Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 238

Cumpără acum de la
  • Vine iepurasul. Carte de colorat
    9.90 LEI
    Vine iepurasul. Carte de colorat cu nenumarate ilustratii.
  • Plansa. Copii invata despre primul ajutor
    14.00 LEI
    Afla cum sa te comporti intr-o situatie de urgenta! Cum sa reactionezi in caz de insolatie / arsuri solare, taieturi / zgarieturi, sangerare nazala, intepatura de insecta, intoxicatie, contuzie / compresie / fractura, arsura / oparire. Plansa poate fi agata cu usurinta pe perete datorita snurului aplicat.
  • Plansa. Meserii cu Ema si Eric
    14.00 LEI
    20 de ilustrații cu meserii adevărate, practicate cu talent de Ema și de Eric vor stimula copiilor imaginația, voința, pasiunile, gândirea critică și ii vor ajuta la o mai bună cunoaștere a familiei și celor apropiați.
  • Plansa. Harta Romaniei
    14.00 LEI
    Harta Romaniei ii ajuta pe copii sa observe si sa invete cu usurinta formele de relief ale tarii, judetele si resedintele de judet. De asemenea, pot invata vecinii fiecarui judet, precum si vecinii tarii noastre.
  • Plansa. Harta Europei
    14.00 LEI
    Harta jucăușă în care sunt ilustrate monumentele, tradițiile și aspectele speciale ale continentului European pe lângă granițele și relieful acestuia.
  • Plansa culori si forme geometrice
    14.00 LEI
    Culori si forme geometrice este o plansa educativa cu ilustratii color, cu ajutorul careia cei mici identifica mai usor culorile si formele geometrice. Plansa este prezentata pe intelesul copiilor, fiind impartita in 2: culori (primare, secundare, nonculori, culori calde, culori reci) si forme geometrice (patrat, dreptunghi, cerc, triunghi, oval).
  • Paste fericit! Carte de colorat
    14.00 LEI
    Desenând această carte plină cu iepurași, prezentați în diverse ipostaze, copiii se vor relaxa și își vor dezvolta creativitatea și concentrarea. Paște fericit! îi va încânta pe copii și îi va face să-și dea frâu liber imaginației și laturii artistice.
  • Din copilarie si alte povestiri
    19.90 LEI
    Povestirile din această colecție explorează diverse teme, inclusiv viața de zi cu zi în America rurală, aventurile și peripețiile personajelor și satira socială. Autorul Mark Twain este cunoscut pentru abilitatea sa de a combina umorul său inteligent cu observațiile asupra naturii umane și societății.
  • Colorez Unicorni
    14.00 LEI
    Copiii se pot relaxa și își pot da frâu liber imaginației și laturii artistice cu această carte plină cu fise de colorat cu unicorni. Acestia vor fi entuziasmați să descopere în paginile acesteia imagini cu unicorn de colorat, în diferite ipostaze.
  • Colorez printese si balerine
    14.00 LEI
    Copiii se pot relaxa și își pot da frâu liber imaginației și laturii artistice colorând această carte plină cu prințese și balerine. Cartea de colorat Colorez prințese și balerine este destinată tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.
  • Colorez pisici
    16.00 LEI
    Oricine iubește pisicile o să se piardă în frumusețea desenelor care se regăsesc în cartea de colorat pentru adulți Colorez pisici. Pentru a colora paginile acestei cărți nu trebuie să ai abilități la desen sau calități speciale, ci doar puțin timp pentru relaxare și detașare. Colorând, vei uita de problemele cotidiene și vei beneficia de momente de liniște și împlinire.
  • Colorez Dinozauri
    14.00 LEI
    Copiii se pot relaxa și își pot da frâu liber imaginației și laturii artistice colorând această carte plină cu dinozauri. Vor fi entuziasmați să descopere în paginile acesteia imagini cu animalul lor preferat în diferite ipostaze. Desenele îi încurajează pe copii să-și folosească din abundență imaginația și să se exprime liber. În mod sigur, orice copil se va bucura de imaginile de colorat cu dinozauri.
  • Cartea mea de colorat. Primavara
    9.90 LEI
    Carte de colorat de primavara pentru copii.
  • Cartea emotiilor mele. Timiditatea
    29.00 LEI
    Cartea abordează cauzele și manifestările timidității și îi învață pe copiii de la 3 ani, într-un mod plăcut și educativ, cum să își câștige încrederea în sine și să își dezvolte abilitățile sociale.
  • Cartea emotiilor mele. Frica
    29.00 LEI
    Cartea abordează tema fricii și îi învață pe copiii de la 3 ani cum să exploreze cauzele acestei emoții și să găsească modalități de a-i face față într-un mod sănătos și constructiv.
  • Cartea emotiilor mele. Bucuria
    28.99 LEI
    O poveste scrisă de un sofrolog cu sfaturi pentru a te învăța să apreciezi micile bucurii de zi cu zi. Află și tu cum să o inviți pe Doamna Bucurie în inima ta și a celor din jur!
  • Copiii de langa calea ferata
    25.00 LEI
    Micule cititor, Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
  • Heidi
    19.90 LEI
    Micule cititor, Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
  • Invatarea flexibila
    28.00 LEI

    Abordarea pedagogica diferentiata le apare multora ca solutie pentru a face fata diversitatii elevilor din scoli. Constient de aceasta diversitate existenta in clasa, de modurile personale in care se produce invatarea, profesorul va trebui sa conceapa modalitati eficiente de a proceda, iar calea de urmat este promovarea a ceea ce literatura pedagogica desemneaza de ceva timp ca fiind invatarea flexibila.

    Conceptul de “invatare flexibila” este unul generic, acoperind toate acele situatii in care elevii au ceva de spus despre cum, unde si cand are loc invatarea, fie in contextul cursurilor urmate in mod traditional, in sala de clasa, fie in context netraditionale, precum invatarea deschisa, invatarea la distanta, invatarea mobile cu ajutorul TIC. Astfel, invatarea flexibila este centrata pe elev, incurajand o mare autonomie din partea acestuia. Etosul sau este de a imputernici elevii cu responsabilitatea invatarii si de a le oferi un control mai mare asupra acesteia, astfel incat sa devina mai auto-directionati, de a creste gama optiunilor disponible atat pentru elevi, cat si pentru profesori, rezultand o estompare a granitelor interne si externe traditionale.

    In paginile acestei carti sunt prezentate mai intai complexele semnificatii conceptuale ale invatarii flexibile si temeiurile ei, problematica diferentierii intruirii, strategiile didactice prin care poate fi promovata si resursele educationale disponibile, pentru ca apoi sa fie abordate ceea ce am considerat a fi ipostazele practice ale manifestarii ei. Astfel, cei interesati de aceasta problematica, profesori, studenti, specialisti in educatie, vor gasi repere teoretice care se pot constitui in puncte de plecare pentru propriile interogatii, investigatii, reflectii si initiative care sa depaseasca practici consecrate printr-o indelungata traditie, dar uneori ineficiente.

  • Micul print. Editie completa
    18.00 LEI

    Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seară în care unul dintre părinți, sau un bunic, sau un frate ori o soră mai mare îi citește dintr-o carte mare de povești, cu ilustrații.

    Micul Prinț, cea mai iubita dintre scrierile lui și una dintre primele trei cele mai traduse cărți din toate timpurile, a vazut lumina tiparului la New York, in 1943. De atunci și până acum, povestea micului prinț s-a bucurat de un succes uriaș: i s-au dedicat muzee și expozitii, a fost ecranizată și dramatizată, iar copiii de pretutindeni o citesc și o recitesc de fiecare dată cu aceeași încantare.

  • Aventurile extraordinare ale iepurasului Paul - Dinozaurii
    9.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Extraordinarele povești ale iepurașului Paul și ale prietenilor săi!

    Ce idee i-a mai venit ingeniosului unchi al lui Paul? Să construiască o rachetă pentru a vedea dinozauri adevărați? Și la ce s-a gândit el pentru a înțelege limba păsărilor?

    Ilustrații colorate și autocolante mari pentru a rezolva exercițiile!

    O lectură distractivă și creativă pentru copii, într-un format perfect pentru acasă sau în călătorie.

    Cartea, pe lângă povestea iepurașului, conține diverse activități care îi vor captiva pe cei mici și le vor dezvolta creativitatea și abilitățile de învățare: exerciții de tip desenat și colorat, labirinturi, unește punctele, descoperă diferențele, trasează grafisme și multe altele.

  • Aventurile extraordinare ale iepurasului Paul - O vizita din spatiu
    9.90 LEI

    Extraordinarele povești ale iepurașului Paul și ale prietenilor săi!

    Ce se întâmplă cu extratereștrii care l-au contactat pe unchiul Filip? Și unde pleacă prietenii pe covorul zburător?

    Cu multe ilustrații colorate și autocolante mari pentru a rezolva exercițiile!

    O lectură distractivă și creativă pentru copii, într-un format perfect pentru acasă sau în călătorie.

    Cartea, pe lângă povestea iepurașului, conține diverse activități care îi vor captiva pe cei mici și le vor dezvolta creativitatea și abilitățile de învățare: exerciții de desenat și colorat, găsește perechea, găsește diferențele, unește punctele, trasează grafisme și multe altele.

  • Micul meu dictionar german interactiv
    9.90 LEI

    Hai cu noi într-o călătorie interesantă pentru a descoperi cuvinte în limba germană!

    Cum se numesc zilele săptămânii în limba germană? Cum se numără până la 10? Cum se numesc anotimpurile și lunile anului?

    În această carte, vei descoperi o mulțime de pagini cu ilustrații și autocolante frumoase.

    Plină de activități distractive și creative în limba germană, este ideală pentru acasă ori în călătorie!

  • Micul meu dictionar englez interactiv
    9.90 LEI

    Hai cu noi într-o călătorie interesantă pentru a descoperi cuvinte în limba engleză!

    Cum se numesc hainele tale în limba engleză? Ce animale încep cu litera C în dicționarul englez? Cum se numără în limba engleză?

    În această carte, vei descoperi o mulțime de pagini cu ilustrații frumos colorate și autocolante grozave.

    Plină de activități distractive și creative în limba engleză, este ideală pentru acasă ori în călătorie!

  • Aventurile extraordinare ale iepurasului Paul - Furtuna si Focul de tabara
    9.90 LEI

    Publisher's Synopsis

    Două povești palpitante despre iepurașul Paul și prietenii săi.

    Ce legătură este, oare, între o furtună și niște biscuiți delicioși? Și de ce focul de tabără devine, brusc, o aventură periculoasă?

    Cu multe ilustrații colorate și activități, precum și autocolante grozave.

    O lectură distractivă și creativă pentru copii, într-un format perfect pentru acasă sau în călătorie.

    Cartea, pe lângă povestea iepurașului, conține diverse activități care îi vor captiva pe cei mici și le vor dezvolta creativitatea și abilitățile de învățare: unește cuvântul cu imaginea corespunzătoare, numără obiectele, găsește perechea, colorează după cod, trasează grafisme/litere și multe altele.

  • Citesc si inteleg. Caietul meu pentru lectura. Clasa I
    16.00 LEI
    Caietul este conceput pe 34 de saptamani, in concordanta cu planificarea calendaristica. Sunt abordate texte informative, texte literare - poezie si proza, texte functionale, banda desenata, texte stiintifice.
  • Cei trei muschetari (vol.1)
    29.00 LEI
    Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia; • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje; • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri…
  • Cei trei muschetari (vol. 2)
    29.00 LEI
    Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia; • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje; • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri…
  • Sofia si pisoiul Miau
    29.00 LEI
    Va invitam sa o insotiti pe Sofi, o mica strengarita care indrageste pisicutele, de-a lungul unei zile pline de aventuri, in care Sofi si Miau, fac cunostinta cu mici vietati din poiana: furnici, rame, șopârle, fluturi, albine... Versurile pline vioiciune ale Simonei Epure sunt insoțite de desene inspirate realizate de Cornelia Revulets.
  • Cum sa-ti inveti dragonul sa ajute
    29.00 LEI
    In aceasta serie incantatoare, ilustratiile tandre, amuzante si colorate ale Annei Lang dau viata unor noi aventuri pentru Lily si puiul ei de dragon, pe care il invata o lectie fundamentala in fiecare volum. In aceasta serie, Lily il va invata pe micul dragon importanta de a-i asculta pe cei din jur, de a imparti jucariile, de a oferi ajutorul si de a sti sa astepte.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura