Manuale & auxiliare scolare

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 61-90 din 1786

  • Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Initiere. Clasa a VIII-a. Partea a II-a
    28.00 LEI
    Matematica. Algebra, geometrie. Clasa a VIII-a, Partea a II-a. Initiere - Modalitati de lucru diferentiate. Pregatire suplimentara prin planuri individualizate. Caiet de lucru Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 6250/21.12.2020
  • Matematica. Algebra, geometrie. Clasa a VII-a. Consolidare. Partea a II-a
    28.00 LEI
    Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019. Seria de lucrari Mate 2000+ Consolidare, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive.
  • Matematica. Algebra, geometrie. Clasa a VI-a. Consolidare. Partea a II-a
    28.00 LEI
    Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 4696/02.08.2019 Seria de lucrari Mate 2000+ Consolidare, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive.
  • Matematica. Aritmetica, algebra, geometrie. Clasa a V-a. Consolidare. Partea a II-a
    28.00 LEI
    Matematica. Artitmetica, algebra, geometrie. Clasa a V-a, Partea a II-a. Consolidare Seria de lucrari Mate 2000+ Consolidare destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive.
  • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a
    30.00 LEI
    Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a Manualul este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3418 din 19.03.2013
  • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa I
    30.00 LEI
    Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa I Manualul este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3418 din 19.03.2013.
  • Hai la gradi! Stiinte. 4-5 ani
    20.00 LEI
    Finalitatile educatiei timpurii vizeaza o serie de aspecte care se constituie in premise ale competentelor-cheie formate, dezvoltate si diversificate pe traseul scolarizarii ulterioare: • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de trebuintele sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. • Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi;
  • Hai la gradi! Limba si comunicare. Semne grafice 5-6 ani
    19.01 LEI
    Catalogul grupei: • Finalitatile educatiei timpurii vizeaza o serie de aspecte care se constituie in premise ale competentelor-cheie formate, dezvoltate si diversificate pe traseul scolarizarii ulterioare. • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de trebuintele sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia.
  • Campioni la scrierea corectă. Exerciții de vocabular, ortografie și punctuație. Clasele III-IV
    25.00 LEI
    Campioni la scrierea corecta. Exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie pentru clasele III-IV Campioni la scrierea corecta clasele III-IV - exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie este o lucrare conceputa sub forma unui caiet care se adreseaza elevilor din clasele primare III-IV ce vor sa-si fixeze cunostintele dobandite la clasa.
  • Memorator matematică. Clasele 9-12
    15.00 LEI
    Conceputa in format de buzunar, lucrarea se adreseaza elevilor claselor IX-XII si reprezinta atat un suport teoretic bine sistematizat, necesar in pregatirea de zi cu zi a orelor de matematica, cat si unul informational, de baza pentru pregatirea evaluarilor curente si a examenului de bacalaureat.
  • Caiet pentru stimularea imaginatiei. 5-7 ani
    25.00 LEI
    Caiet pentru stimularea imaginatiei 5-7 ani. Grupa mare si cls. pregatitoare Lucrarea Caiet pentru stimularea imaginatiei. 5 - 7 ani este conceputa ca material de lucru pentru grupa mare si clasa pregatitoare. Cu ajutorul acestui caiet, copiii isi dezvolta imaginatia prin rezolvarea sarcinilor de lucru diverse si atractive.
  • Citesc si inteleg. Caietul meu pentru lectura. Clasa I
    16.00 LEI
    Caietul este conceput pe 34 de saptamani, in concordanta cu planificarea calendaristica. Sunt abordate texte informative, texte literare - poezie si proza, texte functionale, banda desenata, texte stiintifice.
  • Capcane ale limbii române. Întrebări, răspunsuri, comentarii
    49.90 LEI
    În deplină concordanță cu noile norme cuprinse în ultima ediție a Dicționarului ortografi c, ortoepic și morfologic al limbii romane (DOOM3), lucrarea se adresează în primul rând elevilor de gimnaziu și de liceu, viitorilor candidați la diferite concursuri și examene de admitere, profesorilor, care pot găsi sugestii de predare și de cultivare a limbii, persoanelor publice prezente pe micile ecrane sau la radio și tuturor celor interesați să vorbească și să scrie corect în limba română.
  • Matematica. Algebra, geometrie. Clasa a VIII-a. Consolidare. Partea a II-a
    28.00 LEI
    Seria de lucrari MATE 2000+ CONSOLIDARE, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive.
  • Matematică și explorarea mediului. Manual clasa a II-a
    30.00 LEI

    Manualul de Matematică și explorarea mediului: clasa a II-a este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3418/19.03.2013 și propune un demers pedagogic structurat, ce pornește de la competențele enunțate în programă, accentuând astfel scopul pentru care se învață și dimensiunea acțională în formarea personalității elevului.

    Manualul conține 11 unități, dintre care două sunt unități recapitulative (recapitulare inițială și recapitulare finală), iar restul reprezintă unități de învățare.

  • Matematică și explorarea mediului. Manual clasa I
    30.00 LEI

    Manualul este organizat în 11 unități. Prima unitate își propune să-i introducă pe elevi în studiul propus de disciplină, următoarele 9 unități abordează, într-o succesiune logică și bazată pe creșterea complexității aspectelor prezentate, introducerea de noțiuni noi, iar a 11-a unitate se constituie într-o recapitulare finală.

    Fiecare unitate de învățare este structurată asemănător, menținând coerența în abordarea conținutului științific. Astfel, mai întâi este prezentat conținutul specific domeniului științe ale naturii, cu imagini sugestive și cu exerciții antrenante.

    Rubrica „Știai că…” sporește curiozitatea copiilor, iar temele de la „Portofoliu” îi provoacă la investigare și le stimulează creativitatea.

    Elementele de explorare a mediului se regăsesc în exercițiile și problemele propuse în cadrul lecțiilor de matematică, în sarcinile de lucru ale rubricilor „Investighează”, „Exersează” sau „Lucrează în echipă”. Totodată, elevilor le sunt propuse spre realizare diverse experimente care fac apel la învățarea prin descoperire și la experiența copiilor acumulată în diferite contexte.

  • Chimie organică. Bacalaureat. Teste
    30.00 LEI

    Ghidul Booklet de Chimie organică pentru Bac este instrumentul ideal pentru elevul de liceu care vrea să ia nota 10.

    Ghidul conține:

    • 30 de teste cu modele complete de rezolvare;

    • testele respectă modelele de subiecte în vigoare.

    În conformitate cu programa școlară pentru examenul de Bacalaureat și modelul de subiecte din sesiunea iunie-iulie 2023.

  • Module de învățare: limba și literatura română
    48.00 LEI
    Lucrarea Module de învățare. Aplicații complexe pentru examene și olimpiade școlare – clasa a VIII-a este gândită, filă cu filă, chiar din mijlocul elevilor și al profesorilor care-i îndrumă. Grație experiențelor diverse și constante din sala de clasă – pregătirea elevilor pentru examene și diverse concursuri, consilierea celor care nu-și găsesc tonul potrivit în învățare, ca și încurajarea altora spre pășirea în arena diverselor proiecte competiționale – am învățat lecția (re)concilierii imperativelor imediate, constând în depășirea cu succes a evaluărilor externe, cu plăcuta responsabilitate a asistării copilului în miraculosul proces al descoperirii lumii cu propria privire: i-am propus o carte care deschide câteva uși ale imaginației, l-am antrenat să nu fie de acord cu mine, l-am atras către descătușarea prin scris, l-am făcut să înțeleagă beneficiile interioare ale unei gândiri structurate de logica gramaticii. Aceste deprinderi de lucru se află în spatele celor cinci module pe baza cărora este organizat volumul de față, fiecare având un rol specific în cadrul orei de limba și literatura română.
  • Geometria în gimnaziu. Explicații și rezolvări complete. Clasa a VIII-a
    28.00 LEI
    Proiectul Geometria în gimnaziu – explicații și rezolvări complete se diferențiază de lucrările similare prin faptul că toate problemele propuse au rezolvări complete. Rezolvările conțin explicații clare și detaliate, cu trimitere la conținuturile teoretice aplicate. Explicațiile oferite sunt pe înțelesul oricărui elev interesat de învățarea geometriei. Proiectul este o noutate metodică absolută, special elaborată pentru înțelegerea noțiunilor de geometrie, pentru crearea unui stil de redactare, a unor rezolvări corecte și complete, pentru a-i învăța pe elevi să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv interdisciplinar și transdisciplinar, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii.
  • Geometria în gimnaziu. Explicații și rezolvări complete. Clasa a VII-a
    28.00 LEI
    Proiectul Geometria în gimnaziu – explicații și rezolvări complete se diferențiază de lucrările similare prin faptul că toate problemele propuse au rezolvări complete. Rezolvările conțin explicații clare și detaliate, cu trimitere la conținuturile teoretice aplicate. Explicațiile oferite sunt pe înțelesul oricărui elev interesat de învățarea geometriei. Proiectul este o noutate metodică absolută, special elaborată pentru înțelegerea noțiunilor de geometrie, pentru crearea unui stil de redactare, a unor rezolvări corecte și complete, pentru a-i învăța pe elevi să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv interdisciplinar și transdisciplinar, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii.
  • Geometria în gimnaziu. Explicații și rezolvări complete. Clasa a VI-a
    28.00 LEI
    Proiectul Geometria în gimnaziu – explicații și rezolvări complete se diferențiază de lucrările similare prin faptul că toate problemele propuse au rezolvări complete. Rezolvările conțin explicații clare și detaliate, cu trimitere la conținuturile teoretice aplicate. Explicațiile oferite sunt pe înțelesul oricărui elev interesat de învățarea geometriei. Proiectul este o noutate metodică absolută, special elaborată pentru înțelegerea noțiunilor de geometrie, pentru crearea unui stil de redactare, a unor rezolvări corecte și complete, pentru a-i învăța pe elevi să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv interdisciplinar și transdisciplinar, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii.
  • Geometria în gimnaziu. Explicații și rezolvări complete. Clasa a V-a
    22.00 LEI
    Proiectul Geometria în gimnaziu – explicații și rezolvări complete se diferențiază de lucrările similare prin faptul că toate problemele propuse au rezolvări complete. Rezolvările conțin explicații clare și detaliate, cu trimitere la conținuturile teoretice aplicate. Explicațiile oferite sunt pe înțelesul oricărui elev interesat de învățarea geometriei.
  • Matematică. Teme recapitulative. Clasa a VIII-a
    20.00 LEI
    Seria de lucrări MATE 2000+ TEME vine în sprijinul elevilor și profesorilor prin oferirea unui material didactic extrem de util pentru recapitularea, sistematizarea și consolidarea materiei parcurse de-a lungul anului școlar fiind un excelent instrument de antrenament asociat auxiliarelor Paralelei 45. Lucrările au o structură echilibrată, conțin exerciții și probleme compuse pe diferite grade de dificultate și cuprind o gamă variată de probleme de matematică aplicată în cotidian, conform spiritului programelor școlare și examenului de Evaluare Națională. Toți copiii care sunt dispuși să abordeze problemele de matematică ca o provocare se pot exersa parcurgând gradual exercițiile și problemele cuprinse în fiecare capitol. Se vor consolida astfel noțiunile teoretice, se vor dobândi metode de rezolvare, algoritmi de calcul și competențe specifice fiecărui context matematic.
  • Matematică. Teme recapitulative. Clasa a VII-a
    20.00 LEI
    Seria de lucrări MATE 2000+ TEME vine în sprijinul elevilor și profesorilor prin oferirea unui material didactic extrem de util pentru recapitularea, sistematizarea și consolidarea materiei parcurse de-a lungul anului școlar fiind un excelent instrument de antrenament asociat auxiliarelor Paralelei 45. Lucrările au o structură echilibrată, conțin exerciții și probleme compuse pe diferite grade de dificultate și cuprind o gamă variată de probleme de matematică aplicată în cotidian, conform spiritului programelor școlare și examenului de Evaluare Națională. Toți copiii care sunt dispuși să abordeze problemele de matematică ca o provocare se pot exersa parcurgând gradual exercițiile și problemele cuprinse în fiecare capitol. Se vor consolida astfel noțiunile teoretice, se vor dobândi metode de rezolvare, algoritmi de calcul și competențe specifice fiecărui context matematic.
  • Mici muzicieni, mari programatori
    35.00 LEI
    Concepută în relație cu prioritățile educaționale exprimate prin politicile Uniunii Europene referitoare la educația digitală și care vizează introducerea programării în toate școlile din Europa, începând cu vârste fragede ale elevilor, lucrarea Mici muzicieni, mari programatori – curriculum integrat muzică-programare pentru digitalizarea procesului didactic vine în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a gândirii computaționale, a nevoii de învățare holistică, precum și în interesul elevilor pentru tehnologia digitală. Structurată în jurul a 12 teme, lucrarea reflectă conținuturi educaționale ce integrează muzica și programarea și care vor fi abordate în manieră practic-aplicativă, utilizând aplicația desktop Sonic Pi și notele MIDI. Astfel, instruirea digitală contribuie la accesibilizarea, însușirea și integrarea conținuturilor, proces care va fi realizat prin intermediul a 25 de fișe de lucru. Deoarece programarea are nevoie de gândire computațională, pentru a prelucra parametrii sonori și a obține fragmente melodice cunoscute sau improvizații muzicale, plecând de la utilizarea unui limbaj specific de programare, Ruby, utilizat și pentru crearea aplicațiilor GitHub, Airbnb sau SoundCloud, sunt puse în valoare principii universale între limbajele de programare, precum: structuri repetitive, structuri alternative, fire de execuție, funcții, variabile, liste etc.
  • Memorator de sociologie pentru liceu
    12.00 LEI
    Concepută în format de buzunar, lucrarea se adresează elevilor de liceu și reprezintă atât un suport teoretic bine sistematizat, necesar în pregătirea orelor de sociologie, cât și unul informațional, de bază pentru pregătirea evaluărilor curente și a examenului de bacalaureat. Memoratorul respectă conținutul programei școlare de sociologie pentru liceu și asigură un mod mai ușor de însușire a conținuturilor obligatorii.
  • Memorator de geografie
    12.00 LEI
    Memorator de geografie pentru liceu este un instrument indispensabil pentru pregatirea fiecarei ore de geografie din liceu, fiind si un auxiliar important in vederea sustinerii examenului de bacalaureat din disciplina Geografie.
  • Memorator de economie pentru liceu
    12.00 LEI
    Concepută în format de buzunar, lucrarea se adresează elevilor de liceu și reprezintă atât un suport teoretic bine sistematizat, necesar în pregătirea orelor de economie, cât și unul informațional, de bază pentru pregătirea evaluărilor curente și a examenului de bacalaureat. Memoratorul respectă conținutul programei școlare de economie pentru liceu și asigură un mod mai ușor de însușire a conținuturilor obligatorii.
  • Memorator de biologie vegetală şi animală pentru clasele IX-X
    12.00 LEI
    Concepută în format de buzunar, lucrarea se adresează atât elevilor din primele clase de liceu, dar și celor care se pregătesc pentru susținerea probei E.d) a examenului de bacalaureat la disciplina Biologie vegetală și animală. Este un suport teoretic bine sistematizat, necesar în pregătirea orelor de biologie, dar și unul informațional, de bază pentru pregătirea evaluarilor curente și a examenului de bacalaureat. Memoratorul respectă conținutul programei școlare pentru clasele a IX-a și a X-a și a celei pentru bacalaureat.
  • Memorator de anatomie, genetică și ecologie umană pentru clasele XI-XII
    12.00 LEI
    Memoratorul de anatomie, genetică și ecologie umană pentru clasele a XI-a și a XII-a se adresează elevilor din ciclul superior de liceu și în special celor care se pregătesc din materia de anatomie, genetică și ecologie umană pentru susținerea probei E.d) a examenului de bacalaureat. Volumul este bogat în informație, bine sistematizat și include ilustrații care însoțesc explicațiile noțiunilor mai dificile (în secțiunea de genetică).
Filter by

Categorie

Preț

Editura