Enciclopedii pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

7 Articole

Cumpără acum de la
  • Creierele geniale ale lui Kay
    Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
    O sută de miliarde de oameni au trăit până acum pe Pământ. Din păcate, cartea asta ar fi fost mult prea grea dacă v-aș fi povestit despre toți, așa că am ales să vă vorbesc doar despre ZECE DINTRE EI. Dar nu sunt oricare zece, ci unii care au schimbat lumea pentru totdeauna. De exemplu, Ada Lovelace, care a inventat programarea acum două sute de ani. (Și căreia i s-a interzis să intre în biblioteci.) Sau Thomas Edison, care a inventat camera de filmat, becul și modul în care putem să înregistrăm muzică. (Și care a mers la școală doar până la 12 ani.)
  • Stii unde traiesc animalele? O expediție prin pădure și pe la câmpie
    Preț special 63.75 LEI Preț standard 85.00 LEI

    Cât de inteligente sunt caprele?
    Ce animale trăiesc în butoiul cu apă de ploaie?
    De ce are puiul de căprioară puncte pe spate?

    Peter Wohlleben îți vorbește despre animalele din jurul tău: din pădure, din grădină, din apă și din casă. Astfel vei afla despre porci mistreți și țânțari care se fac mari, se hrănesc, se apără și se îmbolnăvesc. De la insecte milimetrice numite tripși la lupi, vei descoperi câte ceva despre fiecare în parte. Pornește alături de el în lumea secretă a animalelor!

    Printr-un mix de informații, povestiri, activități și poze, copiii vor învăța despre unele dintre cele mai interesante creaturi de pe Pământ, cum să identifice locuințele animalelor și să le observe acțiunile, precum și despre cum acțiunile noastre impactează animalele și abilitatea lor de a supraviețui în natură.

     

  • Minunata medicina a lui Kay. O istorie dezgustătoare și înfiorătoare a corpului uman
    Preț special 63.75 LEI Preț standard 85.00 LEI
    Aceasta este noua carte ilara, isterica si impardonabila a lui Adam Kay, autorul bestsellerului absolut Anatomia lui Kay!
     
    Vremurile de odinioara erau nemaipomenit de distractive, mai ales daca iti placea sa te imbraci in zale sau sa tai capete. Doar ca exista si o problemuta: medicii habar n-aveau cum functiona corpul uman. Pe atunci...
     
    • Pacientii faceau gargara cu pipi 
    • Frizerii le amputau clientilor picioarele 
    • Oamenii erau platiti ca sa traga parturi (Ma tem ca azi nu mai e valabil, imi pare rau.) 

    Asa ca prinde-ti nasul cu un carlig - in trecut totul putea -, pentru ca a sosit momentul sa exploram istoria dezgustatoare si infioratoare a corpului uman in Minunata medicina a lui Kay!
    Cartea face parte din colectia Publica Youngster - Nonfictiune pentru copii si adolescenti: subiecte educative in texte captivante. Recomandata cititorilor de peste 10 ani.
  • Anatomia lui Kay. Un ghid complet (și total dezgustător) al corpului uman
    Preț special 66.75 LEI Preț standard 89.00 LEI

    ADAM KAY este comediant premiat și cel mai bine vândut autor britanic de nonficțiune. Semnează bestsellerurile O să vă cam usture (scenariul adaptat pentru serial TV este în post-producție) și De gardă-n noaptea de Crăciun. Înainte de a deveni scriitor a lucrat șase ani ca medic junior în diverse spitale din Londra. Trăiește în Oxfordshire.

  • Cimpanzeul meu ascuns
    Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI

    Prof. STEVE PETERS este psihiatru consultant, specializat în funcționarea minții umane. În prezent lucrează în mai multe domenii, printre care consultanță, sănătate, educație și sport de elită.
    Conduce și compania Chimp Management, care este implicată în acte de caritate.

  • Cum am ajuns aici. Sase inovatii care au facut lumea moderna (editia pentru tinerii cititori)
    Preț special 41.25 LEI Preț standard 55.00 LEI

    Ai băut un pahar cu apă astăzi? Sau ai aprins lumina?


    Te-ai oprit să te gândești cât de uimitor este că ai acces cu ușurință la apă potabilă și electricitate? Sau te-ai întrebat cum s-au inventat aceste facilități moderne? Toate poveștile despre inovație încep cu o problemă care trebuie rezolvată.


    Apoi apar rețelele de idei mari și (de obicei) o doză de geniu accidental. Rezultatele pot fi de-a dreptul neașteptate și ne schimbă viața complet.


    În această carte, Steven Johnson explorează șase invenții-cheie și descoperiri care au modelat lumea modernă – sticla, frigul, sunetul, curățenia, timpul și lumina – și ne povestește cum am ajuns aici.


    Plină de surprize și conexiuni care te pun pe gânduri, această adaptare pentru tinerii cititori a bestsellerului New York Times și a miniseriei PBS în șase părți va inspira cu siguranță următoarea generație de inovatori și creatori.


    Steven Johnson, care știe multe despre istoria științei, este un povestitor de mâna întâi.
    The New York Times


    Johnson este un scriitor captivant, care ia subiecte complicate și disparate, făcând ca evoluția acestora să devină inteligibilă.
    The Washington Post


    O carte incredibilă... Este un mod inovator de a vorbi despre istorie.
    Jon Stewart

  • Auzi cum vorbesc copacii?
    Preț special 51.74 LEI Preț standard 69.00 LEI

    Auzi cum vorbesc copacii? O drumetie scurta in inima padurii. Oare copacii dorm noaptea? Vorbesc unii cu altii? Unde merg mistretii la toaleta? Cum functioneaza internetul padurii? PENTRU TOTI COPIII SI CURIOSII DE PESTE 6 ANI – PARINTI SAU BUNICI DEOPOTRIVA 

    Daca esti pregatit sa afli lucruri nemaiauzite despre copaci si alti locuitori ai padurii... atunci hai cu noi! Vom strabate impreuna cararile padurii si ne vom initia in misterele locuitorilor ei. Vom afla mai multe despre vietuitoarele din codru si despre strategiile lor de supravietuire. Padurarul Peter Wohlleben iti povesteste in aceasta drumetie despre observatiile si cercetarile fascinante pe care le-a facut de-a lungul anilor. De peste 20 de ani, el insoteste prin padure familii si clase de elevi si a adunat multe dintre curiozitatile copiilor pe aceasta tema. In Auzi cum vorbesc copacii?, prima carte pentru copii a autorului, vei gasi cele mai interesante intrebari. 


Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura