Cărți pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 437

Cumpără acum de la
  • Uimitoarea lume a corpului uman
    79.91 LEI

    O călătorie fascinantă în universul corpului uman

    Micii cititori români au acum ocazia de a porni într-o nouă expediție a cunoașterii. Publicat în original de prestigioasa editură britanică Dorling Kindersley (DK), parte a Penguin Random House, Uimitoarea lume a corpului uman le dezvăluie procesele extraordinare care se petrec la suprafața și in interiorul corpului.  

    Mănânci, gândești, te joci, înveți, dormi, mergi și faci o multitudine de alte activități în fiecare zi. Dar nimic nu ar fi posibil fără extraordinara sincronizare dintre toate componentele celei mai incredibile mașinării din lume: corpul uman. Cartea semnată de Dr. Bipasha Choudhury este structurată în 17 capitole bine definite, precum „Din ce suntem alcătuiți?”, „Super-scheletul” sau „Povestea sângelui”, care urmăresc pas cu pas componenta si rolul tuturor sistemelor corpului.

    Ce este „plămânul de fier”?

    Care celule din corp trăiesc numai 30 de zile?

    Câte mii de receptori se găsesc pe vârfurile degetelor de la mâini?

    Unde este situată scărița, cel mai mic os din corpul uman?

    Ce instrumente chirurgicale și ce medicamente foloseau oamenii cu mai bine de 2000 de ani în urmă?

    Volumul explorează pas cu pas mecanismele care ne mențin în viață în fiecare zi, cuprinzând informații aliniate la cele mai recente cercetări științifice. În același timp, surprinde și momentele-cheie din evoluția medicinei. Copiii descoperă astfel cum s-a schimbat înțelegerea corpului din cele mai vechi timpuri până astăzi. Nu este necesară o cunoaștere prealabilă a anatomiei, dar odată adânciți în această lectură, cititorii vor dezvolta o fascinație continuă pentru biologie, medicină și știință, care îi va însoți pe tot parcursul vieții.

    Formatul grafic și modalitatea de prezentare sunt cele care fac din Uimitoarea lume a corpului uman o lectură-cheie în domeniul său. Personajele amuzante din lumea corpului uman, cronologiile care redau progresul medical, comparațiile care înlesnesc înțelegerea diverselor informații captivează cititorul și îi hrănesc curiozitatea. De asemenea, volumul cuprinde secțiuni transversale simplificate, fotografii din lumea reală, diagrame, ilustrații jucăușe. Este cartonat, viu colorat și are o dimensiune generoasă. Cu alte cuvinte, acesta este ghidul despre corpul uman care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui copil de peste 8 ani! Să înceapă aventura!

  • Iliada. Roman grafic
    75.00 LEI

    Iliada a fost cea mai mare provocare din cariera mea, datorită enormei ei deschideri şi complexităţi. Însă am avut totodată şi extraordinare satisfacţii cercetând personalităţile, politica, istoria şi mitologia acestei epopei nemuritoare şi încercând s-o fac accesibilă cât mai multor cititori.“ — GARETH HINDS

    ACUM MAI BINE DE TREI MII DE ANI, două armate uriaşe s-au înfruntat la Troia într-un război cumplit, vreme de zece ani. Iliada, legendara istorisire a lui Homer despre această încleştare din zorii istoriei, rămâne cea mai măreaţă poveste războinică a tuturor timpurilor şi una dintre cele mai de seamă cărţi ale omenirii.

    În acest roman grafic extrem de bine documentat şi realizat cu desăvârşită măiestrie, binecunoscutul ilustrator Gareth Hinds reuşeşte să redea întreg dramatismul epopeii homerice. Ilustraţiile dinamice îi poartă pe cititori drept în vâltoarea luptei şi înfăţişează trăirile oamenilor şi zeilor ale căror strădanii ţin vie făclia războiului şi îi hotărăsc soarta.

    „Creaţia lui Gareth Hinds are o anvergură şi o forţă copleşitoare.“ — GEORGE O’CONNOR, autorul seriei Zeii olimpieni

    „Scenele cele mai impresionante sunt bătăliile, înfăţişate în cele mai mici detalii şi în uimitoare panorame.“ — PUBLISHERS WEEKLY

    „O imensă reuşită… Un captivant blockbuster cinematografic desfăşurat în pagina ilustrată.“ — BULLETIN OF THE CENTER FOR CHILDREN’S BOOKS

    „Una dintre cele mai vechi poveşti ale culturii europene reuşeşte încă să ne surprindă.“ — ENTERTAINMENT WEEKLY

    „Capodopera unui remarcabil povestitor.“ — THE WALL STREET JOURNAL

  • Totul despre printese
    75.00 LEI

    Foarte multe fetițe visează să devină prințese măcar pentru o zi. Dar ce înseamnă, de fapt, să fii prințesă? Ce făceau prințesele toată ziua? Cum se îmbrăcau? Oare mergeau la școală? Și care e treaba cu capcana pentru purici?!

  • Poveștile celor mai frumoase spectacole de balet
    79.00 LEI

    Ilustrații de Clemence Courot

    O fascinantă incursiune în lumea baletului, în cadrul unei complexe experiențe culturale.

  • Istoria omenirii
    99.00 LEI

    Ediție actualizată și introducere de Robert Sullivan

    Istoria omenirii. O istorie multimilenară depănată de un mare povestitor. O istorie care poate fi parcursă cu sufletul la gură, într-o săptămână, sau pe îndelete, într-o vacanţă. Iar atunci când închidem cartea rãmânem adânciți în gânduri, pentru că, dincolo de fapte, povestitorul ne pune în față marile întrebări despre lume și om. Ediţia aceasta, adusă la zi, porneşte din zorii timpurilor şi ajunge până la dezvoltarea reţelelor de socializare (Facebook şi Twitter), vorbind despre evenimentele și personalitățile fără de care întreaga istorie a civilizaţiei ar fi fost alta.

  • Enciclopedia prietenilor mei imaginari
    85.00 LEI

    S-au scris mii de pagini despre creaturile adâncurilor mării și ale oceanelor, despre animalele din junglă ori despre vulcani, cutremure și tornade. Zeci de cărți au fost dedicate și studiilor despre civilizațiile antice ori despre obiceiurile altor popoare ale lumii. Și totuși, printre preocupările divergente ale oamenilor, pe unul dintre rafturile miilor de biblioteci, se ițește o carte cu totul deosebită– „Enciclopedia prietenilor mei imaginari”, scrisă și ilustrată de Bimba Landmann.

  • Parfumul zilelor de vacanță
    63.00 LEI
    O poveste emoționantă despre responsabilitatea de a păstra nealterat sufletul unui copil în vreme de război; dar și despre puterea lăuntrică de a emana pace, atunci când totul în jur stă se se risipească.
  • Scrisoare către învățătorul fiului meu
    63.00 LEI

    Ilustrații de Giulia Rossi

    O scrisoare cu iz pedagogic, fundamentală pentru înțelegerea rolului cadrului didactic în formarea elevului și în pregătirea acestuia pentru viață.

    Chipul lui Abraham Lincoln este astăzi recunoscut datorită carierei sale în avocatură și în politică, acesta fiind și unul dintre președinții Statelor Unite ale Americii, al șaisprezecelea la număr, în ordine cronologică. Dar dincolo de renumele-i diplomatic, evidențiat cu patos în cărțile de istorie, Abraham Lincoln a fost și scriitor. Astfel, printre însemnările sale livrești se numără poeme, frânturi autobiografice ori discursuri politice și cuvântări. Din patrimoniul său cultural, lăsat ca moștenire poporului american, dar și lumii întregi, Editura Signatura a ales să publice o scriere deosebită, de mare impact pentru generațiile care aleg să îi parcurgă rândurile, ilustrată de Giulia Rossi – „Abraham Lincoln. Scrisoare către învățătorul fiului meu”.

  • Dacă
    63.00 LEI

    Ilustrații de Alessandro Sanna

    Un poem al manifestării condiției umane a sinelui în raport cu Sinele, dar și cu Binele necesar conviețuirii umane.

    „Și dacă timpul, deși trece,
    Dar lasă-n urmă măsura,
    E ca aminte să-ți aduci
    De Tine întotdeauna.”

    Rostogolind, poate chiar răstălmăcind, nu cu rea intenție, versurile poeziei eminesciene „Și dacă…”, dar ținând seama și de îndemnul de a „învața de la toate”, versificat de Traian Dorz, sperăm să vă introducem în muzicalitatea prezentării poemului scris de R. Kipling.

    Poemul „Dacă” întrupează o revelație, o epifanie: predicarea lui a fost mijlocită de harul (darul) poetic răsărit în poet, însă cuvântarea ne aparține tuturora, nouă «poeticilor» (această ediție, mirific ilustrată de Alessandro Sanna, se adresează cu precădere „piticilor”, așadar celor mai poetici dintre noi).

    Ilustrațiile curg și duc, odată cu ele, cum cristalizase poetul J. Keats, numele autorului scris pe ape – dăinuind versurile, de dragul lor, nu de dragul Poetului.

    Popular și autohton, se rostește: „a fi om e lucru mare”. Dar Om?
    Poemul lui R. Kipling e cuprins de un «suspans rezoluțional», întrucât este atât de condițional: dacă, dacă, dacă — dar acestea nu sunt ofuri ce trebuiesc deplânse, ci repere ale unui cumul ce fulminează în a fi Om. Poate fi răvășitor, covârșitor, dar nu este acuzator: fie, dacă nu, ești om, fie, dacă da, ești Om – ori/ ori; dar te împinge la devenire prin: cumpătare, meditare, toleranță, ambiționare… umanitate.

    Poemul este un imn existențial ce înfățisează podoaba morală pe care ar trebui să o îmbrăcăm și îmbrățișăm cu toții.
    A fi Om este o podoabă, nu o povară.

  • Poveștile anului
    69.00 LEI

    Din vremuri străvechi, anul își deapănă povestea. Vântul cald de primăvară, gâlgâitul râului izvorând din inima muntelui, foșnetul frunzelor de toamnă ori încremenirea pământului înghețat pot fi lesne ascultate. Cu ochii larg deschiși pentru a cuprinde zarea și cu inima pregătită pentru a înțelege mirarea, privitorul se lasă fascinat de spectacolul lumii derulat în patru tablouri și în douăsprezece scene. Scriitoarea și ilustratoarea Oana Hajos i-a fost la rându-i martoră și a dat glas totului înconjurător așternându-l pe foaie sub numele de „Poveștile anului”.

    Folosind natura ca sursă de inspirație vizuală și narativă, Oana Hajos a creat o serie de povestiri aferente lunilor anului și un cvadruplet de poezii dedicat anotimpurilor. De exemplu, lunii aprilie i subsumează povestea „Inimă de piatră”, iar lunii iunie snoava „Zece frați”; luna august transcrie narațiunea „Prințul și marea”, iar luna decembrie istorisirea „Cadoul mamei”.

  • Hărți ale emoțiilor mele
    69.00 LEI

    Să ne imaginăm cartografia lăuntrului nostru – înălțimea faptelor, suprafața valorilor, proporția emoțiilor. Care sunt nuanțele predominante și ce revelează despre noi înșine harta reprezentată? Reușim să ne înțelegem ansamblul de simțăminte odată proiectat grafic? Ei bine, încercarea de a transpune abstractul personal în planul concret nu ar fi singulară. Un astfel de exercițiu creativ, care are ca miză cunoașterea sinelui, este pus în pagină de cartea „Hărți ale emoțiilor mele”, scrisă și ilustrată de Bimba Landmann.

  • Colivia de aur
    75.00 LEI

    „Colivia de Aur sau Adevărata Poveste a Prințesei Sângeroase”, scrisă de Anna Castagnoli și ilustrată de Carll Cneut, este mai mult decât o poveste despre o prințesă răzgâiată. Aparent, lumea pe care o propun cei doi artiști se revelează distorsionată. Și totuși, ne putem raporta la universul operei ca la o trecere – trecerea de la o stare inițială de haos la o stare finală de liniște. Prezentat gradual, conflictul lăuntric al fetei de împărat își va găsi leac în finalul poveștii. Din acest punct de vedere, sensul și derularea evenimentelor amintesc de basm. Esența conținutului transcende literalitatea, iar mesajul cărții ilustrează valori umane fundamentale: RĂBDAREA, MULȚUMIREA, SACRIFICIUL DE SINE și, până la urmă, DRAGOSTEA.
    Ilustrațiile sunt o desfășurare de imagini cu păsări reprezentate în culori și nuanțe puternice, vii; în contraste ca verde-negru, galben-negru, gri-negru sau roșu-negru. În plan textual observăm o juxtapunere de stiluri care marchează două tonuri diferite înlectură. Avem, pe de o parte, o grafie neutră care marchează vocea narativă obiectivă. Iar, pe de altă parte, se remarcă o grafie care imită scrisul de mână și care consemnează cuvintele Valentinei sau care face trimitere directă la aceasta.

  • Ce faci când nu faci nimic
    71.00 LEI

    “Ce faci când nu faci nimic” este un manifest nu doar pentru joaca reală a copiilor, ci și pentru joaca liberă a lor. Trăim într-o lume în care adulții trasează diverși parametri copiilor pentru a-i ști în siguranță. Stabilesc un program încărcat de activități și rutine cu scopul de a-i face pe cei mici să se deprindă cu diverse aptitudini – cât mai multe și cât mai complexe. Până și jucăriile lor au obiective tot mai rigide; până la urmă acestea le îngrădesc imaginația și libertatea de a se juca complex și original. Într-o astfel de lume jocul liber devine imperativ!
    Cartea “Ce faci când nu faci nimic” se adresează în primul rând copiilor fiind o invitație la explorarea liberă a naturii. Dar ea este, în același timp, și o carte a părinților – un îndemn spre a le permite copiilor un timp de joacă nesupravegheată și firească.

  • Câini. 100 de rase minunate. Ghid ilustrat
    79.91 LEI

    Nu rata această carte, care este esențială pentru toți copiii... și adulții!

    Câini mari, câini mici, câini lățoși, câini fără blană, câini inteligenți și câini naivi – aici îi vei găsi pe toţi! Află o mulțime de date despre rasele tale preferate și descoperă și altele noi. Fiecare dintre cele 100 de rase de câini prezentate în paginile acestei cărți este însoțită de lucruri amuzante și de statistici care să îți ofere informații atât despre istoricul rasei, cât și despre ciudățeniile și abilitățile speciale pe care le are.

  • Atacul Titanilor (vol. 5+6)
    79.99 LEI

    Datorită puterii lui Eren de a se transforma în Titan, omenirea reușește să recupereze Districtul Trost, dar imediat ce misiunea e încheiată cu succes, Eren își pierde cunoștința. Se trezește mai târziu în fața comandantului Diviziei de Cercetași, Erwin Smith. Acesta vrea să pornească în căutarea „secretului titanilor“, aflat în subsolul casei lui Eren.

    Odată plecați în misiune alături de noii recruți ai Diviziei, printre care se numără Armin și Mikasa, totul pare că merge ca pe roate, până când grupul se confruntă cu un scenariu teribil: apariția unui titan inteligent. Femeia titan distruge formația de luptă, iar membrii rămași în viață se află în impas. Care va fi alegerea cea mai bună în situația dată?

  • Miturile Nordului. Poveștile lui Odin, Thor și Loki
    85.00 LEI

    Ilustrații de Jeffrey Alan Love

    Trepidante și sclipitoare ca gheaţa, miturile vikingilor povestesc cum a fost creată lumea și cum va fi nimicită – pentru ca mai apoi să renască. Zeii, în frunte cu atotputernicul Odin, sunt prinși în vâltoarea unei teribile lupte pentru putere cu înfricoșătorii giganţi, pe care trebuie să-i înfrunte folosindu-se de toată iscusinţa și forţa lor lăuntrică. Însă cel mai de seamă dușman al zeilor se află, de fapt, printre ei. Uneltirile lui ticăloase vor duce la izbucnirea bătăliei de pe urmă, Ragnarok. Aceste mituri străvechi, cu vrăji, călătorii palpitante, povești de dragoste, înfruntări ale minţii și uluitoare încleștări de forţe sunt repovestite cu dramatism și mult talent de Kevin Crossley-Holland și ilustrate magistral de Jeffrey Alan Love.

  • Marea carte a bunelor maniere
    64.90 LEI
    Care copil nu vrea să fie un supererou? Cu atât mai mult cu cât supereroul are și superputeri! Dar cum ar putea el să obțină acele superputeri? Această carte își propune să îi ajute pe copiii cu vârste mici (preșcolari și școlari) să realizeze că toată lumea are superputeri, însă trebuie doar să învețe să le folosească. Care sunt acestea, vă întrebați? De exemplu: amabilitatea, atenția, înțelegerea, acceptarea, politețea, empatia, o atitudine pozitivă, sentimentul de responsabilitate, capacitatea de a coopera. Toate aceste calități trebuie dezvoltate și aplicate în viața de zi cu zi, astfel încât, la final, copiii vor vedea cât de multe pot obține cu ajutorul lor, cât de ușor vor depăși obstacolele apărute și cât de repede îşi vor face prieteni.
  • Marea carte despre iubire
    64.90 LEI
    Dacă cei mici ne întreabă: „Ce este iubirea?”, oare putem să le oferim cel mai bun răspuns? Să răspundem că iubirea este un sentiment pare cel mai la îndemână, dar doar la asta se rezumă totul?
  • Sa circulam corect
    75.00 LEI
    De ce? De ce? De ce? Copiii au mii de intrebari Cum trec strada in siguranta? Ce trebuie sa fac la trecerea cu zebra? Cum trebuie sa ma comport in autobuz? Ce semnifica semnele de circulatie?
  • Lanterna magica. Spatiul
    75.00 LEI
    Spatiul: Lanterna magica. Cauta si descopera lucruri uluitoare! Cerceteaza imaginile cu lanterna si descopera tot ce se ascunde in intuneric. Vei invata si te vei distra de minune!
  • Lanterna magica. Animale de la ferma
    75.00 LEI
    Animale de la ferma: Lanterna magica. Cauta si descopera lucruri uluitoare! Cerceteaza imaginile cu lanterna si descopera tot ce se ascunde in intuneric. Vei invata si te vei distra de minune!
  • Justițiarii din Tokio (vol. 3 + 4)
    79.99 LEI

    Ajuns cu 12 ani in trecut, Takemichi intra in gratiile celor doi lideri ai bandei Tokio Manji, Mikey si Draken. Pentru a salva vietile celor dragi lui, Takemichi trebuie sa schimbe viitorul si sa impiedice izbucnirea conflictului cu banda Moebius, insa incercarile sale nu au rezultatele la care sperase. Toman se dezbina. Takemichi lupta sa-i readuca impreuna pe cei doi lideri, stiind ca Draken urmeaza sa fie ucis pe 3 august.

    Va reusi Takemichi sa opreasca lama cutitului si sa puna capat dezastrelor?

  • Povestea fără sfârșit
    68.68 LEI

    O capodoperă despre magia nesfârșită a cărților și despre puterea fanteziei

    „Există oameni care nu sunt niciodată în stare să ajungă în Fantázia, spuse domnul Koreander, și mai există oameni care sunt în stare, dar rămân acolo pentru totdeauna. Și mai există câțiva care se duc în Fantázia și se întorc înapoi. Așa ca tine, Bastian. Iar aceștia vindecă ambele lumi.“

    Când Bastian descoperă într-un anticariat o misterioasă carte legată în mătase arămie, nici prin gând nu-i trece că o să-i fie încredințată o misiune importantă. E nevoit să pătrundă cumva în carte și să salveze Fantázia, un tărâm al imaginației în care orice este posibil, și în care te poți și pierde. Viața Crăiesei Copile stă în mâinile sale și e hotărât să riște totul pentru a o salva.

    Adevărata încercare pe care Bastian e nevoit să o depășească nu este pătrunderea în Fantázia și salvarea ei, ci descoperirea căii prin care se poate întoarce în lumea reală. Iar părăsirea unui tărâm fără hotare se dovedește cu atât mai grea.

    Scriind o poveste în poveste ce se autogenerează la infinit, Michael Ende le demonstrează cititorilor săi că nimic nu se sfârșește cu adevărat, ci doar se preschimbă, și că, în final, cheia ce deschide poarta tuturor posibilităților stă în puterea de a afla cine ești cu adevărat.

  • Haiku siberian
    69.00 LEI

    Într-o dimineață din anul 1941, un sătuc lituanian este smuls din somn de sosirea intempestivă a armatei sovietice. Algis, un băiat de 13 ani, este deportat în Siberia împreună cu mama și sora sa. La plecare, reușește să ia de acasă un album de fotografii, câteva mere și pe gânsacul Martin. Este începutul unui haiku siberian – un jurnal poetic al exilului și al omeniei.

    Cum primește Algis frigul, foamea și puricii? Cum supraviețuiește dorului de tată? Cum se îndrăgostește? Inspirată de povestea adevărată a tatălui autoarei, „Haiku siberian” este jurnalul unei călătorii de suferință și, în același timp, de vindecare. Dincolo de jurnalul micului Algis, ne regăsim bunicii și istoria noastră recentă, care se poate vindeca doar prin neuitare.

    Cartea „Haiku siberian” a obținut numeroase premii încă de la apariția sa, în 2017. În 2021 a câștigat prestigiosul Premiu de Literatură germană pentru Tineret (DeutscherJugendliteratur preis).

  • Disney bebe. Primul meu abecedar cu sunete
    Preț special 74.99 LEI Preț standard 99.99 LEI
    Ascultă cum se pronunță fiecare literă din alfabet și învață cuvinte noi!
  • Cronicile Spiderwick
    71.38 LEI
    Simon, Jared si Mallory sunt trei copii obisnuiti, asa ca oricare dintre voi. Tatal i-a parasit si au fost nevoiti sa se mute intr-un loc uitat de Dumnezeu, iar Jared nu scapa bine dintr-o belea, ca si intra in alta. S-ar parea ca lucrurile ar cam trebui sa se schimbe... Nici o grija, asa se va si intimpla! Habar n-au bietii de ei ce li se pregateste, caci cineva, nu se stie cine sau ce, incearca sa le schimbe viata. O poveste despre ce ti se poate intimpla daca vrei sa explorezi o casa veche si descoperi un pergament stravechi, caruia trebuie sa-i dai de capat...
  • Secretele corpului omenesc
    67.00 LEI
    O enciclopedie frumos ilustrata si bine documentata cuprinzand raspunsurile la peste 200 de curiozitati pe care le au copiii. Vedeta acestui volum este CORPUL OMENESC. Ce rol are intestinul subtire, de ce transpiram, care este cel mai mare organ al corpului, cum sunt oasele la interior, cu ce viteza creste parul, ce este endorfina sunt doar cateva dintre intrebarile la care micii curiosi vor afla raspunsurile. Cartea este si un sprijin pentru parinti, atunci cand nu au un raspuns simplu la intrebarile copiilor despre cum functioneaza incredibila masinarie care este corpul omenesc. Enciclopedia este structurata pe patru teme: organele si scheletul, corpul in miscare, nasterea si maturizarea, sanatatea si in plus contine o multime de autocolante.
  • Uimitoarea lume a creierului uman
    79.91 LEI

    Ilustrații de Mark Clifton, Bettina Stovne

    Dr. Liam Drew, specialist în neurobiologie, le oferă tuturor copiilor de peste 8 ani o călătorie fascinantă în lumea neuroștiinței. Micii cititori au acces la incredibilul bagaj de cunoștințe al savanților, descoperind o multitudine de informații despre creierul uman.

    Creierul este centrul de control al corpului. Arată ca o conopidă cu multe falduri și textură spongioasă. Este alcătuit din peste 85 de miliarde de neuroni. El coordonează activitatea tuturor celulelor din organism, controlează mișcările pe care le facem și creează toate emoțiile pe care le simțim. Fiecare creier este unic în felul lui. Unele diferențe depind de ADN-ul moștenit de la părinți, altele sunt determinate de experiențele personale pe care le trăim de-a lungul vieții.

    Informațiile oferite de autor reflectă concluziile celor mai recente cercetări în domeniu. Cititorii află astfel din ce este alcătuit creierul, cum funcționează și cum reușește să ne individualizeze pe fiecare dintre noi. Tot ceea ce simțim, vedem, auzim, gustăm, mirosim depinde de mesajele care se formează în creier. Viața interioară a fiecăruia dintre noi, cu gândurile, trăirile, emoțiile specifice, se petrece în creier. Copiii studiază în același timp și evoluția și dezvoltarea creierului, sistemul nervos și comunicarea între celulele nervoase, îmbătrânirea și afecțiunile cerebrale. În plus, descoperă mai multe despre vise și despre alte mistere pe care nici oamenii de știință încă nu le-au deslușit în totalitate, cum ar fi conștiința.

    Textele educative sunt redate într-un stil amuzant și distractiv, sub forma unor pastile informative ușor de parcurs și de înțeles. Fotografiile captivante și ilustrațiile extrem de simpatice transformă lectura într-o experiență completă. Cu o copertă cartonată și rezistență, un format prietenos și grafică de excepție, acest volum este pregătit pentru nenumărate sesiuni de studiu și noi descoperiri în compania cititorilor curioși.

  • Hobbitul
    63.00 LEI

    Bilbo Baggins este un hobbit care se bucură de o viaţă confortabilă, lipsită de mari ambiţii şi care arareori face drumuri mai lungi decât cele până în cămara lui. Viaţa lui calmă este deranjată de apariţia vrăjitorului Gandalf şi a treisprezece gnomi. Aceştia vor să-l ia cu ei într-o aventură "într-acolo şi din nou înapoi", căci au un plan cum să fure comoara lui Smaug, un dragon uriaş şi extrem de periculos...

    „O istorisire glorioasă a unei aventuri magnifice, plină de suspans și asezonată cu un umor discret care este irezistibil... Toți tinerii și cei în vârsta care iubesc o poveste frumoasa de aventură, frumos relatată, vor duce Hobbitul în inimile lor." New York Times Book Review

  • Apasa si asculta. Vine Craciunul!
    69.00 LEI
    Descopera cartea Apasa si asculta. Vine craciunul! cu 5 butoane de silicon si 8 pagini cartonate.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura