Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 255

Cumpără acum de la
  • Traieste in lumina. Yoga pentru autorealizare
    55.00 LEI
    Atinge-ti potentialul maxim si intelege-ti profund sinele cu ajutorul acestui ghid spiritual inovator!
     
    Yoga Regala este cea mai inalta si mai importanta dintre traditiile yoga - o cale atotcuprinzatoare catre transformarea personala, care depaseste toate abordarile de tip wellness si vindecare din ziua de astazi. Orice ai face pentru a-ti imbunatati viata, Yoga Regala iti poate da mai mult din tot ce iti doresti; iti aduce lumina in toate experientele, indiferent cat de marunte. Invatand sa traiesti in lumina, iti accepti in mod deliberat si constient sinele autentic drept o fiinta cu posibilitati infinite, neingradita de griji sau indoieli.
  • Construiește-ți viața pe care o dorești
    59.00 LEI

    În „Construiește-ți viața pe care o dorești”, Arthur C. Brooks și Oprah Winfrey te invită să începi o călătorie spre mai multă fericire, indiferent cât de dificile sunt circumstanțele. Inspirați de cercetări științifice revoluționare și de timpul pe care l-au petrecut ajutând oamenii să-și pună ideile în practică, autorii îți arată cum să-ți îmbunătățești viața chiar acum, în loc să aștepți ca lumea din jurul tău să se schimbe.

    Cu înțelegere profundă, compasiune și iubire, Brooks și Winfrey ne revelează felul în care instrumentele automanagementului emoțional ne pot schimba viața instantaneu. Ei recomandă exerciții practice, bazate pe cercetări științifice, pentru a construi cei patru piloni ai fericirii: familia, prietenia, munca și credința. Și, pe parcurs, le împărtășesc cititorilor înțelepciunea câștigată cu greu în viața și cariera lor, precum și mărturiile unor oameni obișnuiți, a căror viață este plină de bucurii în pofida piedicilor și greutăților.

    Înarmat cu instrumentele automanagementului emoțional și pregătit să-ți construiești cei patru piloni, poți prelua controlul asupra prezentului și viitorului tău. „Construiește-ți viața pe care o dorești” este proiectul tău pentru o viață mai bună

  • Mananca si invinge dieta
    65.00 LEI
    Dr. William Li, medic și cercetător, un pionier în domeniul său, ne dezvăluie știința de a mânca pentru a slăbi sănătos În prima sa carte inovatoare, Mănâncă pentru a învinge boala, dr. Li a explorat universul alimentelor ca medicament, arătând că, atunci când consumăm alimente adecvate, organismul își activează cele cinci sisteme de apărare a sănătății pentru a combate cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare, bolile autoimune neurodegenerative și alte afecțiuni debilitante.
  • Outlive. Știința și arta longevității
    85.00 LEI
    În opinia doctorului Attia, sistemul perimat al tratamentelor ineficiente trebui să înlocuit cu o strategie personalizată și proactivă de obținere a longevității aplicabilă imediat.. Astfel, citind în Outlive, vom descoperi: – de ce analizele anuale de colesterol nu sunt suficiente pentru a evalua riscul real de infarct; – că este posibil să suferim de o boală a ficatului extrem de comună, care poate fi un precursor al bolilor cronice ale bătrâneții; – de ce ar trebui să uităm de „diete" și să ne concentrăm pe biochimia nutrițională, folosind tehnologia pentru a ne individualiza alimentația; – motivul pentru care activitatea fizică este cel mai puternic medicament al longevității; – de ce ignorarea sănătății emoționale poate anula eforturile de menținere a sănătății fizice. Durata vieții și starea de sănătate sunt mult mai maleabile decât credem. Putem să trasăm o cale diferită pentru viața noastră, una în care fiecare deceniu să fie mai bun decât cel precedent.
  • Începi ceva nou, rămâi pe loc sau pleci? Arta de a lua decizii
    49.00 LEI
    În viață, apar momente în care trebuie să te hotărăști asupra următoarei mutări. Cum decizi în ce direcție să mergi când alegi dacă să accepți un nou loc de muncă, să cumperi o casă, să urmezi o școală sau să începi o relație? Trey Gowdy a descoperit că cele mai importante decizii se reduc la trei variante simple: începi ceva nou, rămâi pe loc sau pleci. Gowdy a conceput pentru prima dată acest instrument de luare a deciziilor în sala de judecată în timpul unui proces federal de crimă, iar de atunci acest sistem practic l-a ajutat să decidă unde să își crească familia, când să renunțe la slujba de vis, dacă să candideze pentru Congres și când să se retragă din viața politică.
  • Înțelepciunea unui Bullfrog
    49.00 LEI
    În 2011, când a preluat conducerea Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Statelor Unite, amiralul McRaven a fost onorat să primească distincția de „Bullfrog", acordată militarului SEAL cu cea mai mare vechime în serviciul activ. Când s-a pensionat în 2014, Mc Raven avea la activ 37 de ani ca Navy SEAL, conducând bărbați și femei la toate nivelurile comunității de operațiuni speciale. În următorii patru ani, el a ocupat funcția de rector al întregului Sistem de universități din Texas, cu cei 230 000 de studenți și 100 000 de cadre didactice și lucrători din domeniul sănătății. Pe parcursul acestor patru decenii, amiralul McRaven s-a confruntat cu toate provocările imaginabile în materie de conducere, de la comandarea operațiunilor de luptă - inclusiv capturarea lui Saddam Hussein, salvarea căpitanului Phillips și raidul pentru Osama bin Laden. Înțelepciunea unui bullfrog se bazează pe aceste experiențe și pe nenumărate altele din viața incredibilă a amiralului McRaven, inclusiv situații de criză, controverse de management, tranziții organizaționale și dileme etice, pentru a oferi cititorilor cele mai importante lecții de leadership pe care autorul le-a învățat de-a lungul deceniilor de serviciu militar. Fiecare capitol oferă câte o parabolă asemănătoare cu cele din bestsellerul Fă-ți patul, bogată în informații precum cele prezentate în cartea sa de memorii Povești de pe mare, despre trăsăturile specifice de leadership necesare pentru a fi la înălțimea așteptărilor. Înțelepciunea unui bullfrog este tratatul lucid al amiralului McRaven privind calitățile care îi separă pe conducătorii buni de cei cu adevărat extraordinari.
  • Fii util. 7 reguli de viață
    59.00 LEI
    7 reguli la îndemâna oricui, pe care să le urmezi pentru a-ți realiza adevăratul scop în viață – puse laolaltă de Arnold Schwarzenegger din propria sa călătorie de permanentă reinventare și de realizări extraordinare. Cel mai mare culturist din lume. Cel mai bine plătit star de cinema. Liderul celei de-a șasea economii la nivel mondial. Faptul că toate reprezintă una și aceeași persoană poate părea o glumă, dar nu este. Acesta este Arnold Schwarzenegger. Iar lucrurile nu s-au desfășurat la întâmplare. Succesul extraordinar al lui Arnold s-a petrecut în cadrul unui proces. A fost rezultatul unei viziuni clare, al planificării atente, al muncii asidue, al comunicării directe, al rezolvării reziliente a problemelor, al curiozității și minții deschise, și al unui angajament de a da ceva înapoi. Toate acestea, călăuzite de lecția de viață primită de la tatăl lui, mai presus de orice: fii util! Cucerind fiecare tărâm pe care a pășit, Arnold a păstrat mereu îndemnul tatălui în sufletul său. Cu o voce unică și onestă, puternică și directă, cartea Fii util. 7 reguli de viață își poartă cititorul într-o călătorie inspirațională printre instrumentele folosite de autor într-o viață plină de semnificație. Arnold ne arată cum să le folosim pentru a ne construi acel viitor plin de satisfacții la care visăm.
  • Focul tacut
    59.00 LEI
    Legătura dintre inflamație, boli și dietă O captivantă investigare a inflamației – forța ascunsă aflată la rădăcina tuturor bolilor moderne – precum și a modului în care putem să o prevenim, să o tratăm sau chiar să îi neutralizăm efectele. Inflamația este răspunsul ancestral al organismului la cele mai mari amenințări, prima sa linie de apărare împotriva rănilor și agenților patogeni străini. Însă amenințările cu care ne confruntăm în prezent s-au schimbat, iar cercetările științifice recente ne arată modul în care inflamația se poate întoarce și împotriva noastră, mocnind în spatele principalilor inamici care ne ucid în ziua de azi: de la boli cardiovasculare și cancer la depresie, îmbătrânire și afecțiuni autoimune misterioase.
  • Lucrurile pe care le iubim
    59.00 LEI
    Cărți, bibelouri, obiecte de artă, telefoane IPhone, haine, mașini, muzică, păpuși, mobilă și chiar natură. Dacă ești ca majoritatea oamenilor, la un moment dat în viața ta te vei trezi bucurându-te de o relație de iubire cu un anumit lucru care îți aduce fericire, alinare sau împlinire. Cum se face că simțim atât de frecvent o pasiune intensă pentru obiecte? Ce spune această tendință despre noi și despre societatea în care trăim?
  • Biblia vitaminelor
    75.00 LEI
    Biblia vitaminelor. Peste 200 de vitamine si suplimente alimentare pentru a-ti imbunatati sanatatea, starea de bine si longevitatea Traieste mai mult si mai sanatos cu cea mai importanta carte despre vitamine a Americii - un ghid clasic revizuit si actualizat cu materiale noi bazate pe ultimele descoperiri stiintifice.
  • Fortitude. Descopera secretele fortei interioare
    65.00 LEI
    Descoperă secretele forței interioare Reziliența este termenul la modă al momentului. Ni se spune că, dacă avem această calitate, vom avea o viață fericită și plină de succese. Dacă n-o avem, trebuie să o dobândim. Dar dacă ideea de reziliență despre care ni se vorbește este un mit?
  • Codul circadian
    59.00 LEI
    Codul circadian. Cum sa scazi in greutate, sa te incarci cu energie si sa-ti transformi sanatatea de dimineata pana la miezul noptii Cand mancam s-ar putea sa fie la fel de important precum ceea ce mancam.
  • Sa rescriem codul batranetii
    59.00 LEI
    Sa rescriem codul batranetii. Convingerile despre imbatranire decid cat de mult si cat de bine vom trai Cat de mult ne influenteaza cultura in care traim convingerile despre batranete? Gandirea, comportamentul si sanatatea oamenilor sunt influentate de societate si de grupurile carora le apartin si cu care interactioneaza. A venit timpul sa ne schimbam mentalitatea despre varsta a treia, iar aceasta carte ne arata cum sa o facem.
  • Timpul viitor. De ce este utilă anxietatea (în ciuda faptului că e neplăcută)
    49.00 LEI

    Timpul viitor: un cadru concret pentru a pune sub semnul întrebării tot ceea ce știm despre anxietate și a începe să o considerăm ceea ce a fost dintotdeauna: un dar – și nu un blestem –, o sursă de forță interioară, de bucurie și ingeniozitate.

    Am fost învățați că anxietatea este periculoasă și dăunătoare, și că soluția este să o eradicăm ca pe oricare altă boală – să o prevenim, să o evităm și să o eliminăm cu orice preț. O treime dintre noi ne vom lupta cu diferite tulburări de anxietate pe parcursul vieții, iar cifrele continuă să crească exponențial atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Pentru că povestea despre anxietatea ca boală este falsă – și ne provoacă suferință.

    În această reinterpretare radicală, Dr. Tracy Dennis-Tiwary demonstrează că anxietatea este un avantaj evolutiv care ne protejează și ne întărește forțele creatoare și productive. Deși este strâns legată de stres și frică, ea este valoroasă: ne permite să ne imaginăm viitorul incert și ne constrânge să îl facem mai bun. Din acest motiv, anxietatea este inextricabil legată de speranță. Combinând ultimele cercetări din psihologie și neuroștiințe, inclusiv propriile studii, cu relatări din lumea reală și experiențe proprii, autoarea își învață cititorii cum să tolereze disconfortul creat de anxietate și să o folosească drept un instrument, în loc să se teamă și să se ferească de ea.

    Timpul viitor ne va învăța nu cum să învingem anxietatea, ci cum să o gestionăm și să o punem la treabă.

    „Cartea aceasta îți va schimba radical concepțiile actuale despre anxietate și le va înlocui cu unele mai utile. Ca expert în neuroștiința emoțiilor, Tracy Dennis-Tiwary ne oferă lectura captivantă de care avem cu toții nevoie ca să învățăm să ne îngrijorăm cu folos în loc să ne îngrijorăm mai puțin." — Adam Grant, autorul cărții „Regândește”, bestseller New York Times

  • Cum funcționează lumea cu adevărat
    59.00 LEI

    În ciuda abundenței de informații la care avem acces în zilele noastre, cei mai mulți dintre noi nu știu cum funcționează lumea cu adevărat. Cartea aceasta explică șapte realități fundamentale care ne guvernează supraviețuirea și prosperitatea. De la energie și producția de hrană, trecând prin lumea noastră materială și globalizarea ei, și ajungând la evaluarea riscurilor, mediul înconjurător și viitorul planetei, Cum funcționează lumea cu adevărat oferă o foarte necesară revenire la realitate pentru că, înainte de a putea aborda problemele în mod eficient, trebuie să înțelegem faptele.

    În această lucrare ambițioasă și incitantă vedem, de exemplu, că globalizarea nu este inevitabilă și că societățile noastre și-au crescut constant dependența de combustibilii fosili, în așa măsură încât orice promisiune privind decarbonizarea până în 2050 ține de domeniul basmelor. De exemplu, fiecare roșie cultivată în seră, pe care o cumpărăm de la supermarket, are înglobată în producerea ei echivalentul a cinci linguri de motorină și nu avem nicio modalitate de a produce oțel, ciment sau materiale plastice în cantitățile necesare fără emisii de carbon uriașe.

    În final, Smil răspunde la întrebarea cea mai arzătoare a epocii noastre: suntem condamnați irevocabil sau ne așteaptă o utopie luminoasă? Convingător, bogat în date și revizionist, acest excelent ghid interdisciplinar găsește greșite ambele extreme. Când privim lumea prin aceste lentile cantitative, descoperim adevăruri ascunse care ne schimbă felul în care înțelegem trecutul, prezentul și viitorul nostru nesigur.

  • In cautarea copacului-mama. Sa descoperim intelepciunea padurii
    59.00 LEI
    Autoarea ne introduce in lumea ei, lumea profunda a copacilor, ale carei adevaruri fascinante si vitale ni le dezvaluie: copacii nu sunt o simpla sursa de cherestea, ci formeaza un intreg cerc al vietii. Padurile sunt creaturi sociale, cooperante, conectate prin retele subterane prin care isi comunica vitalitatea si vulnerabilitatile, in comunitati nu foarte diferite de ale noastre.
  • Cum ne putem schimba. Arta de a ajunge din punctul in care ne aflam in punctul in care am vrea sa fim
    49.00 LEI
    Pornind de la cercetarile autoarei si ale colaboratorilor ei stiintifici, cartea ofera metode pentru identificarea si depasirea celor mai comune bariere in calea schimbarii, cum ar fi impulsivitatea, tergiversarea, lenea sau uitarea. Prin intermediul unor studii de caz si prin povestiri antrenante, vei afla: - de ce este atat de important momentul in care alegi sa faci o schimbare; - cum sa transformi tentatia si inertia in avantaje; - ca oferirea de sfaturi, chiar daca e vorba de ceva incomod pentru tine, te poate ajuta sa realizezi mai mult
  • De ce ne îmbolnăvim
    59.00 LEI
    Suntem bolnavi. Oameni din lumea întreagă se luptă cu boli care altădată erau considerate rare. Cancerul, bolile cardiace, boala Alzheimer și diabetul afectează milioane de oameni în fiecare an. Mulți alții se luptă cu hipertensiunea, obezitatea, steatoza hepatică, demența, valori scăzute ale testosteronului, dereglări menstruale și infertilitate, alături de multe altele. Tratăm simptomele, fără să realizăm că toate aceste boli au ceva în comun. Fiecare dintre ele este cauzată sau înrăutățită de o afecțiune cunoscută drept rezistența la insulină. Iar tu s-ar putea să o ai.
  • Materia tuturor lucrurilor
    Preț special 32.50 LEI Preț standard 65.00 LEI
    12 experimente care au schimbat lumea Uluitoarea poveste a fizicii secolului XX, relatata prin intermediul a 12 experimente revolutionare! Cum a reusit o foita de aur sa schimbe cu totul imaginea noastra despre atomi? Ce rol a jucat balonul cu aer cald in descoperirea radiatiei cosmice? Cum au contribuit la inventarea World Wide Web-ului experimentele premergatoare punerii in functiune a acceleratorului Large Hadron Collider?
  • Love Unfu*ked
    39.00 LEI
    „Iubirea are răbdare, iubirea este oarbă...” Până când nu mai este. Și atunci, ce se întâmplă? Autorul bestsellerului Unfu*k Yourself îți oferă aici o metodă dură, fără menajamente, pentru a-ți face relațiile funcționale: să îți asumi responsabilitatea de a te repara pe tine însuți.
  • E posibil să greșesc. Și alte învățături din viața mea de călugăr budist
    Preț special 22.50 LEI Preț standard 45.00 LEI

    La 26 de ani, Björn Natthiko Lindeblad a abandonat o carieră promițătoare, a renunțat la toate bunurile și i-a părăsit pe cei dragi, pentru a deveni călugăr budist. În această carte își împărtășește revelațiile obținute cu dificultate, referitoare la modul în care poți trăi o viață în care să fii mai prezent, precum și la cele mai importante lucruri în momentul în care se apropie sfârșitul vieții. Rezultatul este o ultimă lecție tulburător de frumoasă, puternică și stringentă despre cum putem trăi mai împăcați cu noi înșine, pentru a ajunge să acceptăm acea nesiguranță care este parte din tot ceea ce facem.

    Ce anume ne ajută să ne gestionăm viața, pe măsură ce se desfășoară în fața ochilor noștri? Să trăim liberi, să rămânem smeriți și să găsim alinare în vremurile grele?

    Nesiguranța și îndoiala sunt o parte naturală a vieții. Nu ne alegem gândurile. Nu controlăm forma pe care acestea o iau sau ceea ce ne vine în minte. Putem doar alege să le credem sau nu.

    Aducând în viața noastră de zi cu zi o infuzie de iubire, grație divină și umor fin, această carte ne ajută pe toți să gestionăm mai bine realitățile vieții moderne.

  • Transformarea traumei. Calea către speranță și vindecare
    Preț special 29.51 LEI Preț standard 59.00 LEI
    În paginile convingătoare și pline de compasiune ale cărții sale, dr. Gordon ne invită într-o călătorie pas cu pas spre vindecarea efectelor psihice și biologice ale traumelor inevitabile din viața noastră. Dr. Gordon și colaboratorii săi au creat și implementat cel mai amplu și mai eficient program de vindecare a traumei psihice la nivelul unei întregi populații. Dr. Gordon consideră că orice provocare poate fi depășită dacă stăpânești tehnicile adecvate. După cinci decenii de experiență clinică, el știe că trauma ne va afecta pe fiecare dintre noi mai devreme sau mai târziu. Că avem capacitatea de a ne înțelege și a ne vindeca pe noi înșine. Și că lecțiile pe care le învățăm din traume pot să ne deschidă mintea și inima pentru a obține o înțelegere mai adâncă și obiective mai clare și a oferi mai multă iubire. O carte care propune multe instrumente practice pentru reducerea stresului și anxietății, precum și soluții împotriva insomniei.
  • La asta chiar nu mă așteptam
    Preț special 22.50 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Frică. Suferință. Pierdere. Trădare. Rachel Hollis a simțit toate aceste lucruri și știe că și tu le-ai simțit. Acum, te duce de cealaltă parte. Cu umorul, onestitatea și poveștile intime de viață care au devenit marca ei distinctivă, Rachel Hollis, autoare a două cărți bestseller #1New York Times – Fată, deschide ochii! și Gata cu scuzele! –, își învață cititoarele cum să considere momentele dificile ca pe niște adevărate experiențe de învățare, să le aprecieze valoarea și oportunitatea de a se dezvolta în urma lor. Așa cum bine știu milioanele de oameni care îi citesc cărțile, care participă la conferințele sale RISE și o urmăresc pe rețelele de socializare, ea își dorește să te vadă transformându-te. Când viața ne este afectată de evenimente dificile – moartea cuiva drag, un divorț, pierderea locului de muncă – transformarea pare imposibilă, căci suferința și nesiguranța ne întunecă zilele. Dar, ne asigură Rachel, depinde de tine cum îți depășești durerea – poți să ieși din ea schimbat în bine, trăgând învățăminte în urma cărora te-ai dezvoltat și ai crescut, sau rămânând blocat în locul în care identitatea ta prinde rădăcini chiar în acele lucruri care te rănesc. Pentru Rachel, o viață bine trăită este o viață plină de sens, focalizată doar pe ceea ce este esențial. Aceasta este o carte despre sentimente importante: o carte care te inspiră și te motivează, un adevărat sprijin moral care demonstrează că întunericul poate exista alături de frumusețe.
  • Mintea ascuțită
    59.00 LEI
    Oprește-te o clipă. Ești aici în acest moment? Ești concentrat pe cuvintele din fața ta? Sau mintea îți rătăcește aiurea, în trecut sau în viitor, la ceva care te preocupă, la ce ai de făcut sau la telefon? Vestea bună e că nu nimic în neregulă cu tine – creierul tău nu este defect. Creierul uman a fost construit pentru a fi ușor de distras. Vestea și mai bună este că îți poți antrena creierul astfel încât să acorzi atenție într-un mod mai eficient. Dr. Amishi Jha, renumită expertă în neuroștiințe, și-a dedicat viața profesională încercării de a înțelege știința atenției la toate nivelurile – de la studii de imagistică cerebrală în laborator, la testarea pe teren a soldaților, pompierilor și sportivilor. Și-a asumat misiunea de a determina științific cum putem dirija întreaga putere a atenției noastre pentru a face față mai bine tuturor solicitărilor vieții. În Mintea ascuțită, dr. Jha ne ghidează prin cercetări fascinante, demontând supozițiile comune privitoare la concentrare și atenție, și oferă exerciții de 12 minute pe zi, remarcabil de flexibile și ușor de adaptat, pentru a limpezi mintea încețoșată și întări concentrarea, astfel încât să ne bucurăm cât mai mult de viață.
  • Anatomia stretchingului
    85.00 LEI
    Acum într-o variantă extinsă, îmbunătățită și actualizată, bestsellerul „Anatomia stretchingului” îți arată cum să-ți crești amplitudinea mișcării, să-ți suplimentezi antrenamentul, să-ți maximizezi mobilitatea și să te refaci mai repede după accidentări. De asemenea, vei înțelege mai bine felul în care fiecare întindere îți afectează corpul, văzând ce se întâmplă în interior.
  • Anatomia YOGA. Ghid practic al mişcărilor, posturilor şi al tehnicilor de respiraţie
    95.00 LEI

    Cel mai bine vândut ghid anatomic pentru Yoga!

    Conţinând mai multe ilustraţii anatomice color şi informaţii aprofundate, acest manual oferă o mai bună înţelegere a structurilor şi principiilor care stau la baza fiecărei mişcări şi a tot ceea ce înseamnă yoga.
    De la respiraţie şi poziţiile în picioare la inversiuni, cititorul poate vedea cum răspund anumiţi muşchi la mişcările articulaţiilor, cum modificarea unei posturi îi poate mări sau micşora eficienţa şi legătura fundamentală care există între coloana vertebrală, respiraţie şi poziţia corpului.
    Fie că te afli la început de drum sau practici yoga de mai mulţi ani, cartea de faţă va constitui o sursă de informare nepreţuită, care îşi va permite să vezi fiecare mişcare într-o lumină cu totul nouă.

    Autorii, experţi recunoscuţi pe plan internaţional în anatomie, tehnici de respiraţie şi yoga, au creat o lucrare de referinţă pentru practicanţii şi instructorii de yoga deopotrivă.

    Leslie Kaminoff este un instructor de yoga inspirat de tradiţia lui T.K.V. Desikachar, o autoritate pe plan mondial în utilizarea terapeutică a yoga. Are o experienţă de peste 32 de ani în yoga, anatomie şi tehnicile de respiraţie.

    Amy Matthews este analist autorizat al mişcării după metoda Laban/Bartenieff, fiind membră a Asociaţiei Internaţionale a Terapeuţilor Yoga.

  • Vânători, culegători, părinți
    49.00 LEI

    Când a devenit mamă, dr. Michaeleen Doucleff a citit o mulțime de cărți de parentaj, doar ca să constate că, cel puțin în cazul copilului ei, nimic nu dădea rezultatele scontate. Vrând să afle alte metode mai eficiente de creștere a copiilor, ajunge, însoțită de fiica ei, în trei dintre cele mai venerabile comunități ale lumii: familiile mayașe din Mexic, familiile inuite de dincolo de Cercul Polar și familiile hadzabe din Tanzania. Ea constată că în aceste culturi nu există problemele cu care se confruntă părinții din Occident. Cel mai frapant este că aici părinții construiesc cu copiii lor relații bazate pe cooperare, nu pe control, pe încredere, nu pe teamă și pe nevoi personalizate în locul unor repere de dezvoltare standardizate.
    Autoarea trăiește efectiv în comunitățile respective, observă și distilează informațiile adunate și apoi le transformă în idei practice, pe care le aplică în cazul fiicei sale, adesea cu rezultate uimitoare. Discută cu psihologi, experți în neuroștiințe, antropologi și sociologi și explică modul în care aceste strategii pot influența sănătatea mentală și dezvoltarea copiilor.
    Plină cu sfaturi practice pe care părinții le pot implementa imediat, Vânători, culegători, părinți ne ajută să regândim felul în care relaționăm cu copiii noștri și dezvăluie o paradigmă universală a parentajului, adaptată pentru părinții din lumea modernă.

  • Crede
    Preț special 24.51 LEI Preț standard 49.00 LEI

    În Crede, Jamie Kern Lima împărtășește povestea adevărată a unei foste chelnerițe care a reușit să transforme o idee neconvențională într-un succes senzațional la nivel mondial, a vândut apoi compania cu peste un miliard de dolari și a devenit prima femeie director executiv al unei mărci, în istoria de peste 100 de ani a concernului L’Oréal.
    Cu onestitate, Jamie Kern Lima ne dezvăluie cum a învățat să creadă în sine și își invită cititorii într-o călătorie printre povești profund personale despre suferință și reziliență. Într-un stil fascinant, care combină vulnerabilitatea cu o anumită căldură pragmatică, Crede îți ajunge la suflet și îți spune că și tu ai tot ce îți trebuie pentru a crede în tine, pentru a te cunoaște mai bine și a avea succes.

  • Inteligența hormonală
    85.00 LEI

    Deși schimbările hormonale sunt firești în viața femeilor, foarte multe dintre ele se confruntă cu simptome neplăcute legate de ciclul menstrual, sindromul ovarului polichistic, endometrioză, probleme de fertilitate, libido scăzut, probleme de somn, acnee, balonare, bufeuri și multe altele – toate, cauzate de afecțiuni hormonale. Și prea rare sunt cazurile când ele obțin răspunsuri atunci când le caută pe la doctori.
    Dar există o soluție! În cartea Inteligența hormonală, dr. Aviva Romm te ajută să identifici cauzele problemelor tale și te îndrumă pas cu pas într-un program de 6 săptămâni, cu rezultate demonstrate, pentru ca tu să obții și să îți păstrezi sănătatea hormonală și ginecologică pe toată durata vieții.
    Inteligența hormonală folosește o abordare holistică, de schimbare a regimului alimentar și a stilului de viață, trecând dincolo de tratarea simptomelor și ajungând la factorii care au impact asupra sănătății feminine, și te ajută să înțelegi faptul că un diagnostic nu înseamnă o sentință și nu îți determină destinul.

  • Arta subtilă a nepăsării. Jurnal
    45.00 LEI

    Mark Manson, autorul de bestselleruri New York Times, ne oferă un Jurnal interactiv, împărțit în cinci secțiuni care oglindesc temele din Arta subtilă a nepăsării și includ îndemnuri sub îndrumarea cărora să poți reflecta la întrebările cele mai profunde legate de emoții, valori și responsabilitate. Manson abordează aceste chestiuni cu ireverențiozitatea lui unică, oferind percepții și observații care să te ajute să-ți găsești singur răspunsurile.
    Ilustrat cu imagini color de la un capăt la altul, Jurnalul îți oferă spațiu suficient ca să contempli urcușurile și coborâșurile vieții și să înțelegi că momentele cheie din viața ta – atât cele tragice, cât și cele comice – sunt oportunități pentru dezvoltare (și uneori un prilej de amuzament sănătos).
    Într-o manieră care a devenit deja clasică, acest jurnal nu este ceva care să fie folosit „o dată pe zi” sau „o dată pe săptămână”. Poți să-l folosești în orice moment. Sau nu. Să-l lași acolo și să te întorci la el. Sau nu.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura