Practic & Util & Hobby

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 1-30 din 563

Cumpără acum de la
  • Ghidul alergiilor sezoniere
    45.00 LEI
    Consultație în rezumat și trusă de prim ajutor pentru când ceea ce plutește în aer ne împiedică să respirăm. O carte pe cât de concisă, pe atât de cuprinzătoare, care ne invită la cunoaștere într-un mediu înconjurător în plină schimbare. Scris cu rigurozitatea specialistului, dar pe intelesul cititorului fara pregatire medicala, ghidul alergologului Ovidiu Berghi indreapta o privire lucida asupra unui fenomen care afecteaza aproximativ unu din trei europeni: alergiile sezoniere. Bazandu-se pe o indelungata experienta de cabinet care i-a aratat ca un pacient informat, care isi intelege afectiunea, e un pacient pe jumatate vindecat, autorul ne clarifica principalii factori declansatori ai alergiilor, desfiinteaza mituri si reuseste sa traga un semnal de alarma in legatura cu importanta unui diagnostic corect, venit cat mai devreme.
  • Inginerie interioara
    60.00 LEI
    Înțelepciunea distilată în această carte accesibilă, profundă și captivantă le oferă cititorilor instrumente testate în timp, actuale, vii, inedite. Vizionar, mistic si yoghin, Sadhguru le prezinta cititorilor occidentali stiinta clasica a yoga. Practica hatha yoga este doar una dintre cele opt ramuri ale corpului de cunostinte care este yoga. De fapt, yoga este un sistem sofisticat de imputernicire de sine, capabil sa valorifice si sa activeze energiile interioare in asa fel incat corpul si mintea ta sa functioneze la capacitate optima. Este un mijloc de a crea situatiile interioare exact asa cum ti le doresti, transformandu-te in arhitectul propriei bucurii. In cartea sa transformatoare, Sadhguru relateaza povestea propriei treziri, de la un baiat cu o afinitate neobisnuita pentru lumea naturala la un tanar temerar care a traversat continentul indian pe motocicleta.
  • Vorbeste! Arta de a vorbi in public
    55.00 LEI
    Te asteapta o prezentare de care depinde cariera ta si te simti nepregatit? Ei bine, aceasta carte este solutia. Vei invata sa-ti invingi frica de a vorbi in public si vei descoperi cum sa transmiti idei care au puterea sa schimbe lumea. Majoritatea populatiei globului stie ce inseamna teama de a vorbi in public. Dar numai cei care ii inteleg mecanismele interioare pot sa depaseasca obstacolele pe care le intampina adesea in momentul in care sunt nevoiti sa vorbeasca in fata unui auditoriu. Vorbeste! iti propune strategii clare de pregatire a discursurilor, cum ar fi structurarea prezentarilor si utilizarea unor tehnici de captare a atentiei ascultatorilor. Vei afla din paginile cartii cum sa gestionezi cu calm orice situatie neprevazuta care pot sa apara in timpul discursurilor si vei fi pregatit sa surmontezi orice obstacol.
  • Foloseste-ti mintea ca sa intineresti. Secretele regenerarii fizice, emotionale si mentale
    60.00 LEI
    Programul detaliat de dr. Amen în lucrarea de faţă arată cum să-ţi dezvolţi memoria şi atenţia, cum să-ţi gestionezi eficient energia, dar şi cum să dobândeşti o stare generală mai bună. Sfaturile lui te vor ajuta să micşorezi considerabil riscul de a fi afectat de bolile cerebrale degenerative specifice bătrâneţii; îţi va fi mai uşor să-ţi formezi obiceiuri alimentare sănătoase, vei fi mai energic şi, nu în ultimul rând, mai optimist.
  • Compasiunea de sine. Fii bun cu tine însuți și scapă de autocritică
    65.00 LEI

    Într-o societate în care presiunea perfecțiunii și a performanței ne apasă constant, atitudinea autocritică ajunge să fie la ordinea zilei. Antidotul? Compasiunea de sine.

    Când vine vorba să facem față emoțiilor negative sau nedorite, compasiunea de sine este un atu din mai multe puncte de vedere. Spre deosebire de stima de sine, ea nu ne pune condiții, ci ne ajută să ne prețuim ca oameni pur și simplu, învățându-ne să ne conștientizăm și să ne controlăm propriile stări și sentimente. Astfel cultivată, ea devine o formă remarcabilă a inteligenței emoționale.

    Cum se dezvoltă? Prin antrenamentul minții, deprinzându-ne să ne raportăm la experiențele comune tuturor oamenilor și arătându-ne bunătate nouă înșine. Kristin Neff și-a dedicat cariera cercetării compasiunii de sine și ne pune la îndemână puterea ei vindecătoare, atât în relația cu sine, cât și cu ceilalți, fie ei prieteni, copii sau parteneri de cuplu. Ca să facem față lumii cu blândețe și umor.

  • Cum să-ți arăți iubirea față de copilul tău adult
    55.00 LEI

    Gary Chapman și Ross Campbell te învață cum să comunici cu copilul care, deși nu mai e copil, nu se lasă dus de acasă, astfel încât să aveți parte amândoi de libertatea, iubirea și intimitatea care vi se cuvin.

    „Unele dintre alegerile copiilor noștri adulți pot crea tensiune, mai ales atunci când implică valori personale înrădăcinate, precum sexualitatea sau credințele religioase. Astfel de tensiuni pot duce la conflicte puternice, poate chiar la răcirea relațiilor. Reacțiile noastre contează mult atât pentru ei, cât și pentru relația noastră cu ei.” Gary Chapman, Ross Campbell

    „Ne tragem inspirația din cabinetele noastre de consiliere, din cercetarea făcută în domeniul familiei și din propria experiență în calitate de părinți, pentru a face din această carte un manual practic pentru părinții interesați să dezvolte relații pozitive și înfloritoare cu copiii lor tineri.” Gary Chapman, Ross Campbell

  • Infrunta lucrurile dificile
    63.00 LEI
    Sa fii dur este noua ta superputere! Ai incredere - chiar poate sa-ti schimbe viata si intreaga perspectiva asupra lumii. Si tu crezi ca sa fii dur inseamna sa nu-ti pese de nimic, sa treci peste situatiile dificile fara sa te uiti in urma, sa nu-ti manifesti emotiile, sa nu dai niciun semn de vulnerabilitate? Atunci nu esti singurul... care greseste.
  • Cand corpul spune nu (editie de colectie)
    89.00 LEI
    Cand corpul spune nu. Costul stresului ascuns Nu exista oameni care sa nu fi trecut prin episoade de stres acut, fie el provocat de fenomene exterioare, fie produs din cauze interioare. Boala secolului al XXI-lea ne-a facut pe toti sa simtim macar de cateva ori in viata ca am ajuns la capatul puterilor, determinandu-ne sa luam masuri urgente ca sa restabilim echilibrul.
  • Atenția. Revenirea la echilibru, fericire și eficiență
    65.00 LEI
    Pornind de la propria experiență și de la cercetările extinse realizate pe parcursul a zeci de ani, autoarea îți dezvăluie adevăratul cost al dezechilibrului unei vieți tot mai complicate.
  • Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați. Caiet de exerciții
    48.00 LEI
    Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să te analizezi atât pe tine, cât și pe partenera de viață, vei reuși să descoperi zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu soția ta ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața voastră de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!
  • Cele cinci limbaje ale iubirii. Caiet de exerciții
    50.00 LEI
    Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să ne analizăm atât pe noi, cât și pe partenerul de viață, vom reuși să descoperim zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu cel iubit ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!
  • Cum sa ai o minte linistita intr-un mediu stresant
    65.00 LEI
    Lumea digitala este epuizanta, legea succesului pare sa nu admita veto, iar mentalitatea abundentei e acceptata ca un dat. Rezultatul? Ajungem la stres cronic, care ne aduce in pragul burnoutului. Chris Bailey s-a hotarat sa scrie aceasta carte dupa ce a trecut el insusi printr-un episod de epuizare, pe care l-a depasit constientizand sursele ascunse de stres si cautand metodele prin care sa devina productiv si linistit in acelasi timp. Cateva ponturi: mai putina dopamina, mai mult timp petrecut in lumea analogica, atentie si… deprinderea stiintei de a savura.
  • Puterea sensibilitatii intr-o lume nepasatoare
    55.00 LEI

    Priveste in jur. Unul din cinci oameni este hipersensibil. Daca tu nu esti, atunci unul dintre cunoscutii tai sigur este.

    Intr-o societate in care succesul pare sa le apartina celor duri si adaptabili, sensibilitatea este deseori vazuta ca o slabiciune. Cand se spune despre cineva ca este sensibil, conotatia negativa e clara: simte prea mult, e vulnerabil si se lasa coplesit de emotii.

    Hannah Jane Walker si-a inceput cercetarile cu intrebarea: "Poate sensibilitatea sa fie utila in societatea actuala?" Iar ce a descoperit e opusul a ce s-ar crede: oamenii sensibili sunt extrem de pretiosi. Sunt mai empatici, deschisi la tot ce se intampla sau se spune in preajma lor si analizeaza lucrurile in profunzime. Aduc coeziune in grupuri si au o perspectiva larga asupra lumii. Autoarea ne convinge astfel ca sensibilitatea este nu doar o forma de putere, ci o insusire de-a dreptul vitala in viata.

  • Viața secretă a banilor
    55.00 LEI
    Printr-o abordare multidisciplinară, autorul aprofundează cele mai cunoscute elemente ale sistemelor economice moderne, precum cardurile, bursa, băncile sau moștenirile, și ne provoacă la introspecție și reflecție pe marginea unor dileme actuale. Cum să controlăm noi banii, și nu ei pe noi? Cum reacționăm la bani și de ce? Cum să prosperăm nu doar financiar, ci și spiritual? Citește și vei afla.
  • Știința succesului. Prelegerile originale ale lui Napoleon Hill
    67.00 LEI
    Ții în mână o carte inedită, reprezentând cel mai neașteptat și mai valoros dar pe care ni-l face, postum, Napoleon Hill. Recuperat din înregistrări audio, cursul său cuprinde toate principiile filozofiei succesului, elaborate de maestrul dezvoltării personale de-a lungul a peste două decenii. Susținute la Chicago în anul 1954, prelegerile lui Hill alcătuiesc poate cel mai cuprinzător și mai eficient program de autoperfecționare al unui clasic american al genului.
  • Grădinarul și tâmplarul
    65.00 LEI
    Tu ce fel de părinte ești: tâmplar sau grădinar? Alison Gopnik, una dintre cele mai importante specialiste din lume în psihologia copilului, susține că în epoca actuală există două tipuri de părinți: „tâmplari“ și „grădinari“. Tâmplarul se ghidează după ideea că orice copil poate fi modelat, la fel cum ai ciopli o bucată de lemn: făcând lucrurile potrivite, dobândind abilitățile potrivite, citind cărțile potrivite, va deveni un anumit tip de adult. Pe de altă parte, grădinarul este mai puțin preocupat de control, în schimb îi va oferi copilului un spațiu protejat în care să poată explora, îi va crea un ecosistem bogat și hrănitor, dar în același timp variabil, divers și dinamic – ca și când ar îngriji un copac. Autoarea explică paradoxurile vieții de părinte dintr-o perspectivă științifică și spulberă mitul unui „parenting de calitate“. În ultimii 30 de ani, acest concept și industria care îl înconjoară au transformat îngrijirea copiilor într-o muncă obsesivă, controlată și orientată spre obiective, menită să-i proiecteze pe adulții din viitor mai degrabă decât să-i crească pe copiii din prezent. Urmarea? Părinții și copiii devin anxioși, tensionați și nefericiți. Alison Gopnik ne propune să întoarcem foaia.
  • Cele cinci porți spre propria spiritualitate
    57.00 LEI
    Ce relație ai cu spiritualitatea? Crezi că le e rezervată doar inițiaților și maeștrilor din tradițiile orientale? Veșnic visător pragmatic, Fabrice Midal demontează și acum prejudecățile, abordând spiritualitatea ca pe o dorință intimă, care se trăiește zi de zi. El nu îți propune o fugă în afara ta, ci o mai bună așezare în tine însuți, în propria energie.
  • Cum sa oprim imbatranirea
    62.00 LEI
    Cum sa oprim imbatranirea. Un plan radical pentru a face reversibil procesul de imbatranire Fie ca ai 20 de ani, fie ca esti deja la pensie, Jean Carper te va motiva sa infaptuiesti imposibilul. - Publishers Weekly
  • Transformarea Phoenix. 12 calitati ca sa te reinventezi
    55.00 LEI
    De ce calitati ai nevoie ca sa atingi succesul? Iata o intrebare frecventa, fara un raspuns definitiv. Pornind de la cel mai cunoscut mit al transformarii de sine, cel al pasarii Phoenix, Brian Tracy le ofera tuturor celor preocupati de dezvoltarea personala o perspectiva practica si incurajatoare.
  • Atasamentul anxios. Cum sa nu mai depinzi de celalalt
    59.00 LEI
    Ti se intampla sa-ti spionezi partenerul pe retelele de socializare? Vorbesti in permanenta cu prietenii despre el si despre relatia voastra? Daca nu-ti raspunde la mesaje, intri in panica? In cazul in care raspunsul tau la aceste intrebari e afirmativ, s-ar putea sa suferi de atasament anxios. Bazandu-se pe noile descoperiri din neurostiinte, autoarea arata cum ne putem modifica retelele neuronale care ne tin prizonieri intr-un anumit tipar de gandire si comportament, astfel incat sa avem relatii trainice si armonioase. Urmandu-i sfaturile si facand exercitiile propuse de ea, iti vei schimbav iata incepand chiar de azi, devenind mai sigur de tine.
  • Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat
    54.00 LEI

    Te-ai trezit pe negândite părintele unui adolescent. Copilul de lângă tine, până mai ieri bun și ascultător, s-a transformat într-un străin independent, cu gusturi și valori foarte diferite. Cultura populară care îi modelează pe adolescenții zilelor noastre este mai crudă, mai violentă și mai materialistă decât în trecut. Cum faci față dificultăților inevitabile? Pui piciorul în prag, pedepsind până și cea mai neînsemnată abatere? Sau te resemnezi să privești de pe margine transformările, cedând neputincios rebeliunilor și protestelor vehemente?

    Dacă nu mai știi cum să te raportezi la adolescentul tău, dacă ți se pare că anturajul are o influență negativă asupra lui și dacă n-ai idee cum ar fi mai bine să abordezi problemele legate de sexualitate, alcool, fumat și droguri, urmează sfaturile autoarelor, astfel încât să traversați împreună, cu iubire și empatie, această perioadă delicată din viața voastră.

  • Preia controlul. Descoperă puterea interioară și construiește relații solide
    62.00 LEI
    Inspirați de conceptele motivaționale ale lui Dale Carnegie și de modul în care acestea le-au schimbat viața, Joe Hart și Michael Crom îți oferă un ghid original cu ajutorul căruia îți poți descoperi puterea interioară, construi relații solide și de durată și, poate cel mai important, stăpâni gândurile, ca să faci cele mai bune alegeri atât în carieră, cât și în viață.
  • Consecințele neașteptate ale traumei
    59.00 LEI
    Atunci când avem parte de un eveniment traumatic, existența ne e dată peste cap și devenim o rană deschisă, nemaiputând să ne desfășurăm viața firesc. Însă trauma nu trebuie să fie o suferință continuă. Dr. Edith Shiro, psihoterapeută cu o bogată experiență clinică, ne propune un program în cinci etape, menit să ne ajute nu doar să depășim trauma, ci și să îi întoarcem efectele în favoarea noastră. Specializată în tratarea persoanelor care au suferit diferite agresiuni fizice și psihice, Shiro ne invită să pornim pe un drum al evoluției și redescoperirii, unul pe care experiențele dureroase pot fi aprofundate, înțelese și, în cele din urmă, prețuite pentru oportunitatea de creștere pe care ne-o oferă.
  • Cum să-ți păstrezi seninătatea când totul în jur se prăbușește
    57.00 LEI
    Când totul în jur se duce de râpă, cel mai neinspirat e să-ți spui că va fi bine. Iată o primă doză de șoc cu care Fabrice Midal, al cărui sport preferat rămâne să zdruncine idei primite de-a gata, ne arată nebănuitele posibilități pe care le avem ca ființe umane. Dar pe care adeseori nu le vedem, pentru simplul motiv că așa ne-am obișnuit. Inamic declarat al tocirii mintale și sufletești, proful de meditație à la française ne provoacă mai întâi la nivel uman: ne explică de ce frica și angoasa sunt firești, de ce o existență fără negativitate n-ar avea nici gust, nici haz, de ce slăbiciunile sunt bune, iar responsabilitatea personală și demnitatea sunt de apărat cu orice preț, ne dezvăluie în ce constă înțelepciunea homarului și ne spune povestea unui prinț care se credea curcan. Dar ne stârnește și intelectual: se ia de guler cu Epictet, ne trimite la Shakespeare, la Descartes, la Hannah Arendt și la Sartre, ne plimbă prin Parisul ocupat de germani și prin America precară din fotografiile lui Diane Arbus.
  • Efectul Gaslight. Cum să recunoști manipularea și să-i reziști
    60.00 LEI
    Soțul tău flirtează cu altă femeie, iar când îi ceri explicații, îți spune să nu mai fii nesigură pe tine și posesivă. Vă certați și tot tu îți ceri iertare, convinsă că ai greșit. Mama ta îți critică jobul, iubitul, vestimentația. Dar tu nu ripostezi, pentru că te gândești că la urma urmei s-ar putea să aibă dreptate, iar o persoană matură, ca tine, poate să accepte și niște observații, nu-i așa? Dacă ești de părere că astfel de lucruri nu sunt grave, mai gândește-te. Manipularea de tip gaslight e o formă perfidă de abuz emoțional, dificil de recunoscut, și este extrem de greu să te eliberezi de ea.
  • Blocajul. Cum să scapi de inerție și să mergi mai departe
    63.00 LEI
    Toate familiile sunt, într-o anumită măsură, disfuncționale. Atacul de panică... nu este chiar un atac. Anxietatea nu e o boală, ci un semnal de alarmă, iar dacă o simți, înseamnă că ești puternic. Lenea e o etichetă morală, nu o realitate biologică. Sunt doar câteva dintre ideile îndrăznețe din acest volum, care îți va arunca în aer o mulțime de teorii de care erai ferm convins. Într-un stil accesibil, punctat de referințe amuzante la pop culture, cu exerciții, tabele și ilustrații pe înțelesul oricui, cartea de față îți explică pas cu pas felul în care, fără drame și false așteptări, te poți bucura din nou de viață.
  • Semnale. Cum să stăpânești limbajul secret al comunicării carismatice
    62.00 LEI

    Semnalele subtile pe care le trimitem oamenilor din jur prin limbajul corpului, mimică, cuvintele alese și tonul vocii au un impact masiv asupra modului în care suntem percepuți de ceilalți, dimpreună cu ideile noastre. Semnalele pe care le manifestăm fie ne îmbunătățesc mesajul, fie îl subminează. Dacă vrei să te faci auzit la locul de muncă, să fii promovat, să câștigi mai mulți clienți sau pur și simplu să legi mai ușor relații, consultă ghidul pe care ți-l pune la dispoziție Vanessa Van Edwards. Învață cum să le arăți celor din jur că ești un om carismatic: puternic și de încredere, dar și cald, amuzant și apreciat în orice interacțiune.

  • Cum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte
    73.00 LEI
    Combinând povești relevante ale unor părinți și profesori cu ilustrații haioase și exerciții, cartea oferă soluții concrete la greutățile pe care le întâmpină orice părinte sau pedagog. Orice persoană implicată în creșterea și educarea copiilor s-a confruntat cu situații în care, pe moment, fie a rămas fără cuvinte, fie a reacționat cu strigăte și amenințări. Ni se întâmplă adesea să le vorbim copiilor explicându-le de ce le cerem un anumit lucru și ei pur și simplu să nu ne asculte. Ce e de făcut?
  • Introvertitul la întâlnire
    55.00 LEI
    Poate crezi că doar personalitățile extrovertite au succes în căutarea unui partener. Nimic mai fals: dacă ești introvertit nu înseamnă că nu poți avea o relație romantică. Trebuie doar să înveți să-ți folosești calitățile în avantajul tău.
  • Gândirea în exces duce la stres
    53.00 LEI
    Ți se întâmplă des să rămâi captiv în propriile gânduri, întorcând o situație anume pe toate părțile, fără să te poți opri, devenind din ce în ce mai anxios? Atunci această carte e pentru tine.
Filter by
Cumpără acum de la

Categorie

Preț

Editura