Evaluare nationala. Limba si comunicare. Limba romana – Limba engleza. Ghid de pregatire (clasa a VI-a)

Epuizat din stoc
SKU
a143874
Preț special 28.28 LEI Preț standard 37.70 LEI

Detalii

Setul conține:


"Ghidul de pregătire pentru Evaluarea Națională – Limbă şi comunicare (Limba română și Limba engleză), clasa a VI-a" cuprinde:
- 20 de teste pentru a te pregăti în vederea susținerii Evaluării Naționale de la sfârșitul clasei a VI-a
- sugestii de rezolvare


Acest caiet însoțește "Ghidul de pregătire pentru Evaluarea Națională – Limbă și comunicare (Limba română-Limba engleză)", clasa a VI-a și cuprinde variante de teste elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare al MENCȘ.
Îți recomandăm să lucrezi fiecare test în 60 de minute, așa cum este prevăzut în "Metodologia de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor
a II-a, a IV-a și a VI-a", încercând să nu te întrerupi până nu termini. Astfel, vei face un antrenament foarte util pentru pregătirea ta.
După rezolvarea fiecărui test, verifică împreună cu profesorul și colegii tăi corectitudinea răspunsurilor. Dacă întâmpini dificultăți, e bine să revezi teoria și să rezolvi din nou.


Variantele de subiecte propuse au fost elaborate de Centrul Național de Evaluare şi Examinare pentru examenul de Evaluare Națională. Testele au fost publicate de MENCȘ pe site-urile subiecte.edu.ro.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Litera
Colecție Elevul destept
ISBN 9786063309458
Tip copertă Broșată
Data apariției 2016

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Evaluare nationala. Limba si comunicare. Limba romana – Limba engleza. Ghid de pregatire (clasa a VI-a)