Enciclopedii pentru copii

Grilă Listă
Setați descendent

5 Articole

Cumpără acum de la
  • Lumea noastra
    75.00 LEI
    Cum ar trebui sa arate prima carte de geografie a copilului tau? Ce invatam din Lumea noastra?
     
    Aceasta enciclopedie pentru copii reprezinta o introducere in geografia minunatului loc pe care toti il numim acasa, Pamantul. ,,Lumea noastra" este o modalitate excelenta de a le prezenta copiilor lumea si habitatele acesteia.
  • Anotimpurile noastre
    75.00 LEI
    Cum arata cele patru anotimpuri peste tot in lume? Ce invatam din Anotimpurile noastre?
     
    Aceasta carte pentru copii reprezinta o introducere captivanta si accesibila in stiinta anotimpurilor lumii.
    Enciclopedia fascinanta ii poarta pe cei mici printr-o experienta impresionanta a celor patru anotimpuri de pe tot globul. Cartea incepe cu primavara si ne duce pana la iarna, apoi inapoi la primavara. Ultimele doua pagini explica pe intelesul celor mici de ce avem anotimpuri. Prin versuri cu rima jucausa si ilustratii autentice, copiii descopera caracteristicile iernii geroase, primaverii inflorite, verii calduroase si toamnei bogate.
  • Geografie cu ratonul Pălărie
    63.00 LEI
    Epuizat din stoc

    Geografia merge cot la cot cu poezia.

    Un personaj fantastic, iubit și plin de viață își face loc printre cărțile de geografie pentru copii. Ratonul Pălărie îi poartă pe toți piticii într-o călătorie vizuală și imaginară prin frumoasa Românie. Munte, dealuri sau câmpii? La podiș nu ne-om opri! Maramureș, Peleș, Sighișoara, să explorăm țărișoara. Toți micuții cititori se bucură de o abordare unică, într-un stil ludic, a cunoștințelor de bază legate de geografie. Mai mult, fac acest lucru având un tovarăș jucăuș, îmbrăcat la patru ace și cu spirit de explorator.

  • Prima mea carte de artă: Iubirea
    60.00 LEI
  • Sari si scufunda-te prin recif
    60.00 LEI
Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura