Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 181-210 din 10004

  • La Pasti
    42.42 LEI

    Un ou alb, abia ouat, nestiutor, dar curios, si zece oua incondeiate, imbufnate si razvratite devin in acest volum personajele unui minispectacol plin de umor si imaginatie.

    Ilustratii color de Anca Smarandache.

  • Anatol si Gregor la aeroport
    42.42 LEI

    Asa mic cum e, elefantelul Anatol e mare campion la sah. Parintii si fratiorul Gregor sunt tare mandri de el, si cand vine vorba sa participe la un concurs important, se hotarasc sa mearga toti, cu mic, cu mare. Dar peripetiile se tin lant: pe Anatol il sperie calatoria cu avionul, in aeroport e o debandada totala, tatal elefant abia incape prin scannerul de securitate, Gregor se smiorcaie ca nu mai are suc si, colac peste pupaza, cei mici tot cer la baie. Unde mai pui ca, in zbenguiala lui, Gregor se mai si pierde de familie.

    Ilustratii color de Oana Ispir.

  • Copilul din vis si alte povestiri buclucase cu finaluri neasteptate
    35.00 LEI

    În această fascinantă colecție de povești, vom călători într-o aventură plină de farmec și emoție, descoperind o varietate de personaje și întâmplări din Avonlea și împrejurimile sale - locul unde a crescut draga noastră eroină Anne de la Green Gables.


    Vom explora noi perspective ale acestui univers fermecător, dezvăluind tainele și bucuriile ascunse ale vieții de la țară, mereu însoțiți de spiritul curajos și de inimile calde ale locuitorilor din Avonlea.

  • Calul troian
    57.50 LEI

    Ilustrații de Emanuela Di Donna 

    Menelau și fratele lui, Agamemnon, se pregătesc să-și conducă armatele în luptă contra Troiei, cu scopul de a o readuce acasă pe frumoasa Elena. Pentru a-și înfrânge dușmanii, se bazează pe cel mai puternic luptător al lor, Ahile, și pe cel mai viclean dintre greci, Ulise.

  • Basme și povești românești. Ivan Turbincă și alți viteji
    59.90 LEI

    Ilustrații de Diana Tivu

    Au fost odată multe basme și povești românești, ca, de n-ar fi, nu s-ar povesti și nu s-ar tot povesti…

    Basmele se numără printre cele mai frumoase creații din literatura noastră. Iar ilustrațiile Dianei Tivu reușesc să îl transpună pe micul cititor în lumea fantastică a celor mai îndrăgite povești și sa îi dezvăluie farmecul și originalitatea literaturii române. „Îmi place să mă adaptez tonalității textului și să captez ceea ce este mai dificil în ilustrație – expresivitate și emoție care să ajungă dincolo de pagină”, promite Diana.

    Basmele și poveștile îi așteaptă pe toți copiii, mici și mari, cuminți sau răsfățați, cum era și iedul cu trei capre, corecți și dârzi, ca Afin sau George cel viteaz, zurbagii, ca Ivan Turbincă, sau șugubeți precum Păcală.

  • Sora mea, Ramona
    Preț special 25.76 LEI Preț standard 34.34 LEI
    Cine nu are o sora mai mica... sa citeasca neaparat aceasta carte! Iar cei care au, cu atat mai mult. Ce e de explicat in faptul ca o fetita de patru ani il plimba in lesa pe Ralph, o soparla imaginara, sau in faptul ca arunca in cuptor papusa vrajitoare atunci cand sora mai mare ii spune sa o imite pe Gretel? Si, daca educatoarea ii spune ca litera Q are o codita ca de pisica, ce e in neregula cu o litera cu urechi, mustati, codita?
  • Neadaptatii magici
    Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI
    Esti curajos daca citesti cartea aceasta si nu te temi ca s-ar putea sa dispari, sa te transformi in broasca sau sa iesi dintr-o palarie metamorfozat in iepure pufos. Dar citeste-o si o sa inveti sa faci trucuri magice care ii vor impresiona pe prietenii tai. Carter este un baiat care duce o viata dificila. Doua lucruri bune a deprins de la Sly, unchiul lui: dibacia mainilor si viteza. Acum reuseste sa faca numere de magie perfecte, si nu le foloseste pentru a-i rani sau jefui pe altii. E nevoit sa fuga de unchiul lui care il are in custodie, si da peste alte probleme, odata ajuns intr-un parc de distractii, condus de un om malefic. Chiar daca necazurile se inmultesc, Carter invata ca magia inseamna mai mult decat sa stapanesti niste tertipuri. Mai important, face aceasta descoperire alaturi de noii sai prieteni.
  • Lalani si marea cea indepartata
    Preț special 36.36 LEI Preț standard 48.48 LEI
    Exista povesti despre copii extraordinari care sunt alesi inca de cand se nasc sa intreprinda expeditii marete si sa-i infranga pe cei rai si ticalosi. Aceasta nu este o astfel de poveste. Uneori esti doar un copil oarecare. Uneori te alegi tu singur.
  • Iepurele a ascultat
    42.42 LEI
    Uneori, o imbratisare ajuta mai mult decat cuvintele. Si, cand a venit momentul, iepurele a ascultat cum Taylor a hotarat sa reconstruiasca totul. - De-abia astept, a spus Taylor.
  • Fotograful
    199.00 LEI

    Discrepanța dintre ceea ce credem despre război și războiul în sine este atât de mare, încât cei care se întorc de acolo, precum fotograful Lefèvre, rămân adesea fără cuvinte.

    ”Fotograful” este o carte fenomen: un reportaj foto, o bandă desenată, un document istoric despre misiunea umanitară desfășurată de Medici fără Frontiere (MSF) în Afganistan, în 1986, după intrarea trupelor militare sovietice.

    În carte nu există stropi de sânge, nu există eroi de război și nici învingători pe care să îi sărbătorim.

    Este povestea medicilor care trăiesc printre cei răniți și cei vulnerabili. Salvarea de vieți zi de zi este pentru ei un gest firesc.

    Emmanuel Guibert (scriitor, ilustrator)

    Didier Lefèvre (fotograf, jurnalist)

    Frédéric Lemercier (design)

  • Totul despre printese
    75.00 LEI

    Foarte multe fetițe visează să devină prințese măcar pentru o zi. Dar ce înseamnă, de fapt, să fii prințesă? Ce făceau prințesele toată ziua? Cum se îmbrăcau? Oare mergeau la școală? Și care e treaba cu capcana pentru purici?!

  • Familia Swift. Un dictionar de ticalosi
    Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.90 LEI

    PREMIUL BARNES & NOBLE PENTRU TINERI CITITORI

    PREMIUL NERO LA CATEGORIA FICȚIUNE PENTRU COPII

    O familie neobișnuită. O fetiță poznașă. O poveste năstrușnică despre căutarea propriei identități într-o lume plină de etichete.

    Totul începe cu tradiționala vânătoare de comori. Familia Swift ține la tradițiile sale năstrușnice, însă, de data aceasta, cineva încalcă regulile și un personaj important este împins pe scări de un răuvoitor. Cine este vinovatul? Conacul familiei ascunde multe secrete, iar Poznașa Swift și prietenii ei pornesc într-o adevărată aventură în căutarea criminalului, dar și a propriei identități.

  • Fiecare rid are o poveste
    43.00 LEI

    Ilustrații de Ninamasina

    O narațiune profundă despre copilărie și bătrânețe, despre inocență și înțelepciune, despre lipsa de experiență și despre ridurile care ne tăinuiesc povestea vieții.

  • Cantecul greierasului
    43.00 LEI
    Un greieras iese din ou si incepe sa faca primii pasi prin lume. Prima fiinta pe care o vede este un greier adult, iar acesta il saluta si ii arata cum sa cante: trebuie sa-si frece aripioarele una de alta. Dar greierasul nu reuseste. Nu se aude nici un sunet nici cand, intalnindu-se pe rand cu diferite alte insecte, incearca sa le raspunda la salut cu cantecul sau. Dar greierasul creste, pas cu pas, pagina dupa pagina, pana cand, la finalul povestii, ajunge fata in fata cu o greierita...
  • Un mic cânt de libertate
    59.00 LEI
    O poveste emoționantă despre ce înseamnă să fii cu adevărat liber – să ieși din umbra propriilor frici.
  • Cum creezi o bandă desenată
    Preț special 21.76 LEI Preț standard 29.00 LEI

    De ce sunt atractive benzile desenate?

    Pentru că pot fi citite oriunde, pentru că folosesc un limbaj accesibil, pentru că abordează stiluri diverse și cuprind toate genurile clasice de media, de la romance la thriller, la horror și la acțiune.

    Atunci când vrem să citim o narațiune într-un format vizual, putem găsi de fiecare dată ceva pe gustul nostru. Dar mai întâi trebuie să trecem peste prejudecata că benzile desenate ar fi pentru copii: benzile desenate sunt pentru oricine se bucură atunci când privește o imagine sau când trăiește o poveste.

    De cele mai multe ori, desenăm ca să ne relaxăm, ca hobby sau ca meserie. Folosim desenul ca să ne exprimăm. Cu timpul, mulți renunță la această pasiune; unii dintre noi însă mergem mai departe și ne dezvoltăm abilitățile artistice.

    Desenul nu este doar un mod de a ne petrece timpul liber. Desenând, construim lumi în care putem trăi de-adevăratelea!

  • Poveștile celor mai frumoase spectacole de balet
    79.00 LEI

    Ilustrații de Clemence Courot

    O fascinantă incursiune în lumea baletului, în cadrul unei complexe experiențe culturale.

  • Primul picnic al lui Olaf
    19.99 LEI

    Disney Bebe: Primele mele povesti. Primul picnic al lui Olaf

    In seria Primele mele povesti vei gasi istorioare simple, amuzante si dragalase, insotite de ilustratii viu colorate.

    Eroii micilor intamplari sunt prietenii copiilor din universul Disney, iar textele au dimensiunile potrivite pentru cei mai mici dintre cititori.

  • Bocanila se joaca de-a v-ati ascunselea
    19.99 LEI

    Disney Bebe: Primele mele povesti. Bocanila se joaca de-a v-ati ascunselea

    In seria Primele mele povesti vei gasi istorioare simple, amuzante si dragalase, insotite de ilustratii viu colorate.

    Eroii micilor intamplari sunt prietenii copiilor din universul Disney, iar textele au dimensiunile potrivite pentru cei mai mici dintre cititori.

  • Coloram cu Bocanila si prietenii lui
    39.99 LEI
    Disney. Iepurasi: Coloram cu Bocanila si prietenii lui - contine 4 creioane cerate
     
    Bocanila este un iepuras simpatic caruia ii place sa se distreze alaturi de surioarele si prietenii lui din padure. Descopera-i aventurile, rezolva activitatile si coloreaza imaginile cat mai frumos.
  • Cartea mea de colorat cu autocolante. Lipeste si coloreaza!
    24.99 LEI

    Disney: Iepurasi. Cartea mea de colorat cu autocolante. Lipeste si coloreaza!

    Pregateste-ti creioanele colorate si descopera magia culorilor impreuna cu eroii tai preferati! Apoi decoreaza imaginile cu autocolante.

  • Coloram cu iepurasii
    39.99 LEI

    Disney, Iepurasi. Coloram cu iepurasii (contine 4 creioane cerate)

    Bocanila este un iepuras simpatic caruia ii place sa se distreze alaturi de surioarele si prietenii lui din padure.

    Descopera-i aventurile, rezolva activitatile si coloreaza imaginile cat mai frumos.

  • Istoria omenirii
    Preț special 74.26 LEI Preț standard 99.00 LEI

    Ediție actualizată și introducere de Robert Sullivan

    Istoria omenirii. O istorie multimilenară depănată de un mare povestitor. O istorie care poate fi parcursă cu sufletul la gură, într-o săptămână, sau pe îndelete, într-o vacanţă. Iar atunci când închidem cartea rãmânem adânciți în gânduri, pentru că, dincolo de fapte, povestitorul ne pune în față marile întrebări despre lume și om. Ediţia aceasta, adusă la zi, porneşte din zorii timpurilor şi ajunge până la dezvoltarea reţelelor de socializare (Facebook şi Twitter), vorbind despre evenimentele și personalitățile fără de care întreaga istorie a civilizaţiei ar fi fost alta.

  • Enciclopedia prietenilor mei imaginari
    85.00 LEI

    S-au scris mii de pagini despre creaturile adâncurilor mării și ale oceanelor, despre animalele din junglă ori despre vulcani, cutremure și tornade. Zeci de cărți au fost dedicate și studiilor despre civilizațiile antice ori despre obiceiurile altor popoare ale lumii. Și totuși, printre preocupările divergente ale oamenilor, pe unul dintre rafturile miilor de biblioteci, se ițește o carte cu totul deosebită– „Enciclopedia prietenilor mei imaginari”, scrisă și ilustrată de Bimba Landmann.

  • Litere înșiruite
    55.00 LEI

    Oamenii se adună în jurul cuvintelor:se adăpostesc la umbra sensului lor, se lasă cuprinși de profunzimea lor și-și ostoiesc prin ele setea de cunoaștere. Și totuși… ce (ne) sunt cuvintele? Nimic mai mult decât o seamă de litere înșiruite, dincolo de pecetea cărora ni se revelează taina înțelesului. Intuindu-le puterea, scriitoarea Cristina Falcón Maldonado a pus în pagină o poveste minunată despre înrâurirea lor magică, intitulată  „Litere înșiruite” și ilustrată de Marina Marcolin.

  • Cartea care zboară
    57.00 LEI

    Atunci când realitatea ne închistează în cenușiul său, cărțile ne devin pașaport de călătorie: din lumea colorată și plină de viață a lui Tam Hipopotam, în lumea mereu aventuroasă a lui Miyuki. Sau… din lumea rece și încremenită a Fiului Ținutului de Gheață, în lumea versificată și doldora de voie bună a Firului de Nisip. În acest context, în care cărțile ne sunt prilejul peregrinărilor nestingherite, îți poți imagina o lectura despre o carte… ea însăși călătoare? Ei bine, da! Despre „Cartea care zboară” este vorba, iar itinerarul acesteia a fost cuprins în scris de Pierre Laury, iar în imagini de Rébecca Dautremer.

  • Ce este școala?
    57.00 LEI

    Mirarea creată în jurul copiilor, dar și provocarea de a ne regăsi ca adulți în preajma lor, ne revelează adesea setea neostoită a acestora pentru întrebări. Curiozitățile sunt nenumărate și cuprind totul: universul, râurile, ramurile, dinozaurii sau insectele. Iar când s-au oprit din a scruta cu imaginația înălțimile și adâncurile, aceștia rup filigrane din contextul cotidian și se/ne întreabă: de exemplu, ce este școala? Șice răspuns poțioferi ghicitorii? Ei bine, deși omul mare, trecut printr-ale vieții, nu mai încearcă să(-și) afle ce este sau ce a fost școala, autorul Luca Tortolini și ilustratorul Marco Somà au dat ghes întrebării curioase și i-au cuprins înțelesurile descoperite într-o carte fabuloasă, intitulată tocmai așa: „Ce este școala?”.

  • Parfumul zilelor de vacanță
    63.00 LEI
    O poveste emoționantă despre responsabilitatea de a păstra nealterat sufletul unui copil în vreme de război; dar și despre puterea lăuntrică de a emana pace, atunci când totul în jur stă se se risipească.
  • Scrisoare către învățătorul fiului meu
    63.00 LEI

    Ilustrații de Giulia Rossi

    O scrisoare cu iz pedagogic, fundamentală pentru înțelegerea rolului cadrului didactic în formarea elevului și în pregătirea acestuia pentru viață.

    Chipul lui Abraham Lincoln este astăzi recunoscut datorită carierei sale în avocatură și în politică, acesta fiind și unul dintre președinții Statelor Unite ale Americii, al șaisprezecelea la număr, în ordine cronologică. Dar dincolo de renumele-i diplomatic, evidențiat cu patos în cărțile de istorie, Abraham Lincoln a fost și scriitor. Astfel, printre însemnările sale livrești se numără poeme, frânturi autobiografice ori discursuri politice și cuvântări. Din patrimoniul său cultural, lăsat ca moștenire poporului american, dar și lumii întregi, Editura Signatura a ales să publice o scriere deosebită, de mare impact pentru generațiile care aleg să îi parcurgă rândurile, ilustrată de Giulia Rossi – „Abraham Lincoln. Scrisoare către învățătorul fiului meu”.

  • Praf de lună…noapte bună
    59.00 LEI

    Narațiunea „Praf de lună…noapte bună”, scrisă de Aurélie Bombace și ilustrată de Amanda Minazio, ne revelează o minunată poveste despre somnul odihnitor al copiilor și ne face cunoscut faptul că un vis frumos este la câteva firicele de praf de lună distanță. Iar odată aflat acest secret, coșmarurile, gândurile și tulburarea nu ne vor mai da târcoale niciodată!

Filter by

Categorie

Voce audiobook

Preț

Editura