Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

3 Articole

Cumpără acum de la
  • Huptilup. O poveste megatare cu un burete de mare
    37.00 LEI
    O poveste emoționantă și plină de umor despre neurodiversitate și cât de frumoase sunt creierele noastre, cu toate ciudățeniile lor. Huptilup e burete-de-mare. În ciuda numelui său jucăuș, toată ziua stă lipit de o stâncă și i se pare că nu face nimic spectaculos, că e plictisitor și inutil. Știința spune că este singurul animal care nu are creier, și poate că așa e. Dar Huptilup are un vis, la care se gândește în fiecare zi, și așa începe aventura lui în lume. La capătul ei, micul burete va ști multe despre creierele lipitoarei, al calamarului uriaș, al lui Einstein, al lui David, al Marthei, despre creierele copiilor de la școală și poate chiar despre creierul tău.
  • Jucăria de vis. Poezii cu rime pentru cei mici
    27.00 LEI

    Ilustrații și copertă de Claudia Pascu

    Fineta Bloju este pentru noi toţi buna Eta. Bunica lui Mălin, cel care a inspirat povestea Help Autism, a scris toata viaţa ei poezii. Prima poezie a fost arătată la Gazeta de perete prin gimnaziu, după care nici fetele ei n-au mai văzut rimele ei. «Erau pentru inima mea. Nu coseam, nu croşetam, ci scriam.», spune Eta, care a transformat orice inspiraţie sau întâmplare, într-un vers sau o rimă. După ce a ieşit la pensie, n-a stat locului, a fost bona a 12 copii pe care i-a învăţat să iubească poezia şi i-a încurajat să scrie. Jucăria de vis este cadoul ei pentru toţi copiii care vor să se joace un pic şi cu limba română.

    Această carte apare ca o extensie a colecţiei AHA Books pentru a ajuta copiii cu autism să fie prietenii copiilor tipici. Fondurile strânse din vânzarea cărţii vor acoperi costurile pentru excursii mixte / unor aventuri trăite împreună.

  • Toate dungile mele
    40.01 LEI

    Shaina Rudolph a format copii din mediul urban și din suburbii predând  timp de 12 ani. Munca în medii socio-economice diferite i-a dezvoltat capacitatea rară de a dezvolta relații apropiate cu elevi de toate vârstele. Aceste relații, la rândul lor, au învățat-o importanța de a-ți atinge potențialul. Insuflă elevilor ei zilnic această credință, în timp ce lucrează ca specialist în lectură cu copii din zona Los Angeles-ului care au dificultăți de citire.

    Danielle Royer a avut de mică o pasiune pentru predare și pentru lucrul cu copiii. Inspirată de cei doi frați mai mari ai ei, amândoi cu diferențe de ritm de învățare, a simțit mereu că este foarte important ca fiecare copil să se simtă bine în propria piele și  puternic.  De-a lungul carierei sale, a cultivat acest mesaj de  încurajare și motivație pentru a putea să răspundă nevoilor individuale ale elevilor ei, indiferent de dungile fiecăruia.

Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura