Ezoterism

Grilă Listă
Setați descendent

Articolele 31-60 din 403

  • Urcând treptele muntelui Qingcheng
    45.00 LEI
    Aceasta lucrare este jurnalul spiritual al unui maestru daoist avand experienta multor ani de practica interna. Placuta si instructiva, cu un caracter eminamente practic (aproape ca un manual), cartea evoca locuri sacre ale daoismului si maestri cu abilitati exceptionale, oferind citate comentate din cele mai importante texte ale alchimiei interne (neidan), ca si intamplari la limita miraculosului cu adepti avand un inalt nivel de realizare (gongfu).
  • Rugati-va neincetat. Enciclopedie a invocatiei si rugaciunii in traditiile spirituale ale lumii
    50.00 LEI
    Aceasta enciclopedie a caii Numelui divin - calea rugaciunii si a invocatiei - contine un mare numar de texte alese din majoritatea traditiilor spirituale ale lumii (unele dintre ele cu un pregnant caracter practic si initiatic), fie din surse esentiale, cu autoritate scripturala (Bhagavad Gita, Sepher ha Zohar, Norul necunoasterii, Filocalia etc.), fie apartinand unor savanti sau autoritati spirituale din toate perioadele istorice (Kabir, Sf. Simeon Noul Teolog, rabinul Abraham Abulafia, seicul Ahmad Al-'Alawi, Ramakrs na, Ramana Maharsi, Frithjof Schuon, Martin Lings, D.T. Suzuki etc.). Editia romaneasca cuprinde atat textele din editia franceza, cat si din cea engleza, fiind astfel o adevarata editie integrala a lucrarii.
  • Tarotul și arta divinației
    33.00 LEI
    Cu origini ce au fost urmarite pana in vremea Egiptului Antic, istoria Tarotului ni se prezinta in detaliile sale ciudate, tulburatoare si criptice in profunda lucrare Tarotul si arta divinatiei. L.W. de Laurence urmareste cu spirit critic si discernamant diverse interpretari ale acestei vechi practici intr-un tratat menit sa recupereze simbolurile si semnificatiile superioare ale Tarotului. Autorul degaja terenul acestei arte divinatorii de teoriile falsilor cartomanti si restabileste reperele simbolice ale Arcanelor majore si minore. Vei afla ce elemente anume trebuie sa apara in fiecare carte-oracol, ce semnificatii au aceste elemente si cum le poti interpreta - pentru tine sau pentru persoana careia ii faci citirea.
  • Budismul mi-a salvat viața
    38.00 LEI
    Chak Riya Chhuor a depasit ce este mai rau: nascuta in Cambodgia, ea a suferit de nebunia insetata de sange a lui Pol Pot si a khmerilor rosii si a trait sub amenintarea constanta a deportarii, foametei si genocidului. Groaza a lasat loc sperantei pentru un viitor mai bun, dar in alta parte. Exilata in Franta, ea i-a dat o alta directie vietii ei, inarmata cu hotarare apriga si cu un puternic instinct de supravietuire. Cand a fost diagnosticata cu cancer, Chak Riya a refuzat din nou ideea de fatalitate. S-a intors la radacinile ei, conectandu-se cu Buddha si cu invataturile lui: meditatia, iubirea, constientizarea si puterea momentului prezent au ghidat-o spre triumful asupra adversitatii.
  • Astrologia pentru începători
    38.00 LEI
    Concis si pragmatic, ghidul Astrologia pentru incepatori este usor de utilizat si iti ofera tot ce iti trebuie pentru a descoperi secretele hartii tale natale si a dezvalui perspective uimitoare despre adevarata ta natura. Vei obtine o intelegere incredibil de extinsa despre tine si despre altii! Astrologul profesionist David Pond iti prezinta in Astrologia pentru incepatori cele mai importante subiecte ale astrologiei, inclusiv detalii despre semnele zodiacale, planete, case, aspecte si multe altele. El te invata cum sa interpretezi orice astrograma si sa citesti fara dificultati mesajele astrilor.
  • Citirea aurei pentru începători
    38.00 LEI
    Invata sa citesti aura, manifestarea energetica a sufletului! Cartea Citirea aurei pentru incepatori iti arata pas cu pas cum sa identifici aurele si cum sa interpretezi minunata energie care emana din tine si din ceilalti. Richard Webster iti impartaseste metodele sale de citire a aurei, cu efecte dovedite in cursurile sale. El te invata prin ghidul Citirea aurei pentru incepatori inclusiv cum sa simti vibratia aurei, cum sa-i vezi culorile si cum sa interpretezi semnificatia acestora.
  • Capitolul 79
    96.00 LEI
    Iată, pentru mine, un prim capitol din Cartea Vieții – Capitolul 79. Aici povestesc descoperirea mea trecută prin aproape fiecare experiență a vieții mele de până acum. Numerologia pe care am învățat-o, am aplicat-o și am reinventat-o acolo unde situațiile vieții îmi cereau să fac asta. Am avut nevoie să înțeleg în cel mai pragmatic mod, matematic pentru creierul meu rațional, că viața are fețe nevăzute ( acea „Lumea Nevăzută” în Numerologie) care de fiecare dată ne influențează „Lumea Văzută” și, bineînțeles, Universul propriu. Aceasă carte explică Numerologia într-un mod concret arătat în sensul vieții. Prin această știință se poate vedea care este destinul unui om sau drumul către acesta, însă, pentru a-l împlini, este important să facă ceva în acest sens, totuși.
  • Calea regală și cele 33 de trepte ale desăvârșirii
    54.00 LEI
    Ca o veritabila contributie teologica privind procesul initiatic, aceasta aparitie editoriala, demna de intreaga noastra atentie, prefigureaza convingator Calea regala si dezvolta acele rationamente care-l vor anima pe aspirant intru desavarsirea sa spirituala si edificarea Templului ideal al umanitatii. Lucrarea cuprinde 33 de subcapitole care, asemenea vertebrelor ce alcatuiesc o impresionanta coloana aspirand catre inaltul Cerului, sugereaza treptele elevarii autentice si o bine-venita atitudine traditionala, in deplin acord cu ordinea universala. In afara acestei randuieli, ne spune autorul, nu poate exista nimic viabil; pe cale de consecinta, orice inovatie neconforma pe care omul o va introduce in mod voluntar in edificarea mundanului nu poate fi decat o palida si, de altfel, luciferica versiune, in raport cu ordinea divina atotstapanitoare.
  • Intelepciune de la Muntele Athos
    40.01 LEI
    Jean-Yves Leloup este scriitor, filosof, teolog si preot. Autor a numeroase lucrari despre spiritualitatea crestina si isihasm - pe care l-a trait nemijlocit la muntele Athos -, el se remarca prin sinceritate, toleranta si nonconformism, ridicand probleme provocatoare si vehiculand idei indraznete despre Ortodoxie, Biserica si viata spirituala in general.
  • Alchimia interna chineza pe intelesul tuturor
    40.01 LEI
    Asa cum arata si titlul, cartea face accesibila tuturor cititorilor alchimia interna chineza (neidan). Scrisa intr-un limbaj accesibil, ea contine totusi multe citate din textele traditionale, care prezinta atat conceptele de baza, cat si instructiunile practice esentiale ale sistemului. Realizata corect, alchimia interna aduce nenumarate beneficii legate de sanatate, longevitate si intelepciune, dar conduce pe cei cu adevarat dedicati si catre ceea ce chinezii numesc "nemurire spirituala".
  • Verde. Istoria unei culori magice
    28.00 LEI
    Descopera drumul sinuos al verdelui de la superstitii la ecologism! In aceasta fascinanta istorie a culorii verde din timpurile preistorice pana in prezent, Michel Pastoureau urmareste ce rol a jucat aceasta culoare in arta, vestimentatie, literatura, religie, stiinta si viata de zi cu zi. El arata cum s-a schimbat perceptia si semnificatia culorii de-a lungul mileniilor si de ce avem in prezent anumite superstitii legate de culori.
  • Roșu. Istoria unei culori incitante
    28.00 LEI
    Rosul a reprezentat de-a lungul vremii multe lucruri, de la forta vietii si sacralitate pana la iubire, pofta si manie. Multa vreme culoare privilegiata, el s-a asociat adeseori cu razboiul, bogatia si puterea. Culoare a sangelui lui Hristos, dar si a focurilor Iadului, simbol al iubirii, gloriei si frumusetii, dar si al imoralitatii si promiscuitatii, rosul este astazi culoarea miscarilor progresiste si a politicii radicale de stanga.
  • Negru. Istoria unei culori tulburătoare
    28.00 LEI
    Probabil ca nicio culoare nu este mai discutata si mai disputata ca negrul. Socotita simbol al tenebrelor, mortii, neantului, este totusi si culoarea elegantei, a modernitatii si rafinamentului. De-a lungul istoriei si in mai toate civilizatiile, negrul s-a definit in legatura cu albul, nefiind intotdeauna o culoare ,,negativa", iar inventarea tiparului i-a conferit negrului un statut aparte pe suportul alb, arta gravurii punandu-i in evidenta expresivitatea si frumusetea.
  • Ce vrea Dumnezeu
    28.00 LEI
    Ce vrea Dumnezeu. Raspunsul fundamental la cea mai mare intrebare a omenirii Cel mai mare pericol din lume nu este punerea intrebarilor, ci presupunerea ca avem toate raspunsurile.
  • Când totul se schimbă, schimbă totul
    30.00 LEI
    Cand totul se schimba, schimba totul. In vremuri tulburi o cale catre pace Cineva drag a murit. Sau relatia de iubire ti s-a incheiat. Cariera ti s-a evaporat. Copilul, ajuns mare, a plecat de acasa. Sau te-ai mutat intr-un oras nou. Ori te confrunti brusc cu o criza de sanatate, o criza financiara sau o criza de credinta... Indiferent de circumstanta, stii sigur ca nimic nu va mai fi la fel.
  • Albastru. Istoria unei culori fascinante
    28.00 LEI
    Afla povestea intriganta a culorii preferate de majoritatea occidentalilor! La inceput nu a fost albastrul! El lipseste din arta si obiectele primilor oameni si chiar s-a speculat ca grecii antici nu ar fi perceput aceasta culoare. Treptat, albastrul devine favorit prin asocierea lui cu Fecioara Maria, apoi cu puterea politica. Dupa aceea, devine culoarea romantismului si a blues-ului, iar in prezent domina pe uniforme si a ajuns sa simbolizeze planeta Pamant, pacea si calmul. Rolul in continua schimbare al albastrului in societate se reflecta in manuscrise, vitralii, heraldica, imbracaminte, picturi si cultura populara, toate analizate cu farmec in faimoasa carte Albastru, prima din seria dedicata semnificatiei culorilor semnata de Michel Pastoureau.
  • Edgar Cayce: Memoria spirituală a materiei
    55.00 LEI
    Dar energia este purtatoare de informatie, care se transmite, se stocheaza. Si poarta in ea memoria. Iar memoria permite gandirea, actiunea, creatia... Nu exista prezent viu, nici viitor fara memorie. Si nu exista materie fara aceasta memorie misterioasa pe care o stocheaza in ea fiecare particula a lumii vii. Ea este esenta insasi a ceea ce Cayce numeste "fortele creatoare", iar fizica cuantica, "fortele de interactiune". Acestea sunt chiar sursa vietii. Memoria spirituala a materiei este o constiinta vie, acea scanteie de putere infinita din inima materiei si din fiecare dintre noi. Atunci, inseamna ca ne este permisa orice speranta, ca toate miracolele sunt posibile! Edgar Cayce explica acest lucru in termeni clari si raspicati, cu optimismul sau nedezmintit, uimindu-l pe cititor cu profunda sa clarviziune: memoria este un alt nume al lui Dumnezeu!
  • Alb. Istoria unei culori speciale
    52.00 LEI
    Exploreaza nuantele complexe si uneori inefabile ale albului! Contrar credintei populare, albul este o culoare in sine, la fel ca rosul, albastrul, verdele sau galbenul. Pin cartea Alb. Istoria unei culori speciale, reputatul savant Michel Pastoureau urmareste lunga istorie a albului in Europa, din Antichitate pana in societatile contemporane, fiind interesat de toate aspectele sale, de la vocabular pana la simboluri, trecand prin cultura materiala, practici sociale, cunostinte stiintifice, morala religioasa si creatia artistica.
  • Darul constelatiilor
    49.91 LEI
    Darul constelatiilor. Suflet pierdut, suflet regasit - Florentina Fantanaru in dialog cu Elena Barbu Trecutul familiei tale este oglinda care iti permite sa descoperi cine esti cu adevarat.
  • ABC-ul medicinei energetice
    49.95 LEI
    Ce este energia vitală? Cum poate fi stimulată și, mai ales, cum poate fi păstrată? Ce este „arta de a vindeca” și cum să devenim mai longevivi? Orientul Îndepărtat deține de mii de ani răspunsurile la aceste întrebări. În această lucrare bogat ilustrată destinată atât începătorilor, cât și avansaților,..
  • Cronobiologia pentru toti. Ghid practic
    50.00 LEI
    Ca fiinta inzestrata cu ratiune, Omul a reusit, de-a lungul existentei sale, sa observe corelatiile dintre biologie si celelalte discipline: chimia, fizica, matematica si sa le interpreteze la un nivel cuantificabil. De aceea, cartea scrisa de Nicolae si Lucian Ivanov reprezinta un pas inainte in asocierea biologiei, concept intrinsec al oricarei specii, cu acea notiune abstracta denumita Timp. De ce abstracta? Deoarece, odata depasita influenta Pamantului, legile temporale contin variabile diferite, constante universale, care nu mai tin cont de ciclurile de rotatie ale Terrei ci se supun unor alte legi, de anvergura cosmica.
  • Calea directă spre vindecare
    38.00 LEI
    Cauți vindecare fizică, mentală, emoțională sau spirituală pentru tine sau pentru cineva drag? Citește cartea Calea directă spre vindecare și intră în cea mai profundă și complexă experiență de vindecare! Scrisă de renumitul vindecător și chiropractician dr. Eric Pearl împreună cu cercetătoarea și conferențiara Jillian Fleer, cartea de față este susținută de fizica cuantică și de o perspectivă nonduală asupra realității. Cu exerciții plăcute și ușor de urmat la sfârșitul fiecărui capitol, vei deveni catalizatorul suprem pentru schimbări subtile și spectaculoase în viața ta și a celorlalți, fără practici care consumă timp sau energie.
  • Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale
    38.00 LEI
    De ce medici de valoare, fizicieni şi cercetători din toată lumea sunt interesaţi de aparenta întâlnire întâmplătoare pe care dr. Eric Pearl a avut-o cu unul dintre pacienţii săi? Ce anume din acea întâlnire nu numai că i-a modificat şi accelerat traiectoria vieţii, în mod radical, dar, în cele din urmă, a influențat vieţile a milioane de oameni şi, mai mult decât sigur, îţi va influența şi ţie viaţa? Ce este acest fenomen? În bestsellerul său internaţional Reconectarea. Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, dr. Pearl i-a învăţat pe cititori cum să acceseze şi să capteze un spectru de energie, Lumină şi informaţii foarte extins, care până acum nu a fost accesibil nimănui și nicăieri. Făcând acest lucru, el ne-a permis să transcendem tehnici energetice complexe de vindecare şi să producem vindecări adesea instantanee, permanente şi transformări pe viaţă! De atunci încoace, toată lumea a cerut cu tărie o a doua carte scrisă de Eric Pearl. Răspunsul său: „O să o scriu când voi avea altceva de spus.” Astăzi, dr. Pearl, în colaborare cu Frederick Ponzlov, are cu adevărat ceva nou de spus.
  • Impletind Iarba Sacra
    62.00 LEI
    In acest volum Robin Wall Kimmerer ne ofera un ghid profund pentru a deveni mai intelepti, mai responsabili si mai conectati la pamant si la natura. Aceasta carte este un apel la trezire pentru a proteja darurile naturii si a celebra bogatia culturala a conexiunii noastre cu mediul inconjurator.
  • Cabala si Arborele Vietii
    40.01 LEI
    Prezenta lucrare­ studiaza o diagrama faimoasa a Cabalei - "Arborele Vietii" -, precum si principiile sale de functionare, incepand din perioada antica si pana in prezent. Sunt descrise in detaliu structura si dinamica Existentei, legile cosmice care opereaza in cadrul ansamblului celor Patru Lumi ale Scarii lui Iacov, dar si exemple aplicate, cum ar fi functionarea economiei, a unei relatii amoroase, desfasurarea proceselor evolutive sau scopurile omenirii la nivel fizic, psihologic si spiritual. Noi, oamenii, suntem parte a interactiunii dintre materie, forma si creatie, intr-un vast proces care isi are originea in taramul divin.
  • Mantra yoga si sunetul primordial
    45.00 LEI
    Practica mantrei (a sunetului si invocatiei sacre), legata de toate celelalte ramuri ale traditiei yoghine si tantrice, strabate intregul spatiu al spiritualitatii hinduse pe o perioada de peste trei milenii. Ancorata profund in aceasta traditie meditativa, lucrarea de fata analizeaza subiectul in mod exhaustiv - atat la nivel teoretic, cat si la nivel practic -, constituind un manual indispensabil pentru orice cautator spiritual.
  • Sistemul complet de autovindecare
    50.00 LEI
    Creatorul acestui sistem de miscari este Imparatul Galben, unul din parintii daoismului, stiinta si filosofia vietii si longevitatii. Exercitiile urmaresc dobandirea unei vieti fericite, sanatoase si indelungate, prin utilizarea miscarilor mentale si fizice, pentru a preveni si indrepta orice afectiune, a suprima procesul de imbatranire si a asigura buna functionare a trupului.
  • Prietenie cu Dumnezeu
    35.00 LEI
    Epuizat din stoc
    Esența mesajului transmis de Neale Donald Walsch în toate cărțile sale constă în ideea simplă și sublimă că sacrul sălășluiește în fiecare om și că oricine poate dialoga cu Dumnezeu – oriunde și oricând.
  • Niciodata caprioara nu-l va manca pe lup
    49.00 LEI
    Timpul și psihologia maselor sunt instrumentele folosite pentru blocarea spiritualității. Cu asta se ocupă manipulatorii din mainstream. Căci spiritualitatea este, de fapt, starea care te face să îți pui tot timpul întrebarea: nu cumva, dincolo de ceea ce percep sau de ceea ce știu, mai există și altceva? Întrebarea este suficientă pentru a afla și răspunsul care va veni mai devreme sau mai târziu. Și tocmai din acest motiv spiritualitatea este periculoasă: pentru a nu se ajunge la adevăr.
  • Supa de pui pentru suflet. Ingeri printre noi
    59.00 LEI
    Aceste povesti adevarate, inspirate din experiente personale, te vor atrage, uimi si alina. Trebuie doar sa privesti - si vei descoperi ingeri printre noi.