Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 61-90 din 10007

  • Vrei sa vorbim despre despartire
    24.50 LEI
    Sa nu-ti mai vezi parintii impreuna si sa le accepti lipsa, sa locuiesti in doua case diferite, sa te intelegi cu noii parteneri ai parintilor si cu noii frati si surori... nu e deloc usor! Leo si Ionela isi pun intrebari despre divortul parintilor si despre temerile si dificultatile pe care le intampina uneori. Alaturi de ei, cu ajutorul psihologei Carine Simonet, vei gasi cu siguranta raspunsuri la propriile intrebari!
  • Vrei sa vorbim despre dragoste
    24.50 LEI
    Sa deosebesti iubirea de prietenie, sa indraznesti sa ii spui celui de care esti indragostit ca il iubesti, sa ramai tu insuti, sa iti recapeti increderea dupa o dezamagire in dragoste... nu e deloc usor! Edgar si Claudia isi pun intrebari despre dragoste si despre dificultatile pe care le intampina uneori.
  • Vrei sa vorbim despre prietenie
    24.50 LEI
    Sa-ti faci prieteni buni, sa-i pastrezi, sa nu te certi, sa accepti ca sunteti diferiti... nu e deloc usor! Vlad si Laura isi pun intrebari despre prietenie si despre dificultatile pe care le intampina uneori. Alaturi de ei, cu ajutorul psihologei Carine Simonet, vei gasi cu siguranta raspunsuri la propriile intrebari!
  • Vrei sa vorbim despre moarte
    24.50 LEI
    Sa-ti fie teama de moarte, sa accepti absenta cuiva drag, disparitia celor pe care-i iubesti... nu e deloc usor! Eric si Nina isi pun intrebari despre moarte si despre temerile pe care le au uneori.
  • Vrei sa vorbim despre increderea in sine
    24.50 LEI
    Sa te simti in largul tau in preajma celorlalti, sa indraznesti sa vorbesti, sa nu fii timid... nu e deloc usor! Andrei si Alina isi pun intrebari despre increderea in sine si despre dificultatile pe care le intampina uneori. Alaturi de ei, cu ajutorul psihologei Carine Simonet, vei gasi cu siguranta raspunsuri la propriile intrebari!
  • Tot ce e cool sa stii la 8 ani
    25.00 LEI
    Stiai ca... Ochii unui calamar gigant sunt la fel de mari ca un frisbee? Patinatorii artistici se pot invarti de aproape 300 de ori intr-un minut? Atletii olimpici din Antichitate concurau complet dezbracati?
  • Tot ce e cool sa stii la 7 ani
    25.00 LEI
    Stiai ca... Wombatii isi apara vizuinile cu funduletele? Cavalerii medievali incepeau sa se antreneze de la sapte ani? In fiecare secunda sunt mancate 350 de felii de pizza?
  • Tot ce e cool sa stii la 6 ani
    25.00 LEI
    Stiai ca... Paianjenii au sange albastru? Greutatea ta este de sase ori mai mica pe Luna? Exista morcovi mov? Cufunda-te in lectura si descopera peste 250 de curiozitati ciudate, trasnite si absolut uimitoare! Plina de informatii uluitoare si ilustratii haioase, aceasta carte te va face sa razi si sa inveti o multime de lucruri.
  • Frici mari si mici cand ai 8 ani
    39.00 LEI
    Si daca sunt furios? Si daca mi se pare ca sunt urat? Si daca maine dau test? Frici mari si mici ii ghideaza cu grija copiii de 8 ani (dar si pe cei putin mai mici sau mai mari) prin fricile de zi cu zi si prin situatii dificile.
  • Frici mari si mici cand ai 7 ani
    39.00 LEI
    Si daca aud un zgomot ciudat? Si daca trebuie sa stau cu bona? Si daca nu sunt invitat la o petrecere? Frici mari si mici ii ghideaza cu blandete pe copiii de 7 ani (dar si pe cei putin mai mici sau mai mari) prin fricile de zi cu zi si prin situatii dificile.
  • Frici mari si mici cand ai 5 ani
    39.00 LEI
    Si daca ma simt trist? Si daca mi-e frica de intuneric? Si daca trebuie sa merg la doctor? Frici mari si mici ii ghideaza cu blandete pe copiii de 5 ani (dar si pe cei putin mai mici sau mai mari) prin fricile de zi cu zi si prin situatii dificile.
  • Frici mari si mici cand ai 6 ani
    39.00 LEI
    Si daca am parte de bullying? Si daca nu sunt bun la sport? Si daca imi tot imaginez lucruri infricosatoare? Frici mari si mici ii ghideaza cu blandete pe copiii care au 6 ani (dar si pe cei putin mai mici sau mai mari) prin fricile de zi cu zi si prin situatii dificile.
  • Scriu si citesc. Cuvinte cu traducere in limba engleza
    34.50 LEI
    Scriu si citesc contine activitati cu 96 de abtibilduri. Copilul va avea de scris si de citit, progresiv, cuvinte de trei, patru si cinci litere. De asemenea, va avea de rezolvat activitati simple cu grupuri de litere si va completa propozitii. Stimuleaza-i dorinta si de invatare a limbii engleze cititindu-i denumirile in engleza.
  • Adun si scad
    34.50 LEI
    Adun si scad contine activitati cu 96 de abtibilduri. Copilul va rezolva operatii simple de adunare si scadere fara trecere peste ordin, va gasi vecini ai numerelor sau va completa siruri logice. Abtibildurile vor face totul mai distractiv!
  • Invat animalele
    34.50 LEI
    Invat animalele contine activitati cu 70 de abtibilduri. Copilul va putea sa recunoasca animale, pasari si insecte cu care este familiarizat deja, dar si sa invete despre altele noi, din habitate diferite si colturi indepartate ale lumii.
  • Invat numerele
    34.50 LEI
    Invat numerele contine activitati cu 70 de abtibilduri. Copilul va avea de numarat, va exersa scrierea cifrelor si compunerea numarului 10. Abtibildurile vor face totul mai distractiv!
  • Kepler62. Cartea a șasea: Secretul
    65.00 LEI

    Aventurile copiilor care au ajuns pe planeta Kepler-62e sunt departe de a se fi încheiat. Soarta echipajului pare a fi acum în mâinile unui personaj misterios: un pasager clandestin de pe nava spaţială, a cărui identitate este o surpriză de proporţii. Cine este şi ce urmăreşte? Şi, mai ales, este ceva adevărat în proiectul Kepler62, sau totul e o imensă minciună? Ari, Joni, Marie şi ceilalţi află că nu sunt nimic mai mult decât nişte pioni într-un joc complex. În ciuda tuturor încercărilor, ei nu-şi pierd speranţa. Dovedind spirit de echipă şi ingeniozitate, sunt hotărâţi să lupte pentru viitorul lor – şi pentru supravieţuirea speciei umane.

    Kepler62 – o serie premiată, tradusă în 23 de ţări, o lume distopică unde prietenia e pusă la încercare, un univers necunoscut de explorat.

  • Kevin si hotul de biscuiti
    39.00 LEI
    Ediție bilingvă engleză-română Bumbleford a fost atacat de o gașcă de hoți de biscuiți și toate indiciile duc către singurul ponei zburător din oraș – prietenul cel mai bun al lui Max: KEVIN. Max și Kevin sunt obligați să fugă.
  • Hotelul pisicilor #2. Prietenie cu bucluc (editie bilingva)
    34.00 LEI
    Ediție bilingvă franceză-română Trupa de șoc revine cu o nouă aventură pisicească! La hotelul pentru pisici Charamba, lucrurile iau din nou o turnură neașteptată atunci când felinele descoperă printre ele un vizitator mai puțin obișnuit: o pasăre într-o colivie. După cum probabil știți, pisicile și perușii nu sunt chiar cei mai buni prieteni, însă Carpette este aici să ne contrazică. Îndrăgostit până peste cap, siamezul cântăreț se trezește într-o situațieproblemă: când în sfârșit și-a găsit sufletul pereche, este nevoit să-i dea drumul în numele libertății.
  • Hotelul pisicilor #2. Prietenie cu bucluc
    34.00 LEI
    Trupa de șoc revine cu o nouă aventură pisicească! La hotelul pentru pisici Charamba, lucrurile iau din nou o turnură neașteptată atunci când felinele descoperă printre ele un vizitator mai puțin obișnuit: o pasăre într-o colivie. După cum probabil știți, pisicile și perușii nu sunt chiar cei mai buni prieteni, însă Carpette este aici să ne contrazică. Îndrăgostit până peste cap, siamezul cântăreț se trezește într-o situațieproblemă: când în sfârșit și-a găsit sufletul pereche, este nevoit să-i dea drumul în numele libertății.
  • Carte de activitati cu... Spatiul cosmic
    29.90 LEI
    Cărțile de activități din seria „De ce? De ce? De ce?” îi încurajează pe copii să exploreze singuri subiectele lor preferate. Desenele mari și simple sunt ușor de colorat. Textele scurte și accesibile, gândite special pentru copiii de 4-7 ani transmit informații esențiale, care pot fi aprofundate în mod distractiv prin jocuri și experimente. Mai mult decât atât, cărțile conțin idei de lucru manual și autocolante, care stimulează imaginația și creativitatea.
  • Carte de activitati cu... Balerine
    29.90 LEI
    Carte de activități pentru copiii de 4-7 ani: - cu pagini mari de colorat, jocuri și enigme de rezolvat - cu abțibilduri și modele de decupat - cu sugestii de experimente și jucării pe care să le faci singur
  • Carte de activitati cu... Avioane
    29.90 LEI
    Cărțile de activități din seria „De ce? De ce? De ce?” îi încurajează pe copii să exploreze singuri subiectele lor preferate. Desenele mari și simple sunt ușor de colorat. Textele scurte și accesibile, gândite special pentru copiii de 4-7 ani transmit informații esențiale, care pot fi aprofundate în mod distractiv prin jocuri și experimente. Mai mult decât atât, cărțile conțin idei de lucru manual și autocolante, care stimulează imaginația și creativitatea.
  • Ema si Eric descopera Europa
    46.00 LEI
    Unde găsești cel mai frumos parc de distracții din Europa? În ce țară poți gusta cel mai bun desert? Cât durează să vizitezi nouă țări? Dacă aceasta este prima carte din serie pe care o citești sau deja ești prieten cu frații Ema și Eric, noua aventură prin nordul și vestul Europei te va cuceri, fie că ești mare sau mai mic!
  • Luna si padurea magica (vol. 3). Ratonii in cautarea unei case
    45.00 LEI
    Luna din Pădurea Magică, fiica noului pădurar, găsește un flaut fermecat și poate vorbi cu animalele din Pădure. Întâmplător sau nu, atunci când o familie din ratoni năzdrăvani extrem de lacomi se mută în pădure provoacă haos, flautul magic al Lunei dispare fără urmă. Fata este disperată. Cine a furat prețiosul instrument musical? Luna suspectează o persoană la care ține foarte mult.
  • The Birth of the Romanian People
    Preț special 59.93 LEI Preț standard 79.91 LEI

    If Neagu Djuvara didn’t exist, my life would have been fundamentally different. In 2001, Humanitas offered me the opportunity to illustrate a history book for young people, written by Neagu Djuvara. Entirely by chance, a year prior I had started painting, for the first time in my life, a series of illustrations inspired by Romania’s ancient history. I was hoping that one day I might put together a book of popular history for young people, a book devoid of propaganda, myths and nationalist falsehoods. It was precisely at this time that Humanitas were looking for an illustrator for The Birth of the Romanian People.

    Neagu Djuvara then became for me the embodiment of a dream come true. It was a match made in heaven. Friendly and charming, he had complete trust in me, giving me free rein to choose what I wanted to illustrate. I was left with the delightful feeling that he had treated me – someone over 50 years his junior – with a respect I had never received from someone of such a venerable age. Together, we created three highly successful history books, which have educated generations of children and which to this day continue to sell almost as well as on their first day of publication. I am very proud of this collaboration and these books. I remained close with Mr Djuvara, although I visited him less over the years. My current profession is – not at all by chance – that of illustrator (and occasional writer) of popular history books.

    RADU OLTEAN

  • Romeo si Julieta
    36.00 LEI
    Romeo și Julieta se iubesc… dar cei din familiile lor sunt dușmani de moarte. Petrecându-se în Verona Evului Mediu, oraș al duelurilor cu sabia, al secretelor și al poțiunilor vrăjite, povestea lor tragică de dragoste se îndreaptă spre un final disperat.
  • Vrajitorul din Oz
    36.00 LEI
    Lasă-te purtat în aventura lui Dorothy în ținutul magic al lui Oz: fă cunoștință cu o sperietoare de ciori care vorbește, cu un om de tinichea ruginit și cu un leu laș și urmărește-le peripețiile minunate în căutarea celor mai fierbinți dorințe ale lor. Vrajitorul din Oz - o poveste minunata.
  • Print si cersetor
    36.00 LEI
    Prinț și cerșetor, o lucrare clasică a literaturii pentru copii și tineret, este o poveste captivantă despre identități schimbate și lecțiile de viață învățate în urma acestei experiențe. În Anglia secolului al XVI-lea, doi băieți, un prinț și un cerșetor, fac un schimb neobișnuit de roluri, fiecare experimentând viața celuilalt și învățând lecții importante despre compasiune, justiție și umanitate. Prin aventurile personajelor, cititorul învață despre importanța empatiei, dreptății și înțelegerii realităților sociale. Prinț și cerșetor este o poveste captivantă și plină de aventuri, care explorează teme precum identitatea, justiția socială și diferențele de clasă.
  • Colt Alb
    36.00 LEI
    Povestea clasică a lui Jack London despre Colț Alb, jumătate lup, jumătate câine, prezintă viața acestuia de pe vremea când era doar un pui până când a ajuns câine de sanie și apoi câine de luptă. Trăind într-un mediu ostil, cu niște stăpâni violenți, pentru Colț Alb fiecare zi era o luptă pentru supraviețuire. Cartea explorează teme precum natura, relația om-animal, loialitatea, prietenia, maturizarea și libertatea. Cititorii sunt martorii transformării și dezvoltării lui Colț Alb de la un pui inocent la un lider al lupilor.
Filter by

Categorie

Voce audiobook

Preț

Editura