Manuale & auxiliare scolare

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 91-120 din 1786

  • Minutul de lectură. Clasa a II-a
    19.90 LEI
    Minutul de lectura pentru clasa a II-a. Tehnici active pentru dezvoltarea competentei de lectura Aceasta carte ofera tehnici active pentru dezvoltarea competentei de lectura pentru ca elevii trebuie invete sa initieze o conversatie, sa-si exprime punctele de vedere, sa-si argumenteze ideile si sa-si interiorizeze mesajele. Contine texte literare originale, special realizate, dar si texte stiintifice, activitati de lucru cu textul, totul intr-un format atractiv.
  • Minutul de comunicare. Clasele a III-a si a IV-a
    19.90 LEI
    Minutul de lectura pentru clasele a III-a si a IV-a. Tehnici active pentru dezvoltarea competentei de comunicare in limba romana Aceasta carte ofera tehnici active pentru dezvoltarea competentei de lectura pentru ca elevii trebuie invete sa initieze o conversatie, sa-si exprime punctele de vedere, sa-si argumenteze ideile si sa-si interiorizeze mesajele. Contine texte literare originale, special realizate, dar si texte stiintifice, activitati de lucru cu textul, totul intr-un format atractiv.
  • Lumea vie. Model de armonie. Biologia pe care nu o înveți la școală
    99.90 LEI
    Pamantul, planeta albastra vie, este un model de armonie intre diversele forme de viata care il populeaza, precum si intre acestea si habitatele pe care le ocupa. Fiecare planta sau animal prezentate in filele acestei carti reprezinta, de fapt, cate o fila din mareata carte a naturii, pe care omul are datoria sa o "citeasca”, sa o inteleaga, sa o respecte si sa o protejeze. Oricare dintre noi poate contribui la protejarea biodiversitatii, prin adoptarea unor mici schimbari in rutina zilnica, fara ca stilul de viata sa ne fie afectat major, dar toate aceste mici schimbari pot ajuta.
  • Ma pregatesc pentru concursuri. Limba si literatura romana pentru clasele a III-a si a IV-a
    39.00 LEI
    Structura testelor presupune selectarea a doua tipuri de texte, text literar (Subiectul I) si text nonliterar (Subiectul al II-lea), astfel incat sa existe o reflectare a continuturilor asimilate in clasele I-IV, dar si o continuitate in ceea ce priveste dinamica subiectelor concepute in cadrul evaluarilor nationale din viitorii ani de studiu ai copilului.
  • Ghid pentru Evaluarea Nationala la Limba si literatura romana 2024
    69.90 LEI
    Ghid pentru Evaluarea Nationala la Limba si literatura romana 2024: 40 de teste dupa modelul ME, sugestii de rezolvare, fise tehnice, modele de compuneri Cartea Ghid de pregatire pentru Evaluarea Nationala la Limba si Literatura Romana - 2024 este proiectata pentru pregatirea suplimentara a elevilor in vederea sustinerii examenului de Evaluare Nationala si a obtinerii unor rezultate foarte bune.
  • Memorator de matematică pentru clasele V-VIII
    15.00 LEI
    Concepută în format de buzunar, lucrarea se adresează elevilor claselor 5-8, reprezentând atât un suport teoretic bine sistematizat, necesar în pregătirea de zi cu zi a orelor de matematică, cât și unul informațional, de bază pentru pregătirea evaluarilor curente și a examenului de evaluare națională.
  • Comunicare în limba română. Caiet de lucru pentru clasa I
    29.51 LEI
    Auxiliarul didactic Comunicare în limba română – caiet de lucru pentru clasa I este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Comunicare în limba română pentru clasa I.
  • Comunicare în limba română. Caiet de lucru pentru clasa a II-a
    29.51 LEI
    Auxiliarul didactic Comunicare în limba română – caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Comunicare în limba română pentru clasa a II-a.
  • Geometrie în spațiu pentru Evaluarea Națională și olimpiadele școlare
    25.00 LEI
    Acest auxiliar vine în ajutorul elevilor de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională sau care doresc să participe la olimpiadele școlare.
  • Teme recapitulative. Limba și literatura română. Clasa a VI-a
    26.00 LEI
    Dintre toate disciplinele studiate la școală, limba și literatura română este cea mai prietenoasă și cea mai puțin „didactică”, pentru că e gândită ca un teritoriu în care vă întâlniți cu povestea, cu imaginația voastră și a autorilor pe care îi citiți, cu eroii voștri preferați, cu toate cuvintele care vă ajută să fiți convingători atunci când vorbiți sau când scrieți, cu logica unor structuri gramaticale grație cărora înțelegeți tot ce învățați la matematică, la biologie, la geografie, la limbi străine etc.
  • Teme recapitulative. Limba și literatura română. Clasa a VII-a
    26.00 LEI
    Dintre toate disciplinele studiate la școală, limba și literatura română este cea mai prietenoasă și cea mai puțin „didactică”, pentru că e gândită ca un teritoriu în care vă întâlniți cu povestea, cu imaginația voastră și a autorilor pe care îi citiți, cu eroii voștri preferați, cu toate cuvintele care vă ajută să fiți convingători atunci când vorbiți sau când scrieți, cu logica unor structuri gramaticale grație cărora înțelegeți tot ce învățați la matematică, la biologie, la geografie, la limbi străine etc.
  • Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa I
    29.51 LEI
    Auxiliarul didactic Matematică și explorarea mediului – caiet de lucru pentru clasa I este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Matematică și explorarea mediului, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I.
  • Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa a II-a
    29.51 LEI
    Auxiliarul didactic Matematică și explorarea mediului – caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Matematica și explorarea mediului, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Matematica și explorarea mediului pentru clasa a II-a.
  • Memorator de logică, argumentare și comunicare pentru liceu
    12.00 LEI

    Concepută în format de buzunar, lucrarea se adresează elevilor de liceu și reprezintă atât un suport teoretic bine sistematizat, cât și unul informațional, de bază pentru pregătirea evaluărilor curente și a examenului de bacalaureat.

    Memoratorul respectă conținutul programei școlare pentru disciplina Logică, argumentare și comunicare și asigură un mod mai ușor de însușire a conținuturilor obligatorii.

  • Start pentru succes la Evaluarea Națională! Limba și literatura română.
    30.00 LEI
    Cartea Start pentru succes la Evaluarea Națională! este soluția timpurie și eficientă de a vă antrena și a vă testa competențele și cunoștințele dobândite în clasele V-VII la disciplina Limba și literatura română. Gândind algoritmic, empatic și didactic deopotrivă, am conceput auxiliarul pe trei secțiuni distincte și firesc interconectate:
  • Bacalaureat 2024. Limba și literatura română
    40.01 LEI
    Îndrumar de studiu adresat în principal elevilor care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat (sistematizare ↔ antrenare ↔ evaluare), lucrarea Învață singur! Teme de lucru pentru Bacalaureat este organizată după principiul eficienței și al învățării personalizate, care îi oferă utilizatorului posibilitatea de a-și concepe un parcurs de învățare adecvat necesităților sale.
  • Matex. 40 de teste pentru exersarea competentelor matematice. Clasa a III-a
    12.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Matex 3: Auxiliar pentru clasa a III-a. 40 de teste pentru exersarea competentelor matematice
  • Matex . 32 de teste pentru exersarea competentelor matematice. Clasa pregatitoare
    12.00 LEI
    Matex - Clasa pregatitoare - 32 de teste pentru exersarea competentelor matematice
  • Istorie. Manual clasa a VI-a
    32.00 LEI

    Manualul este structurat în patru unități de învățare, respectând conținuturile propuse de programa școlară.

    Fiecare unitate integrează secțiunile:

    Descoperă! – captează atenția elevilor prin valorificarea experienței lor anterioare, respectând principiile învățării constructiviste;

    Aventura cunoașterii – integrează noile conținuturi într-un mod cursiv și accesibil;

    Explorează și aplică – stimulează dezvoltarea abilităților de gândire și formarea competențelor prevăzute în programa școlară prin aplicații diversificate;

    Micul cercetător – încurajează creativitatea și studiul suplimentar. Elevii sunt îndemnați să se documenteze și să realizeze investigații, portofolii, proiecte etc.;

    Studiul de caz – valorifică experiența istorică prin analizarea unui fenomen sau a unui eveniment;

    Știai că… – cuprinde curiozități și informații inedite;

    Capsula timpului – valorifică elemente de cultură și civilizație specifice epocii prezentate, unele trăgându-și originea din cele mai vechi timpuri.

    Unitățile de învățare se încheie cu o secțiune de recapitulare și una de evaluare, care fixează cunoștințele și oferă feedback asupra procesului de învățare.

    Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită, oferind informații și filmulețe suplimentare, precum și activități interactive pe baza lecțiilor.

    Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 96,60.

  • Biologie. Manual clasa a VI-a
    32.00 LEI

    Manualul este organizat în șapte unități de învățare care respectă domeniile de conținut ale programei școlare. Lecțiile sunt structurate echilibrat, adecvate vârstei elevilor și sunt abordate sistematizat, în opt secțiuni:

    Îmi amintesc – captează atenția elevilor prin valorificarea experienței lor anterioare;

    Învăț – integrează noile conținuturi într-un mod cursiv și accesibil;

    Mă informez – stimulează curiozitatea elevilor și îi încurajează să aprofundeze materia;

    Descopăr – conține propuneri de lucrări practice, activități de observare și investigații prin care elevii sunt stimulați să coopereze și să găsească soluții, exemple, argumente la situațiile prezentate;

    Rețin – rezumă informațiile principale din lecție;

    Dicționar – îmbogățește vocabularul elevului cu termeni specifici biologiei;

    Aplic – stimulează formarea competențelor prevăzute în programa școlară prin aplicații diversificate;

    Portofoliul meu – încurajează creativitatea și studiul suplimentar prin documentare și lucru individual sau în echipă, în vederea realizării de investigații și proiecte.

    Unitățile de învățare se încheie cu o secțiune de recapitulare și una de evaluare, care fixează cunoștințele și oferă feedback asupra procesului de învățare.

    Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită, oferind informații și filmulețe suplimentare, precum și activități interactive pe baza lecțiilor.

    Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 100.

  • Matematică. Algebră, geometrie. Clasa a VIII-a. Standard
    36.00 LEI
    Conceptele și noțiunile abstracte, firești domeniului, sunt modelate astfel încât elevul să vadă și să exerseze aplicaţiile practice ale matematicii, fiind pus permanent în situaţia de a adapta aparatul teoretic la necesitățile și la provocările vieţii de zi cu zi. Învățarea devine, prin această deschidere către realitatea concretă, plăcută și necesară.
  • Matematică. Algebră, geometrie. Clasa a VII-a. Standard
    36.00 LEI
    Conceptele și noțiunile abstracte, firești domeniului, sunt modelate astfel încât elevul să vadă și să exerseze aplicaţiile practice ale matematicii, fiind pus permanent în situaţia de a adapta aparatul teoretic la necesitățile și la provocările vieţii de zi cu zi. Învățarea devine, prin această deschidere către realitatea concretă, plăcută și necesară.
  • Matematică. Aritmetică, geometrie. Clasa a VI-a. Standard
    36.00 LEI
    Conceptele și noțiunile abstracte, firești domeniului, sunt modelate astfel încât elevul să vadă și să exerseze aplicaţiile practice ale matematicii, fiind pus permanent în situaţia de a adapta aparatul teoretic la necesitățile și la provocările vieţii de zi cu zi. Învățarea devine, prin această deschidere către realitatea concretă, plăcută și necesară.
  • Matematică. Aritmetică, geometrie. Clasa a V-a. Standard
    36.00 LEI
    Conceptele și noțiunile abstracte, firești domeniului, sunt modelate astfel încât elevul să vadă și să exerseze aplicaţiile practice ale matematicii, fiind pus permanent în situaţia de a adapta aparatul teoretic la necesitățile și la provocările vieţii de zi cu zi. Învățarea devine, prin această deschidere către realitatea concretă, plăcută și necesară.
  • Matematică. Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VI-a. Inițiere. Partea I
    28.00 LEI
    Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 3530/4.04.2018 Cea mai populară şi mai longevivă colecţie de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învăţare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învăţământul preuniversitar, atât prin activităţile matematice de consolidare şi aprofundare, cât şi prin activităţile de ameliorare şi dezvoltare, concepute în conformitate cu programele şcolare în vigoare.
  • Matematică. Aritmetică, algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a V-a. Inițiere. Partea I
    28.00 LEI
    Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018 Cea mai populară şi mai longevivă colecţie de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învăţare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învăţământul preuniversitar, atât prin activităţile matematice de consolidare şi aprofundare, cât şi prin activităţile de ameliorare şi dezvoltare, concepute în conformitate cu programele şcolare în vigoare.
  • Matematică. Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Inițiere. Partea I
    28.00 LEI
    Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019 Cea mai populară şi mai longevivă colecţie de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învăţare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învăţământul preuniversitar, atât prin activităţile matematice de consolidare şi aprofundare, cât şi prin activităţile de ameliorare şi dezvoltare, concepute în conformitate cu programele şcolare în vigoare.
  • Matematică. Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VII-a. Inițiere. Partea I
    28.00 LEI
    Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 3530/4.04.2018 Cea mai populară şi mai longevivă colecţie de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învăţare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învăţământul preuniversitar, atât prin activităţile matematice de consolidare şi aprofundare, cât şi prin activităţile de ameliorare şi dezvoltare, concepute în conformitate cu programele şcolare în vigoare.
  • Matematică. Algebră, geometrie. Clasa a VII-a. Consolidare. Partea I
    28.00 LEI
    Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 4696/02.08.2019 Seria de lucrări MATE 2000+ CONSOLIDARE, destinată claselor de gimnaziu, respectă toate cerințele programei referitoare la competențe generale, competențe specifice și conținuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive.
Filter by

Categorie

Preț

Editura