Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 9938

  • Disney: Regatul de gheata. 100 de povesti de seara
    Preț special 26.24 LEI Preț standard 34.99 LEI
    Traieste magia din Arendelle impreuna cu Anna, Elsa si toate personajele tale preferate din Regatul de gheata si Regatul de gheata 2. In aceasta carte, Olaf si Kristoff duc la bun sfarsit o indrazneata misiune de salvare, Sven se ascunde prin castel ca sa scape de ora baii, Elsa si Anna calatoresc spre un regat indepartat din desert si toti prietenii au parte de multe, multe aventuri.
  • Marea carte cu autocolante. La zoo
    Preț special 30.00 LEI Preț standard 39.99 LEI
    In aceasta carte vei gasi peste 260 de autocolante cu ajutorul carora cel mic va invata usor si placut culorile, numerele, emotiile, marimile si animalele. Marea carte cu autocolante e alegerea perfecta pentru a petrece timp de calitate cu copilul tau.
  • Cum functioneaza totul
    Preț special 149.99 LEI Preț standard 199.99 LEI
    Pentru mintile curioase de toate varstele, aceasta enciclopedie extraordinara iti arata cum functioneaza fibrele nervoase, frigiderele, centralele nucleare, padurile tropical-umede, gaurile negre si cam tot ce exista.
  • Eu sunt cel mai destept
    39.00 LEI
    Cand eram mici, ne miram: cum de nu-si da seama Scufita Rosie ca lupul nu e bunica? Ca doar i se vedeau urechile, botul cu dintii lungi si ascutiti, labele paroase. Ei bine, iata ca lupul reuseste acum deghizarea perfecta: toata lumea din padure crede ca e chiar bunica! Si, cu toata marea marea lui desteptaciune, nu mai poate convinge pe nimeni ca e lupul cel rau, cel mai destept?
  • Legenda celor trei copaci
    49.00 LEI
    Trei copaci isi viseaza viitorul. Ce isi doresc sa devina - si ce surprize ii asteapta? Legenda celor trei copaci este o veche poveste despre ceea ce visam sa devenim si despre cum sa recunoastem implinirea chiar si atunci cand ni se pare ca am esuat. Trei copaci se inalta pe un deal si viseaza la viitorul lor. Ce vor deveni dupa ce vor fi taiati? Primul ar vrea sa devina un cufar plin de comori, al doilea, o corabie imparateasca, iar al treilea, un copac cu varful pana la cer.
  • Kepler62. Cartea a cincea: Virusul
    65.00 LEI

    Viaţa pe planeta Kepler62-e este plină de neprevăzut pentru copiii aleşi să reprezinte viitorul omenirii. Vara s-a sfârşit, făcând loc unei toamne scurte şi apoi unei ierni capricioase. Într-una dintre expediţiile lor, Ari şi Marie descoperă într-o peşteră o capsulă spaţială, a cărei provenienţă pare a fi planeta Pământ. După ce scapă ca prin urechile acului de un miriapod uriaş, de orci şi de o ninsoare cumplită, membrii misiunii fac o descoperire tulburătoare despre Olivia, liderul expediţiei lor. Oare le spune adevărul? 

    Şi ce legătură există între copii, virusul care i-a nimicit pe şoptitori şi maleficul joc Scorpion?

    Kepler62 – o serie premiată, tradusă în 23 de ţări, o lume distopică unde prietenia e pusă la încercare, un univers necunoscut de explorat.

  • Asterix și Turul Galiei
    44.44 LEI

    Volumul 5 din seria Asterix

    Trimisul special al lui Iulius Cezar, prefectul Lucius Floaredelotus, ajunge în Galia cu măreața misiune de a pune la pământ satul galilor nebiruiți... După prima bătălie, care este și prima înfrângere, Lucius le ordonă centurionului Gracchus Deajunsus și trupei sale de la Minibonum să izoleze satul gal.

    Numai că, atunci când romanii spun nu, Asterix zice da. Iar când soldații romani construiesc o baricadă în jurul satului spre a-i închide înăuntru pe săteni, Asterix și Obelix pornesc într-o călătorie prin întreaga țară, adunând specialități locale pe drum. Ospețe pe cinste pentru ei, dar și pentru cititori.

  • Cum să faci să NU citești în vacanța de vară: Ghidul lui Charlie Joe Jackson #3
    38.38 LEI

    Ilustrații de J.P. Coovert

    Cum să faci să NU citești în vacanța de vară este cel de-al treilea episod nostim din viața unui cititor fără chef.

    Ca să le facă pe plac părinților, Charlie Joe pleacă într-o tabără de trei săptămâni. Mare, soare, distracție… Ei bine, nicidecum! Charlie Joe, celebrul necititor, ajunge în Tabăra Kartzulya, locul de întâlnire al marilor iubitori de carte, cu un program încărcat de ateliere pe teme de gramatică și literatură.

    Înconjurat de genii și tocilari, cum își spun ei, eroul nostru își stabilește un scop precis: rând pe rând îi va convinge pe colegii de tabără să nu mai citească. Vrea să-i facă să-i semene. Însă planul lui pare să se îndrepte într-o altă direcție…

  • Ștrumfii și satul fetelor, vol. 1: Pădurea interzisă
    42.42 LEI

    5 povești cu ștrumfi

    Ștrumfii, prietenii noștri mici și albaștri, descoperă un sat secret în care locuiesc doar fete ștrumf. Acolo, spaima ștrumfilor nu e Gargamel, ci înfulecă-totul, iar fetele sunt maestre ale deghizării. Ștrumful Sportiv și Vijelie se iau la întrecere ca să se știe clar cine e cel mai ștrumf dintre ei, Ștrumful cu Ochelari e dintr-odată în centrul atenției, iar Ștrumful Bleguț reușește de unul singur să îmblânzească un dragon zburător. Dar, una peste alta, ștrumfii au multe de învățat de la noile prietene și își dau seama că doar împreună pot să ștrumfească cu bine orice încercare.

    Ștrumfii sunt mai puternici când lucrează împreună, nu atunci când se ciondănesc dintr-un nimic. Dar în lumea lor magică apar tot felul de probleme și de personaje malefice precum Gargamel.

    Pentru că sunt fragili, micuți de statură și au abilități diferite, ei trebuie să colaboreze pentru a face față pericolelor care-i așteaptă. Dar sunt foarte curajoși și tot timpul pregătiți să ștrumfească în ajutorul cuiva.

  • Manga Pisicile Războinice (vol. 1): Aventurile lui Dungă Cenușie. Războinicul rătăcit
    29.90 LEI

    Ilustrații de James L. Barry

    Prima aventură ilustrată PISICILE RĂZBOINICE Manga

    Personajele pe care fanii le-au cunoscut până acum prin intermediul cuvintelor prind viață cu ajutorul ilustrațiilor. Aventurile Manga sunt pline de suspans și dinamism. Se adresează atât cititorilor familiarizați cu universul Pisicilor Războinice, cât și tuturor iubitorilor de romane grafice.

    Manga debutează cu miniseria Aventurile lui Dungă Cenușie, pe care îl veți descoperi ca pe un adevărat erou în carne și oase. Partea I Războinicul rătăcit îl surprinde în mai multe situații palpitante și el savurează fiecare clipă de acțiune explozivă. Din secundul Clanului Tunetului, Dungă Cenușie se transformă într-un motănel de casă, după ce este capturat de Două-Picioare și dus departe de tovarășii săi. În loc de pericolele din pădure, se va confrunta cu noi provocări: mâncare la discreție, răsfăț cât cuprinde și un adăpost cald și sigur. Dar se obișnuiește cu aceste condiții? Nici vorbă, pentru că dorul de vechea sa viață îl determină să evadeze!

  • Uimitoarea lume a corpului uman
    79.91 LEI

    O călătorie fascinantă în universul corpului uman

    Micii cititori români au acum ocazia de a porni într-o nouă expediție a cunoașterii. Publicat în original de prestigioasa editură britanică Dorling Kindersley (DK), parte a Penguin Random House, Uimitoarea lume a corpului uman le dezvăluie procesele extraordinare care se petrec la suprafața și in interiorul corpului.  

    Mănânci, gândești, te joci, înveți, dormi, mergi și faci o multitudine de alte activități în fiecare zi. Dar nimic nu ar fi posibil fără extraordinara sincronizare dintre toate componentele celei mai incredibile mașinării din lume: corpul uman. Cartea semnată de Dr. Bipasha Choudhury este structurată în 17 capitole bine definite, precum „Din ce suntem alcătuiți?”, „Super-scheletul” sau „Povestea sângelui”, care urmăresc pas cu pas componenta si rolul tuturor sistemelor corpului.

    Ce este „plămânul de fier”?

    Care celule din corp trăiesc numai 30 de zile?

    Câte mii de receptori se găsesc pe vârfurile degetelor de la mâini?

    Unde este situată scărița, cel mai mic os din corpul uman?

    Ce instrumente chirurgicale și ce medicamente foloseau oamenii cu mai bine de 2000 de ani în urmă?

    Volumul explorează pas cu pas mecanismele care ne mențin în viață în fiecare zi, cuprinzând informații aliniate la cele mai recente cercetări științifice. În același timp, surprinde și momentele-cheie din evoluția medicinei. Copiii descoperă astfel cum s-a schimbat înțelegerea corpului din cele mai vechi timpuri până astăzi. Nu este necesară o cunoaștere prealabilă a anatomiei, dar odată adânciți în această lectură, cititorii vor dezvolta o fascinație continuă pentru biologie, medicină și știință, care îi va însoți pe tot parcursul vieții.

    Formatul grafic și modalitatea de prezentare sunt cele care fac din Uimitoarea lume a corpului uman o lectură-cheie în domeniul său. Personajele amuzante din lumea corpului uman, cronologiile care redau progresul medical, comparațiile care înlesnesc înțelegerea diverselor informații captivează cititorul și îi hrănesc curiozitatea. De asemenea, volumul cuprinde secțiuni transversale simplificate, fotografii din lumea reală, diagrame, ilustrații jucăușe. Este cartonat, viu colorat și are o dimensiune generoasă. Cu alte cuvinte, acesta este ghidul despre corpul uman care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui copil de peste 8 ani! Să înceapă aventura!

  • 101 povesti minunate
    39.90 LEI

    Aceasta carte contine povesti alese, potrivite pentru copii. Fiecare poveste are o ilustratie atractiva care face citirea interesanta pentru cei mici.

    Va invitam sa va bucurati alaturi de ei de o lectura placuta, dezvoltandu-le abilitatile de citire si exprimare.

    Ilustratii color.

  • Primele numere
    12.90 LEI
    Cartea de fata este una distractiva pentru copiii care doresc sa exploreze lucrurile din jur. Ilustratiile ii vor captiva si ii vor ajuta sa cunoasca mai bine realitatea din preajma lor.
  • Primele forme
    12.90 LEI
    Cartea de fata este una distractiva pentru copiii care doresc sa exploreze lucrurile din jur. Ilustratiile ii vor captiva si ii vor ajuta sa cunoasca mai bine realitatea din preajma lor.
  • Biblia pierduta #2 (roman grafic)
    Preț special 97.49 LEI Preț standard 129.99 LEI
    „Biblia pierdută e un roman grafic incredibil, care combină într-o manieră originală suspansul, atmosfera gotică, estetica filmului noir și recursul la istorie, într-o orgie vizuală fără precedent. Imaginile care compun această reprezentare aproape cinematografică a hiperbestsellerului lui Igor Bergler sunt fiecare minuscule opere de artă uimitoare. Povestea, spectaculozitatea imaginilor – fie că vorbim de crime macabre sau de secvențe erotice – ne fac să credem că viciul n-a fost niciodată atât de virtuos. O carte de colecție care nu poate lipsi din biblioteca nici unui cititor din secolul XXI.“ Milo Temesvar
  • Primele culori
    12.90 LEI
    Cartea de fata este una distractiva pentru copiii care doresc sa exploreze lucrurile din jur. Ilustratiile ii vor captiva si ii vor ajuta sa cunoasca mai bine realitatea din preajma lor.
  • Primele cuvinte. Vehicule
    15.00 LEI
    Cu imagini viu colorate, pagini cartonate si informatii interesante, cartea Primele cuvinte. Vehicule ii va captiva pe cei mici.
     
    Micutii se vor distra rasfoind carticica, vor invata cuvinte noi si isi vor imbogati cunostintele referitoare la lumea din jurul lor.
     
    Ilustratii color.
  • Primele cuvinte. Pui de animale
    15.00 LEI
    Cu imagini viu colorate, pagini cartonate si informatii interesante, cartea Primele cuvinte. Pui de animale ii va captiva pe cei mici.
     
    Micutii se vor distra rasfoind carticica, vor invata cuvinte noi si isi vor imbogati cunostintele referitoare la lumea din jurul lor.
     
    Ilustratii color.
  • Albinuta invata sa numere
    14.90 LEI
    Cu imagini viu colorate, pagini cartonate si o poveste amuzanta, cartea Albinuta invata sa numere ii va captiva pe cei mici.
     
    Micutii se vor distra alaturi de Albinuta si prietenii sai, vor invata sa numere si isi vor imbogati cunostintele referitoare la lumea din jurul lor.
     
    Ilustratii color.
  • Albinuta invata culorile
    14.90 LEI

    Cu imagini viu colorate, pagini cartonate si o poveste amuzanta, cartea Albinuta invata culorile ii va captiva pe cei mici.

    Micutii se vor distra alaturi de Albinuta si prietenii sai, vor invata culorile si isi vor imbogati cunostintele referitoare la lumea din jurul lor.

    Ilustratii color.

  • Căutătorii Vulpii (seria Hoții din umbră, vol. II)
    59.00 LEI

    Regula numărul unu: stai departe de magie fiindcă s-ar putea să se întoarcă împotriva ta!

    Fanii poveștii pline de suspans din Copiii Vulpii vor afla cum continuă aventura lui Callan și a prietenilor lui după ce au furat Ochiul, cel mai puternic artefact din ținut.

    De data asta, cei cinci adolescenți se confruntă cu o situație mult mai gravă decât orice jaf periculos: o magie necunoscută și redutabilă și-a făcut loc în sufletul lui Lachlan și crește cu fiecare clipă. 

    Cal, Meriel, Coadă de Vulpe și Gareth, pornesc într-o nouă aventură contra cronometru: trebuie să găsească Colții Dragonului, două săbii gemene cu putere de viață și de moarte.

    Căutarea lor frenetică îi poartă în adâncul oceanului, pe o corabie scufundată cu mii de ani în urmă, și îi conduce apoi către cel mai ambițios și riscant jaf, în chiar subteranele Enclavei Vrăjitorilor. Miza este uriașă, iar trădarea cuiva apropiat îi ia pe nepregătite. Cine știe dacă vor reuși încă o dată să sfideze soarta?

  • Scurta calatorie prin corpul uman
    69.95 LEI

    PREGĂTEȘTE-TE SĂ FII ULUIT DE MINUNATA INVENŢIE CARE EȘTI TU!

    Te-ai întrebat vreodată...

    De ce visăm?

    Care e rostul amprentelor?

    Ce se întâmplă cu un sendviș cu brânză după ce intră în corpul nostru?

    Ne petrecem întreaga viaţă într-un singur corp și, cu toate acestea, mulţi dintre noi habar nu au cum funcţionează el și ce se petrece în interior.

    Bogat în date știinţifice despre modul uimitor în care funcţionezi, acest minunat tur ghidat ilustrat prin corp este o adaptare după bestsellerul lui Bill Bryson Corpul.

  • Gașca de coasta #1. Cufărul pierdut
    36.00 LEI
    În Breeksiel, un mic sat de pe coasta Mării Nordului, valurile aduc într-o bună zi la mal un cufăr misterios. Să ascundă oare o comoară a piraților? Sau poate aurul vânătorilor de balene? E clar: Gașca de Coastă trebuie să intervină! Ian, Rocco și Nele trebuie să urmărească toate indiciile ca să afle secretul din spatele cufărului pierdut. Ajută-i să rezolve cazul, urmărind cu atenție povestea și dezlegând ghicitorile de la finalul fiecărui capitol!
  • Max și Bibi ridică ancora / Olimpiada animalelor
    32.00 LEI
    Ilustrațiile inserate în text sunt gândite în așa fel încât să-i ajute pe cititorii aflați la început de drum, iar exercițiile de la final vin în sprijinul înțelegerii lecturii.
  • Leon. Un camelon își face prieteni
    32.00 LEI
    Ce mult și-ar dori Leon să aibă și el cu cine să se joace! Dar nu e deloc ușor să-ți faci prieteni când ești un cameleon și nu te vede nimeni. Așa că, într-o zi, Leon se hotărăște să se ducă la bâlci ca să facă rost de o culoare numai a lui. Poate reușește să obțină chiar culoarea lui preferată, multicolor strălucitor! Dar animalele de acolo sunt la mare ananghie. Ca să le ajute, Leon trebuie să-și pună la bătaie chiar talentul de care încearcă să scape – capacitatea de a se face invizibil…
  • Tom Turbo #2. Mereu pe fază
    32.00 LEI
    Tom Turbo e trist. Prietenii lui, Karo și Klaro, au secrete față de el. Șușotesc toată ziua în casuța din copac, fără să-l bage în seamă. Oare s-au plictisit de el? Nu li se mai pare că e cea mai tare bicicletă din lume? Ca să afle ce se întâmplă, Tom Turbo începe să-i urmărească la școală și prin oraș. Dar la pânda stau o mulțime de răufăcători și toți vor să-i vină de hac…
  • Cele mai frumoase povești cu pisici
    32.00 LEI
    Știm că fiecare copil învață să citească în ritmul său. De aceea, poveștile din acest volum sunt ordonate pe trei niveluri, mergând de la simplu la complex. Totodată, fiecare dintre cele trei grupaje de texte ilustrează o altă strategie de lectură (Citim cu ajutorul imaginilor, Citim împreună, Citim cu ajutorul culorilor). Astfel, cei mici sunt familiarizați cu mai multe stiluri de învățare, iar trecerea de la un nivel de lectură la altul le oferă prilejul de a se bucura de progresul pe care îl fac.
  • Cavaleri curajoși și balauri fioroși
    32.00 LEI
    Cinci basme moderne, pline de umor și aventuri! Cavalerul Oswald Ostropel se pomenește cu un monstru cântăreț în șanțul castelului său; prințesa Eleonora s-a săturat să-i sărute pe cavalerii mototoli care ies învingători la turnirurile tatălui ei; uriașa Grauseldis colecționează prinți pentru casa ei de păpuși; balaurul cu șapte capete a decis să iasă la pensie, iar șoriceii din Castelul Tenebros s-au hotarât să se descotorosească o dată pentru totdeauna de cumplita Meg, mâța care-i vânează fără încetare.
  • Mucki salvează ferma
    36.00 LEI
    Pentru Mucki, un lemur scăpat de la circ, viața la fermă e un paradis. S-ar juca cât e ziua de lungă – sau, mai bine zis, cât e noaptea de lungă, fiindcă Mucki este un animal nocturn. Asta-i dă bătăi de cap fermierului Bernd, pentru că Mucki bântuie nopțile prin grajduri și nu le lasă pe celelalte animale să doarmă. Dar o problemă mai mare amenință ferma: în fiecare noapte, o creatură misterioasă strică laptele și sparge ouăle. Toate indiciile par să ducă spre Mucki. Va reuși lemurul să-și dovedească nevinovăția și, mai mult de-atât, să salveze ferma?
  • Domnul Viezure și Rachetă se mută la oraș
    36.00 LEI
    Domnul Viezure și prietenul său, melcul Rachetă, trăiesc liniștiți în vizuina lor din padure – asta pâna când se trezesc cu un excavator la ușă. Evacuați de urgență, cei doi au nevoie de o nouă locuință. Dar o casă nu se găsește chiar așa ușor. Poate că într-un oraș o să aibă mai mult noroc. Numai de-ar reuși să priceapă odată la ce folosesc hârtiile alea colorate numite „bani“ și cum se merge cu tramvaiul…
Filter by

Categorie

Voce audiobook

Preț

Editura