Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii. Legatura dintre meditatie si starea de spirit

în stoc
SKU
a125894
30.00 LEI

Detalii

Ce este meditaţia? SÂ SPUI CEVA DESPRE MEDITAŢIE e o contradicţie în termeni. Meditaţia e ceva ce poţi avea, ce poţi fi, dar fără sâ poţi spune în ce anume consta natura ei. 

Cu toate acestea, s-au făcut eforturi pentru a o face cunoscuta într-un fel sau altul. Chiar daca din asta rezulta doar o înţelegere fragmentară, parţială, e mai mult decât ne putem aştepta. Deoarece chiar şi această înţelegere parţială a meditaţiei, poate deveni o sămânţă. 

Depinde foarte mult şi de cum asculţi. Daca doar auzi, nici măcar acel fragment s-ar putea sa nu ajungă pănă la tine, dar dacă asculţi... încearcă să înţelegi diferenţa dintre cele douâ.

A auzi este ceva mecanic. Ai urechi, poţi auzi. Dacă surzeşti, atunci un dispozitiv mecanic te poate ajuta să auzi din nou. Urechile tale nu sunt altceva decât un mecanism de recepţionare a sunetelor. A auzi e ceva foarte simplu: animalele aud, oricine care are urechi este capabil să audă - dar ascultarea este un stadiu cu mult mai înalt.

A asculta înseamnă: când auzi, doar asta se întâmplă şi nu faci nimic altceva - fără alte gânduri care sâ-ţi treacă prin minte, fără nori care să-ţi umbrească cerul tău interior... 

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Livingstone
Colecție SelfConnect
ISBN 978-606-8545-11-0
Traducător Ianina Marinescu
Număr de pagini 194
Formatul cărţii 13*20
Tip copertă brosata
Data apariției 2016

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Cum sa-ti linistesti zbuciumul mintii. Legatura dintre meditatie si starea de spirit