega, prietena, criminal in serie... Grace a pierdut totul. Si acum vrea sa se razbune. Cum sa iti ucizi familia este un roman violent si captivant despre clasa, familie, dragoste… si crima.
  • Despre memoriile femeii și alți dragoni
    39.99 LEI
    Spre sfârșitul lui 2019, scriitoarea și antropologa Raluca Nagy ajunge în Vietnam, iar criza sanitară mondială și alegerile proprii o rețin acolo aproape doi ani. Aceasta este, aparent, premisa ori pretextul memoir-ului de față. Numai că, încet, încet, autoarea se imersează în acest spațiu complet necunoscut, într-o cultură și-un context noi, în timp și-n memorie, iar ceea ce descoperă despre sine și despre lume e inedit, dar relevant pentru fiecare dintre noi.
  • Un blestem cu domiciliu stabil
    44.99 LEI
    Un profesor dornic să facă acte de caritate cumpără o casă și găsește în zid bijuteriile și banii fostului proprietar. Urmează goana după comoară, iar lanțul minciunilor și trădărilor duce, desigur, la crimă. În toiul nopții, nimeni nu doarme în sediul asociației de caritate SOLO. Împinse de căutarea unei comori, de dragoste sau de pasiunea pentru fenomene paranormale, personajele excentrice adunate aici străbat coridoarele și camerele casei vechi de o sută de ani care pare să fi păstrat în zidurile ei un blestem. Și, cum forfota nocturnă încurcă planurile cuiva, nu toți vor apuca dimineața.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura