Materii

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 96

Cumpără acum de la
  • Memorator. Ortografie, ortoepie și punctuație
    12.00 LEI
    Memoratorul de ortografie, ortoepie și punctuație se adresează elevilor din clasele V-VIII și cuprinde normele în vigoare ale DOOM 3. Conține cele mai importante reguli de ortografie, ortoepie și punctuație, dar și un îndreptar normativ al celor mai frecvente greșeli din limba română. Noțiunile de morfologie și sintaxă sunt prezentate cu ajutorul unor exemple extrem de grăitoare.
  • Teste grilă de gândire logică și raționament critic
    27.00 LEI
    830 de întrebări tip grilă cu răspunsuri pentru verificarea cunoștințelor de logică și argumentare
  • 425 de greșeli frecvente în limba română
    33.00 LEI

    Volumul conține 425 de greșeli frecvente în limba română, evidențiate în exemple (unele preluate chiar din mass-media) și organizate în ordine alfabetică, pentru a fi ușor de identificat. Pentru fiecare greșeală (de ortoepie, de ortografie, de stil sau de vocabular) semnalată cu roșu, am indicat forma corectă, în verde, însoțind exemplele cu explicații acolo unde am considerat necesar.

    Dispunerea în pagină și indicatorii cromatici fac acest ghid foarte ușor de consultat, iar exercițiile sunt gândite în așa fel încât să fie accesibile unui public cât mai larg.

    Cele aproxiamtiv 200 de exerciții de la finalul cărții, organizate în 28 de fișe de lucru, sunt menite să formeze şi să consolideze abilităţi de comunicare în limba română literară.

  • Matematică și explorarea mediului. Manual clasa a II-a
    30.00 LEI

    Manualul de Matematică și explorarea mediului: clasa a II-a este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3418/19.03.2013 și propune un demers pedagogic structurat, ce pornește de la competențele enunțate în programă, accentuând astfel scopul pentru care se învață și dimensiunea acțională în formarea personalității elevului.

    Manualul conține 11 unități, dintre care două sunt unități recapitulative (recapitulare inițială și recapitulare finală), iar restul reprezintă unități de învățare.

  • Matematică și explorarea mediului. Manual clasa I
    30.00 LEI

    Manualul este organizat în 11 unități. Prima unitate își propune să-i introducă pe elevi în studiul propus de disciplină, următoarele 9 unități abordează, într-o succesiune logică și bazată pe creșterea complexității aspectelor prezentate, introducerea de noțiuni noi, iar a 11-a unitate se constituie într-o recapitulare finală.

    Fiecare unitate de învățare este structurată asemănător, menținând coerența în abordarea conținutului științific. Astfel, mai întâi este prezentat conținutul specific domeniului științe ale naturii, cu imagini sugestive și cu exerciții antrenante.

    Rubrica „Știai că…” sporește curiozitatea copiilor, iar temele de la „Portofoliu” îi provoacă la investigare și le stimulează creativitatea.

    Elementele de explorare a mediului se regăsesc în exercițiile și problemele propuse în cadrul lecțiilor de matematică, în sarcinile de lucru ale rubricilor „Investighează”, „Exersează” sau „Lucrează în echipă”. Totodată, elevilor le sunt propuse spre realizare diverse experimente care fac apel la învățarea prin descoperire și la experiența copiilor acumulată în diferite contexte.

  • Chimie organică. Bacalaureat. Teste
    30.00 LEI

    Ghidul Booklet de Chimie organică pentru Bac este instrumentul ideal pentru elevul de liceu care vrea să ia nota 10.

    Ghidul conține:

    • 30 de teste cu modele complete de rezolvare;

    • testele respectă modelele de subiecte în vigoare.

    În conformitate cu programa școlară pentru examenul de Bacalaureat și modelul de subiecte din sesiunea iunie-iulie 2023.

  • Istorie. Manual clasa a VI-a
    32.00 LEI

    Manualul este structurat în patru unități de învățare, respectând conținuturile propuse de programa școlară.

    Fiecare unitate integrează secțiunile:

    Descoperă! – captează atenția elevilor prin valorificarea experienței lor anterioare, respectând principiile învățării constructiviste;

    Aventura cunoașterii – integrează noile conținuturi într-un mod cursiv și accesibil;

    Explorează și aplică – stimulează dezvoltarea abilităților de gândire și formarea competențelor prevăzute în programa școlară prin aplicații diversificate;

    Micul cercetător – încurajează creativitatea și studiul suplimentar. Elevii sunt îndemnați să se documenteze și să realizeze investigații, portofolii, proiecte etc.;

    Studiul de caz – valorifică experiența istorică prin analizarea unui fenomen sau a unui eveniment;

    Știai că… – cuprinde curiozități și informații inedite;

    Capsula timpului – valorifică elemente de cultură și civilizație specifice epocii prezentate, unele trăgându-și originea din cele mai vechi timpuri.

    Unitățile de învățare se încheie cu o secțiune de recapitulare și una de evaluare, care fixează cunoștințele și oferă feedback asupra procesului de învățare.

    Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită, oferind informații și filmulețe suplimentare, precum și activități interactive pe baza lecțiilor.

    Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 96,60.

  • Biologie. Manual clasa a VI-a
    32.00 LEI

    Manualul este organizat în șapte unități de învățare care respectă domeniile de conținut ale programei școlare. Lecțiile sunt structurate echilibrat, adecvate vârstei elevilor și sunt abordate sistematizat, în opt secțiuni:

    Îmi amintesc – captează atenția elevilor prin valorificarea experienței lor anterioare;

    Învăț – integrează noile conținuturi într-un mod cursiv și accesibil;

    Mă informez – stimulează curiozitatea elevilor și îi încurajează să aprofundeze materia;

    Descopăr – conține propuneri de lucrări practice, activități de observare și investigații prin care elevii sunt stimulați să coopereze și să găsească soluții, exemple, argumente la situațiile prezentate;

    Rețin – rezumă informațiile principale din lecție;

    Dicționar – îmbogățește vocabularul elevului cu termeni specifici biologiei;

    Aplic – stimulează formarea competențelor prevăzute în programa școlară prin aplicații diversificate;

    Portofoliul meu – încurajează creativitatea și studiul suplimentar prin documentare și lucru individual sau în echipă, în vederea realizării de investigații și proiecte.

    Unitățile de învățare se încheie cu o secțiune de recapitulare și una de evaluare, care fixează cunoștințele și oferă feedback asupra procesului de învățare.

    Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită, oferind informații și filmulețe suplimentare, precum și activități interactive pe baza lecțiilor.

    Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 100.

  • Ghid complet pentru Evaluarea Nationala. Limba si Literatura Romana. Clasa a VIII-a
    42.90 LEI
    Epuizat din stoc
    Ghidul complet pentru Evaluarea Nationala. Limba si Literatura Romana. Clasa a VIII-a contine: - notiuni teoretice conforme cu noua programa si organizate pe domenii: lectura, redactare, elemente de constructie a comunicarii, interculturalitate; - fise de lucru, utile atat pentru activitatea la clasa, cat si pentru realizarea temelor acasa' - 40 de teste realizate in conformitarwe cu modelele actuale de subiecte de examen, incluzand intreaga varietate de itemi propusi de Ministerul Educatiei.
  • Limba si literatura romana. Simulare pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VII-a
    24.90 LEI
    Limba si Literatura Romana. Simulare pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VII-a, vine in sprijinul elevilor care se pregatesc pentru sustinerea examenului de la finalizarea gimnaziului.
  • Limba si literatura romana. Ghid complet pentru Bacalaureat
    42.90 LEI
    Ghidul Booklet de Limba si Literatuta Romana pentru Bacalaureat este cel mai bun prieten cand vine vorba de succesul de la examen. Cartea contine, in mare parte, notiuni teroretice utile atat pentru receptarea si interpretarea textelor, cat si pentru redactarea acestora: curentele si genurile literare, valorile stilistice ale partilor de vorbire, figurile de stil, semnele de ortografie si de punctuatie.
  • Portofoliul meu de comunicare in limba romana. Clasa a II-a
    24.90 LEI
    Portofoliul meu de comunicare în limba română pentru clasa a II-a este un instrument de învățare util atât pentru lucrul acasă, individual, cât și pentru lucrul în clasă.
  • Portofoliul meu de comunicare in limba romana. Clasa I
    23.90 LEI
    Un instrument de lucru extrem de util în clasă sau acasă, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I pune la dispoziția elevilor numeroase activități de învățare, menite să îi ajute în consolidarea cunoștințelor dobândite în clasă.
  • Comunicare în limba modernă engleză. Clasa I
    27.90 LEI
    Personajele din carte prind viață în manualul digital care le oferă elevilor posibilitatea de a interacționa cu diverse elemente de conținut. Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită. Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 97,40.
  • Portofoliul meu de matematica. Clasa a II-a
    22.90 LEI
    Portofoliul MEU de matematică pentru clasa a II-a este culegerea de exerciții ideală pentru aprofundarea și fixarea cunoștințelor dobândite la clasă. Culegerea Booklet vine în ajutorul școlarilor, al dascălilor, dar și al părinților, oferindu-le copiilor șansa de a percepe experiența învățării într-un mod distractiv și antrenant.
  • Comunicare în limba română. Clasa a II-a
    30.00 LEI
    Este structurat în nouă unităţi de învăţare, la care se adaugă alte două unități recapitulative (inițială și finală).
  • Portofoliul meu de matematica. Clasa I
    21.90 LEI
    Portofoliul meu de matematică este un instrument de învățare util atât pentru lucrul acasă, individual, cât și pentru lucrul în clasă. Culegerea propune o viziune integrată a domeniilor matematicii: numere, figuri și corpuri geometrice, măsurări, date.
  • Comunicare în limba română. Clasa I
    30.00 LEI
    Manualul de Comunicare în Limba română clasa a I este câştigător al licitaţiei organizate de Ministerul Educaţiei în anul 2023. Manualul este structurat în 11 unităţi de învăţare care conțin secțiuni precum ”Descoperă”, ”Exersează” și ”Aplică”.
  • Matematica si explorarea mediului. Caiet de lucru. Clasa a II-a
    28.90 LEI
    Caietul de lucru de Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a reprezintă un excelent instrument pentru aprofundarea cunoștințelor și face posibilă parcurgerea sistematică a materiei, într-o manieră care îi va captiva pe copii.
  • Matematica si explorarea mediului. Caiet de lucru. Clasa I
    28.90 LEI
    Caietul de lucru de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I este un excelent instrument pentru aprofundarea cunoștințelor și face posibilă parcurgerea sistematică a materiei, într-o manieră care îi va captiva pe copii. Cu o grafică atractivă, caietul reunește, în cele 12 unități, exerciții numeroase și distractive, care îmbină noile informații cu jocuri și provocări creative, cu diferite grade de dificultate.
  • Evaluare pentru clasa a IV-a
    28.90 LEI
    Caietul Evaluare pentru clasa a IV-a este cel mai bun prieten al micuților care vor să se pregătească pentru Evaluarea Națională. Caietul le oferă posibilitatea să se joace învățând și citind povestioare minunate. În paginile colorate ale caietului elevii își pot aprofunda cunoștințele și se pot verifica rezolvând: 10 teste de Limba Română 10 teste de Matematică.
  • Evaluare pentru clasa a II-a
    28.90 LEI
    Aprobat conform Ordin 3074/31.01.2022 privind aprobarea auxiliarelor didactice din învățământul preuniversitar.
  • Manual Geografie. Clasa a VI-a
    32.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Conceput pe baza programei școlare pentru învățământul gimnazial, manualul este structurat în patru unități.
  • Manual consiliere si dezvoltare personala. Clasa a VI-a
    32.00 LEI
    Manualul este structurat în patru unități de învățare, respectând conținuturile propuse de programa școlară.
  • English with Drago. Caiet de lucru
    24.90 LEI
    Caietul de lucru ENGLISH WITH DRAGO reprezintă un excelent instrument pentru elevii care își doresc să aprofundeze, într-o manieră antrenantă și jucăușă, cunoștințele dobândite în clasă. Destinat începătorilor, ENGLISH WITH DRAGO cuprinde zece unități structurate pe diverse teme de comunicare. Copiii vor pătrunde în universul fascinant al limbii engleze și vor fi însoțiți la fiecare pas de dragonașul Drago și de prietenii săi. Purtați pe aripi de magie prin universul cuvintelor, elevii vor învăța să comunice în limba engleză în călătoria lor alături de simpaticele personaje. Alături de noțiuni de vocabular și de modele uzuale de comunicare, copiii vor fi acompaniați de cântecele nostime și de rime care le vor stimula curiozitatea și imaginația. Fiecare unitate se încheie cu o secțiune de jocuri distractive.
  • Portofoliul meu de limba si literatura romana. Clasa a III-a
    29.90 LEI
    Portofoliul meu de Limba și literatura română pentru clasa a III-a este cel mai bun instrument educațional pentru elevi de a descoperi și fixa cunoștințele specifice limbii române și de a dezvolta abilitățile necesare.
  • Comunicare în limba română. Caiet de lucru. Clasa a II-a
    28.90 LEI
    Comunicare în limba română pentru clasa a II-a este un instrument de învățare util atât pentru lucrul acasă, individual, cât și pentru lucrul în clasă. Structurat în 9 unități de învățare, caietul de lucru propune exerciții variate, organizate gradual, de la simplu la complex, dar și activități distractive, care valorifică experiența concretă a elevului. Cu ajutorul acestora, elevul va învăța să identifice semnificația unui mesaj, să participe cu interes la dialoguri, să formuleze mesaje (în scris sau oral), precum și să scrie și să vorbească corect. Pe lângă unitățile de învățare, caietul conține o evaluare inițială, o recapitulare finală, precum și secțiuni de autoevaluare, care îl fac pe elev conștient de procesul de învățare și îl încurajează să-și verifice constant progresul.
  • Manual Limba si literatura romana. Clasa a VI-a
    32.00 LEI
    Manualul de Limba și literatura română: clasa a VI-a este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3393/28.02.2017 și propune o viziune avizată și proaspătă a predării disciplinei, prin:  - metode moderne;  - abordare inter și transdisciplinară;  - deschideri culturale și interdisciplinare (marcate în Ghidul profesorului);  - grad de dificultate mediu, asigurat nu doar prin calitatea materialelor alese și a explicațiilor oferite, cât și prin utilizarea organizatorilor grafici;  - tematica generală a textelor – adecvată vârstei și nevoilor grupului-țintă, respectiv în acord cu interesele educaționale, în spiritul viziunii „dezvoltării personale”, postulate de programă;
  • Comunicare în limba română. Caiet de lucru. Clasa I
    28.90 LEI
    Comunicare în limba română pentru clasa I vine în ajutorul școlarilor, al dascălilor și al părinților, oferindu-le copiilor șansa de a percepe experiența învățării într-un mod distractiv și interesant.
  • Caiet de scriere. Clasa I
    21.90 LEI
    Caietul de Scriere pentru clasa I este cel mai bun prieten al micuților care vor să se antreneze să scrie frumos. Caietul le oferă posibilitatea să se joace învățând literele de mână și să își perfecționeze tehnice de scriere. De la bastonașe, zale și până la literele exotice Q, X, Y și W călătoria copilului în lumea cunoașterii devine o plimbare frumoasă cu ajutorul modelelor de scriere din caietul Booklet de Scriere. Caietul este instrumentul ideal de lucru atât la clasă cât și acasă.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura