Persoana juridica

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 61-90 din 690

  • Esti ceea ce faci
    39.00 LEI
    Nicio cultură organizațională nu poate înflori în lipsa participării entuziaste a liderului ei. Indiferent cât de bine gândite, atent programate și stăruitor aplicate ar fi elementele tale culturale, un comportament inconsecvent sau ipocrit al persoanei responsabile va arunca totul în aer.
  • Puterea magica a gandului
    50.00 LEI
    De ce unii reușesc, iar alții nu? Ce au unii și nu au ceilalți? Dr. David J. Schwartz nu s-a mulțumit cu răspunsurile psihologiei, sociologiei sau ale istoricilor. Autorul a refuzat să creadă că factori precum ereditatea sau condițiile sociale ar fi decisivi pentru o viață împlinită financiar, sentimental sau social. Așa a descoperit că succesul imens al unor oameni nu se datorează neapărat inteligenței, educației sau norocului. La baza lui stă o putere interioară, pe care au cunoscut-o marile personalități istorice și pe care o poți descoperi și tu, aplicând principiile din această carte.
  • Cum să conduci
    77.00 LEI
    Momentele de criză ori scot la iveală adevărații lideri, ori îi copleșesc pe cei nepregătiți. Tocmai din acest motiv DAVID RUBENSTEIN caută ingredientele secrete ale unui lider carismatic, inteligent, competent și capabil să încurajeze și să comunice elocvent cu cei din jur. Prin intermediul unor interviuri intime și curajoase vei afla principiile celor mai cunoscuți oameni din lume. Vei descoperi filozofia de viață a unor lideri precum Oprah Winfrey, Warren Buffett, Phil Knight, Nancy Pelosi și mulți alții, le vei cunoaște motivațiile și obstacolele, iar poveștile lor te vor inspira să perseverezi și să ajungi pe culmile succesului.
  • Cu ce se mănâncă de fapt Marketingul
    41.90 LEI
    Epuizat din stoc
    Cartea de față își propune să fie arma secretă a managerilor români atunci când doresc să-și eficientizeze și optimizeze activitățile de marketing ale companiilor pe care le conduc. S-ar putea să crezi că totul ține de promovare. Și s-ar putea să mai crezi că numai de cea online, iar din câteva clicuri să ai succes. Lucrurile sunt însă nițel mai complicate, iar un business adevărat are nevoie în primul rând de niște piloni gândiți corect. Și atunci începem să vorbim despre marketing. Ce înseamnă marketingul astăzi? Ce face mai exact un specialist în domeniu și mai ales ce poți face tu? Cum construiești o cultură orientată către client? Cum auditezi strategia actuală și afli dacă a fost bună sau trebuie să schimbi concepte întregi? Care sunt valorile propuse și misiunea? Care ar trebui să fie politica ta prețuri? Îți cunoști competiția? Cum elaborezi un plan de marketing, pas cu pas? Cum stabilești un buget de marketing și ce rezultate ar trebui să-ți aducă? Sunt numai câteva din întrebările la care îți răspund detaliat Daniela Șuhanea, CEO franc.agency, cu peste 13 ani de experiență în crearea, implementarea și coordonarea a peste 1.000 de campanii de marketing online și offline, la nivel național și internațional, și Attila Birtha, CEO proClick (din 2004), care a ajutat la îmbunătățirea prezenței în mediul online a mai multor branduri cunoscute din România (eJobs.ro, Bestkids.ro, PCGarage.ro, evoMag.ro, Elefant.ro, F64.ro ș.a.).
  • Rebeliune în marketing
    26.00 LEI
    Într-o lume în continuă schimbare, în care consumatorii devin tot mai reticenți la formele tradiționale de publicitate, iar canalele de vânzări se multiplică vertiginos sub impactul noilor tehnologii digitale, profesioniștii în marketing trebuie să se adapteze necontenit la actualele tendințe ale pieței, prin intermediul unor campanii articulate pe valori profund umane. Analizând cauzele fenomenului, perceput ca o adevărată „rebeliune în marketing”, Mark Schaefer surprinde conotațiile psihologice, sociologice și antropologice ale acestui domeniu și propune strategii durabile, menite să restabilească relația dintre un brand și clienții săi. Într-un stil pasionant și riguros, dar totodată captivant prin umor și vervă retorică, cartea de față reprezintă un valoros itinerar, ce cartografiază recentele destinații de marketing, în care lumea digitală și rețelele sociale devin repere de neocolit, iar transparența, temeritatea și aderența la schimbare constituie principiile călăuzitoare.
  • Limbajul corporal digital. Cum să câştigi încredere şi să creezi conexiuni indiferent de distanţă
    59.00 LEI

    Ghidul definitiv pentru comunicarea și conectarea într-o lume hibridă.

    Răspunsuri prin e-mail care vin cu o săptămână mai târziu. Conversații video pline de „Vai, scuze, continuă” și „Mă poți auzi?!”. Mesaje text ambigue. Punctuație stranie, pe care nu o poți descifra. E cumva de mirare că avem nevoie de atât timp și efort pentru a înțelege comunicarea? Cum de am pierdut capacitatea înnăscută de a ne înțelege unii pe alții?

    Oamenii se bazează pe limbajul corporal pentru a relaționa și pentru a consolida încrederea, însă, cum majoritatea comunicării dintre noi are loc din spatele unui ecran, semnalele limbajului corporal tradițional nu mai sunt vizibile. Sau sunt? În Limbajul corporal digital, Erica Dhawan combină cercetările de ultimă oră cu narațiunea antrenantă pentru a decodifica noile semnale și indicii care au înlocuit limbajul corporal tradițional, indiferent de gen, generație și cultură. În viața reală, ne aplecăm spre interlocutor, ne descrucișăm brațele, zâmbim, aprobăm din bărbie și facem contact vizual pentru a arăta că ascultăm și că ne pasă. Pe internet, citirea cu atenție este noua formă de ascultare. Exprimarea clară este noua empatie. Și un apel telefonic sau video face cât o mie de e-mailuri.

    Această carte îți va transforma neînțelegerile zilnice într-un set de legi pricepute de toată lumea, care încurajează conexiunile, indiferent de distanță. Dhawan investighează o gamă largă de discuții, de la ședințe video cu mulți participanți până la schimburile zilnice de e-mailuri, mesaje text, mesaje instant și conferințe telefonice. Oferă perspective și soluții pentru a ajuta orice persoană să găsească încrederea și claritatea într-o lume în perpetuă schimbare.

  • Burnout. Ghid de supravietuire
    58.00 LEI

    Nu există nicio magie pentru dezlănțuirea supereroului corporatist din interiorul tău, nici diagrame bizare de productivitate și, cu siguranță, nici aiureli despre cum să lucrezi „mai inteligent“.

    Poate că sfaturile de aici nu vor vindeca burnoutul în totalitate, dar îți vor oferi o alinare imediată. Prin urmare, fie că abia începi să sfârâi, fie că ești mistuit, ia o gură de aer.

    Există viață și în burnout.

  • Managerul neoficial de proiect
    39.90 LEI

    Trăim într-o lume guvernată de viteză, de haos, confruntându-ne cu o avalanșă nestăvilită de informații. Cartea aceasta este instrumentul ideal pentru oricine are dificultăți în a-și organiza proiectele personale sau profesionale. Se adresează celor cărora li se cere „să rezolve repede“ orice problemă. Oamenii care mută munții din loc la muncă, dar și acasă. Oamenii de la care se așteaptă să se descurce în orice situație, indiferent de greutățile ivite în cale.

    De pildă, în multe companii s-a creat această așteptare legată de capacitatea angajaților de a coordona și conduce proiecte. Însă sunt mari șanse ca respectivii angajați să nu fi făcut niciun fel de pregătire formală în domeniul managementului de proiect. Acesta nu este titlul oficial al postului pe care îl ocupă, poate nici măcar jobul ideal. Dar volumul de față te poate ajuta să obții performanțele dorite din inedita postură de manager neoficial de proiect.

    Cartea cuprinde sfaturi practice, învățându-te elementele de bază într-o manieră perfect adaptată mediului de lucru și vieții de zi cu zi. Te vei întâlni cu exemplele grăitoare ale unor manageri neoficiali de proiect care au pus cu succes în practică această abordare. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: inițierea, planificarea, execuția, monitorizarea/ controlul, finalizarea. Mai mult decât atât, te vei putea bucura de anecdotele captivante și memorabile extrase din situații reale.

  • Cum să vorbim în public (ediție de colecție)
    75.00 LEI

    Care sunt secretele pentru a fi un bun vorbitor?

    Cum putem să ne dezvoltăm memoria și să ne structurăm discursul astfel încât să ne convingem și să ne captivăm publicul?

    Cum să ne stăpânim emoțiile și să devenim elocvenți?

    Cartea de față ne oferă principiile și metodele necesare prin care să ne îmbunătățim capacitățile oratorice și să transmitem eficient mesajul, oricare ar fi acesta.

    Succesul răsunător de care s-a bucurat această carte se bazează nu doar pe faptul că autorul este un maestru al oratoriei, ci și pe talentul său de a-i motiva pe ceilalți să‑și descopere însușirile ascunse de orator.

  • Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna
    65.00 LEI

    Această carte îți arată cum să pornești la drum, neavând nimic, şi să te retragi din activitate eliberat de griji financiare, în mai puţin de zece ani. Află cum poţi face acest lucru.

    Robert T. Kiyosaki a pus sub semnul întrebării și a schimbat perspectiva a zeci de milioane de oameni asupra banilor. Adept al unor păreri care contrazic deseori înțelepciunea convențională, Robert și-a câștigat reputația de om, franc, curajos și lipsit de prețiozități. O lume întreagă îl privește ca pe un susținător înfocat al educației financiare.

  • Mai presus de bani... echipa antreprenorului
    60.00 LEI

    Afacerile sunt un sport de echipă. Învață cum să construiești echipa câștigătoare.

    Oamenii cu care ne înconjurăm și cei la care apelăm pentru sfaturi ne pot hotărî destinaţia: succes sau eșec. La fel ca în Tată bogat, tată sărac, ROBERT KIYOSAKI ne învaţă că aceia care gândesc precum săracii vor rămâne veșnic săraci, fără să își depășească vreodată condiţia. Echipa pe care ţi-o creezi, la serviciu și în viaţa personală, va determina dacă ideea ta de un milion de dolari se va transforma într-un salariu de un milion de dolari.

  • Profețiile tatălui bogat
    55.00 LEI

    Astăzi, milioane de oameni depind e planurile de pensii pentru a-și asigura viitorul. Mulțumită acestora, angajații și-au făcut propriile scheme financiare de pensionare, beneficiind de creșterea constantă, dovedită științific, a bursei de valori. Înnsă când planul de pensii de-abia își căpăta popularitatea, acum mai bine de două decenii, Robert Kiyosaki prezice consecințele economice grave de care vor suferi cei nepregătiți.

    Tatăl bogat spunea: „Reforma pensiilor are multe neajunsuri, pe care lumea le va înțelege abia peste mulți ani.”

     

    Cartea se concentrează pe alegeri noi, pe direcții noi și pe un viitor financiar nou.

    – Robert Kiyosaki

  • Conducta de milioane
    35.00 LEI

    Indiferent de meseria pe care o ai, ai fost învățat că trebuie să muncești, respectând un program prestabilit, ca la sfârșitul lunii să primești salariul. Acesta este modelul pe care l-ai primit de la generațiile dinaintea ta și pe care îl dai mai departe generațiilor de după tine; acesta este modelul în care credem orbește. Acum îi poți spune „STOP“!

  • Superstar în vânzări
    38.00 LEI

    După 30 de ani în care a instruit sute de mii de profesioniști în vânzări din zeci de țări, Brian Tracy este recunoscut ca autoritate în domeniu. Aici, el îți dezvăluie cele mai importante principii, care vizează atât jocul interior, deci componenta mintală, cât și jocul exterior, adică suma metodelor și tehnicilor de realizare efectivă a unei vânzări.

    Brian Tracy îți arată în mod direct și clar cum să obții mai multe întâlniri de vânzări, cum să construiești un raport de încredere ridicat încă din primele minute ale întâlnirilor, cum să susții prezentări de vânzări mai eficiente și mai bune și cum să închei mai multe vânzări, mai repede ca oricând.

  • Școala de afaceri
    47.00 LEI

    Reţeta succesului pusă la dispoziţia cititorilor e simplă şi urmează trei paşi: construirea unei afaceri de succes, reinvestirea veniturilor în afacerea respectivă şi investirea într-o altă afacere, preferabil în domeniul imobiliar.

    Şcoala de afaceri oferă o lecţie de îmbogăţire, lucru văzut nu ca scop în sine, ci ca mijloc de atingere a libertăţii financiare. Surprinzător, nu educaţia intelectuală primează pentru atingerea succesului, ci cea emoţională. Nu cei mai inteligenţi oameni devin bogaţi, ci cei mai hotărâţi, cei care ştiu să aibă vise măreţe şi sunt capabili să îşi creeze şi să urmeze planuri pentru îndeplinirea acestora.

  • Un IQ financiar mai bun
    55.00 LEI

    Kiyosaki prezintă cele cinci tipuri de IQ financiar, necesare fiecărei persoane care doreşte să obţină independenţa financiară: cum să faci mai mulţi bani — să afli cât valorezi cu adevărat, cine îţi sunt clienţii şi cum să-ţi conturezi viitorul financiar; cum să-ţi protejezi banii — să priveşti taxele ca fiind inerente vieţii, alături de tine la bine şi la rău, căci „nu contează cât câştigi… ci cât îţi rămâne“; cum să-ţi aloci banii — să înveţi cum să trăieşti pe baza unui buget, deoarece nu e suficient să vrei un trai bun, trebuie să-l şi planifici; cum să ai profit prin efectul de levier — să ştii cum să pui banii să lucreze pentru tine, aceasta fiind o abilitate crucială; cum să fii mai informat în plan financiar — să accelerezi procesul de îmbogăţire, pe măsură ce asimilezi tot mai multe informaţii.

     

    Această carte nu conţine sfaturi financiare. Dar te ajută să devii mai inteligent în plan financiar, aşa încât să poţi înţelege informaţiile pe care le primeşti şi să-ţi găseşti propria cale spre nirvana financiară. Pe scurt, să ajungi bogat devenind mai inteligent.

    – Robert T. Kiyosaki

  • Aici e răspunsul
    45.00 LEI

    Ai citit zeci de cărți în speranța că vei învăța cum să pui pe picioare o afacere, și tot nu știi ce ar trebui să faci? Te-ai împotmolit într-o mulțime de concepte abstracte și de clișee? Uită-le! Pentru că acum ții în mână un ghid inedit, scris simplu și alert, care îți arată cu claritate principiile de urmat.

    Poate că inițial te vor bulversa unele idei ale autorului. Poate că vei fi surprins să afli, de pildă, că nu există niciun guru în business și nici vreo rețetă de-a gata pentru succes. Că degeaba muncești din greu, câtă vreme unei afaceri îi lipsesc dinamica și potențialul. Că trebuie să îți asumi riscuri nerușinate, dar și îți dai seama când e mai bine să renunți. Că trebuie să inovezi mereu. Să creezi un brand sau un website de succes pentru compania ta. Să nu cauți domenii de nișă, nici să recurgi la un marketing țintit...

    Mai mult, autorul te ia cu el în propria-i aventură captivantă în lumea businessului, povestindu-ți cum a plecat de la zero și a ajuns să dețină afaceri de milioane de dolari. Aventura lui Dan Norris e dovada vie că ideile pe care ți le împărtășește sunt valide. Urmează-le – și vei ajunge, la rândul tău, un antreprenor de succes.

  • Calea către independența ta financiară
    70.00 LEI

    Indiferent de stadiul vieții în care te situezi, ai șansa să pornești chiar acum pe calea spre libertatea financiară și vei avea multe de câștigat. După cum spunea Albert Einstein, dobânda compusă e a opta putere a lumii și trebuie să înveți s-o folosești, pe lângă multe alte strategii și instrumente financiare.

    Cu zeci de ani de înțelepciune și experiență, ghizii tăi în această expediție sunt Peter Mallouk, trei ani la rând consilierul financiar nr. 1 în lume, conform Barron’s, și Tony Robbins, strateg de renume mondial pe teme de dezvoltare personală și de afaceri.

  • Cum se fac banii
    70.00 LEI

    Nu te baza că vei câștiga la loto sau că vei primi și tu, într-o bună zi, o moștenire de la vreo mătușă bogată. Cu toții avem idei preconcepute legate de bani, salariu, credite, economii și investiții, dar, dacă ești dispus să le lași în urmă, vei ajunge să îți formezi obiceiuri financiare noi, extrem de utile.

    Ce ai face știind că oricine poate obține mai mulți bani și poate ajunge să-și trăiască viața de om bogat, doar aplicând niște principii simple? Ramit Sethi îți va răspunde la toate aceste întrebări și la multe altele. Vezi ce poți schimba chiar de azi!

  • Nudge. Cum să luăm decizii mai bune în privința banilor, a sănătății și a mediului înconjurător
    65.00 LEI

    De la prima apariție, acum peste un deceniu, Nudge a intrat în vocabularul oamenilor de afaceri, al decidenților politici, al cetățenilor implicați și al consumatorilor din toată lumea. Cartea a stimulat apariția a peste 400 de „unități Nudge” în structurile de guvernare din lume și a nenumărate grupuri de economiști comportamentali în toate sectoarele economiei. Ne-a învățat cum să folosim inteligent „arhitectura alegerii” – un concept inventat de autorii cărții – ca să luăm decizii mai bune pentru noi înșine, pentru familiile noastre și pentru societate.

    Acum autorii au rescris cartea de la un capăt la celălalt, folosindu-se atât de experiențele lor din ultimii zece ani, în interiorul și în afara structurilor guvernamentale, cât și de explozia de noi studii în numeroase discipline academice. Ca un angajament solemn de a nu mai întreprinde niciodată această sarcină monumentală, ei numesc ediția de față „finală“. O ediție care vine cu un tezaur de idei noi, atât pentru fanii învederați ai cărții, cât și pentru nou-veniții în domeniu, despre o mare varietate de probleme cu care ne confruntăm zilnic – COVID-19, sănătate, finanțe personale, economii pentru pensie, datoria pe cardurile de credit, credite ipotecare, servicii medicale, donarea de organe, schimbările climatice și „nămol” (birocrație și alte lucruri antipatice de care nu avem nevoie și care ne împiedică să obținem ce ne dorim) –, în același timp în care onorează una dintre regulile de bază: să fie distractiv!

  • MBA vizual. Peste 500 de ore de curs in scheme si imagini
    74.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Un curs ilustrat de MBA, sub forma unor „notiţe grafice“ care distilează într-o sinteză captivantă și accesibilă principalele idei și teorii predate în programele tradiţionale de masterat de afaceri.

    Jason Barron a petrecut peste 500 de ore în sălile de curs, a făcut un munte de teme și a plătit zeci de mii de dolari ca să-și ia masteratul la prestigioasa Facultate Marriott de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii Brigham Young. Dar pe parcurs, în loc să-și ia întruna notiţe pe care risca să nu se mai uite niciodată în viaţă, a preferat să deseneze – reprezentând vizual esenţialul materiei de la fiecare curs și creând astfel o resursă de învăţare valoroasă, originală și atrăgătoare.

  • Inventează și visează. Scrieri complete
    59.90 LEI

    Principiile de bază și filosofia care l-au ghidat pe Jeff Bezos în crearea, conducerea și transformarea Amazon și Blue Origin – în cuvintele autorului

    Din această culegere de scrieri aparținându-i lui Jeff Bezos – scrisorile sale unice către acționari, plus numeroase discursuri și interviuri care oferă informații despre mediul din care provine, despre munca sa și despre evoluția ideilor sale – veți obține o privire din interior asupra motivului pentru care s-a bucurat de atât de mult succes. Acoperind teme de la afaceri la politici publice, de la inovație și obsesia pentru clienți la schimbările climatice și spațiu, această carte ne oferă o imagine rară asupra modului în care gândește Bezos despre lume și despre unde anume ne-ar putea conduce viitorul.

    Scrisă într-un stil direct, adresându-i-se fiecărui cititor, Inventează și visează oferă cititorilor un masterclass despre valorile, strategia și execuția în afaceri.

    • Importanța gândirii ca în Ziua 1

    • De ce „este vorba doar despre gândire pe termen lung“

    • Ce înseamnă cu adevărat să fii obsedat de client

    • Cum să începi o afacere nouă și să creezi creștere organică semnificativă într-o companie care deja are succes

    • De ce cultura este imperativă

    • În ce mod faptul că ești dispus să eșuezi este strâns legat de inovație

    • Ce ne-a învățat pandemia de COVID-19

  • 100 de lucruri pe care le fac liderii de top. Mici lecții de leadership
    39.90 LEI

    GHIDUL TĂU PENTRU A DEVENI UN LIDER DE TOP


    Acesta este un ghid care conține informații esențiale despre obiceiurile, instrumentele, tehnicile și mentalitatea celor care au ajuns lideri de top.

    100 de lucruri pe care le fac liderii de top este plină de idei extraordinare prin care poți construi un viitor de succes și de lungă durată, toate alese cu mare grijă pentru a te ajuta să excelezi în orice post de lider pe care îl vei avea.

    Fiecare capitol combină idei noi cu activități și exer¬ciții menite să te ajute să devii un lider talentat și să-ți dezvolți un stil de leadership puternic și inteligent. Fie că deschizi cartea la întâmplare sau o citești de la început până la sfârșit, pe fiecare pagină vei găsi sfaturi inspiratoare și practice.

    100 de lucruri pe care le fac liderii de top este un ghid unic de leadership, imbatabil și de succes.

  • Belonging. Străvechiul cod al lui „împreună”
    49.00 LEI

    În ultimii zece ani, Owen Eastwood a lucrat cu echipe și grupuri de elită, recunoscute la nivel mondial, printre care se numără: echipa engleză de fotbal a lui Gareth Southgate, comandamentul NATO, echipa de crichet a Africii de Sud, echipe de leadership din corporații, echipa olimpică britanică și balerini de elită.

  • Munca echitabilă. Fă-ți naibii treaba, rapid și corect!
    69.00 LEI

    Kim Scott este cofondatoarea unei firme de ExecEd și a unui serial de comedie despre locul de muncă, The Feedback Loop, bazat pe bestsellerul ei Sinceritate radicală: Cum să fii un șef dat naibii fără să-ți pierzi umanitatea. Kim Scott a obținut un MBA la Harvard Business School și o diplomă de licență la Universitatea Princeton. A făcut parte din corpul profesoral de la Universitatea Apple și a condus echipele de operațiuni pentru AdSense, YouTube și Doubleclick de la Google. Kim a fost consilier politic senior la Federal Communications Commission, a condus o clinică pediatrică în Kosovo, a înființat o fabrică de tăiere a diamantelor la Moscova și a fost analist la Fondul Companiilor Sovietice. Locuiește cu familia ei în Silicon Valley.

  • Regulile managementului. Cod de conduită pentru a deveni manager de succes
    34.90 LEI

    Unii consideră că este foarte ușor să fii manager și să coordonezi oameni. Aceștia par a fi lideri înnăscuți, care negociază cu ușurință cu sistemul economic sau politic, cu oamenii și cu obiectivele. Oare știu ei ceva ce noi nu știm? Există ceva ce putem învăța cu toții? Răspunsul este un da categoric. Ei cunosc Regulile Managementului.

    Aceste reguli sunt principiile după care se orientează și pe care le respectă întotdeauna. Ele îți arată cum să îți inspiri echipa pentru a-și atinge potențialul maxim și a obține rezultate, cum să te monitorizezi pe tine și să-ți respecți standardele, cum să fii un tampon între șefi și echipa ta, cum să te porți cu dienții. Regulile Managementului te vor ajuta să spui ceea ce trebuie, să faci ceea ce trebuie și să știi instinctiv cum să gestionezi fiecare situație.

    În această nouă ediție a bestsellerului internațional, Richard Templar a adăugat 10 reguli noi pentru a te ajuta să devii un manager mai bun și să atingi succesul cu ușurință. Astfel, când vei fi abordat de firme de recrutare sau promovat (din nou), nimeni nu va fi surprins. Iar tu, cel mai puțin dintre toți.

    ALȚII POT FI BUNI. TU VEI FI MAI BUN.

  • Concentrat. Cum sa-ti controlezi atentia ca sa poti alege
    49.00 LEI

    Trăim într-o lume în care telefonul mobil a devenit o extensie a trupului, în care suntem copleșiți de avalanșe de informații mai mult sau mai puțin utile, în care nu mai știm cum să ne facem timp pentru noi înșine și pentru lucrurile cu adevărat importante din viețile noastre. Pierdem din vedere esențialul și nu mai avem răbdare să ducem la bun sfârșit o sarcină fără să ne lăsăm distrași de tot felul de stimuli exteriori.

    În Concentrat, NIR EYAL și JULIE LI abordează problemele omului modern în ceea ce privește controlul timpului și vin cu soluțiile potrivite pentru a riposta la tendința dominantă și a ține la distanță tentațiile acaparatoare. Dacă ești unul dintre cei cărora nu le ajunge niciodată timpul și dacă vrei să îți canalizezi atenția doar spre ceea ce merită, ai ocazia să descoperi câteva strategii al căror efect se va face simțit imediat ce le vei pune în practică.

     

  • Capcana inteligenței
    59.00 LEI

    Presupunem că oamenii inteligenți sunt mai puțin predispuși la greșeli. Dar nu rareori se întâmplă ca o pregătire științifică solidă și o competență profesională amplă să ne conducă pe un drum greșit și să ne consolideze anumite prejudecăți. În asta constă capcana inteligenței.

    Bazându-se atât pe studii recente, cât și pe exemple istorice, de la Socrate la Benjamin Franklin, David Robson ne arată cum să ne folosim mai bine inteligența, să identificăm distorsiunile de judecată și să ne îmbunătățim coeficientul de raționalitate, să ne înțelegem și să ne stăpânim emoțiile, să ne reglăm intuiția, să ne orientăm în situații ambigue sau incerte și să gândim mai flexibil.

  • Ghid pentru gandirea inteligenta
    65.00 LEI
    Epuizat din stoc
  • Ghid pentru negociere
    65.00 LEI

    Louise Grenier este membru al Ordinului Psihologilor din Quebec. Psiholog și psihanalist, este coordonatoare a Grupului de studii psihanalitice interdisciplinare (GEPI) și a Cercului de animare psihanalitică (CAP) la Universitatea din Quebec. A scris mai multe cărți și articole având ca temă sexualitatea femeii, feminismul și relațiile tați-fiice sau mame-fiice.