Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

3 Articole

Cumpără acum de la
  • Si tati se joaca!
    32.92 LEI
    Scriitoarea Petruta Petre marcheaza cu aceasta carte cea de-a zecea ei aparitie editoriala. Dupa o incursiune in lumea minunata a copilariei cu seria Intamplari cu pusti si Puterea prieteniei, a publicat trei volume de poezie: In numele iubirii, Pasii iubirii, De-ale iubirii si doua romane: El si ea, adica noi si O alta ea, demonstrand o versatilitate literara de exceptie, jongland cu genul liric si epic, dar si intre multele manifestari ale emotiei, abilitatile ei narative fiind puse in slujba copiilor pe care-i educa, dar si a adultilor cautatori de raspunsuri existentiale. Si tati se joaca! e o poveste spumoasa si antrenanta, cu miez educativ, o versiune autohtona a binecunoscutului Home alone. - Em Sava
  • Dincolo de fereastra
    34.91 LEI
    Chloe si Luna sunt pasionate de lectura, ciocolata, smantana si placinte. Nu le plac, insa, soarecii, deoarece sunt doua doamne si, chiar pisici fiind, au anumite pretentii. Cum adica, doua pisici pasionate de lectura? In cartea Nicolinei Halgas, se poate, si inca intr-un fel atat de veridic, incat de la prima pagina, cand un zambet ti se intinde pe toata fata si pana la ultima, cand realizezi ca te simti mult mai bine, pleci de-acasa in lumea Colinelor Fermecate si cand te intorci, ai vrea sa cauti locul pe harta si sa-ti faci bagajele.
  • Aventurile lui Andrei
    36.91 LEI
    Patria copilariei este vesel colorata si luminoasa, cu un perpetuu happy-end, proiectat pe cerul azuriu, traversat de fluturi transparenti. Povestile cresc zilnic in bobocii in floare, in fiecare steluta si mai ales in razele lunii.
Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura