Practic & Util & Hobby

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 91-120 din 4628

  • AUTO TEST. Obținerea si restituirea permisului de conducere, 13 din 15
    29.90 LEI

    Cartea contine:

    • Explicatii teoretice

    • Intrebari, teste

    • Legislatie rutiera

  • Alimentația bolnavilor de diabet
    44.90 LEI
    Fara a avea pretentia de a fi atotcuprinzatoare, aceasta ediție noua a lucrarii Alimentația bolnavilor de diabet are in vedere dezbaterea pe intelesul tuturor a celor mai importante aspecte ce trebuie precizate in cazul alimentatiei bolnavilor de diabet, punand la dispozitia cititorilor o prezentare generala a tuturor produselor alimentare care influenteaza in mod pozitiv sau negativ boala diabetica, precum si rețete și meniuri zilnice, ceaiuri si suplimente nutritive dispuse la intervale orare clar precizate si obtinute prin tehnologii de preparare analizate si argumentate detaliat. Pe de alta parte, sunt explicate principiile care au stat la baza intocmirii meniurilor propuse bolnavilor de diabet, astfel incat acestea sa aiba un rol pozitiv in ameliorarea starii de sanatate.
  • Cele şase sunete vindecătoare. Tehnici taoiste pentru echilibrarea energiei qi
    29.95 LEI
    Cu mii de ani în urmă, maeștrii taoiști au înțeles că organele vibrează pe o anumită frecvență dacă sunt sănătoase, iar orice afectare a unuia dintre ele poate duce chiar și la probleme generalizate sau boală. Prin tehnici specifice de meditație, au descoperit șase sunete ale căror frecvențe mențin organele într-o stare optimă și previn sau alină bolile. În Cele șase sunete vindecătoare, maestrul Mantak Chia descrie în detaliu, inclusiv prin numeroase ilustrații, modul corect de executare a acestor exerciții, prin care se activează canalele energetice din corp, eliminând energia negativă și reținând-o pe cea pozitivă. Astfel, cu doar câteva minute dedicate exercițiilor zilnice, putem să ne întărim și să ne optimizăm sănătatea, să remediem unele afecțiuni și să mergem pe calea unei vieți pline și active.
  • Reglarea dezechilibrelor hormonale. Solutii naturale pentru a va redobandi echilibrul, somnul, libidoul si energia
    Preț special 37.50 LEI Preț standard 49.99 LEI
    Cel mai bun moment să luați măsuri pentru o viață sănătoasă e înainte să vă confruntați cu probleme precum instabilitatea emoțională și înainte să dezvoltați afecțiuni grave, cum ar fi depresia sau cancerul de sân. De ce să nu faceți o schimbare durabilă acum, înainte să vă treziți într-un cabinet medical, ținând în mână o rețetă pentru medicamente sau, mai rău, pregătite pentru o intervenție chirurgicală invazivă?
  • Trezirea spirituală. Cum să practici mindfulnessul în fiecare zi
    38.00 LEI

    Crezi că nu ai timp pentru mindfulness?

    Mai gândește-te!

    Jon Kabat-Zinn a predat timp de patru decenii, în diverse medii, beneficiile tangibile ale meditației. În prezent, milioane de oameni practică zilnic o formă sau alta de meditație mindfulness.

    Dar cum trebuie să meditezi de fapt? Cum arată o practică formală de meditație? Și cum putem depăși unele dintre obstacolele frecvente din calea includerii meditației în viața de zi cu zi în această epocă de distrageri perpetue?

    Cartea Trezirea spirituală, parte a unei serii de patru cărți, răspunde direct la aceste întrebări urgente și oportune. Dr. Kabat-Zinn prezintă dovezile științifice care certifică beneficiile tangibile ale practicării meditației mindfulness și arată cum poate fi inclusă în viața noastră agitată.

  • Liniile vieții în astrologie
    42.00 LEI

    M-am nascut, ce ramane de facut?

    Cartea Liniile vietii in astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci si o demonstratie vie de cunoastere si autocunoastere prin interogarea hartii astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experientele reale de viata, o informatie VIE, modelabila, care sta la randul ei sub semnul posibilitatilor unor noi interpretari. Valoarea acestor interpretari sta in aplicabilitatea lor practica si in faptul ca rastoarna interpretarile traditionale dihotomice, benefic/malefic.

  • Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului, chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă
    48.00 LEI

    Descoperă cei 9 factori care deblochează calea spre vindecare!

    În timp ce-și făcea studiile doctorale, dr. Kelly Turner a descoperit uimită și șocată că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoșit chiar și când nimeni nu le mai dădea nicio șansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce aceasta dădea greș. Fascinată de acest gen de remisie, dr. Turner a plecat într-o călătorie în jurul lumii, intervievând numeroși vindecători holistici și supraviețuitori cu remisie totală a cancerului, interesată de practicile și tehnicile lor de vindecare.

    Dovezile strânse de autoare au 9 factori-cheie în comun, despre care ea consideră că au potențialul de a-i ajuta chiar și pe pacienții cu cancer în fază terminală. Află și tu care sunt acești factori și învață cum să-i integrezi în viața ta și a celor dragi pentru a vă vindeca și a vă bucura de o stare optimă de sănătate!

    Remisia în cancer este o realitate clinică. Cartea Remisie totală ne arată cum să schimbăm sorții remisiei în favoarea noastră. Turner nu-i cere nimănui să renunțe la terapia convențională, ci ne învață cum să adăugăm factori de vindecare de multe ori trecuți cu vederea. Dr. Larry Dossey

  • Cele 4 introspectii. Puterea, intelepciunea si harul Protectorilor Pamantului
    38.00 LEI

    Cele 4 Introspectii reprezinta invataturile pline de intelepciune care au fost protejate de societatile secrete ale Protectorilor Pamantului, renumitii samani din America. Ele afirma ca toate creaturile – oameni, balene si chiar stele – sunt facute din Lumina manifestata prin puterea intentiei.

    Protectorii Pamantului au asimilat Introspectiile si le-au folosit pentru a vindeca diverse tipuri de boli, pentru a elimina suferinta emotionala si chiar pentru a dezvolta corpuri care imbatranesc si se vindeca in mod diferit. Stapanirea Introspectiilor iti permite sa-ti reconfigurezi ADN-ul si sa participi constient la evolutia ta biologica, emotionala si spirituala.

    Potrivit profetiilor trimise in lume de catre Protectorii Pamantului mayasi, incasi si hopi, ne aflam la un punct de cotitura in istoria omenirii, cand se naste o noua specie de oameni. Vom realiza cu totii un salt cuantic de la Homo sapiens la Homo luminous, iar Introspectiile ne invata tehnicile stravechi pe care sa le practicam pentru a deveni fiinte de Lumina, cu abilitatea de a percepe la un nivel mult mai inalt energia si vibratiile ce alcatuiesc universul fizic.

  • Traieste-ti scopul. Calea catre succes si pace interioara
    38.00 LEI

    Esti un miracol! Ai venit cu un motiv pe acest pamant, pentru un scurt moment din eternitate. Aliniaza-te cu scopul tau, aceasta este cheia pentru o viata pe deplin functionala! Dr. Wayne W. Dyer

    Urmareste-ti activ fericirea si traieste o viata implinita! Daca nu ti-ai descoperit inca scopul si ce te cheama sufletul sa faci, Wayne Dyer iti propune in cartea „Traieste-ti scopul” zeci de exercitii care te ajuta sa te acordezi cu vocea sinelui tau adevarat.

    Parcurge procesul propus de Wayne si vei reusi:

    - sa scapi de atasamentele fata de opinii limitatoare;

    - sa-ti deschizi mintea spre potentialul tau nelimitat;

    - sa te eliberezi de stres si anxietate prin iertare si imblanzirea egoului;

    - sa asculti de iubire in loc de frica, sa te eliberezi de trecut si sa accepti ca prezentul este un dar;

    - sa traiesti viata visurilor tale!

  • Oglinda oglinjoara. Capcanele frumusetii
    38.00 LEI

    Frumusetea – colivia noastra de aur...

    Cultul frumusetii a devenit recent o capcana monstruoasa, iar canonul aparent estetic, impus mai ales femeilor, a devenit atat de rigid si de asfixiant, impingandu-ne in cautarea unei perfectiuni intangibile, incat se impune o regandire serioasa si curajoasa a prioritatilor noastre in viata.

    Este exact ceea ce intreprinde ganditoarea si cercetatoarea Maura Gancitano in minunata si profunda sa carte „Oglinda oglinjoara”: identificarea mesajelor subliminale despre frumusete care ne consuma timpul, gandurile si resursele. Ca solutie, autoarea propune schimbarea accentului de la sentimentul de inadecvare si esec estetic spre dorintele autentice ale corpului nostru.

    Cartea pledeaza pentru eliberarea de canoanele si cliseele fals estetice, irationale si scapate de sub control, si pentru recuperarea stimei de sine si a demnitatii prin asumarea constienta a datelor fizice cu care ne nastem.

    In povestea Albei-ca-Zapada, regina intreba oglinda daca ea este cea mai frumoasa din imparatie, astazi noi ii cerem oglinzii sa ne arate ca suntem valide, ca nu suntem niste monstri, ca nu vom fi tinta batjocurii celor care ne vor privi pe parcursul zilei. Oglinda nu este servitoarea dorurilor noastre, ci colectoarea fricilor noastre.

    Conformarea fata de datoria frumusetii ne alimenteaza sentimentul de vina. Cand iti vezi din intamplare reflexia intr-o vitrina sau iti intalnesti privirea in fata oglinzii, te vei simti in culpa.

    Acest disconfort este evident la persoanele care considera ca ingrijirea aspectului fizic este o obligatie sociala si care, in consecinta, isi vad burta sau ridurile ca pe un proiect neterminat, ceva inceput de o mie de ori si niciodata ajuns la final, pentru ca mereu apare ceva mai tentant, care merita si mai mult oboseala si efortul. Acest lucru ne impiedica sa traim din plin ceea ce facem, sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce reusim sa realizam. Maura Gancitano

  • Atenția. Revenirea la echilibru, fericire și eficiență
    65.00 LEI
    Pornind de la propria experiență și de la cercetările extinse realizate pe parcursul a zeci de ani, autoarea îți dezvăluie adevăratul cost al dezechilibrului unei vieți tot mai complicate.
  • Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați. Caiet de exerciții
    48.00 LEI
    Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să te analizezi atât pe tine, cât și pe partenera de viață, vei reuși să descoperi zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu soția ta ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața voastră de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!
  • Cele cinci limbaje ale iubirii. Caiet de exerciții
    50.00 LEI
    Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să ne analizăm atât pe noi, cât și pe partenerul de viață, vom reuși să descoperim zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu cel iubit ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!
  • Viata in doi, cand suntem trei
    39.00 LEI

    Aveti copii si e minunat! Dar nu uitati ca aveti si o casnicie… Un copil e o experienta care-ti aduce mare bucurie, dar pana si cele mai trainice relatii sunt puse la incercare – pana cand voi doi va obisnuiti cu faptul ca ati devenit trei (sau patru… sau mai multi) si invatati sa convietuiti in mod fericit.

    Iata cei sase pasi pe care voi, cei doi parteneri de cuplu, ii puteti face pentru a va regasi fericirea conjugala:

    • Savurati prietenia dintre voi – sunteti in aceeasi oala.

    • Bucurati-va de toate momentele petrecute impreuna cu copilul.

    • Aplanati-va conflictele si depasiti blocajele (vorba dulce si negocierea va vor duce departe).

    • Condimentati-va din plin viata sexuala si reaprindeti focul pasiunii.

    • Admiteti cat e de importanta pentru copil afectiunea tatalui.

    • Creati o mostenire spirituala si emotionala de valoare – nu costa mult, dar e nepretuita.

  • Ai incredere in tine
    Preț special 44.99 LEI Preț standard 59.99 LEI
    De-as avea mai multa incredere in mine! Cui nu i-a trecut prin minte acest gand macar o data? Toti avem calitati si defecte, puncte forte, dar si puncte slabe. Singura intrebare este: cum le gestionam?
  • Indrazneste sa spui nu
    Preț special 52.50 LEI Preț standard 69.99 LEI
    Esti obosit sa traiesti cu stresul unui program prea aglomerat si sufletul tau coplesit te doare de tristete? Te trezesti ca esti incapabil sa spui nu chiar si cand ar trebui sa o faci? Esti prins sub povara solicitarilor si responsabilitatilor fara sfarsit? Vestea cea buna este ca nu trebuie sa fie asa.
  • Inteligenta emotionala 2.0
    Preț special 30.00 LEI Preț standard 39.99 LEI
    Inteligenta emotionala 2.0. Strategii esentiale pentru succesul personal si profeional Metoda verificata pentru a-ti creste inteligenta emotionala. In contextul vietii profesionale grabite de azi, oamenii petrec mai mult timp in fata calculatorului, cu telefonul in mana si in conferinte de afaceri decat comunicand direct, fata in fata. In aceasta retea din ce in ce mai complexa, inteligenta emotionala este mai importanta ca oricand. Conform cercetarilor, EQ-ul este de doua ori mai important decat IQ-ul pentru a obtine ce vrei in viata. Cartea contine un program pas cu pas care te va ajuta sa-ti identifici abilitatile de inteligenta emotionala, responsabile de 58% din performanta in toate tipurile de munca, sa ti le sporesti si sa te bucuri de succes atat in viata personala, cat si in cea profesionala.
  • Viata secreta a secretelor
    Preț special 44.99 LEI Preț standard 59.99 LEI
    Gândește-te la un secret pe care îl păstrezi față de alții. Nu ar trebui să îți ia mult: behavioristul Michael Slepian a descoperit că, în medie, avem 13 secrete în orice moment al vieții noastre. Cercetările lui implicând mai mult de 50 000 de participanți din toată lumea ne arată că secretele cele mai întâlnite implică minciuni pe care le-am spus, ambiții, adicții, probleme de sănătate mintală, relații ascunse și probleme financiare.
  • Corpul cuantic
    49.90 LEI
    Procesul de îmbătrânire începe la nivel celular. Rescrierea vârstei biologice începe la nivel cuantic. Milenii la rând, omenirea a căutat, cu foarte puțin succes, modalități de a inversa efectele devastatoare ale trecerii timpului asupra corpului uman. Astfel de soluții temporare stau la baza dietelor pe care le ținem astăzi, a tratamentelor în care investim și a „soluțiilor magice” cărora le cădem pradă în cursa noastră contra timpului.
  • Sănătatea emoțională a copilului de azi
    49.90 LEI
    Câștigătoarea British Book Awards 2023 – cărți pentru copii, categoria non-ficțiune Cartea care rezolvă problemele pe care copilul tău nu ți le spune. De la tensiunea dintre colegi și stresul examenelor, la probleme cu bullyingul online și tulburări de anxietate, viața copiilor și a adolescenților este o călătorie plină de emoții intense, cu suișuri și coborâșuri neașteptate.
  • Efemeride si alte povesti de psihoterapie
    37.00 LEI
    În anticipata sa colecţie de povestiri, Efemeride, renumitul psihiatru Irvin D. Yalom descrie lupta pacienţilor săi – şi lupta proprie – de a se împăca cu cele două mari provocări ale existenţei: cum să duci o viaţă bogată în semnificaţii şi cum să te împaci cu finalul inevitabil al acesteia. Efemeride este o lectură amuzantă, abrazivă şi, pe alocuri, şocantă; este o aserţiune incredibil de onestă despre dificultăţile existenţei umane, însă, de asemenea, o celebrare a unora dintre cele mai valoroase elemente ale unei vieţi complete: dragostea, prietenia, familia. Avându-l pe Yalom ca ghid, vom descoperi în această carte nu doar cum să ne facem ziua suportabilă, ci semnificativă şi, de ce nu, fericită.
  • Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant
    70.00 LEI
    Pamantul are probleme cine se ofera voluntar? Sufletele native de pe Pamant erau prea prinse in roata karmei. Singura speranta era sa ceara unor suflete pure, care nu mai fusesera prinse intr-un ciclu karmic, sa vina. Dolores, in munca ei de hipnoza, a descoperit trei valuri ale acestor voluntari. Unii provin direct de la "Sursa" si nu au mai trait intr-un corp fizic pana acum. Altii au trait in spatiu ca fiinte de pe alte planete sau din alte dimensiuni. Pentru ca intreaga memorie este stearsa la intrarea in dimensiunea Pamantului, ei nu isi amintesc insarcinarile lor. Astfel, aceste suflete frumoase intampina greutati in adaptarea la lumea noastra haotica. Aceste suflete joaca un rol vital pe masura ce ne ajuta pe toti sa ne inaltam spre Noul Pamant.
  • Enciclopedia masajului
    220.00 LEI
    Mai mult decat o carte, un adevarat manual pentru a invata! Toate tehnicile pentru a progresa pas cu pas: efleuraj, modelaj, frictiune, palpare-infasurare, discordare...
  • Suntem prieteni!
    40.01 LEI

    Suntem prieteni! Cartea 6 din colectia Pregatiti pentru viata Varsta 10+

    Anca si Cristi sunt la varsta preadolescentei, cand nevoia de prietenie si apartenenta la un grup este foarte puternica.

    In acest nou an al vietii, ei invata ce este adevarata prietenie, cum sa-si faca prieteni pastrandu-si propriile valori si propria identitate si cum sa se fereasca de anturajele care nu ii ajuta sa se dezvolte.

    Personajele povestirilor inteleg ca prietenia sta la temelia pregatirii lor pentru viata. Pe aceasta temelie vor putea construi mai tarziu relatii de iubire si relatii cu ceilalti sanatoase si solide.

  • Suntem o echipa
    40.01 LEI

    Suntem o echipa Cartea 3 din colectia Pregatiti pentru viata Varsta 7+

    Cartea Suntem o echipa este o resursa de neinlocuit pentru profesori, elevi si parinti, prin intermediul careia deschidem discutii sanatoase despre provocarile actuale ale copiilor.

    Personajele principale sunt Anca si Cristi, pentru care jocurile si sportul devin instrumente puternice de dezvoltare personala. Profesorii vor descoperi o resursa inspirationala, unde aventurile protagonistilor aduc la suprafata perseverenta, autocontrolul, respectul, cinstea si cooperarea - virtuti fundamentale pentru toate aspectele vietii.

    Pentru parinti, aceasta carte devine o fereastra catre lumea copiilor lor, oferind nu doar o perspectiva asupra invatamintelor valoroase transmise prin povestirile autentice din istoria Jocurilor Olimpice, ci si un ghid practic pentru a sustine cresterea armonioasa a copiilor.

  • Redefinește fericirea. Cum să îți liniștești mintea într-o lume haotică
    49.91 LEI
    Cartea „Redefinește fericirea” te învață cum să nu mai depinzi de stimuli externi pentru a îți găsi fericirea, să nu îți mai faci griji pentru viitor și să realizezi că majoritatea sentimentelor tale negative sunt legate de lucruri care nici măcar nu s-au întâmplat. O lectură plină de practici concrete și povești reale despre cum să renunți la toate celelalte lumi, mai puțin la cea din care faci parte.
  • Cinematerapia prin desene animate
    59.00 LEI
    Demn urmaș al basmelor tradiționale, filmul de desene animate constituie, pentru copii, o fabuloasă resursă pentru educare, maturizare și chiar vindecare sufletească. Bazându-se pe vizionarea și discutarea unor filme împreună cu familia, cartea pleacă de la animații clasice (Regele Leu, Mașini, Frumoasa și Bestia și altele), pentru a face mai accesibile problemele specifice copilăriei (stima de sine, anxietatea, gelozia, doliul etc.). Cu ajutorul unor modele de dialog și al unor jocuri terapeutice, părinții (dar și educatorii ori terapeuții) vor putea să-i ajute pe copii să devină mai deschiși la schimbare, mai încrezători, mai determinați și mai atașați de valorile pozitive ale familiei și comunității.
  • Baieti si fete. O echipa castigatoare
    40.01 LEI

    Baieti si fete. O echipa castigatoare Cartea 5 din colectia Pregatiti pentru viata Varsta 9+

    Povestea verisorilor Anca si Cristi continua intr-un nou an scolar in care cei doi descopera diversitatea uimitoare a oamenilor si a talentelor acestora. Ei invata sa respecte si sa pretuiasca aceasta diversitate si sa inteleaga alte puncte de vedere.

  • Mananca cu incredere fara sa te simti vinovat
    50.00 LEI
    Domnul profesor Mihai Dragomir a simtit nevoia sa infrumuseteze viata celor din jur, sa transforme starea de sanatate cu adevarat intr-o stare de bine bio-psiho-sociala. Alimentatia trebuie privita ca o arma aflata la indemana tuturor, un aliat important in asigurarea starii de bine biologic, de aici derivand celelalte atribute. Lucrarea prezentata nu este un manual de nutritie, nu este un retetar universal valabil, ci reprezinta acumularea valorilor multor ani de observatii atente, cercetari si, in final, de concluzii verificate atent. Important este ca slabirea este privita ca o readaptare a organismului la modul de viata personal, cu toate influentele colaterale. De multe ori, modul personal de nutritie face deosebirea intre specimenul salbatic, dominat de sclavia poftei, si individul cerebral care isi cladeste zi de zi sanatatea si isi asigura o viata mai buna. - Dr. Adrian PASCU
  • Instalatii solare
    14.00 LEI
    Energia solara devine un domeniu de interes si patrunde din ce in ce mai mult in vietile noastre. Probabil ca esti interesat de modalitati eficiente in care poti folosi in acest moment energia solara. Vei gasi in aceasta carte informatii importante, ce te vor invata pas cu pas cum poti exploata la tine in gospodarie aceasta sursa permanenta de energie.
Filter by

Categorie

Preț

Editura