Limbi străine

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 91-120 din 424

  • Hello English! Dicționar ilustrat
    Preț special 18.67 LEI Preț standard 24.90 LEI

    Peste 350 de cuvinte esenţiale din limba engleză

     

    Organizat pe diverse teme, acest dicţionar ilustrat este uşor de consultat şi se adresează copiilor care învaţă primele lor noţiuni în limba engleză. Cei mici vor găsi aici cele mai importante cuvinte din vocabularul de bază al acestei limbi. Ele sunt însoţite de traducerile lor în română şi vor reprezenta un prim pas în procesul de învăţare a limbii engleze.

    •  Ilustraţii sugestive  •  O listă aflată la sfârşitul cărţii,

    ce cuprinde toate cuvintele din engleză nou învăţate,

    aranjate în ordine alfabetică şi însoţite de

    echivalentele lor româneşti

  • Hello English! Ghidul începătorului
    Preț special 26.18 LEI Preț standard 34.90 LEI

    Spune Hello! şi de astăzi vei putea începe să înveţi limba engleză!

     

    Cartea se adresează copiilor care fac primii paşi în studiul limbii engleze. Fiecare secţiune a acestui ghid este ilustrată în mod atractiv şi îi încurajează pe cei mici să fie entuziaşti şi încrezători atunci când asimilează cunoştinţele de bază ale limbii engleze. Învăţarea unor exemple simple, amuzante şi familiare îi va ajuta pe copii să dezvolte încă de timpuriu o pasiune pentru studiul acestei limbi străine.

  • Hallo Deutsch! Dicționar ilustrat
    Preț special 18.67 LEI Preț standard 24.90 LEI

    350 de cuvinte esenţiale din limba germană

     

    Organizat pe diverse teme, acest dicţionar ilustrat este uşor de consultat şi se adresează copiilor care învaţă primele lor noţiuni în limba germană. Cei mici vor găsi aici cele mai importante cuvinte din vocabularul de bază al acestei limbi. Ele sunt însoţite de traducerile lor în română şi vor reprezenta un prim pas în procesul de învăţare a limbii germane.

    • Ilustraţii sugestive • O listă aflată la sfârşitul cărţii, ce cuprinde toate cuvintele din germană nou învăţate, aranjate în ordine alfabetică şi însoţite de echivalentele lor româneşti

  • Hallo Deutsch! Ghidul începătorului
    Preț special 26.18 LEI Preț standard 34.90 LEI

    Spune Hallo! şi de astăzi vei putea începe să înveţi limba germană!

     

    Cartea se adresează copiilor care fac primii paşi în studiul limbii germane. Fiecare secţiune a acestui ghid este ilustrată în mod atractiv şi îi încurajează pe cei mici să fie entuziaşti şi încrezători atunci când asimilează cunoştinţele de bază ale limbii germane. Învăţarea unor exemple simple, amuzante şi familiare îi va ajuta pe copii să dezvolte încă de timpuriu o pasiune pentru studiul acestei limbi străine.

  • Hallo Deutsch! Carte de exerciții
    Preț special 18.67 LEI Preț standard 24.90 LEI

    Testează-ţi cunoştinţele de limba germană!

     

    Ai încredere şi stimulează-ţi entuziasmul, folosind această carte ce cuprinde exerciţii şi activităţi simple, distractive şi extrem de familiare. Completează spaţiile libere verificându-ţi astfel vocabularul de bază al limbii germane şi repetând o serie de expresii utile. Dezvoltă o pasiune pentru limba germană!

    Această carte de exerciţii face parte din colecţia Hallo Deutsch! Enunţurile şi expresiile cuprinse în lucrarea de faţă se regăsesc şi în Ghidul începătorului.

  • Hallo Deutsch! Carte de colorat
    Preț special 18.67 LEI Preț standard 24.90 LEI

    Colorează şi învaţă limba germană!

     

    Colorând imaginile sugestive şi pline de viaţă din această carte, cei mici vor putea să asimileze cu uşurinţă cuvinte uzuale din limba germană.

    Hallo Deutsch! Carte de colorat este organizată pe teme familiare.

    Fiecare desen este însoţit de termenul din germană care îi corespunde şi de traducerea lui în limba română.

  • Primul meu dicționar vizual german-român Larousse
    Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI

    Prin intermediul acestui dicționar vizual care conține aproximativ 1.000 de cuvinte din limba germană, însoțite de echivalentele lor din română și de ilustrații sugestive, copilul dumneavoastră va pătrunde tainele limbii lui Goethe!

     

    • O lucrare ușor de consultat și simplu de folosit

    • Un vocabular special adaptat pentru tinerii utilizatori

    • Fiecare cuvânt este însoțit de imagini preluate din universul familiar al copiilor

    • Cuvintele sunt repartizate în 60 de capitole tematice, pentru a putea fi reținute cu ușurință: activitățile, animalele, anotimpurile, casa, corpul omenesc, familia, hobby-urile, mijloacele de transport, orașul, sporturile etc.

     

    Această lucrare practică îi ajută pe copii să descopere în joacă, de la cea mai fragedă vârstă, limba germană și să-și însușească cuvintele cele mai importante din viața de zi cu zi.

  • Dictionar roman-francez, francez-roman
    Preț special 28.50 LEI Preț standard 38.00 LEI

    Editie revizuita. Dictionarul cuprinde aproximativ 16 000 de termeni, selectati din fondul principal de cuvinte al limbii romane. Nu se mentioneaza regionalisme, arhaisme, termeni tehnici de stricta specialitate sau expresii de circulatie restransa.

    Dictionarul urmareste sa nuanteze cat mai mult sensurile unui cuvant si sa ofere cele mai uzuale expresii in care acesta este folosit pentru a oferi publicului roman posibilitatea de a alege sensul sau expresia adecvata contextului respectiv.

    S-a considerat necesar ca uneori, pentru o mai precisa departajare a sensurilor, anumite definitii sa fie insotite de explicatii suplimentare sau de exemplificari.

    In multe cazuri, termenul francez este insotit de explicatii privind contextul in care este folosit in functie de sensurile cuvantului romanesc, sau de unele explicatii gramaticale. Sunt clarificate astfel anumite dificultati privind folosirea pronumelor, regimul prepozitional al complementelor verbale, folosirea modului in subordonate.

  • Învață repede germana
    Preț special 22.43 LEI Preț standard 29.90 LEI

    Alături de Monika, Tanja, Erich şi căţelul Hüpfer, trăieşti o poveste care te va ajuta să vezi cum este folosită limba germană în situaţii cotidiene.


    Pe pagina de internet Usborne Quicklinks, vei găsi linkuri către site-uri utile care te vor ajuta să înveţi germana; tot de acolo poţi descărca puzzle-uri gratuite. Nu trebuie decât să urmezi indicaţiile din carte.

  • Cambridge Flyers Test
    Preț special 18.75 LEI Preț standard 25.00 LEI

    Cambridge Flyers Test® este al treilea nivel de examen propus de Cambridge elevilor care ȋnvata engleza ȋn scoala primara sau la ȋnceputul gimnaziului. El atesta faptul ca elevul stapȃneste bazele limbii si stie sa o utilizeze ȋn situatiile vietii cotidiene. Se poate desfasura sub forma tiparita sau informatica. Atestȃnd nivelul A2, el certifica cele patru competente lingvistice in trei sectiuni: intelegerea orala (Listening), intelegerea si exprimarea scrisa (Reading & Writing) si exprimarea orala (Speaking).



    Acest caiet, conceput special pentru pregatirea testului Flyers, ȋti va permite sa faci progrese ȋn dezvoltarea acestor competente si sa te familiarizezi cu exercitiile prezentate la examen. Pentru o pregatire optima, iti recomandam sa exersezi pentru cele patru competente facand exercitii specifice fiecarui capitol, apoi sa te antrenezi in conditii reale de examen cu testul complet, cronometrandute. Odata realizat testul, poti sa te verifici cu ajutorul raspunsurilor date la sfarsitul caietului si sa reiei, in diferitele sectiuni, exercitiile la care ai dat gres. Acorda un loc special sectiunii Reading & Writing, care reprezinta cel mai mare numar de exercitii (a se vedea tabelul urmator) si pentru care vei putea obtine cele mai multe puncte. Pentru partea de Listening va trebui sa descarci de pe site-ul www.meteorpress.ro fisierele audio ce corespund exercitiilor. Sectiunea Speaking se parcurge impreuna cu un partener, deoarece concurentii sustin aceasta parte a examenului ȋn doi, impreuna cu un examinator.


    Flyers® este un certificat recunoscut de sute de scoli si institutii dintre cele mai bune din lume. Indiferent care va fi rezultatul tau, vei obtine un certificat. Scorul tau, care se masoara in scuturi, iti va atribui un nivel intre A1 si A2, potrivit CECRL (Cadrul european comun de referinta pentru limbi). O etapa importanta inainte de a te indrepta spre examenele de nivel superior, cum ar fi KET® (Key English Test) si PET® (Preliminary English Test), studiile in strainatate sau calatoriile in tarile anglofone!



    Examenul Flyers® se desfasoara ȋn ȋntregime ȋn limba engleza. Aceasta este o noutate pentru multi candidati. Pentru a te pregati cat mai bine, acest caiet de exercitii iti propune instructiuni ȋn limba engleza. Te vei putea familiariza astfel cu vocabularul de examen, vei putea evita capcanele si castiga timp pretios ȋn ziua de examen.

  • Rapunzel. Lese-, Spiel- und Arbeitsbuch
    Preț special 22.43 LEI Preț standard 29.90 LEI

    „Recomand călduros această primă apariție din seria de cărți dedicate ciclului primar, și anume basmul Rapunzel, într-o formă accesibilă pentru copiii care pornesc pe drumul lung, uneori dificil, dar frumos, al însușirii limbii germane.


    Cartea este o călătorie literară care-și bucură și își îmbogățește cititorii (prin imaginație, vocabular, acțiune), conducându-i printr-un labirint întunecat și străvechi, la capătul căruia binele învinge răul. Este prelucrarea unui basm de demult într-o prezentare originală, în care textul, desenele și jocurile se completează impecabil, invitându-i pe copii să o citească.


    Ilustrațiile bogate ajută la înțelegerea textului, iar jocurile didactice antrenante susțin pe deplin îmbogățirea vocabularului.


    Cartea poate fi parcursă individual, căci la final există soluții pentru sarcinile propuse, dar poate fi folosită și la grădiniță sau la școală, ca material auxiliar, sau în săptămâna Școala Altfel.


    Cu ajutorul exercițiilor interactive, elevii îsi fixează cunoștințele lexicale și gramaticale într-un context variat, prin jocuri distractive. Nu lipsesc nici sarcinile care le solicită creativitatea, gramatica pierzându-și gustul amar și transformându-se în joc!


    Cu ajutorul codurilor QR, elevii pot audia basmul (tot într-o variant simplă, pot asculta cântece, pot vedea un film cu personajul Rapunzel sau se pot implica în alte activități amuzante.


    Basmele au făcut deliciul copilăriei tuturor generațiilor. Nici generația de astăzi nu face excepție!” Zoe Spineanu, prof. gr. I


    Intenția noastră este de a publica o serie de cărți care să vină în sprijinul elevilor din ciclul primar, ce învață germana ca limbă străină, dar și al celor de la școlile cu predare în limba germană, care nu știu încă foarte bine această limbă atunci când încep școala.


    Fiecare carte, bogată în ilustrații și jocuri didactice cu scopul îmbogățirii vocabularului, are patru părți:


    •Prima parte prezintă un basm într-o variantă simplificată, însoțit de explicațiile unor cuvinte și expresii mai dificile pentru vârsta elevilor.

    •A doua parte aduce sarcini și jocuri diferite care să trezească interesul copiilor și care pot fi rezolvate atât individual, cât și în echipă.

    •Partea a treia pune accent pe îmbogățirea bagajului lexical, cu explicații ale cuvintelor, dar și cu desene care să ilustreze sensurile noilor termeni și cu exerciții de fixare a vocabularului.

    •În ultima parte, copiii se pot verifica cu ajutorul soluțiilor date.

     

    Cărţile din această serie conţin și coduri QR, care îi trimit pe elevi la pagini de internet unde pot audia basmele în varianta simplificată, pot vedea filme și asculta cântece corespunzătoare fiecărui basm sau pot găsi activităţi distractive.


    Începem cu basmul fraților Grimm, Rapunzel. Lectură și distracție plăcută!

  • Germana pentru cei mici & CD audio
    Preț special 28.82 LEI Preț standard 38.43 LEI
    Epuizat din stoc

    Este pregatit copilul tau sa invete limba germana? Iata cartea ideala pentru el!
    Prin intermediul acestei lucrari, cei mici pot descoperi si invata limba germana usor si amuzant, impreuna cu Emma si Otto, precum si cu Max, cainele poznas al lui Otto.
    In acest dictionar, veti gasi peste 700 de cuvinte de baza din vocabularul limbii germane, insotite de exemple, precum si de imagini sugestive, organizate tematic in 22 de capitole cum ar fi „Eu, familia mea si prietenii mei”, „La scoala”, Hobby-uri si sporturi”, „La cumparaturi” sau „Craciunul”.
    De asemenea, la fiecare capitol copiii vor gasi liste de cuvinte si expresii frecvent intalnite in limba germana.
    Cei mici vor invata sa construiasca singuri propozitii in limba germana: dialogurile lui Otto cu prietenii lui de la fiecare capitol pot fi ascultate pe CD-ul audio care insoteste aceasta carte, astfel ca cei mici vor putea repeta si retine mai usor cuvinte si expresii uzuale din limba germana.

  • Primul meu dictionar englez-roman
    Preț special 13.88 LEI Preț standard 18.50 LEI
    Epuizat din stoc


    În această carte frumos ilustrată sunt peste 270 de cuvinte uzuale din limba engleză. Numerele, animalele, ferma, mijloacele de transport şi ora de culcare sunt numai câteva dintre temele pe care le veţi întâlni.



  • Rusa - dicţionar de buzunar
    Preț special 20.18 LEI Preț standard 26.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Dicţionarul de buzunar rus-român şi român-rus de la Linghea este un bun tovarăş de vacanţă, un excelent traducător la lucru şi un coleg de bancă de nădejde. Vă ajută cu expresii, exemple şi locuţiuni, vă fereşte de termeni învechiţi sau sensuri ieşite din uz şi vă dă chef de vorbă; vorbă rusească!


  • Bulgara - ghid de conversatie cu dictionar si gramatica
    Preț special 26.18 LEI Preț standard 34.90 LEI

    Vecinii noştri din sud au o ţară frumoasă care merită vizitată. Românii au realizat acest lucru iar Bulgaria a devenit una dintre destinaţiile lor preferate. Fie că mergeţi la mare sau la munte, ghidul de conversaţie Linghea nu trebuie să vă lipsească din bagaj. Varietatea de teme, dicţionarul practic, informaţiile utile şi recomandările din ghid vă vor ajuta să cunoaşteţi mai bine ţara şi să vă descurcaţi în orice situaţie.


  • Refresh dein Deutsch! Exerciții pentru reîmprospătarea cunoștințelor
    Preț special 22.43 LEI Preț standard 29.90 LEI

    Îmbunătățește-ți cunoștințele de limba germană prin exerciții de traducere de la nivelul A1 până la B2.


     


    Exercițiile pe care ți le propune lucrarea de față acoperă verbul, pronumele, prepozițiile, dar și structurile de bază pentru adjectiv și adverb. Ultimul capitol al cărții te ajută să exersezi una dintre structurile cele mai importante ale limbii germane, și anume topica propozițiilor subordonate.


    Toate aceste exerciții antrenează vocabularul uzual necesar unei comunicări cotidiene eficiente. Anexele de la finalul cărții îți oferă câteva dintre structurile gramaticale de bază ale limbii.


    Consultarea anexelor, dar și a vocabularului și a cheii ce însoțesc fiecare exercițiu îți pun la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, făcând din această carte un instrument de învățare practic, prietenos și extrem de util.


     


    Cum exersezi?


     


    Ca să activezi cunoștințele și memoria pe toate palierele – simțul limbii, structură, vocabular – urmează cei 4 pași, așa cum îi găsești în carte la fiecare început de capitol:


    1. Vezi modelul de lucru și vocabularul propus.


    2. Acoperă cheia.


    3. Scrie traducerea.


    4. Compară rezultatele.

  • Bienvenue! Manual de limba franceză (nivelurile A1, A2, B1, B2)
    Preț special 48.72 LEI Preț standard 64.95 LEI
    Epuizat din stoc

    Ediția a III-a revăzută și adăugită
    cu teste DELF/DALF
    2× CD audio


    Un manual de comunicare progresivă în limba franceză, pentru nivelurile începător – mediu – avansat


    Manualul conține:



    • texte care vă ajută să vă dezvoltați vocabularul

    • noțiuni de gramatică prezentate sintetic

    • teste-tip utile pentru pregătirea examenului DELF/DALF, nivelurile A și B:


    Compréhension orale


    Compréhension écrite


    Production orale


    Production écrite



    • două CD-uri audio care conțin textele de dezvoltare a vocabularului și textele exercițiilor de „Compréhension orale”

  • English Made Fun
    Preț special 22.43 LEI Preț standard 29.90 LEI
    Epuizat din stoc

    Volumul conține activități din categoria jocului ghidat, care este conceput ca o imersiune într-un mediu ce reproduce stimuli cu care copilul se confruntă în viața cotidiană. Materialele de „joacă” sunt create și aranjate de autor cu meticulozitate și măiestrie, pentru a facilita dezvoltarea abilității elevului de a iniția jocul. Lucrarea este rezultatul muncii unui profesor dedicat și inspirat, care vede în micuții lui elevi parteneri de joacă și care a înțeles cuvintele lui Solomon Marcus: „Educaţia şi Învăţarea înseamnă spectacol. Asocierea educaţiei cu ideea de spectacol are în vedere şi bucuria care trebuie să le însoţească pe amândouă”.


    Culegerea cuprinde două părți, corespunzătoare celor două semestre. Prima parte este formată din 15 capitole și un capitol de recapitulare, iar partea a doua este formată din 16 capitole și un capitol de recapitulare. La sfârșitul culegerii se găsește cheia cu răspunsurile la exerciții. Primele 23 de capitole sunt concepute fiecare în jurul câte unei teme de vocabular: familia, casa, corpul uman, animalele domestice, animalele de companie, fructele, obiectele școlare etc. Capitolul 24 dorește să pună bazele inițierii unei conversații în limba engleză și se concentrează asupra formulelor de salut. Capitolele 25–31 au ca scop consolidarea primelor noțiuni de gramatică pentru elevi: numeralul (numerele de la 1 la 20), pronumele personal (eu, tu, el ...), verbul TO BE (la afirmativ, forma lungă), articolul nehotărât (A și AN) și prepozițiile de loc (exprimarea locației).


     Florin Radu Borteș

  • Ghid de conversatie roman-german
    Preț special 9.45 LEI Preț standard 12.60 LEI
    Epuizat din stoc

    Ghidul de fata este un mijloc simplu de folosire a limbii germane in situatii obisnuite de viata de catre vorbitorii de limba romana aflati in strainatate, intr-o arie lingvistica germana.


     


    De mare ajutor este transcrierea fonetica folosind sunetele limbii romane.


     

  • Ghid de conversatie roman-englez
    Preț special 9.45 LEI Preț standard 12.60 LEI
    Epuizat din stoc

    Acest ghid de conversatie se adreseaza unui public larg, de la vorbitori de nivel intermediar de limba engleza, pana la vorbitori avansati


     


    Nivelul de dificultate lingvistica este indicat de tipul de comunicare : fraze simple, expresii utile, dialoguri scurte sau discutii de genul celor care pot fi surprinse in conversatia curenta intre vorbitorii nativi.


     


     


    Ghidul de conversatie include structuri lingvistice ale unor tipuri de conversatie legate de situatii frecvente de comunicare.

  • Capcanele limbii germane
    Preț special 24.00 LEI Preț standard 32.00 LEI

    Capcanele limbii germane vi se adreseaza daca:



    • vreti sa revedeti rapid principalele dificultati ale limbii germane chiar inaintea unui examen;

    • plecati in calatorie si se impune o mica revizuire a regulilor gramaticale din limba germana pentru a comunica usor si corect;

    • nu va mai amintiti conjugarile;

    • ati uitat care este diferenta dintre nicht si kein.


     


    Capcanele limbii germane va ofera:



    • un raspuns limpede si imediat la toate intrebarile voastre, la toate indoielile voastre, intr-un format practic;

    • aspectele esentiale ale gramaticii limbii germane;

    • conjugarea a 7000 de verbe.


     


    Capcanele limbii germane… De ce acest titlu?


    Pentru ca, prin intermediul acestei carti, veti putea:



    • sa treceti in revista regulile fundamentale ale gramaticii limbii germane;

    • sa evitati greselile cele mai frecvente si capcanele cele mai subtile;

    • sa conjugati verbele fara nicio ezitare;


    sa va exprimati la fel de bine in scris ca si oral.

  • Refresh your English! Exerciții pentru reîmprospătarea cunoștințelor
    Preț special 18.67 LEI Preț standard 24.90 LEI

    Doreşti să-ţi reîmprospătezi sau să-ţi completezi cunoştinţele de limbă engleză?


     


    Pune ordine în ceea ce ştii prin scurte exerciţii de traducere, struc­turate de la simplu la complex, exerciţii care acoperă timpurile ver­bale şi vocabularul relevant pe care cu siguranţă îl foloseşti la job.


     


    REFRESH YOUR ENGLISH! îţi propune o soluţie practică şi eficientă, care îţi pune creierul în mişcare:


    • dai refresh la ceea ce ştii deja


    • înveţi lucruri noi


    • completezi acolo unde ai goluri


     


     


     


    Cum exersezi?


     


    Ca să activezi cunoştinţele şi memoria pe toate palierele – simţul limbii, structură, vocabular – urmează cei 4 paşi, aşa cum îi gă­seşti în carte la fiecare început de capitol:


     


    1. Vezi modelul de lucru şi vocabularul propus.


    2. Acoperă cheia.


    3. Scrie traducerea.


    4. Compară rezultatele.

  • Deutsche Sagenstrasse : Lese- und Arbeitsbuch
    Preț special 28.12 LEI Preț standard 37.50 LEI

    „Legendele ne-au vrăjit dintotdeauna, purtându-ne cu ochii minții într-o lume în care imposibilul devine posibil. Farmecul cărții este dat de îmbinarea dintre vechi și nou. Pe de o parte, legendele vă poartă într-o captivantă incursiune în trecut, iar pe de altă parte, vă sunt propuse sarcini didactice moderne, care presupun și informare pe internet, inclusiv audierea de texte pe YouTube cu ajutorul codurilor QR.


    Această carte poate deveni un prieten bun pentru timpul liber, vacanță sau pentru a «părăsi» imaginar sala de clasă în timpul orelor de Limba Germană ca limbă modernă sau chiar maternă.


    Fascinanta călătorie în trecut pe care o propune vizează o învățare interdisciplinară: limbă modernă, istorie, geografie, informatică. În același timp, ea este o invitație adresată tuturor acelora care vor să-și aprofundeze în mod plăcut cunoștințele de limba germană.


    Textele însoțite de o diversitate de activități didactice și secțiunea informativă de cultură și civilizație au ca scop stimularea interesului pentru lectura în limba germană, dar și dezvoltarea competenței comunicative interculturale.”


    Zoe Spineanu, prof. gr. I

  • Primele mele cuvinte în limba engleză de la 3 la 6 ani. Montessori
    Preț special 19.61 LEI Preț standard 26.15 LEI
    Epuizat din stoc

    Bine ați venit în aventura Montessori! Această carte se adresează copiilor cu vârstecuprinse între 3 și 6 ani. Cu ajutorul ei, copiii vor descoperi treptat limba engleză, prin joc, într-un mod practic.




  • Micul dictionar chinezesc. Chinez-roman – Roman-chinez
    Preț special 94.50 LEI Preț standard 126.00 LEI
    - Un dictionar bilingv: lucrarea este alcatuita din dictionarul chinez-roman si dictionarul roman-chinez, ceea ce ii va ajuta pe utilizatori sa consulte un cuvant in ambele limbi

     

    - Un dictionar in care cuvintele sunt bine selectate: in dictionarul chinez-roman sunt selectate peste 4000 de cuvinte frecvent utilizate in limba chineza, iar in dictionarul roman-chinez sunt selectate peste 3500 de cuvinte, dintre cele des utilizate si care denumesc notiuni fundamentale in limba romana

     

    - Un dictionar in care sensurile cuvintelor-titlu sunt simplificate, usor de stapanit: toate exemplele selectate din dictionar sunt legate de viata cotidiana a omului, avand o structura simpla si de mare folos, ceea ce ii va ajuta pe utilizatori sa inteleaga, sa citeasca si sa invete prin repetare

     

    - Un dictionar in care grafia chineza este asociata cu transcrierea Pinyin: in dictionar toate cuvintele-titlu si cele date ca exemplu sunt insotite de transcrierea Pinyin, ceea ce ii va ajuta pe utilizatori sa-si insuseasca bine pronuntia cuvintelor si sa inteleaga corect sensul acestora

     

    - Un dictionar util pentru invatarea limbii chineze si cu o larga aplicabilitate: dictionarul se adreseaza in primul rand utilizatorilor incepatori in invatarea limbii chineze, a caror limba materna e limba romana; in acelasi timp este si pentru cei care lucreaza in domeniul schimburilor chino-romane
  • Ghid de conversație român-german vizual
    Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI

    Ghidul de conversatie este un instrument practic de lucru, al carui scop principal este de a facilita conversatia directa intr-o situatie reala si, de aceea, ofera posibilitatea de a rezolva rapid si eficient situatii concrete, cu care ne putem intalni.


    5 000 de termeni, propoziții și expresii utile în călătorie


    800 de fotografii și desene


    5 000 de cuvinte-cheie în dicționarul român-german și german-român de la final


    În plus, informații interesante despre Germania, despre limba germană și despre obiceiurile germanilor.

  • Grammar Made Easy (vol. 1)
    Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
    Grammar made easy. Limba engleza pentru gimnaziu. Volumul 1

    Grammar Made Easy este o lucrare in doua volume, dedicata elevilor de gimnaziu care isi doresc sa aprofundeze gramatica limbii engleze. Fiecare subiect este explicat clar si succint, cu exemple. Verificarea insusirii cunostintelor se face prin exercitii diverse, iar la finalul fiecarui capitol exista o sectiune recapitulativa. 
     

    In primul volum sunt prezentate substantivul, pronumele, adjectivul, articolele si numeralele. La sfarsitul cartii veti gasi teste de verificare a cunostintelor si rezolvarile exercitiilor.
  • Limba germana. Ghid de conversatie uzuala
    Preț special 22.43 LEI Preț standard 29.90 LEI

    Mini ghid de conversatie uzuala. Limba germana. In 5 minute poti participa la o conversatie. Pons 


    Cu ajutorul celui mai mic curs din lume poti invata oriunde te-ai afla, in 25 de mini-lectii poti invata tot ce este mai important pentru primele conversa.ii in limba germana.

    Exersare audio MP3-Download: asculta si exerseaza dialogurile si propozitiile din cadrul cursului. Lista de cuvinte cu traducerile lor in limbile engleza, franceza, spaniola si rusa.

     

  • Ghid de conversaţie român-danez
    Preț special 24.72 LEI Preț standard 32.95 LEI
    Ghidul de conversatie roman-danez constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.

    Editia a doua contine numeroase cuvinte si expresii noi, o prezentare a Danemarcei, informatii practice pentru cei care calatoresc in aceasta tara si un index pentru gasirea rapida a cuvintelor in interiorul volumului.

     

    Din cuprins:

    formule uzuale • vremea • la cumparaturi • la restaurant • manifestari culturale • sport

  • Dictionar ilustrat german-roman. 1000 de cuvinte
    Preț special 26.18 LEI Preț standard 34.90 LEI

    Acest mic dictionar ilustrat reprezinta un instrument deosebit de util pentru invatarea si exersarea vocabularului limbii germane. Ilustratiile amuzante, infatisand situatii de zi cu zi, contribuie la asimilarea denumirilor in limba germana ale multor obiecte si realitati cotidiene: casa, familie, scoala,

    sport, divertisment, calatorii etc.
    Fiecare unitate tematica este completata de un set de propozitii dintre cele mai folosite si mai utile in diferite imprejurari.

    Ilustratii de Ales Cuma