Auxiliare şcolare

Grilă Listă
Setați ascendent

Articolele 1-30 din 71

Cumpără acum de la
  • Adunarea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa pregatitoare
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Adunarea. Caiet pentru exersare intensiva - Clasa pregatitoare: • Se recapituleaza citirea si scrierea numerelorde la 0 la 31 • Se exerseaza adunarea a 1-5 unitati in concentrul 0-31
  • Adunarea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa a II-a
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Adunarea. Caiet pentru exersare intensiva - Clasa a II-a: • Se recapituleaza adunarea numerelor in concentrul 0-100 si adunarea zecilor; • Se exerseaza: adunarea in concentrul 0-1000, adunarea cu termen necunoscut, adunarea cu trei termeni, descompunerea numerelor.
  • Adunarea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa I
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Adunarea pentru clasa I: • se recapituleaza ordonarea numerelor si adunarea cu 1-5 unitati in concentrul 0-31; • se exerseaza: - adunarea in concentrul 0-100 - adunarea zecilor - adunarea cu trei termeni - adunari cu termen necunoscut - compararea numerelor.
  • Fractii. Caiet pentru exersare intensiva. Clasele III-IV
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Fractii pentru clasele a III-a si a IV-a: • se invata reprezentarea fractiilor si citirea lor; • se exerseaza: - compararea fractiilor, - ordonarea fractiilor, - adunarea fractiilor cu acelasi numitor, - scaderea fractiilor cu acelasi numitor.
  • Impartirea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa a II-a
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Impartirea. Caiet pentru exersare intensiva - Clasa a II-a: • Se rezolva mai intai impartirile cu ajutorul probei inmultirii si a scaderii repetate • Se exerseaza: impartirea in concentrul 0-100, efectuarea probei impartiri, transformarea impartirilor in scaderi repetate si invers, impartiri cu termen necunoscut.
  • Inmultirea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa a II-a
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Inmultirea. Caiet pentru exersare intensiva - Clasa a II-a: • Se pregateste introducerea conceptului prin adunari repetate. • Se exerseaza: Tabla inmultirii, inmultirea in concentrul 0-100, transformarea inmultirilor in adunari repetate si invers, inmultiri cu termen necunoscut.
  • Scaderea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa a II-a
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Scaderea pentru clasa a II-a: • se recapituleaza scaderea numerelor in concentrul 0-100 si scaderea zecilor • se exerseaza: - scaderea in concentrul 0-1000 - scaderea sutelor - scaderea cu termen necunoscut - scaderea cu trei termeni
  • Scaderea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa I
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Scaderea pentru clasa I: • se recapituleaza scaderea cu 1, 2, 3 • se exerseaza: - scaderea in concentrul 0-1000 - scaderea zecilor - scaderea cu termen necunoscut - scaderea cu trei termeni
  • Scaderea. Caiet pentru exersare intensiva. Clasa pregatitoare
    30.00 LEI
    Caietul de lucru contine stickere aurii in forma de stelute, pentru a decora Diploma pentru cel mai perseverent elev inclusa. In Scaderea. Caiet pentru exersare intensiva - Clasa pregatitoare: • Se recapituleaza adunarea numerelor in concentrul 0-31 • Se exerseaza scaderea a 1-5 unitati in concentrul 0-31
  • Comunicare si notiuni matematice. Gradinita
    49.50 LEI
    Caiet de lucru adaptat programei, cu sistem de evaluare a progresului. Colectia Duo Jumbo reprezinta un material didactic practic si util pentru toti prescolarii si scolarii. Caietele de lucru ajuta la deprinderea si imbunatatirea abilitatilor necesare succesului scolar. Exercitiile si activitatile propuse sunt antrenante, iar astfel copilul, indiferent cat de reticent ar fi, le va parcurge cu mare interes si isi va insusi cu usurinta cunostintele.
  • Comunicare si matematica si explorarea mediului. Clasa pregatitoare
    49.50 LEI
    Caiet de lucru adaptat programei, cu sistem de evaluare a progresului. Colectia Duo Jumbo reprezinta un material didactic practic si util pentru toti prescolarii si scolarii. Caietele de lucru ajuta la deprinderea si imbunatatirea abilitatilor necesare succesului scolar. Exercitiile si activitatile propuse sunt antrenante, iar astfel copilul, indiferent cat de reticent ar fi, le va parcurge cu mare interes si isi va insusi cu usurinta cunostintele.
  • Ma pregatesc pentru concursuri. Limba si literatura romana pentru clasele a III-a si a IV-a
    39.00 LEI
    Structura testelor presupune selectarea a doua tipuri de texte, text literar (Subiectul I) si text nonliterar (Subiectul al II-lea), astfel incat sa existe o reflectare a continuturilor asimilate in clasele I-IV, dar si o continuitate in ceea ce priveste dinamica subiectelor concepute in cadrul evaluarilor nationale din viitorii ani de studiu ai copilului.
  • Teste de 10 minute. Clasa a II-a
    17.50 LEI
    Colectia Teste de 10 minute a fost creata pentru elevii claselor I-IV si reprezinta un ajutor pentru parinti, fiind o modalitate eficienta de evaluare a cunostintelor copiilor in doar 10 minute. Cu ajutorul „Testelor", elevii vor avea posibilitatea sa isi consolideze cunostintele prin parcurgerea subiectelor propuse pentru cele trei discipline din planul cadru de invatamant - limba si literatura romana, matematica si stiinte ale naturii iar pentru clasele a III-a si a IV-a si teste de limba engleza. Testele sunt astfel alcatuite incat sa poata fi rezolvate intr-un interval de timp de 8 - 14 minute, iar evaluarea se va face prin confruntarea raspunsurilor cu sectiunea de Rezolvari si estimarea punctajelor dupa baremul de notare aflat in subsolul fiecarei pagini.
  • Logică și rezolvare de probleme
    24.50 LEI
    Logică și rezolvare de probleme conține exerciții și jocuri menite să dezvolte gândirea logică, să-și îmbunătățească atenția și capacitatea de concentrare, să încurajeze descoperirea algoritmului după care se rezolvă anumite probleme. Gata de școală! este o colecție dedicată atât copiilor aflați în ultimul an de grădiniță, cât și celor din clasa pregătitoare și urmărește însușirea tuturor competențelor prevăzute în programa națională.
  • Părți de vorbire și de propoziție • clasele III-IV
    35.00 LEI
    Pentru a atinge succesul academic, orice elev trebuie să exerseze în fiecare zi cunoștințele dobândite la școală. Doar 10 minute pot fi suficiente pentru formarea unei rutine de lucru zilnic, care îl ajută pe copil să înțeleagă mai bine ceea ce a învățat, iar pe părinte – să observe și să evalueze progresele. Caietul de activități suplimentare Părți de vorbire din colecția Exersez 10 minute pe zi conține exerciții cu substantivul, adjectivul, pronumele personal, verbul, subiectul, predicatul, propoziția simplă, părți secundare de propoziție, propoziția dezvoltată, tipuri de propoziții.
  • Cum să reușești fără să tocești la fizică! Fenomene mecanice
    59.00 LEI

    Henry Ford (n. 30 iulie 1863 – d. 7 aprilie 1947) a fost fondator al industriei americane de automobile, a intemeiat Ford Motor Company (1903), autor al unui nou mod de organizare a productiei industriale, cunoscut sub denumirea de fordism.

    Henry Ford s-a nascut pe data de 30 iulie 1863, in districtul Wayne, Michigan. Fiul unor emigranti irlandezi, Mary si William Ford, care s-au stabilit la o ferma in Dearborn, isi ajuta tatal cu gospodaria, si urma scoala intr-o cladire cu o singura clasa. Cu toate acestea, Ford nu a fost atras nici de scoala, nici de viata de la ferma si, la varsta de 16 ani, a plecat la Detroit pentru a-si gasi o slujba.

    S-a angajat ucenic la un atelier auto, unde a invatat totul despre motorul cu ardere interna. Dupa cativa ani in care a invatat aceasta meserie, Ford s-a intors la ferma, la familia sa, si a lucrat part-time pentru Westinghouse Engine Company. Ford si-a deschis propriul atelier auto la ferma sa si a inceput sa repare motoare si masini. In aceasta perioada, Ford s-a indragostit de Clara Bryant, cu care s-a casatorit in 1888.

    Henry Ford, dupa cateva experimentari cu vehicule power-driven el s-a dus in 1890 in Detroit si a lucrat ca mecanic si inginer cu Edison Company. Ford va continua sa lucreze in timpul sau liber iar in 1896 va finaliza primul sau automobil. Renuntand la Edison Company in 1899 el va deschide Detroit Automobile Company.

    Un dezacord cu asociatii l-a lasat pe Ford sa organizeze in 1903 o companie Ford Motor Company in parteneriat cu Alexander Malcomson, James Couzens, si fratii Dodge. In 1907 el va cumpara actiunile asociatilor sai, astfel ca familia Ford va ramane la conducerea companiei.

    Cand, in 1903, Henry Ford si-a deschis afacerea de la Detroit, tot ce-si dorea era sa produca si sa vanda masini. Si timp de 19 ani a vandut numai un singur fel de masina: cunoscutul Model T. Dar intr-un numar impresionant: 15.500.000, jumatate din productia mondiala. Linia sa de asamblare, de-a dreptul revolutionara, i-a permis sa vanda masinile la un pret la care putea sa aiba acces o familie americana cu venituri medii. Celebrul constructor de automobile a reusit performanta de a dubla salariile muncitorilor simultan cu reducerea orelor de lucru. Ceea ce pana atunci era doar o jucarie pentru capriciile celor bogati a devenit, gratie lui Henry Ford, o necesitate a vietii cotidiene, fericind lumea cu autostrazi, statii de benzina si ambuteiaje.

    Prin diferite optimizari, in special la linia de asamblare, prin realizarea unor standarde pentru masini, Ford a reusit sa o ia inaintea celorlalti competitori cu o masina ieftina, standardizata.

  • Matematică şi explorarea mediului. Clasa a II-a
    39.00 LEI

    Matematica si explorarea mediului clasa a II-a.Editie actualizata


    Lucrarea reprezinta o metoda practica, moderna si actuala, care-l va ajuta pe copil sa iubeasca si sa lucreze cu pasiune matematica! Volumul contine 700 de exercitii si probleme, concepute cu grija si atent selectate de autori, si este insotit de teste-grila si de un „Ghid al parintelui” detasabil, in care sunt oferite solutii si explicatii. Astfel, cartea devine un excelent instrument de lucru, care poate acoperi lacunele unui manual de matematica necorespunzator, respectand in acelasi timp atat normele de invatatura, cat si pe micii scolari.

  • Grammar Made Easy (vol. 2)
    59.00 LEI

    Matematica si explorarea mediului clasa a II-a.Editie actualizata


    Lucrarea reprezinta o metoda practica, moderna si actuala, care-l va ajuta pe copil sa iubeasca si sa lucreze cu pasiune matematica! Volumul contine 700 de exercitii si probleme, concepute cu grija si atent selectate de autori, si este insotit de teste-grila si de un „Ghid al parintelui” detasabil, in care sunt oferite solutii si explicatii. Astfel, cartea devine un excelent instrument de lucru, care poate acoperi lacunele unui manual de matematica necorespunzator, respectand in acelasi timp atat normele de invatatura, cat si pe micii scolari.

  • Matematică. Clasa a IV-a
    39.00 LEI

    Matematica si explorarea mediului clasa a II-a.Editie actualizata


    Lucrarea reprezinta o metoda practica, moderna si actuala, care-l va ajuta pe copil sa iubeasca si sa lucreze cu pasiune matematica! Volumul contine 700 de exercitii si probleme, concepute cu grija si atent selectate de autori, si este insotit de teste-grila si de un „Ghid al parintelui” detasabil, in care sunt oferite solutii si explicatii. Astfel, cartea devine un excelent instrument de lucru, care poate acoperi lacunele unui manual de matematica necorespunzator, respectand in acelasi timp atat normele de invatatura, cat si pe micii scolari.

  • Matematică şi explorarea mediului. Clasa I
    39.00 LEI

    Gheorghe Onișoru (n. 1963) este licențiat în istorie-filosofie al Universității „Al.I. Cuza” din Iași, promoția 1987, unde și-a susținut și doctoratul în istorie în iulie 1995, sub conducerea științifică a prof. univ. dr. Dumitru Șandru. De la 1 octombrie 1990 a lucrat la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iași al Academiei Române, unde a promovat până la gradul de cercetător principal I. Din 2003 s-a transferat la Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului din București. Începând din 1998 a început să predea în învățământul superior, iar din 1 octombrie 2014 este profesor titular la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, unde este și conducător de doctorate (din 2002). Specialist în istorie contemporană, a publicat mai multe monografii și cursuri universitare, între care amintim Alianțe și confruntări între partidele politice din România, 1944–1947„Pecetea lui Stalin”. Cazul Vasile Luca și Istoria lumii contemporane. De la revoluția bolșevică până în zilele noastre (1917–2015). Din mai 2020 este membru titular al Secției de Istorie de la Academia Oamenilor de Știință din România. A fost primul președinte al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (2000–2006).

  • Matematică şi explorarea mediului. Clasa pregătitoare
    39.00 LEI

    Gheorghe Onișoru (n. 1963) este licențiat în istorie-filosofie al Universității „Al.I. Cuza” din Iași, promoția 1987, unde și-a susținut și doctoratul în istorie în iulie 1995, sub conducerea științifică a prof. univ. dr. Dumitru Șandru. De la 1 octombrie 1990 a lucrat la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iași al Academiei Române, unde a promovat până la gradul de cercetător principal I. Din 2003 s-a transferat la Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului din București. Începând din 1998 a început să predea în învățământul superior, iar din 1 octombrie 2014 este profesor titular la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, unde este și conducător de doctorate (din 2002). Specialist în istorie contemporană, a publicat mai multe monografii și cursuri universitare, între care amintim Alianțe și confruntări între partidele politice din România, 1944–1947„Pecetea lui Stalin”. Cazul Vasile Luca și Istoria lumii contemporane. De la revoluția bolșevică până în zilele noastre (1917–2015). Din mai 2020 este membru titular al Secției de Istorie de la Academia Oamenilor de Știință din România. A fost primul președinte al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (2000–2006).

  • Matematică distractivă
    40.95 LEI
    Epuizat din stoc

    Gheorghe Onișoru (n. 1963) este licențiat în istorie-filosofie al Universității „Al.I. Cuza” din Iași, promoția 1987, unde și-a susținut și doctoratul în istorie în iulie 1995, sub conducerea științifică a prof. univ. dr. Dumitru Șandru. De la 1 octombrie 1990 a lucrat la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iași al Academiei Române, unde a promovat până la gradul de cercetător principal I. Din 2003 s-a transferat la Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului din București. Începând din 1998 a început să predea în învățământul superior, iar din 1 octombrie 2014 este profesor titular la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, unde este și conducător de doctorate (din 2002). Specialist în istorie contemporană, a publicat mai multe monografii și cursuri universitare, între care amintim Alianțe și confruntări între partidele politice din România, 1944–1947„Pecetea lui Stalin”. Cazul Vasile Luca și Istoria lumii contemporane. De la revoluția bolșevică până în zilele noastre (1917–2015). Din mai 2020 este membru titular al Secției de Istorie de la Academia Oamenilor de Știință din România. A fost primul președinte al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (2000–2006).

  • Caietul meu de vacanță. Matematică și științe ale naturii (clasa a IV-a)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Caietul meu de vacanță. Limba română și limba engleză (clasa a IV-a)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Caietul meu de vacanță. Matematică și științe ale naturii (clasa a III-a)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Caietul meu de vacanță. Limba română și limba engleză (clasa a III-a)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Caietul meu de vacanță. Matematică și explorarea mediului (clasa a II-a)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Caietul meu de vacanță. Comunicare în limba română (clasa a II-a)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

  • Caietul meu de vacanță. Matematică și explorarea mediului (clasa I)
    29.00 LEI

    Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mamă a trei copii și militantă pentru educarea copiilor prin discuții despre probleme sociale și emoționale, despre relații bazate pe respect și despre siguranța corporală.

Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura