Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 61-90 din 581

Cumpără acum de la
  • Colorcod. Mate
    Preț special 22.13 LEI Preț standard 29.51 LEI
    Mate contine imagini de colorat cu operatii matematice. Copilul va trebui sa rezolve operatii simple pentru a colora corect desenele. Paginile sunt ordonate in ordinea dificultatii si il vor ajuta sa-si fixeze cunostintele matematice dobandite, obtinand si satisfactia rezultatului pentru care a muncit.
  • Colorcod. Numere
    Preț special 22.13 LEI Preț standard 29.51 LEI
    Numere contine imagini de colorat impartite in spatii marcate cu cifre. Paginile sunt ordonate in ordinea complexitatii, iar copilul va face asocieri logice si isi va folosi cunostintele despre culori si numere pentru a transforma imaginile abstracte in desene si peisaje.
  • Colorcod. Culori
    Preț special 22.13 LEI Preț standard 29.51 LEI

    Colectia Colorcod contine carti de colorat dupa indicii cu ajutorul carora copilul nu numai ca isi va petrece timpul intr-un mod placut, dar isi va imbunatati si coordonarea mana-ochi si concentrarea. Cartile nu ofera imagini dupa care sa se ghideze copilul, copiindu-le, ci indicii cu ajutorul carora isi va dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor, logica, atentia la detalii si perseverenta.

    Culori contine imagini de colorat dupa puncte de anumite culori. Imaginile sunt ordonate in ordinea complexitatii, iar copilul va face asocieri logice bazate pe cunostintele sale despre culori pentru a transforma linii abstracte in desene concrete.

  • Cea mai drăgălașă carte de colorat. Numere
    Preț special 18.75 LEI Preț standard 25.00 LEI
    Inspirati de conceptul japonez Kawaii (= "dragut", "copilaros"), am nascocit cea mai dragalosa colectie de carti de colorat. Numere ajuta copiii sa invete cifrele si sa se familiarizeze cu numerele de la 1 pana la 60 intr-un mod captivant si atragator, chiar si la cele mai mici varste. Colorandu-le, le vor retine mai usor forma si le vor recunoaste, facand astfel primii pasi spre intelegerea sistemului de numeratie.
  • Cea mai drăgălașă carte de colorat. Litere
    Preț special 18.75 LEI Preț standard 25.00 LEI
    Inspirati de conceptul japonez Kawaii (= "dragut", "copilaros"), am nascocit cea mai dragalosa colectie de carti de colorat. Litere ajuta copiii sa invete alfabetul si sa se familiarizeze cu literele mari si mici de tipar intr-un mod captivant si atragator, chiar si la cele mai mici varste. Colorandu-le, le vor retine mai usor forma si le vor recunoaste, facand astfel primii pasi spre citit.
  • Bebe cunoaște legumele
    Preț special 14.63 LEI Preț standard 19.50 LEI

    Utilă pentru a-i învăța pe bebeluși cuvinte noi, cartea prezintă zece legume – câte o imagine pe fiecare pagină. Este cartonată integral, ușor de apucat și rezistentă la răsfoire.

    Seria Bebe cunoaște este dedicată copiilor de vârstă mică, aflați la primele interacțiuni cu cartea. Noțiunile sunt prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Toate volumele din colecție au pagini cartonate, rezistente la răsfoire.

    În fiecare sunt ilustrate zece cuvinte esențiale pentru vocabularul bebelușilor, prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Cu ajutorul cărții, copilul va învăța denumirile celor mai cunoscute legume și își va dezvolta limbajul. Cartea este destinată copiilor de 0-2 ani.

  • Bebe cunoaște fructele
    Preț special 14.63 LEI Preț standard 19.50 LEI

    Utilă pentru a-i învăța pe bebeluși cuvinte noi, cartea prezintă zece fructe – câte o imagine pe fiecare pagină. Este cartonată integral, ușor de apucat și rezistentă la răsfoire.

    Seria Bebe cunoaște este dedicată copiilor de vârstă mică, aflați la primele interacțiuni cu cartea.

    Noțiunile sunt prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Toate volumele din colecție au pagini cartonate, rezistente la răsfoire. În fiecare sunt ilustrate zece cuvinte esențiale pentru vocabularul bebelușilor, prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Cu ajutorul cărții, copilul va învăța denumirile celor mai cunoscute fructe și își va dezvolta limbajul. Cartea este destinată copiilor de 0-2 ani.

  • Bebe cunoaște culorile
    Preț special 14.63 LEI Preț standard 19.50 LEI

    Utilă pentru a-i învăța pe bebeluși cuvinte noi, cartea conține zece imagini cu elemente din natură diferit colorate. Este cartonată integral, ușor de apucat și rezistentă la răsfoire.

    Seria Bebe cunoaște este dedicată copiilor de vârstă mică, aflați la primele interacțiuni cu cartea. Noțiunile sunt prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Toate volumele din colecție au pagini cartonate, rezistente la răsfoire. În fiecare sunt ilustrate zece cuvinte esențiale pentru vocabularul bebelușilor, prezentate în perechi ușor de asociat în propoziții. Cu ajutorul cărții, copilul va învăța culorile și își va dezvolta limbajul. Cartea este destinată copiilor de 0-2 ani.

  • Lego Dreamzzz. Vis-fauritorii + Minifigurina Mateo
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Lumea Viselor e un taram magic, unde imaginatia abunda… dar e si plin de pericole! Asambleaza minifigurina Mateo si protejati impreuna Lumea Viselor impotriva maleficului Rege al Cosmarurilor si stafiilor lui. Rezolvand puzzle-uri si activitati si citind benzi desenate si o poveste inedita, calatoria ta sigur va fi plina de actiune. Pregateste-te – peisaje fantastice asteapta sa le descoperi!
  • Teodor, iepurasul care purta ochelari
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O carte care ii va ajuta pe copii sa faca fata bullyingului. Teodor este un iepuras foarte istet, pasionat de matematica si de origami. Pentru ca poarta ochelari, unii colegi l-au poreclit "Cartita Teo". In ciuda tuturor tachinarilor, Teodor isi doreste foarte mult sa se imprieteneasca cu ei, dar nu stie cum. Oare vor reusi oamenii mari sa-i dea o mana de ajutor si un strop de curaj?
  • Rosita, iepurasul care nu se temea de nimic
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O carte care ii va ajuta pe copii sa-si invinga fricile! Rosita locuieste in Mexic si, an de an, vine in vizita la verisoara ei, Paulina. Anul acesta, vizita are loc odata cu festivalurile preferate ale celor doua verisoare: Halloween si El Dia de los Muertos. Rosita nu mai nimic despre Halloween, dar nici Paulina despre El Dia de los Muertos. Impreuna, ele invata o lectie pretioasa - cat de importanti sunt prietenii si cum sa-ti invingi temerile.
  • Paulina, iepurasul fara coada
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O carte care ii va invata pe copii sa nu judece dupa aparente! Toata lumea stie ca iepurasii au cozi albe si pufoase! Dar sarmana Paulina... s-a nascut fara codita! Acum ca incepe scoala, stie ca va fi necajita din cauza asta... Va reusi Paulina sa le arate colegilor sai ca merita sa fie apreciata, in ciuda acestui mic defect fizic?
  • Lulu, iepurasul care locuia in doua case
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O carte care ii va invata pe copii ca iubirea parintilor nu se stinge niciodata! Lulu iubeste pasarile! Mai ales randunicile, pe care le priveste adesea de la balcon. Ce bine ca acum are doua balcoane: unul la mama si unul la tata! Insa lui Lulu nu-i place deloc sa locuiasca in doua case. Mereu uita cate ceva cand pleaca dintr-un loc intr-altul. A inceput chiar sa aiba probleme la scoala din cauza asta. Dar mama ii reaminteste ceva ce uitase despre randunici - ceva important! Oare o va ajuta sa accepte mai usor deciziile importante ale adultilor?
  • Ernest, iepurasul cu capul in nori
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O carte care ii va ajuta pe copii sa-si dezvolte increderea in sine! Ernest este un iepuras care viseaza sa devina un mare explorator, la fel ca bunicul sau. Stie totul despre stele, despre tehnicile de supravietuire in salbaticie si despre drumetiile la munte. La scoala, in schimb, sunt multe lucruri pe care nu le stie... iar colegii rad de el cand raspunde gresit. Le va demonstra, oare, Ernest ca talentele si pasiunile te fac special si demn de apreciere?
  • Construieste si sarbatoreste Craciunul
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Construieste si sarbatoreste Craciunul. Carte de activitati si benzi desenate, cu 3 figurine LEGO Ho-ho-ho... se apropie perioada magica a sarbatorilor de iarna! Si cum ai putea sa o petreci mai bine daca nu impreuna cu Mosul si ajutoarele sale de nadejde? Asambleaza personajele tale preferate si intra intr-o lume plina de decoruri festive si ornamente craciunesti, unde vei rezolva puzzle-uri si activitati care de care mai amuzante. La final, citeste o poveste misterioasa despre cum au disparut scrisorile pentru Mos Craciun, apoi scrie-i chiar tu una!
  • Povestile copilariei mele
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
    In biblioteca fiecaruia ramane, peste ani, macar o carte cu cele mai frumoase povesti ale copilariei, citite si rascitite, aproape invatate pe de rost. Povestile sunt adaptate dupa basmele originale.
  • Peripetii la Polul Nord. Carte de colorat si activitati
    Preț special 14.26 LEI Preț standard 19.01 LEI
    Ajuta spiridusii sa rezolve toate sarcinile din atelierul lui Mos Craciun! Pentru asta, va trebui: • sa unesti puncte ca sa descoperi mistere, • sa numeri si sa descoperi ce lipseste din siruri logice, • sa gasesti perechi sau diferente, • sa cauti iesiri din labirinturi, • sa desenezi si sa colorezi.
  • Povești de Crăciun
    Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
    Imaginează-ți o seară de decembrie ca-n basme: afară ninge cu fulgi pufoși, globurile sclipesc în brad, lumânările împrăștie umbre jucăușe pe pereți. Se aud colinde și râsete ca niște clinchete de clopoței. E vremea fursecurilor cu scorțișoară și a poveștilor!
  • Învăț să scriu, colorez și decupez de Crăciun
    Preț special 18.38 LEI Preț standard 24.50 LEI
    Această carte îmbină armonios plăcerea celor mici de a colora ornamente și personaje de Crăciun cu satisfacția de a învăța să scrie numele acestora și de a le decupa. Liniile punctate îl ghidează, astfel încât copilul se va simți expert când va scrie denumirile în partea de jos a paginii. În plus, decupând, își dezvoltă coordonarea ochi-mână și musculatura mâinii și își îmbunătățește astfel motricitatea fină, antrenându-se suplimentar pentru scris.
  • Elevul director
    Preț special 29.63 LEI Preț standard 39.50 LEI
    Bracket Wood urmează să fie vizitată de inspectorii școlari. Dar există o MARE PROBLEMĂ: Ryan Ward. PRINȚUL FARSOR. BLESTEMUL PROFESORILOR. CEL MAI OBRAZNIC COPIL DIN ȘCOALĂ. Iar când Ryan întrece în cele din urmă limita, directorul școlii... demisionează. Și atunci sosește noul director, domnul Carter. Un om atât de strict, încât până și profesorii se tem de el. Așa că imaginează-ți surprinderea lor atunci când fac schimb de corpuri. Acum Ryan e la conducere, ceea ce e GROZAV. Până când... nu mai e. În curând, în Bracket Wood va fi un haos total – și numai cel mai rău elev din școală poate face ca totul să revină la normal.
  • Pages and Co - Tilly și harta poveștilor vol. 3
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Se întâmplă lucruri stranii. Un bărbat intră în Pages&Co. în căutarea unei cărți... și dintr‑odată nu-și mai poate aminti numele ei. Tilly și familia ei simt că întreaga lume se schimbă – dar nu-și dau seama de ce. Între timp, frații Underwood încă sunt cu ochii pe Tilly. Părăsind librăria protectoare, Tilly și cel mai bun prieten al ei, Oskar, pleacă în America ca să-i găsească pe legendarii Arhivari și să salveze rătăcitirea, sau cel puțin ăsta e planul. Rătăcind prin straturi de poveste, Tilly și Oskar întâmpină noi primejdii, fac echipă cu o față neașteptat de familiară și, în cele din urmă, se pomenesc înfruntând cea mai mare amenințare pentru povești din câte-au existat vreodată…
  • Pages and Co - Tilly și basmele pierdute vol. 2
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    Tilly Pages e rătăcititoare. Ea poate să călătorească în cărți și chiar să stea de vorbă cupersonajele. Dar puterile lui Tilly sunt puse la încercare când din basme începe să se scurgă magia cărților, iar asta provoacă un întreg dezastru... În timpul unei vizite la Paris, Tilly și prietenul ei cel mai bun, Oskar, călătoresc cu neînfricare prin tărâmul basmelor și află că personajele dispar, poveștile se amestecă și misterioase găuri din acțiune apar de nicăieri... Oare va afla Tilly cine (sau ce) se află în spatele haosului, astfel încât să trăiască toți fericiți până la adânci bătrâneți?
  • Lordul Întunecat
    Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
    Nori negri plutesc deasupra Lumii Vrăjitorilor, căci Cel-Al-Cărui-Nume-Nu-Poate-Fi-Pronunțat s-a întors! Înfruntă-l pe Lordul Întunecat, construind minifigurina Voldemort și pe cea a companionului său serpentin, Nagini. Pornește într-o aventură epică și rezolvă puzzle-uri încâlcite și labirinturi sinuoase, pentru a-i ajuta pe Harry, Ron și Hermione să-și înfrângă marele dușman!
  • Lumea animalelor
    Preț special 51.74 LEI Preț standard 69.00 LEI
    Sub cele peste 30 de clapete incluse în cartea din colecția Micii exploratori, copiii vor găsi informații despre lumea animalelor. Sub apă, la fermă, în junglă sau în regiunile arctice trăiesc viețuitoare uimitoare, care abia așteaptă să fie descoperite.
  • Let's go! - La statia de pompieri
    Preț special 51.74 LEI Preț standard 69.00 LEI
    Apel către toți Micii Exploratori! Haideți să aflăm ce se întâmplă la o stație de pompieri și să cunoaștem câțiva dintre oamenii care lucrează acolo. Ridicați clapetele și descoperiți totul despre îmbrăcămintea de protecție a pompierilor, cum combat ei incendiile și ce se află în spatele obloanelor autospecialei. Sunteți gata? E timpul să explorăm!
  • Poti opri bullyingul. Stai deoparte sau intervii?
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    In aceasta poveste, Eliza vede ca Ioana il hartuieste pe Teo. Va sari in apararea lui Teo sau va sta deoparte? TU alegi! Connie Colwell Miller este redactor, autoare si invatatoare si a scris peste 80 de carti pentru copii. Ii place sa le spuna povesti copiilor ei, prin care sa-i invete lectii importante de viata.
  • Poti gestiona conflicte. Ataci sau discuti?
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    In aceasta poveste, Ema vrea sa se dea in leaganul in care se da Tudor. Va folosi mainile sa-l dea la o parte sau cuvintele, ca sa-l convinga? TU alegi! Connie Colwell Miller este redactor, autoare si invatatoare si a scris peste 80 de carti pentru copii. Ii place sa le spuna povesti copiilor ei, prin care sa-i invete lectii importante de viata.
  • Poti fi responsabil. Actionezi sau amani?
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    In aceasta poveste, Margo trebuie sa faca ordine in camera ei. Va face asta acum sau va amana? TU alegi! Connie Colwell Miller este redactor, autoare si invatatoare si a scris peste 80 de carti pentru copii. Ii place sa le spuna povesti copiilor ei, prin care sa-i invete lectii importante de viata.
  • Poti fi chibzuit cu banii. Cheltuiesti sau economisesti?
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    In aceasta poveste, Mircea castiga niste bani dupa ce a avut grija de animalele de companie ale vecinului. Ii va economisi sau ii va cheltui? TU alegi! Connie Colwell Miller este redactor, autoare si invatatoare si a scris peste 80 de carti pentru copii. Ii place sa le spuna povesti copiilor ei, prin care sa-i invete lectii importante de viata.
  • Esti furios. Faci o criza sau discuti calm?
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI
    In aceasta poveste, Andra nu vrea sa mearga la culcare. Va face o criza sau va discuta calm? TU alegi! Connie Colwell Miller este redactor, autoare si invatatoare si a scris peste 80 de carti pentru copii. Ii place sa le spuna povesti copiilor ei, prin care sa-i invete lectii importante de viata.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura