Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 31-60 din 628

Cumpără acum de la
  • Cartea emotiilor mele. Bucuria
    28.99 LEI
    O poveste scrisă de un sofrolog cu sfaturi pentru a te învăța să apreciezi micile bucurii de zi cu zi. Află și tu cum să o inviți pe Doamna Bucurie în inima ta și a celor din jur!
  • Cartea emotiilor mele
    58.00 LEI
    Câte emoții în această săptămână! Furie, tristețe, mândrie, timiditate, frică, bucurie, invidie... Pornește alături de micuța Lulu într-o călătorie de descoperire a emoțiilor. Ajut-o să-și controleze emoțiile folosind secțiunile și animațiile din acest album al tău.
  • 100 de activitati cu tata
    39.90 LEI
    Tatăl are un rol determinant în activitatea de dezvoltare a cipilului. "Noii tați" au înțeles acest lucru și se implică foarte mult, încă din primele zile de la naștere. Pe parcursul acestor 100 de activități ludice veți descoperi o multitudine de tehnici destinate să inducă o stare de bine copilului vostru.
  • Olimpiada de Biologie. Clasele IX-X
    49.00 LEI
    Olimpiada de Biologie Clasele IX-X. Subiecte si bareme 2014-2019. Faza judeteana si faza nationala.
  • Olimpiada de Biologie. Clasele XI-XII
    49.00 LEI
    Olimpiada de Biologie Clasele XI-XII. Subiecte si bareme 2014-2019. Faza judeteana si faza nationala
  • Educatia sociala
    72.00 LEI
    Topica acestui volum s-a construit de la programele Ministerului Educatiei pentru examenul de titularizare si examenul national de definitivare in invatamant, disciplina Educatie sociala. Am urmarit in acest fel sa venim in intampinarea nevoilor de pregatire ale cadrelor didactice care predau aceasta disciplina, dar si ale studentilor aflati in procesul de formare initiala.
  • Ocolul pamantului in 80 de zile
    62.00 LEI
    Ocolul pamantului in 80 de zile. Adaptare dupa capodopera lui Jules Verne Daca iti place aventura, daca ai visat sa vizitezi tari indepartate, daca iti plac provocarile, atunci aceasta capodopera a lui Jules Verne este cartea potrivita pentru tine.
  • 20.000 de leghe sub mari
    58.00 LEI
    In cazul in care adancurile marii au o atractie misterioasa pentru tine, daca visezi aventuri incredibile in oceanele planetei, atunci aceasta capodopera de Jules Verne este cartea potrivita! Alaturati-va profesorului Aronnax, servitorului sau credincios Conseil si marinarului Ned Land la bordul submarinului Nautilus, condus de misteriosul capitan Nemo.
  • Calatoriile lui Gulliver
    62.00 LEI
    Dacă visezi să călătoreşti în ţări misterioase, îndepărtate, să descoperi popoare noi şi să trăieşti aventuri incredibile, atunci capodopera lui Jonathan Swift este cartea potrivită. Pleacă împreună cu Lemuel Gulliver în uimitorul regat Lilliput, locuit de pitici. Îi vei ajuta pe micuţii liliputani să-şi înfrunte inamicii de pe insula Blefuscu. Dar aventurile tale nu se vor termina încă... Vei pleca din nou cu Gulliver, de data aceasta la Brobdingnag, un ţinut locuit de uriaşi, unde Gulliver va fi un pitic în țara uriașilor. Pregăteşte-te pentru aventura vieţii şi porneşte într-o călătorie de neuitat.
  • Povestea celor trei vrajitoare
    39.00 LEI
    Intamplarile amuzante ale celor trei vrajitoare: Zurlia - vrajitoarea fistichie, Prea-Nalta - vrajitoarea inalta si Scunda - vrajitoarea durdulie, sunt povestite in versuri de Simona Epure .
  • Copiii de langa calea ferata
    25.00 LEI
    Micule cititor, Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
  • Heidi
    19.90 LEI
    Micule cititor, Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
  • Ciclul vietii - O calatorie despre evolutia naturii
    128.00 LEI

    Toate poveștile au un început, un cuprins și un sfârșit, la fel ca toate lucrurile care există pe lume. Descoperă cele mai uimitoare povești de viață de pe Pământ și din spațiul cosmic: cea a unui cangur, cea a unui nor sau cea a unei stele care sclipește noaptea.

    Aceasta este o carte menită să le arate copiilor că lumea este mereu în mișcare și schimbările au loc în permanență.

    Această carte captivantă îi va transporta pe copii în întreaga lume, învățându-i despre felul în care Mama Natură menține totul în mișcare în jurul nostru, mereu într-un ciclu continuu.

  • Pilotul de pe Dunare (Benzi Desenate) - Jules Verne
    36.00 LEI

    Creionul devine bagheta magica, iar in mana lui Puiu Manu da viata, emotie si vorbe. Nicicand “Pilotul de pe Dunare”, de Verne, tatal si fiul, nu a fost mai dinamic, mai captivant, mai expresiv. Rationalizata de Dodo Nita, povestirea curge ca Dunarea, in liniile negre ale desenului plin de culoare.

    Daca evenimentele din roman nu se prea preteaza la zambete, Puiu Manu gaseste ocazia, in aceasta adaptare in banda desenata optimista si vesela, sa arunce cate o raza de soare printre norii intrigii, folosindu-se de expresiile faciale si de limbajul corporal ale personajelor. E si ocazia sa ne ofere privelisti pitoresti de pe malurile Dunarii, de la Sigmaringen la Galati, si sa reia o tema draga lui – navigatia. Sunt sigur ca ati citit deja Toate panzele sus! sau aventurile lui Dim Dunareanu, dar sunt mai putin sigur ca stiti un secret – Puiu Manu a facut iahting de performanta, invatand tainele sportului pe… lacul Herastrau. Are chiar si titlul de campion al Romaniei.

    Sa publici un album de banda desenata la 95 de ani e cu siguranta o performanta unica in lume, dar Pilotul de pe Dunare nu e doar o curiozitate editoriala – e o banda desenata antrenanta, plina de actiune, care se citeste cu sufletul la gura. E si meritul lui Dodo Nita, care rezuma firesc un roman de aproape 350 de pagini in 37 de planse BD, adaugandu-si astfel si titlul de scenarist BD unui CV deja plin (pe langa mereu reinnoita Istorie a Benzii Desenate Romanesti, a publicat volume de povestiri, articole, interviuri si monografii despre Livia Rusz, Sandu Florea, Nicu Russu, Burschi si… Puiu Manu).

  • Invatarea flexibila
    28.00 LEI

    Abordarea pedagogica diferentiata le apare multora ca solutie pentru a face fata diversitatii elevilor din scoli. Constient de aceasta diversitate existenta in clasa, de modurile personale in care se produce invatarea, profesorul va trebui sa conceapa modalitati eficiente de a proceda, iar calea de urmat este promovarea a ceea ce literatura pedagogica desemneaza de ceva timp ca fiind invatarea flexibila.

    Conceptul de “invatare flexibila” este unul generic, acoperind toate acele situatii in care elevii au ceva de spus despre cum, unde si cand are loc invatarea, fie in contextul cursurilor urmate in mod traditional, in sala de clasa, fie in context netraditionale, precum invatarea deschisa, invatarea la distanta, invatarea mobile cu ajutorul TIC. Astfel, invatarea flexibila este centrata pe elev, incurajand o mare autonomie din partea acestuia. Etosul sau este de a imputernici elevii cu responsabilitatea invatarii si de a le oferi un control mai mare asupra acesteia, astfel incat sa devina mai auto-directionati, de a creste gama optiunilor disponible atat pentru elevi, cat si pentru profesori, rezultand o estompare a granitelor interne si externe traditionale.

    In paginile acestei carti sunt prezentate mai intai complexele semnificatii conceptuale ale invatarii flexibile si temeiurile ei, problematica diferentierii intruirii, strategiile didactice prin care poate fi promovata si resursele educationale disponibile, pentru ca apoi sa fie abordate ceea ce am considerat a fi ipostazele practice ale manifestarii ei. Astfel, cei interesati de aceasta problematica, profesori, studenti, specialisti in educatie, vor gasi repere teoretice care se pot constitui in puncte de plecare pentru propriile interogatii, investigatii, reflectii si initiative care sa depaseasca practici consecrate printr-o indelungata traditie, dar uneori ineficiente.

  • Micul print. Editie completa
    18.00 LEI

    Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seară în care unul dintre părinți, sau un bunic, sau un frate ori o soră mai mare îi citește dintr-o carte mare de povești, cu ilustrații.

    Micul Prinț, cea mai iubita dintre scrierile lui și una dintre primele trei cele mai traduse cărți din toate timpurile, a vazut lumina tiparului la New York, in 1943. De atunci și până acum, povestea micului prinț s-a bucurat de un succes uriaș: i s-au dedicat muzee și expozitii, a fost ecranizată și dramatizată, iar copiii de pretutindeni o citesc și o recitesc de fiecare dată cu aceeași încantare.

  • Aventurile extraordinare ale iepurasului Paul - Dinozaurii
    9.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Extraordinarele povești ale iepurașului Paul și ale prietenilor săi!

    Ce idee i-a mai venit ingeniosului unchi al lui Paul? Să construiască o rachetă pentru a vedea dinozauri adevărați? Și la ce s-a gândit el pentru a înțelege limba păsărilor?

    Ilustrații colorate și autocolante mari pentru a rezolva exercițiile!

    O lectură distractivă și creativă pentru copii, într-un format perfect pentru acasă sau în călătorie.

    Cartea, pe lângă povestea iepurașului, conține diverse activități care îi vor captiva pe cei mici și le vor dezvolta creativitatea și abilitățile de învățare: exerciții de tip desenat și colorat, labirinturi, unește punctele, descoperă diferențele, trasează grafisme și multe altele.

  • Aventurile extraordinare ale iepurasului Paul - O vizita din spatiu
    9.90 LEI

    Extraordinarele povești ale iepurașului Paul și ale prietenilor săi!

    Ce se întâmplă cu extratereștrii care l-au contactat pe unchiul Filip? Și unde pleacă prietenii pe covorul zburător?

    Cu multe ilustrații colorate și autocolante mari pentru a rezolva exercițiile!

    O lectură distractivă și creativă pentru copii, într-un format perfect pentru acasă sau în călătorie.

    Cartea, pe lângă povestea iepurașului, conține diverse activități care îi vor captiva pe cei mici și le vor dezvolta creativitatea și abilitățile de învățare: exerciții de desenat și colorat, găsește perechea, găsește diferențele, unește punctele, trasează grafisme și multe altele.

  • Micul meu dictionar german interactiv
    9.90 LEI

    Hai cu noi într-o călătorie interesantă pentru a descoperi cuvinte în limba germană!

    Cum se numesc zilele săptămânii în limba germană? Cum se numără până la 10? Cum se numesc anotimpurile și lunile anului?

    În această carte, vei descoperi o mulțime de pagini cu ilustrații și autocolante frumoase.

    Plină de activități distractive și creative în limba germană, este ideală pentru acasă ori în călătorie!

  • Micul meu dictionar englez interactiv
    9.90 LEI

    Hai cu noi într-o călătorie interesantă pentru a descoperi cuvinte în limba engleză!

    Cum se numesc hainele tale în limba engleză? Ce animale încep cu litera C în dicționarul englez? Cum se numără în limba engleză?

    În această carte, vei descoperi o mulțime de pagini cu ilustrații frumos colorate și autocolante grozave.

    Plină de activități distractive și creative în limba engleză, este ideală pentru acasă ori în călătorie!

  • Aventurile extraordinare ale iepurasului Paul - Furtuna si Focul de tabara
    9.90 LEI

    Publisher's Synopsis

    Două povești palpitante despre iepurașul Paul și prietenii săi.

    Ce legătură este, oare, între o furtună și niște biscuiți delicioși? Și de ce focul de tabără devine, brusc, o aventură periculoasă?

    Cu multe ilustrații colorate și activități, precum și autocolante grozave.

    O lectură distractivă și creativă pentru copii, într-un format perfect pentru acasă sau în călătorie.

    Cartea, pe lângă povestea iepurașului, conține diverse activități care îi vor captiva pe cei mici și le vor dezvolta creativitatea și abilitățile de învățare: unește cuvântul cu imaginea corespunzătoare, numără obiectele, găsește perechea, colorează după cod, trasează grafisme/litere și multe altele.

  • Cartea anotimpurilor. O călătorie prin natura fascinantă a lumii
    128.00 LEI

    În această enciclopedie superb ilustrată sunt prezentate cele mai frumoase și mai impresionante scene din lumea naturii, care se petrec chiar sub ochii noștrii, în fiecare an. Această carte captivantă va transporta cititorii de pe tot globul, învățându-i despre diferitele tipuri de vreme și animale sălbatice de pe tot globul.

    An după an, clipă de clipă, Mama Natură trudește fără încetare: face nori din care cade ploaia, le arată veverițelor cum să-și pitească nuci pentru iarna friguroasă și călăuzește câte un puișor de pasăre în primul lui zbor în jurul lumii.

  • Aventurile Vulpoiului Sherlock Holmes: Misterul din librărie (vol. 2)
    48.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Multe lucruri se întâmplă în timpul prezentării noii cărți a lui Penny. Oaspeții beau un cocktail extrem de condimentat care le taie răsuflarea. Penny nu știe ce să facă, rochia ei e pătată și oaspeții par să fie supărați pe ea. Sherlock Holmes este nevoit să fie martor la răutăți și sabotaj în timp ce muncește din greu ca să restabilească ordinea în librărie. Cine a distrus evenimentul mult așteptat? În timp ce îl caută pe vinovat, detectivul explorează diferite părți ale insulei și merge chiar cu feribotul.

    *La finalul cărții veți găsi două activități de tipul găsește obiectele care vor testa atenția copiilor.

  • Aventurile Vulpoiului Sherlock Holmes: Cazul misterios al lui Pimpernel (vol. 1)
    48.00 LEI

    Pimpernel se confrontă cu o mare problemă: în mod misterios, lămâii ei iubiți mor unul după altul. Nu înțelege de ce, așa că îl roagă pe Sherlock Holmes să o ajute. El începe să interogheze toate persoanele care vin în casa ei și, astfel, întâlnește unele ciudate și amuzante. Și totuși, cineva este vinovat. Cine îndrăznește să facă rău bieților copaci care dau roade atât de gustoase?

    Ce se află în spatele acestui mister de neînțeles?

    *La finalul cărții veți găsi două activități de tipul rezvolvă labirintul care testează atenția copiilor.

  • Nu-mi mai este frică de câini
    32.00 LEI

    O carte despre depășirea fricii pentru câini pentru copiii de la 3 ani.

    Tuturor copiilor le este frică, mai mult sau mai puțin, și e ceva normal.

    Dar, uneori, această frică îi paralizează. Acesta este și cazul Paulinei: când întâlnește un câine, o apucă panica.

    Cu ajutorul fluturașului Leon și al trucurilor sale inspirate din terapiile TCC (terapiile cognitive și comportamentale), Paulina învață să-și înțeleagă frica, să și-o stăpânească și să reevalueze pericolul pe care-l reprezintă fiecare câine.

    În felul acesta, el poate reveni treptat la o viață liniștită.

    Cu multă tandrețe, generozitate și simplitate, această carte îi va ajuta, așadar, pe copii să poată spune cu mândrie: „Nu-mi mai este frică de câini!”

    TCC (terapiile cognitive și comportamentale) ne permit să ne analizăm percepțiile și să ne descriem comportamentele pentru a le reevalua și a le modifica. Acestea se bazează pe doi piloni: restructurarea gândurilor și confruntarea progresivă cu obiectul fricii.

  • Nu-mi mai este frică de doctori
    32.00 LEI

    O carte despre depășirea fricii de doctori pentru copiii de la 3 ani.

    Tuturor copiilor le este frică, mai mult sau mai puțin, și e ceva normal.

    Dar, uneori, această frică îi paralizează. Acesta este și cazul lui Clement: când urmează să se duca la doctor, îl apucă panica. Este convins că doctoral vrea să-I facă rău cu toate instrumentele lui ciudate.

    Cu ajutorul fluturașului Leon și al trucurilor sale inspirate din terapiile TCC (terapiile cognitive și comportamentale), Clement învață să-și înțeleagă frica, să și-o stăpânească și să reevalueze pericolul pe care i-l inspiră doctorul.

    În felul acesta, el poate reveni treptat la o viață liniștită. Cu multă tandrețe, generozitate și simplitate, această carte îi va ajuta, așadar, pe copii să poată spune cu mândrie: „Nu-mi mai este frică de doctori!”

    TCC (terapiile cognitive și comportamentale) ne permit să ne analizăm percepțiile și să ne descriem comportamentele pentru a le reevalua și a le modifica. Acestea se bazează pe doi piloni: restructurarea gândurilor și confruntarea progresivă cu obiectul fricii.

  • Tofinel si samanta misterioasa
    36.00 LEI
    De ziua lui, Tofinel, un soricel de camp, a primit multe cadouri minunate! Asadar, atunci cand bunicutul lui ii daruieste o punga cu seminte, este putin dezamagit. Dar cadoul primit ii ofera micutului o lectie a responsabilitatii si isi da repede seama ca ar putea fi cel mai nepretuit lucru! Cartea celebreaza magia naturii si ii invata pe copii valoarea rabdarii.
  • 30 de activitati pentru dezvoltarea increderii copiilor
    36.00 LEI
    30 de activitati pentru dezvoltarea increderii copiilor - o unealta indispensabila pentru a va ajuta copilul sa fie constient de propria valoare! Descoperiti adevaratele solutii sub forma de jocuri pentru a incuraja luarea deciziilor de catre copilul dumneavoastra si pentru a favoriza raporturile sale cu cei din jur: sofrologie, terapie prin muzica, ateliere de creatie literara, terapie prin arta, yoga.
  • 30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile
    36.00 LEI
    O unealta indispensabila pentru a surmonta cosmarul parintilor! Descoperiti adevaratele solutii sub forma de jocuri, pentru a aplana tensiunile si conflictele care sunt pe punctul de a se naste: tehnici de respiratie, yoga, terapie prin arta, sofrologie, ateliere de scriere. Autorul propune 30 de activitati amuzante, clasate pe teme, pentru a calma situatiile explozive si pentru a permite o comunicare mai buna prin intermediul jocului!
  • 30 de activitati de relaxare pentru copii
    36.00 LEI
    30 de activitati de relaxare pentru copii – instrumentul indispensabil pentru a-l ghida pe copilul dumneavoastra catre relaxare si o stare generala de bine. Sub forma jocurilor descoperiti adevaratele solutii pentru a va invata copilul sa se relaxeze si sa nu mai cedeze in fata violentei sau a incapatanarii: desen, sofrologie, meditatie, masaj, gimnastica.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura