Manuale & auxiliare scolare

Grilă Listă
Setați descendent

5 Articole

Cumpără acum de la
  • Geniu la mate. Rezolva, calculeaza. Tabla inmultirii si geometria
    12.00 LEI
    Exercitii de recapitulare pentru copii isteti! Rezolva, calculeaza, numara! Colectia Geniu la mate - se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 9 ani si este o colectie pentru consolidarea notiunilor importante invatate deja la scoala!
  • Geniu la mate. Rezolva, calculeaza, numara. Adunarea si scaderea
    12.00 LEI
    Colectia Geniu la mate - se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 9 ani si este o colectie pentru consolidarea notiunilor importante invatate deja la scoala!
  • Geniu la mate. Tabla înmulțirii și geometria
    12.00 LEI
    Colectia Geniu la mate - se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 9 ani si este o colectie pentru consolidarea notiunilor importante invatate deja la scoala! Din aceeasi colectie fac parte si vol. 1 - sa scriem numerele, vol. 2 - adunarea si scaderea, vol. 3 - inmultirea si impartirea, vol. 5 - probleme si geometrie, vol. 6 - exercitii pentru minti sclipitoare!
  • Geniu la mate. Înmulțirea și împărțirea
    12.00 LEI
    Colectia Geniu la mate - se adreseaza copiilor cu varsta intre 5 si 9 ani si este o colectie pentru consolidarea notiunilor importante invatate deja la scoala! Din aceeasi colectie fac parte si vol. 1 - sa scriem numerele, vol. 2 - adunarea si scaderea, vol. 4 - tabla inmultirii si geometria, vol. 5 - probleme si geometrie, vol. 6 - exercitii pentru minti sclipitoare!
  • Geniu la mate. Sa scriem numerele
    12.00 LEI
    Geniu la mate. Sa scriem numerele - Exercitii recapitulative pentru copii isteti: Scrie, citeste, joaca-te Pentru consolidarea notiunilor importante invatate deja la scoala.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura