Manuale & auxiliare scolare

Grilă Listă
Setați descendent

4 Articole

Cumpără acum de la
  • Aivoie, Naivoie si Printul de Bunavoie
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    O poveste despre libertate si limitele autoimpuse de bunavoie, atunci cand distractia ajunge sa fie de-a dreptul obositoare. Poneiul Naivoie si cocobletul Aivoie se bucura de libertate, zburdand veseli pe campuri si dealuri. Dar libertatea lor se cam termina cand ajung la un parc de distractii. Maimutele vor sa calareasca poneiul, ursuletii vor fotografii cu cocobletul si pe urma toata lumea incepe sa traga de ei. Obosesc grozav si le cam piere cheful, dar ce e de facut? Solutia o are Printul de Bunavoie: Acesta-i tinutul Bunavoie! Se intra numai cu voia mea!
  • Cu ariciul la intepat
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Lupii Colt Galben si Figaro se tot cearta cum sa-l imparta pe ariciul Septilici, iar planul lor genial e mai intai sa-l adoarma! Lupii Colt Galben si Figaro se tot cearta cum sa-l imparta pe ariciul Septilici, caruia spera sa-i tunda tepii ca sa-l poata manca. Numai ca ar trebui sa-l adoarma pe arici, care nu sta nicicum linistit la tuns! Insa, ghinion, Septilici sufera de insomnie, iar Colt Galben il sfatuieste sa numere oi ca sa-i vina somnul! Fireste, planul da gres, pentru ca lupul este cel care adoarme. Si-atunci, lui Colt Galben ii vine in minte un plan genial: "Sfanta Intelepciune".
  • Numerozaurul Unum si pestisorii R si A
    Preț special 35.99 LEI Preț standard 48.00 LEI
    Numerozaurul Unum si pestisorii R & A Maimutica Hotomana se intalneste pe muntele Everest cu alt membru al familiei dinozaurilor speciali, adormiti de multe secole. Pe numerozaurul Unum il trezeste la timp ca sa salveze o multime de oameni de la tot felul de accidente: un pod care sta sa se prabuseasca, o sosea pe cale sa se surpe, un bloc de birouri care se inclina mai ceva ca turnul din Pisa! Dar cei doi eroi au nevoie si de alte personaje care sa-i ajute sa-si indeplineasca misiunea, mai ales de cei doi pesti R si A. Rabdare si atentie si veti afla ce puteri fantastice au pestisorii acestia minunati, de care au nevoie si copiii, toti copiii!
  • Caiet de matematică. Mergi cu Erus la școală!
    Preț special 3.75 LEI Preț standard 5.00 LEI
    Epuizat din stoc
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura