Floss și circul

Epuizat din stoc
SKU
a190426
29.40 LEI

Detalii

Editie bilingva romana-engleza

Când în familia Degețel pare că toată lumea are secrete, când bunica Dido o chinuie pe Thea cu fel și fel de treburi mărunte, când vacanța de vară se anunță a fi mai plictisitoare decât privitul norilor la amiază, în satul Fân ceva nemaipomenit se întâmplă.

Nu e vorba de lansarea vreunei rachete pe Marte, nici măcar de apariția extratereștrilor, ci pur și simplu despre niște musafiri neașteptați: Floss și Circul!

Tuns și ferchezuit, așa cum îi stă bine unui lord englez, Floss se întoarce în satul Fân, alături de familia lui adoptivă: Vicki și Robbie. Pare să fie întâlnirea Theei cu destinul. Dar nu e numai asta, deoarece curând va avea loc întâlnirea cu Circul Destinului.

Acrobați curajoși, un uriaș blând și doi pitici simpatici, dresori răbdători, toți vor deveni prietenii fetei. Și, în caz că cineva se întreabă, nici gând de plictiseală!

Împreună cu Robbie, Thea va avea parte de o vacanță de vară pur și simplu magică! Vor trăi momente de suspans, vor face pe detectivii și vor învăța trucuri de magie.

Dar cine se va dovedi a fi cel mai priceput acrobat din satul Fân?

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Booklet
Colecție ForTeen
Ediția cărții III
ISBN 9786065906150
Traducător Claudia Drăgănoiu
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2018
Premii Nobel 2010
Nou Nou

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Floss și circul