Practic & Util & Hobby

Grilă Listă
Setați descendent

3 Articole

Cumpără acum de la
  • Unic omenesc. O perspectivă diferită asupra autismului
    56.00 LEI
    ,,Când a fost publicată în 2015 cartea Unic omenesc, nu aveam nicio idee despre cum va fi primită. Mi‐am dorit, pur și simplu, să împărtășesc ce am învățat de la oamenii cu autism și de la familiile lor de‐a lungul a patru decenii și să fac acest lucru într‐o manieră care să fie atrăgătoare și accesibilă. Am fost smerit și încântat de faptul că, practic de la început, cartea a fost îmbrățișată de părinți, profesori, profesioniști și – cel mai important – de înșiși oamenii cu autism. În doar câțiva ani, a devenit cea mai bine vândută carte pe această temă, fiind tradusă în douăzeci și două de versiuni lingvistice și obținând, printre alte recunoașteri, premiul Temple Grandin al Societății Americane de Autism pentru o lucrare literară remarcabilă în domeniul autismului.” Barry M. Prizant
  • Cum să trăiești o viață împlinită cu autism. 90 de activități
    60.00 LEI
    Katie Cook, specialist în educație specială și analist comportamental certificat, ne aduce un instrument extrem de valoros pentru părinți, educatori și specialiști deopotrivă. Manualul cu 90 de activități numai bune de pus imediat în practică este recomandat de specialiștii Help Autism ca un must-have pentru orice membru al echipei copilului cu autism. Exercițiile și activitățile propuse de Katie Cook respectă principiile terapeutice, sunt argumentate științific și ancorate în practica de peste 10 ani a autoarei.
  • Autism. Cum să crești fericit un copil cu autism
    55.00 LEI

    Jessie Hewitson este o jurnalistă laureată a revistei The Times, a lucrat în colaborare cu mai multe reviste și ziare naționale, printre care The Sunday Times și Telegraph. De asemenea, a editat ghidul celor mai buni doctori din Marea Britanie apărut în revista Tatler din 2013. Trăiește în Londra și este mama a doi copii; fiul său de șapte ani este diagnosticat cu autism.

Filter by
Cumpără acum de la

Preț

Editura