Cărți de bucate
-
Duminica la pranz115.00 LEI
Duminica la pranz. Retete care aduc familia impreuna
Urmaresc blogul Laurei cu interes si placere pentru ca este profesionist si, de multe ori, inventiv. Ma bucura mult ca in peisajul editorial romanesc al cartilor de gastronomie, destul de sarac, apare o voce credibila, exersata in a se adresa cititorilor. In afara de pasiunea comuna si de prietenie, ma apropie de Laura dragostea fata de mancarea romaneasca gatita prin tehnici moderne. Schimbarea modului de gandire a farfuriei traditionale si abordarea preparatelor mostenite in spiritul gastronomiei moderne trebuie comunicate clar. O viziune noua asupra bucatariei nu inseamna modificarea gustului copilariei, acel „ca la mama acasa“ ci, dimpotriva, regasirea si imbunatatirea lui (macar din punct de vedere nutritiv). Iar pe tine, cititorule, te rog sa nu o iei pe scurtaturi in bucatarie. Sa citesti cu atentie instructiunile, sa urmezi pasii scrisi, sa nu te abati de la gramajele mentionate. De cele mai multe ori, un detaliu aparent nesemnificativ schimba chimia preparatului. Stiu ca Laura a ales pentru aceasta carte retete care nu dau gres, rezultat al mai multor teste si perfectionari. Eu am incredere deplina in ea si te sfatuiesc sa faci la fel. Prin urmare, nu mi-a ramas decat sa iti urez lectura placuta si pofta buna! (Chef Nico Lontras)De aproape zece ani, Laura Laurentiu ofera inspiratie gurmanzilor din Romania. Autoare a unui proiect culinar online demarat la inceputul lui 2009, sub numele Cuina Banateana, Laura Laurentiu continua si in prezent sa scrie pe retetecalamama.ro si pe lauralaurentiu.ro. Acest proiect a fost inceput din pura pasiune si din dorinta de a promova bucataria specifica zonei in care traieste autoarea, Banatul, dar a continuat cu inlaturarea limitelor impuse de conceptul initial, in ideea de a oferi unui numar din ce in ce mai mare de cititori retete cat mai diverse si simplu de pus in practica. De ani buni, blogul Laurei Laurentiu este unul dintre cele mai citite din online-ul romanesc si in jurul lui s-au dezvoltat comunitati foarte mari si foarte active in social media. Din dorinta de a creste din punct de vedere profesional si de a impartasi publicului sau fidel informatii si tehnici corecte, Laura Laurentiu a devenit bucatar profesionist. In continuare, prin activitatea ei, autoarea isi propune sa risipeasca miturile din farfurie si sa creasca un segment de public informat si pretentios, atat in online, cat si in restaurante. -
Cartea de foc a ardeilor chilli20.50 LEI
Cartea de foc a ardeilor chilli. Prezentare, conservare, retete culinare
Cuprinsul cartii:
• Povestea ardeilor Chilli
• Identificarea ardeilor Chilli
• Efectul Chilli
• Ardei Chilli in bucatarie
• Sa gatim cu ardei Chilli. -
Pe aripile vinului49.90 LEI
Bianca Bosker a absolvit Universitatea Princeton si locuieste la New York. Articolele ei despre gastronomie, vinuri, arhitectura si tehnologie au fost publicate in Atlantic, T (revista de style a publicatiei de prestigiu New York Times), Food & Wine, Wall Street Journal, Guardian si The New Republic, precum si in The New Yorker, fiind rasplatite cu nenumarate premii din partea Society of American Business Editors and Writers si din partea Society of Professional Journalists. Este autoarea volumului Original Copies: Architectural Mimicry in Contemporary China, prima relatare completa a miscarii „duplitecture” din China – o explorare critica a culturii chineze de copiere.Daca va place vinul si sunteti interesati de subtilitatile lui rafinate, veti descoperi o carte minunata! Daca nu va intereseaza vinul, dar va plac povestile subtile si rafinate, veti descoperi o carte minunata! Umor, autoironie, psihologie, chimie cerebrala si secretele celor care au facut din vin o pasiune, o profesie si o arta: somelierii – cei care dau raspuns la toate intrebarile fara raspuns.Este vinul cu adevarat o arta? Raspunsul tine mai degraba de felul cum definiti arta decat de ceea ce ganditi despre vin si de aceea este o intrebare filozofica profunda, la care n-ar trebui sa raspunda cei care vin cu sticluta de buzunar la o bacanala cu vinuri de o mie de dolari sticla.[…] Cand comanzi o sticla de vin, trebuie sa oferi doar doua informatii. Prima – care iti este bugetul. Si sa nu fii rusinat. Sa nu fii stanjenit. Toti avem un buget. Iar a doua informatie – care este gustul tau preferat. Aici poti fi foarte explicit, de pilda sa spui „Aseara am baut un pinot noir Adelsheim Oregon incredibil – aveti ceva asemanator?“ Sau poti fi foarte vag, de exemplu, „Imi plac chestiile cu miros de piersica“. Pornind de aici, daca ai un somelier bun, el te va putea conduce spre nestematele ascunse din meniu. Si trebuie sa spun ca este o incantare sa poti purta o conversatie cu cineva despre ceea ce-i place si sa-l porti intr-o calatorie prin paharul acela de vin, deoarece asta inseamna de fapt un pahar de vin bun. Nu credeam asta la inceput, dar am ajuns s-o consider realmente ca pe un mod de a calatori prin timp si spatiu fara macar sa te ridici de pe scaun… Epifania vinului a sosit pentru mine cumva altfel: in fata unui monitor de computer. Si nici macar nu beam, ci ma uitam la alti oameni care beau. (Autoarea) -
Bread Street KitchenPreț special 89.92 LEI Preț standard 119.90 LEI
Bread Street Kitchen. 100 de retete delicioase pentru mic dejun, pranz si cina, pe care le poti gati acasa.100 de retete noi si apetisante, oferite de Gordon Ramsay si de premiata echipa a restaurantului Bread Street Kitchen pentru fiecare moment al zilei, de la mic dejun la cina. Folosind ingrediente proaspete si tehnici simple, care poarta amprenta lui Gordon Ramsay – deci poti sa fii sigur ca-ti vor reusi –, retetele din aceasta carte sunt perfecte daca te afli in cautare de idei noi si de inspiratie pentru mese gustoase si relaxate, de pregatit acasa, in familie sau cu prietenii. Clatitele cu ricotta si omleta cu ciuperci vor da startul unui brunch lenes de weekend; lipiile cu ceapa caramelizata, pesto si branza maturata si aripioarele de pui condimentate cu tamarind sunt mancaruri perfecte pentru a fi impartite cu cei dragi, in vreme ce retete simple precum salata de pui pac-pac si tagliata de vita vor transforma cinele din timpul saptamanii intr-un adevarat festin. Pentru petrecerile extravagante de weekend, de ce sa nu incerci cocktailul cu afine, busuioc si votca, urmat de piept de rata la tigaie si sa inchei cu carpaccio de ananas si sorbet de cocos?! Retetele de gatit acasa n-au fost niciodata mai gustoase! -
The Wine Book of Romania / Cartea vinurilor romanesti157.50 LEIEpuizat din stoc
„Nu pot decât să-i fiu recunoscător dnei Marinela V. Ardelean pentru efortul său, mereu reiterat, de a face cunoscut profilul românesc al oenologiei europene. Cititorul, localnic sau străin, află tot ce nu ştia, sau ştia vag, despre un patrimoniu care îşi merită locul printre valorile protejate ale civilizaţiei noastre. Inventarul e amplu şi alcătuit cu acribie, autoarea are toate calităţile unui comunicator eficient: expertiză (globală şi circumstanţială), hărnicie inteligentă, profesionalitate pragmatică, farmec personal. Mai în glumă, mai în serios, ea reuşeşte, prin acest volum, ceea ce nu reu¬şeşte istoria contemporană: unificarea spaţiului românesc, consemnarea continuităţii dintre spaţiul de dincoace de Prut şi cel al Republicii Moldova. Avem ce bea, avem ce citi, avem ce visa. Un cuvânt de laudă şi pentru ţinuta grafică a cărţii: avem şi ce privi! Lectură plăcută! Noroc!“ – Andrei Pleșu
„I can only thank Mrs Marinela V. Ardelean for her effort, always reiterated, to make the Romanian profile of European oenology known. The reader, local or foreign, finds out everything he did not know, or he barely knew, about a patrimony that deserves its place among the protected values of our civilization. The inventory is extensive and rigurous, the author has all the qualities of an efficient communicator: expertize (global and circumstantial), intelligent workmanship, pragmatic professionalism, personal charm. As a joke, but not really, she succeeds, through this volume, where contemporary history fails: the unification of the Romanian space, marking the continuity of the space between this side of the Prut and the Republic of Moldova. We have what to drink, we have what to read, we have what to dream of. A word of praise for the graphic outfit of the book too: we also have what to look at! Enjoy your reading! Cheers!“ - Andrei Pleșu
-
Indrazneste si bucatareste! Carte de bucate pentru copii. 60 de retete simple, pe baza de plante pe care le pot prepara copiii pentru a creste sanatosi si a salva planeta49.00 LEI
Rețetele din cărticica aceasta sunt VEGANE, adică folosesc numai ingrediente vegetale – fără a include carne sau produse obținute din animale. Uite care-i treaba: din vârful năsucului tău și pââână în vârful unui aisberg, alimentele pe care le consumăm ne afectează corpul, afectează animalele, mediul, ba chiar și persoanele străine din cealaltă parte a lumii. Chiar dacă sună imposibil, pe cuvânt că e adevărul gol-goluț! Nu uita, toți suntem conectați unii cu alții. Dacă transformăm planeta într-un loc mai fericit, mai bun, mai curat și mai sigur pentru toți, atunci și viața noastră se va îmbunătăți. Îndrăznește și bucătărește!
-
Povestea ceaiului36.65 LEIEpuizat din stoc
Experta in istoria ceaiului, Wang Xufeng invita cititorul intr-o captivanta calatorie de suflet in istoria celei mai iubite bauturi din lume. Autoarea impleteste iscusit mituri, legende, traditii, povesti de dragoste, dar si episoade pline de cruzime cu informatii privind soiurile de ceai, metodele de cules si procesare, ustensilele si vasele folosite la prepararea savuroasei licori. De asemenea, Wang Xufeng dedica randuri pline de caldura si sensibilitate marilor personalitati care au schimbat pentru totdeauna destinul plantei cu frunze vesnic verzi sI stralucitoare. Legendarul Shen nong, maestrul Lu Yu, supranumit inteleptul ceaiului, pictorul Yan Liben, carturarul roman Nicolae Milescu Spatarul, printesa portugheza Ecaterina de Braganza, imparatul Zhao Ji, poetul Su Dongpo sunt doar cativa dintre cei carora ceaiul le datoreaza astazi celebritatea. Bogata in informatii inedite si minunat ilustrata, lucrarea este ghidul ideal pentru toti cei care indragesc ceaiul si doresc sa afle mai multe despre fascinanta sa istorie.
-
Universul retetelor pentru prajituri - dulciuri sanatoase pentru copii pofticiosi27.20 LEIEpuizat din stoc
Cunoașteți vreun copil căruia să nu-i placă dulciurile? În ultima vreme, cunoaștem din ce în ce mai mulți copii care, din pricina unor alergii sau intoleranțe alimentare, nu se pot bucura de dulciurile și de deserturile clasice. Cartea aceasta este pentru ei! Cuprinde 40 de rețete de deserturi delicioase și sănătoase – torturi, prăjituri, fursecuri, biscuiți, bomboane, gemuri, sosuri și băuturi – ce pot fi savurate de copiii cu probleme de natură alergică. Mai mult decât atât! Rețetele sunt în așa fel gândite și prezentate, încât să poată fi pregătite chiar de micii bucătari pofticioși! Haideți să descoperim împreună cu păpușica Lizi, oița Rozi și melcul Milu tainele bucătăriei și minunatul univers al dulciurilor sănătoase și delicioase!
-
Cocteiluri10.40 LEIEpuizat din stoc
Prepararea cocteilurilor nu mai este un privilegiu pentru barmani, acestea se pot prepara şi de noi înşine, acasă. Această carte vă prezintă peste 130 de reţete pentru cocteiluri din întreaga lume, plus indicaţii cu privire la ornări pline de fantezie.
-
Bucataria copiilor9.35 LEIEpuizat din stoc
Aveţi poftă de o schimbare? Oferiţi-le copiilor dumneavoastră o nutriţie variată. Pregătiţi din când în când şi ceva deosebit. Aici găsiţi reţete pentru micul dejun şi pauza de masă, gustări uşoare, totul pentru serbarea copiilor. Astfel, masa va deveni o sărbătoare pentru întreaga familie.
-
-
Gateste din inima. Retete delicioase si sanatoase54.00 LEI
Pentru cei care se simt pierduți în avalanșa de informații despre nutriție și caută acea carte care îi va îndruma către un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație cotidiană constând în legume și fructe, cu siguranță "Gătește din inimă. Rețete delicioase și sănătoase" este aceea.
Cele peste 60 de rețete ușoare și rapide din carte – însoțite de fotografii splendide – sunt completate de un plan cu meniuri pentru zece zile și o listă de cumpărături, astfel încât totul să devină cât mai simplu. Fără îndoială că oricine poate îmbrățișa imediat conceptul mâncatului intuitiv, care aduce în prim-plan dragostea pentru mesele sănătoase și, implicit, pentru tine însuți.
-
Snitele, fripturi & Co.9.35 LEIEpuizat din stoc
Acum, ca şi mai demult, preparatele de carne stau în capul listei consumatorilor şi asta pe bună dreptate. În această carte, pe lângă reţetele clasice, ca de exemplu şniţelul vienez, sunt prezentate şi reţete noi şi interesante ca: fripturi zemoase de vită, şniţele fine de viţel, cotlete de miel şi multe altele.
-
Cartea completa a deserturilor79.80 LEIEpuizat din stoc
Deserturile sunt irezistibile, indiferent de momentul zilei: alături de cafeaua de dimineață sau ceaiul de după-masă, ca final perfect al unui prânz sau ca încheiere grandioasă a unei cine romantice.
Cartea este împărțită în două secțiuni: Cele mai bune deserturi care cuprinde cele mai cunoscute delicatese dar și alte rețete neobișnuite care sunt destinate să devină noile voastre retete favorite și Deserturi cu conținut redus de grăsimi in care sunt prezentate rețete delicioase, create pentru a se potrivi unei diete ușoare, sănătoase.
Veți găsi diferite rețete pentru deserturi, de la cel mai simplu sorbet până la cea mai sofisticată budincă de ciocolată. Toate rețetele au instrucțiuni clare, astfel, orice desert mai dificil, precum sufleurile sau ruladele, va fi ușor de pregătit și va avea un aspect și un gust delicios.
Vă invităm să vă lăsați pradă celor peste 350 de rețete de tentații dulci. -
Carte de bucate49.90 LEIEpuizat din stoc
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala.
Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum "restaurat", astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor – intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani.
Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin. -
Peste10.40 LEIEpuizat din stoc
Peştele stă la baza unei varietăţi inepuizabile de reţete. Lăsaţi-vă surprinşi de posibilităţile pe care le-am ales pentru dumneavoastră în această carte.
-
Inghetate10.40 LEIEpuizat din stoc
Îngheţate este o carte de deserturi care va face deliciul fiecărei mese, fie în familie, fie când veţi avea oaspeţi şi veţi dori să-i impresionaţi.
-
Regimul disociat pentru o persoana7.35 LEIEpuizat din stoc
Regimul disociat a fost gândit mai ales pentru a dezintoxica şi curăţa corpul. O nutriţie sănătoasă şi echilibrată este astăzi foarte importantă, mai ales pentru cei care trăiesc singuri. Scurta introducere şi planul de disociere îi ajută mai ales pe începători să cunoască principiul regimului disociat. Cu puţine excepţii, puteţi consuma toate tipurile de alimente, totuşi divizate în cele două grupe principale.
-
Regimul fara colesterol11.55 LEIEpuizat din stoc
Alimentaţia este extrem de importantă în societatea de azi, iar colesterolul reprezintă, din păcate, o problemă cu care se confruntă foarte multă lume. Regimul fără colesterol vine în întâmpinarea dumneavoastră cu sfaturi şi reţete utile pentru o viaţă cât mai sănătoasă.
-
Regimul fara sare10.50 LEIEpuizat din stoc
Fără sare nu înseamnă fără gust. Cu mirodenii, verdeţuri aromatice şi puţină originalitate, bucătăria fără sare poate însemna sănătate, plăcere şi mâncare fină. Datorită celor 100 de reţete pline de savoare puteţi adopta şi dumneavoastră noi obiceiuri culinare care vă vor face să uitaţi de sare. Cu câteva trucuri, vă va fi uşor să preparaţi mâncăruri gustoase şi variate, vinegrete, pâine de calitate, paste după pofta inimii dumneavoastră şi reţetele preferate ale copiilor, fără un singur gram de sare.
-
Prajituri pentru sarbatori in familie10.40 LEIEpuizat din stoc
Prăjituri pentru sărbători în familie vă oferă o serie de reţete de prăjituri, fursecuri şi torturi pentru ocazii deosebite. Uşor de preparat şi delicioase, vă vor îndulci mesele de sărbători.
-
Supe, ciorbe si mancaruri scazute10.40 LEIEpuizat din stoc
Această carte conţine o paletă de reţete de supe fine de legume, supe rafinate cu carne de pui sau peşte, precum şi de ciorbe bogate în vitamine. Fiecare popor îşi are specificul său în ceea ce priveşte arta culinară. Ultimul capitol al acestei cărţi vă oferă câteva reţete de supe din bucătăria tradiţională a câtorva popoare. Inspirându-vă din reţetele cuprinse în această carte, cu siguranţă veţi aprecia savoarea mâncărurilor preparate.
-
Preparate din carne de pasare10.40 LEIEpuizat din stoc
Preparate din carne de pasăre vă propune o serie de reţete care cu siguranţă că vor satisface cele mai rafinate gusturi. Supele, salatele, fripturile şi diversele preparate din piept sau pulpe vă vor oferi o masă nu doar delicioasă, ci şi sănătoasă.
-
Preparate din ciuperci10.40 LEIEpuizat din stoc
Preparate din ciuperci vă oferă o mulţime de reţete de supe, salate, aperitive şi feluri principale de mâncare, toate din ciuperci. Fiecare reţetă vine cu specificaţii referitoare la timpul de pregătire şi conţinutul de calorii.
-
-
Calea mea. Dieta crestina si alimentatie naturala36.75 LEI
Povestea mea incepe undeva pe la inceputul lunii noiembrie 2013. Aveam 108 kilograme. Si incepeam sa ma obisnuiesc cu gandul ca sunt… mare! Un barbat adevarat e… mare! Mananca mult, bea mult si face ce vrea el! Adica se incapataneaza sa fie totul asa cum isi doreste el. Cu cat nu tine cont de nimic, cu atat e mai barbat.
Volumul CALEA MEA. Dieta crestina si alimentatie naturala este prima carte semnata de Cezar Elisei. Subiectul a fost inspirat din propria experienta de viata, jurnalistul reusind sa slabeasca peste 25 kg, in urma cu 4 ani, mentinandu-si de atunci aceasta greutate corporala. CALEA MEA se vrea o marturie a acestui demers dietetic, insa are in vedere aspectul predominant crestin al acestui drum spre o viata mai sanatoasa. Cartea nu se constituie intr-o metoda de slabire, ci promoveaza un stil mai sanatos de viata, consumul de alimente traditionale, locale si in primul rand naturale – fara aditivi si potentatori de arome sau de gust. Doar printr-o atentie sporita acordata alimentatiei sale, omul va fi capabil sa-si pastreze un tonus bun atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.Lucrarea "nu se doreşte a fi doar o carte în care este prezentată o dietă alimentară, ci îşi propune să devoaleze legătura trainică dintre conceptele alimentaţiei naturale, ale naturopatiei, ale psihologiei, teologiei şi nu în ultimul rând vizează o sănătate de fier pentru toţi cei care îmbrăţişează ideile cuprinse în cele 350 de pagini ale lucrării"
Despre autor: Cezar Elisei s-a nascut in anul 1982, in Iasi. Este jurnalist din anul 2005, iar de 10 ani este reporter la o televiziune nationala. A absolvit studiile Seminarului Teologic "Sfantul Vasile cel Mare” din Iasi si apoi a urmat cursurile Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii "Al. I. Cuza”. -
Retete pentru mancaruri la gratar10.40 LEIEpuizat din stoc
A rotisa a fost până nu demult doar privilegiul celor care au avut o grădină sau un balcon mai mare. Astăzi, însă, începe să devină plăcerea tuturor. În această carte găsiţi reţete pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, începând de la friptura copioasă de file, fragedă, până la slănina gustoasă şi hrănitoare, de la sardelele delicioase, păstrând încă gustul Mării Mediterane, până la gustoasele fructe de mare şi delicatele scoici.
-
Preparate la tigaie10.40 LEIEpuizat din stoc
În tigaia dumneavoastră se pot prepara mult mai multe decât un şniţel sau clătite. Lăsaţi-vă surprinşi de creaţiile noastre culinare. Această carte conţine peste 50 de idei de reţete pentru orice ocazie şi pe gustul fiecăruia - reţete simple şi rapide, vegetariene şi dulciuri.
-
-
Dieta antiimbatranire25.00 LEI
Alimentatia optima pentru cresterea longevitatii
Ati trecut de 40 de ani si v-ati dori sa opriti cumva acele ceasornicului sau chiar sa le dati inapoi ? Sunteti motivati? Atunci cartea de fata, dedicata alimentatiei antiimbatranire, vi se adreseaza.
Numeroase studii stiintifice, printre care si cel realizat asupra centenarilor din insula japoneza Okinawa, subliniaza ca o nutritie corecta promite organismului ani lungi si sanatosi. Modul in care ne alimentam ne influenteaza, asadar, nivelul de energie, de vitalitate, dar si calitatea vietii.
Cartea de fata va invita sa descoperiti tactici de succes referitoare la alimentatia ideala, la hrana pe care trebuie sa o evitati si la depoluarea alimentara, dar si secretele fierberii nontoxice, rolul esential al acizilor grasi sau semnificatia reducerii numarului de calorii.
Si care sa fie placerea cea mai mare? Ei bine, este aceea de a intra in bucatarie inarmati cu 40 de retete antiimbatranire, seducatoare si simple, care previn efectele radicalilor liberi. De asemenea, in aceasta abordare echilibrata impotriva imbatranirii, veti afla ca mancatul sanatos este cel mai bun antidot impotriva uzurii. Iar imbatranirea devine facultativa.
CUPRINS:
Introducere • Sa intelegem mai bine procesul imbatranirii
Alimentatia antiimbatranire
Regula nr. 1: Adoptarea regulilor de baza ale alimentatiei antiimbatranire
Regula nr. 2: Eliminati alimentele nocive
Regula nr. 3: Gestionarea gatirii cu precautie
Regula nr. 4: Regenerarea cu hrana vie
Regula nr. 5: Alegerea corecta a grasimilor
Regula nr. 6: Depoluarea alimentatiei
Regula nr. 7. Mai putine calorii inseamna o viata mai lunga
Pregatiti-va cum se cuvine: ce puneti in cosul de cumparaturi
40 de retete antiimbatranire
Supa rece de broccoli • Carpaccio de avocado si lamaie pe pat de rodie • Supa crema de vinete • Supa crema de ardei rosu si nuci pecan • Lasagna de alge nori si rosii confiate • Piure de soia neagra asezonata • Supa crema de morcovi, cu scortisoara si chimion • Crema de dovleac cu castane • Dovlecei rasi cu lamaita • Carpaccio de sfecla cu guacamole rosu • Salata proaspata de ciuperci • Rosii confiate • Budinca cu avocado si rosii confiate • Pui cu sirop de agave • Somon cu pesto • Papiote de creveti cu sparanghel • Macrou cu arome marocane • Merluciu pe pat de cuscus din conopida • Tofu, ridiche neagra si ceapa verde • Curcan cu cacao • Terrina de iepure cu smochine • Cod pe pat de vinete • Saint Jacques cu lamaie verde • Cod negru vanilat • Foie gras cu castane • Carpaccio de vitel cu rosii confiate • Scoici a la japonaise • Piept de rata cu fenicul proaspat • Midii marinate • Somon cu stafide • Fondant cu ciocolata si vanilie • Carpaccio de papaya • Fructe rosii cu migdale si cocos • Mousse de mere si curmale • Tarte cu alune • Smoothie verde • Smoothie antioxidant • Smoothie iute de ananas • Smoothie cu prune uscate si ghimbir • Smoothie din mango si lamaie verde
Bibliografie