Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

6 Articole

Cumpără acum de la
  • Câini. 100 de rase minunate. Ghid ilustrat
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.91 LEI

    Nu rata această carte, care este esențială pentru toți copiii... și adulții!

    Câini mari, câini mici, câini lățoși, câini fără blană, câini inteligenți și câini naivi – aici îi vei găsi pe toţi! Află o mulțime de date despre rasele tale preferate și descoperă și altele noi. Fiecare dintre cele 100 de rase de câini prezentate în paginile acestei cărți este însoțită de lucruri amuzante și de statistici care să îți ofere informații atât despre istoricul rasei, cât și despre ciudățeniile și abilitățile speciale pe care le are.

  • Ce se afla de cealalta parte a lumii?
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI
    In partea de jos a hartii, in Antarctica, acolo unde pinguinii merg incet, leganandu-se, vei gasi, printre ghetari, un oficiu postal. Daca mergi prin spatele acestuia si te indrepti in sus, vei ajunge in orasul curcubeu Cape Town, din sudul Africii. Daca o iei in dreapta, vei da peste o tara cu baobabi giganti si lemuri cu fete amuzante, Madagascar. Apoi, daca te intorci spre stanga si continui sa mergi drept inainte, iti va aparea in fata, in cealalta parte a lumii, raul Amazon, inconjurat de paduri asemanatoare unui camp urias de broccoli in care traiesc anaconde.
  • Himalaya. Munţii care ating cerul
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI

    Prin intermediul cărţii de faţă te invităm într-o călătorie în cei mai înalți și cei mai frumoși munți din lume, HIMALAYA. Cu pași suavi și trăiri intense, cartea te poartă prin toate colțurile sacre ale acestui magnific lanţ muntos şi îţi dezvăluie legendele popoarelor străvechi din Nepal, India și Tibet. Vei face cunoştinţă atât cu oamenii de aici, care zâmbesc mereu și trăiesc în deplină pace pe acești munți albi şi reci, cât şi cu fauna sălbatică a locurilor.

    Munţii Himalaya ţi se dezvăluie pagină cu pagină pentru a te ajuta să descoperi frumusețea copleșitoare a acestor ținuturi, precum și înțelepciunea credințelor puternice ale locuitorilor săi.

    TE AŞTEAPTĂ O AVENTURĂ DE NEUITAT!

  • Africa. Continentul culorilor
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI

    Pornește într-o minunată călătorie pentru a descoperi imensa diversitate a celui mai bogat dintre continentele planetei: AFRICA

    Aventura noastră face înconjurul continentului în care s-au născut primele ființe umane și care a trăit tragedia sclaviei.

    Călătoria începe în Maroc, o punte între Africa, Europa şi Orientul Apropiat, iar din acele ţinuturi aurii şi verzi vom porni într-un tur fantastic. De la capitale la deșerturi, de la savanele sălbatice la satele de pescari, de la cartierele ultramoderne la jungla de nepătruns, în această carte vei descoperi peisaje uluitoare, popoare și moduri de viață diverse, eroi remarcabili, diferite monumente, animale maiestuoase și povești extraordinare.

    Un jurnal de călătorie în mii de culori, o fereastră deschisă spre diversitatea culturilor și spre frumusețea lumii.

  • Antarctica. Continentul minunilor
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI

    ANTARCTICA este un continent al minunilor şi al recordurilor.

    Aici s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură de pe planetă, de –93 °C, gheața are o grosime de aproximativ 4 kilometri, iar vântul poate atinge o viteză de până la 300 km/h. Apele din zona Antarcticii reprezintă cel mai vechi ecosistem de pe Pământ. Dar cel mai extraordinar lucru legat de acest continent este faptul că a reuşit să aducă împreună numeroase țări pentru a promova pacea, știința, cooperarea și respectul faţă de mediul înconjurător.

    Prin intermediul acestei cărţi, vă puteți îmbarca într-o călătorie spre Polul Sud, atât pentru a descoperi minunile sale naturale, cât și pentru a afla mai multe despre activitatea oamenilor de ştiinţă, viața în bazele de cercetare de aici, povestea primilor exploratori ai acestui continent și spiritul Tratatului Antarcticii.

  • Tutankhamon. Copilul faraon și descoperirea mormântului său
    Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI
    În urmă cu peste 3.350 de ani, Tutankhamon era cea mai importantă persoană din Egipt. Era un băiat de numai 9 ani, dar care domnea deja în fruntea unui mare imperiu. Deși a murit tânăr, astăzi este cel mai faimos faraon din istorie datorită găsirii mormântului său, plin de numeroase şi uimitoare comori. Vă invităm să retrăiți aventura acestei minunate descoperiri, alături de arheologul Howard Carter, și să aflaţi toate secretele egiptenilor antici. Cum se făcea o mumie? La ce foloseau piramidele? Ce sunt şi ce spun hieroglifele? Cine a găsit mormântul lui Tutankhamon, ce bogății conținea acesta și ce s-a întâmplat cu ele?
Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura