Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 195

Cumpără acum de la
  • Câini. 100 de rase minunate. Ghid ilustrat
    79.91 LEI

    Nu rata această carte, care este esențială pentru toți copiii... și adulții!

    Câini mari, câini mici, câini lățoși, câini fără blană, câini inteligenți și câini naivi – aici îi vei găsi pe toţi! Află o mulțime de date despre rasele tale preferate și descoperă și altele noi. Fiecare dintre cele 100 de rase de câini prezentate în paginile acestei cărți este însoțită de lucruri amuzante și de statistici care să îți ofere informații atât despre istoricul rasei, cât și despre ciudățeniile și abilitățile speciale pe care le are.

  • Totem. Animale și civilizații
    49.90 LEI

    Știai că dragonii chinezești aduc noroc şi prosperitate?

    Ai auzit că perșii erau cei mai buni călăreți din lume? Cunoști vreun animal mitologic fioros care se ascunde în lacurile din Japonia?

    Ce este Pasărea Phoenix? Ce animal a contribuit la fondarea Romei?

     

    Fiecare civilizație care a existat vreodată a avut ca punct de referință animalele. Află care dintre vietăţi au însoțit cele mai importante culturi din istorie.

  • Prima mea carte despre lumea în care trăim
    29.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Prima mea carte despre

    LUMEA ÎN CARE TRĂIM

    Această carte încântătoare te va duce într-o călătorie în jurul lumii, prin păduri tropicale luxuriante, deşerturi aride şi recife de corali care freamătă de viaţă. Este modul ideal în care cei mici pot afla şi învăţa o mulţime de lucruri fascinante despre lumea înconjurătoare.

  • Ce se afla de cealalta parte a lumii?
    69.90 LEI
    In partea de jos a hartii, in Antarctica, acolo unde pinguinii merg incet, leganandu-se, vei gasi, printre ghetari, un oficiu postal. Daca mergi prin spatele acestuia si te indrepti in sus, vei ajunge in orasul curcubeu Cape Town, din sudul Africii. Daca o iei in dreapta, vei da peste o tara cu baobabi giganti si lemuri cu fete amuzante, Madagascar. Apoi, daca te intorci spre stanga si continui sa mergi drept inainte, iti va aparea in fata, in cealalta parte a lumii, raul Amazon, inconjurat de paduri asemanatoare unui camp urias de broccoli in care traiesc anaconde.
  • Apa, o lume fascinanta
    99.90 LEI
    Apa inseamna viata pentru planeta noastra! Plonjati adanc in lumea apei! Lasati-va absorbiti, pagina dupa pagina, de informatii fascinante despre apa si bucurati-va de cele 8 povesti care provin din diferite culturi ale lumii.
  • Atlasul marilor sarbatori din lume
    59.90 LEI
    Cartea aceasta te va purta intr-o calatorie inedita in jurul lumii, pentru a descoperi cele mai interesante si mai distractive sarbatori populare si de familie. Ele au loc in plina strada, iar elementele lor comune sunt bucuria si dorinta oamenilor de a se simti bine.
  • Povestile bunicului
    59.90 LEI
    Ce poate fi mai placut si mai de neuitat decat o seara linistita, petrecuta in atmosfera calda a cuibului parintesc, plina de magia unor povesti care sa-i transporte pe cei mici in taramul miraculos? Povesti care leagana si leaga generatiile din sanul familiei, asa cum se intampla de cand e lumea.
  • Himalaya. Munţii care ating cerul
    69.90 LEI

    Prin intermediul cărţii de faţă te invităm într-o călătorie în cei mai înalți și cei mai frumoși munți din lume, HIMALAYA. Cu pași suavi și trăiri intense, cartea te poartă prin toate colțurile sacre ale acestui magnific lanţ muntos şi îţi dezvăluie legendele popoarelor străvechi din Nepal, India și Tibet. Vei face cunoştinţă atât cu oamenii de aici, care zâmbesc mereu și trăiesc în deplină pace pe acești munți albi şi reci, cât şi cu fauna sălbatică a locurilor.

    Munţii Himalaya ţi se dezvăluie pagină cu pagină pentru a te ajuta să descoperi frumusețea copleșitoare a acestor ținuturi, precum și înțelepciunea credințelor puternice ale locuitorilor săi.

    TE AŞTEAPTĂ O AVENTURĂ DE NEUITAT!

  • Africa. Continentul culorilor
    69.90 LEI

    Pornește într-o minunată călătorie pentru a descoperi imensa diversitate a celui mai bogat dintre continentele planetei: AFRICA

    Aventura noastră face înconjurul continentului în care s-au născut primele ființe umane și care a trăit tragedia sclaviei.

    Călătoria începe în Maroc, o punte între Africa, Europa şi Orientul Apropiat, iar din acele ţinuturi aurii şi verzi vom porni într-un tur fantastic. De la capitale la deșerturi, de la savanele sălbatice la satele de pescari, de la cartierele ultramoderne la jungla de nepătruns, în această carte vei descoperi peisaje uluitoare, popoare și moduri de viață diverse, eroi remarcabili, diferite monumente, animale maiestuoase și povești extraordinare.

    Un jurnal de călătorie în mii de culori, o fereastră deschisă spre diversitatea culturilor și spre frumusețea lumii.

  • Antarctica. Continentul minunilor
    69.90 LEI

    ANTARCTICA este un continent al minunilor şi al recordurilor.

    Aici s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură de pe planetă, de –93 °C, gheața are o grosime de aproximativ 4 kilometri, iar vântul poate atinge o viteză de până la 300 km/h. Apele din zona Antarcticii reprezintă cel mai vechi ecosistem de pe Pământ. Dar cel mai extraordinar lucru legat de acest continent este faptul că a reuşit să aducă împreună numeroase țări pentru a promova pacea, știința, cooperarea și respectul faţă de mediul înconjurător.

    Prin intermediul acestei cărţi, vă puteți îmbarca într-o călătorie spre Polul Sud, atât pentru a descoperi minunile sale naturale, cât și pentru a afla mai multe despre activitatea oamenilor de ştiinţă, viața în bazele de cercetare de aici, povestea primilor exploratori ai acestui continent și spiritul Tratatului Antarcticii.

  • Eu, Cleopatra, şi vechii egipteni. Live din ţara piramidelor
    49.90 LEI
    Cleopatra lămureşte cum s-au petrecut lucrurile cu adevărat! Cum se construiește o piramidă? Chiar au existat capcane pentru a proteja de hoţi camerele mortuare? De ce erau mumificaţi morţii şi cum funcţiona totul? Ce zeităţi venerau vechii egipteni? Ce sunt hieroglifele?
  • Somnoroşii verii. Animale care (hibernează) estivează
    34.90 LEI
    Estivarea este asemănătoare hibernării, doar că aceasta are loc vara, nu iarna. De ce unele animale se retrag în locuri răcoroase și confortabile și se afundă într-un somn de vară? Pentru că temperatura prea mare de afară le face corpurile să nu mai funcționeze bine sau pentru că nu mai găsesc destulă hrană. Unele animale estivează în grup, altele se odihnesc singure. Unele fac o călătorie lungă înainte de a dormi, altele se ghemuiesc în culcușurile lor. De la broasca-bou africană la broasca-țestoasă pătată și la ariciul de deșert, descoperă cum diferite specii de animale supraviețuiesc luând o pauză în zilele cele mai fierbinți din timpul anului.
  • Invenţii inspirate din natură
    39.90 LEI
    Păsări, gândaci, balene și multe alte vietăți i-au inspirat pe inventatorii din întreaga lume. Fă cunoștință cu zece inventatori care se lasă inspirați de lumea vie și învață de la ea. Ei își pun întrebări, sunt uimiți și adună idei nemaipomenite din natură. Apoi copiază aceste idei pentru a inventa noi tehnologii uimitoare, care să-i ajute pe oamenii din întreaga lume. Natura chiar este cel mai bun profesor!
  • Lumi viitoare. Rețelele sociale
    59.90 LEI

    Vârsta recomandată: 9+

    Începând cu anii 2000, dezvoltarea rețelelor sociale pe internet a bulversat relațiile (familiale, amicale, profesionale) dintre oameni, popularizând un nou mod de comunicare. În spatele acestui mare progres social se ascund însă și multe provocări de înfruntat, pentru a transforma rețelele sociale în nişte platforme mai sigure și mai demne de încredere pentru cetățeni.

  • Lumi viitoare. Orașele
    59.90 LEI

    Vârsta recomandată: 9+

    În anul 2050, planeta noastră va avea o populație de aproape 10 miliarde de locuitori, dintre care 60-70% vor trăi în orașe. În anii următori, aceste zone urbane vor trebui să aibă un chip nou, astfel încât să le permită locuitorilor lor să trăiască și să evolueze în spații mai plăcute și mai practice. Locuințe, mijloace de transport, orașe mai puțin poluate și mai ecologice, autonome energetic sau gestionate de roboți... Cum va arăta orașul de mâine?

  • Lumi viitoare. Explorarea lunii
    59.90 LEI

    Vârsta recomandată: 9+

    Știați că în secolul XIX Jules Verne anticipase deja că omul va ajunge pe Lună? Că în 1971 astronautul Alan Shepard a jucat golf într-un crater lunar? Că în 2019 China a fost prima țară care a aselenizat o navă pe fața nevăzută a satelitului Pământului? Că numeroase țări se gândesc în prezent să construiască un sat pe Lună?

  • Lumi viitoare. Biodiversitatea
    59.90 LEI

    Vârsta recomandată: 9+

    Un milion de specii (de la insecte la mamifere mari și de la păsări la plante) sunt astăzi amenințate cu dispariția din cauza poluării, a încălzirii globale şi a distrugerii habitatelor. De aceea, biodiversitatea a devenit în prezent un subiect esențial pentru societatea noastră, iar protejarea ei reprezintă o provocare majoră care trebuie abordată foarte serios în anii următori.

  • Stephen Hawking. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Stephen Hawking a fost un om de stiinta, dar stiai ca pe cand era doar un baietel tinea albine in pivnita? Sau ca a trecut peste picioarele Printului Charles cu scaunul sau cu rotile? Aceasta relatare grafica a vietii lui le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Stephen a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la gaurile negre la Big Bang.
  • Nikola Tesla. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Nikola Tesla era un inginer genial, dar stiai ca-si putea vizualiza inventiile? Sau ca suferea de fobie fata de perle? Aceasta relatare grafica a vietii lui le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Nikola a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la cum functioneaza electricitatea la puterea imaginatiei.
  • Mozart. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Epuizat din stoc
    Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Mozart era un copil-minune, dar stiai ca avea un graur ca animal de companie? Sau ca scrisorile sale sunt pline de glume rimate despre caca? Aceasta relatare grafica a vietii lui le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Mozart a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la Epoca Luminilor la importanta efortului si a perseverentei.
  • Martin Luther King Jr. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Martin Luther King Jr. a tinut un discurs important, dar stiai ca ii placea sa-i faca farse surorii sale? Sau ca la inceput numele sau era Michael? Aceasta relatare grafica a vietii lui le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Martin a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la miscarea pentru drepturile civile la puterea cuvintelor.
  • Jane Austen. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Probabil ai aflat deja ca Jane Austen a fost o scriitoare, dar stiai ca a avut sapte frati si surori? Sau ca nimeni nu stie sigur cum arata, de fapt? Aceasta relatare ilustrata a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Jane a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la perioada Regentei la frumusetea naratiunii.
  • Frida Kahlo. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Frida Kahlo a fost o artista, dar stiai ca a locuit intr-o casa zugravita in azuriu? Sau ca avea doua maimute paianjen? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Frida a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la Revolutia Mexicana la importanta increderii in sine.
  • Cleopatra. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Colectia Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Cleopatra a fost regina Egiptului, dar stiai ca s-a casatorit cu fratele sau mai mic? Sau ca putea vorbi noua limbi? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Cleopatra a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la romani la zodiacul egiptean.
  • Anne Frank. Biografie ilustrata
    29.90 LEI
    Seria Biografie ilustrata descrie in culori vii vietile unor oameni extraordinari, prezentand intr-un mod nou si captivant peste 250 de intamplari fascinante. Poate ai aflat deja ca Anne Frank a scris un jurnal, dar stiai ca avea o pisica pe care o chema Moortje? Sau ca ii placea sa patineze? Aceasta relatare grafica a vietii ei le prezinta copiilor o imagine a lumii in care Anne a crescut, oferindu-le in acelasi timp informatii educative despre aproape orice, de la Al Doilea Razboi Mondial la pericolul prejudecatilor.
  • Histronautii. O aventura cu vikingii
    49.90 LEI
    Histronautii. O aventura cu vikingii: Poveste, Informatii, activitati Cand calatoresc in timp spre epoca vikingilor, histronautii au nevoie de ajutorul tau ca sa descopere secretele trecutului. Mergi cu ei in calatorie si fii alaturi de ei atunci cand cauta de mancare in padure, descifreaza rune, construiesc barci funerare frumos decorate si invata despre raidurile vikinge.
  • Histronautii. O aventura cu romanii
    49.90 LEI
    Histronautii. O aventura cu romanii: Poveste, Informatii, activitati Cand calatoresc in timp spre Imperiul Roman, histronautii au nevoie de ajutorul tau ca sa descopere secretele trecutului. Mergi cu ei in calatorie si fii alaturi de ei atunci cand se strecoara in baile romane, probeaza armura unui soldat, aduc un sacrificiu la templul zeilor, iau parte la o cursa de care si se intalnesc cu gladiatori feroce.
  • Histronautii. O aventura in Grecia
    49.90 LEI
    Histronautii. O aventura in Grecia: Poveste, Informatii, activitati Cand calatoresc in timp spre Grecia antica, histronautii au nevoie de ajutorul tau ca sa descopere secretele trecutului. Mergi cu ei in calatorie si fii alaturi de ei atunci cand exploreaza Acropola din Atena, asista la intrecerile sportive care au inspirat Jocurile Olimpice si picteaza masti pentru o tragedie greaca jucata in amfiteatru.
  • Histronautii. O aventura in Egipt
    49.90 LEI
    Histronautii. O aventura in Egipt: Poveste, Informatii, activitati Cand calatoresc in timp spre Egiptul antic, histronautii au nevoie de ajutorul tau ca sa descopere secretele trecutului. Mergi cu ei in calatorie si fii alaturi de ei atunci cand exploreaza morminte uimitoare, descifreaza hieroglife, invata despre arta mumificarii si afla cum conduc zeii lumea de dincolo.
  • Marile fluvii ale lumii
    99.90 LEI

    Care dintre fluvii este cel mai lung din lume: Nilul sau Amazonul? Ce țări traversează Dunărea? Cum și-a săpat fluviul Colorado drumul printre stâncile din Marele Canion? Ce face din fluviul Nil artera vitală a Egiptului? Fie că sunt granițe culturale sau politice, artere comerciale sau simboluri religioase, fluviile au avut dintotdeauna o însemnătate deosebită pentru noi, oamenii. În această carte, plină de ilustrații extraordinare şi de informaţii complexe, sunt prezentate 18 fluvii faimoase, de pe toate continentele lumii, precum şi cele mai cunoscute obiective turistice din zonă şi obiceiurile locuitorilor de pe malurile lor. Citiţi-o şi veţi fi bucuroşi să le descoperiți!

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura