Cărți

Grilă Listă
Setați descendent

8 Articole

Cumpără acum de la
  • Alege fericirea
    42.00 LEI
    “Alege Fericirea” reprezintă o serie de practici spirituale pe care fiecare le poate aplica în viața lui zilnică. Dacă te-ai întrebat ce ai putea schimba în ceea ce faci zilnic pentru a-ți putea îmbunătăți calitatea vieții, această carte îți va răspunde prin cele mai simple practici.
  • Viata nu este un picnic
    63.00 LEI

    Viața nu este un picnic prezintă succesul ca fiind de cele mai multe ori rezultatul muncii asidue, al transformării provocărilor în oportunități, al încrederii în tine însuți, dar și al încăpățânării de a face ce ai de făcut în ciuda tuturor divergențelor și a tuturor celor care încearcă să te convingă să renunți. Mai mult, succesul nu vine ușor și are prețul său; ai nevoie de curaj să plătești acest preț, pentru că norocul este întotdeauna de partea celor curajoși.

    Acesta este exact subiectul cărții: urcușurile și coborâșurile, lupta, temerile și certitudinile, credințele și îndoielile, toate prezentate în cel mai uman și inspirațional mod posibil.

    Este semnul de generozitate al unui om care a făcut o misiune din a împărtăși cele mai adânci simțăminte și abordări, într-o carte în care povestea propriilor sale bătălii se bazează pe atu-urile sale și pe îndepărtarea propriilor slăbiciuni, totul fiind prezentat în cea mai bună versiune a vieții sale personale și profesionale.

    Citind această carte veți trece de la emoție la trăire și vă veți simți profund inspirați.

    Viața nu este un picnic, întotdeauna, dar este frumoasă atunci când este într-adevăr trăită.
  • Fluturi in gradina
    31.50 LEI

    Fluturi in gradina este o poveste despre dragoste şi spiritualitate.

    Linda, Katie, Roy şi Penelope au ceva în comun: o experienţă de viaţă anterioară în regatul Navarrei din secolul al XV-lea. Pe vremea aceea, oamenii motivaţi de răzbunare şi gânduri necurate provocau moartea unor nevinovaţi, arzându-i de vii.
    Între timp, în zilele noastre, în Carolina de Nord, Statele Unite, o tragedie dezbină o familie şi le schimbă traiul pentru totdeauna. O multimilionară din New York intervine pe parcurs ca o piesă de puzzle în destinul acestei familii.
    Gelozia şi răzbunarea sunt câteva din trăirile care le-au ţinut laolaltă, de-a lungul mai multor secole, pe personajele acestei poveşti de iubire, aflate într-o misiune: să deprindă iubirea necondiţionată, astfel încât să poată evolua şi să-şi purifice spiritele.
    Fluturi în grădină este un roman de dragoste pentru toţi cei interesaţi să afle mai multe despre adevărata noastră misiune în viaţa aceasta: de a ne purifica şi dezvolta spiritele. Prin călătoriile acestor personaje, cititorul va învăţa despre lumea spirituală, reîncarnare şi doctrina spiritismului.
  • Karma Relatiilor
    38.59 LEI
    Epuizat din stoc

    Dacă vrei să afli în ce tip de relație te afli și cum poți să o rezolvi, dacă ai întrebări referitoare la relația ta, cu siguranță dr. Carmen Harra și Alexandra Harra îți vor răspunde prin această carte.


    Daca ne referim la interactiunile noastre cu familia, prietenii si cu oamenii cu care traim sau lucram, drama poate fi coplesitoare si confuza daca nu suntem indrumati de dragoste — tratamentul karmic pentru orice gand, ruptura, neintelegere, conflict si tradare.
    In Karma relatiilor, psihologul clinic dr. Carmen Harra si antrenorul pentru viata certificat Alexandra Harra se bazeaza pe cunostintele lor legate de psihicul uman si de metafizical, experienta din terapie si consiliere si propriile for interactiuni umane pentru a va ajuta sa descalciti complexitatea relatiilor romantice si interpersonale — si a profita la maximum de ele.

    NU INTAMPLATOR ACEASTA CARTE A AJUNS IN MAINILE TALE, CU CE TIP DE RELATIE TE CONFRUNTI LA ORA ACTUALA SI CUM POTI S-O REZOLVI?

    Karma relatiilor reprezinta o busola esentiala si un ghid pentru atragerea si navigarea prin relatii autentice, pasionale si pline de iubire.
    Carmen Harra a dezvaluit cu maiestrie si compasiune izvorul unei vieti implinite si pline de sens... capacitates de a iubi si de a fi iubit in mod constient.
    Recomand cu caldura aceastei carte! Dr. DARREN R. WEISSMAN

  • Karma de fiecare zi
    31.50 LEI

    O calatorie de auto-descoperire, care iti va deschide larg puterea de ințelegere, astfel incat sa fii liber sa faci ceea ce tuturor ne este harazit sa facem – sa te bucuri si sa faci o sarbatoare din pretiosul dar al vietii!.

  • Din viata unui inger intrupat
    26.25 LEI

    Un apel la trezire si constientizare de sine si, in acelasi timp, o sursa de inspiratie, sansa pentru eliberarea voastra, a sinelui intemnitat in reguli si credinte.

  • Lectii pentru viata
    29.40 LEI

    Relatii esuate, tradari, dezamagiri, pierderea celor dragi, nemultumirile vietii de zi cu zi sunt doar cateva dintre subiectele abordate in aceasta carte menita sa iti fie un tovaras de nadejde.

  • Adevarul nu moare niciodata
    28.35 LEI

    "Incearca sa iti imaginezi moartea nu ca un sfarsit ci ca o eliberare a spiritului spre acasa."

Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura