Ghidul Headspace pentru mancatul constient. Mindfulness la masa

Epuizat din stoc
SKU
a139148
40.95 LEI

Detalii

Vi s-a întâmplat să urmați toate dietele din lume, pentru ca într-un final să constatați că ați pus la loc până la ultimul kilogram pierdut? Vă simțiți vinovați și neliniștiți atunci când consumați anumite alimente? Vi se pare imposibil să refuzați încă o porție, chiar și atunci când nu vă este foame? Sunteți nemulțumiți de corpul vostru, de felul în care arătați șide cum vă simțiți? E momentul să încercați o abordare diferită, sănătoasă și incredibil de eficientă...


Ghidul Headspace își propune să vă arate cum puteți ajunge la greutatea ideală într-un mod simplu, ușor de controlat și sigur. De asemenea, vă va arăta cum să-i reamintiți corpului vostru de propria inteligență naturală și de capacitatea sa de autoreglare, oferindu-vă oportunitatea de a ieși din capcana dietelor nesfârșite. Prin Ghidul Headspace veți avea acces la o serie de exerciții simple, care însă vă vor schimba viața și care vă vor ajuta să vă formați noi obiceiuri, precum și o relație mult mai bună cu mâncarea și cu propriul corp. Meditația bazată pe tehnicile de mindfulness reprezintă un subiect intens dezbătut al neuroștiințelor - peste 2.000 de lucrări științifice au fost deja publicate în jurnale medicale, arătând beneficiile extraordinare pe care le oferă această practică la îndemână.


Misiunea Headspace este de a determina cât mai mulți oameni să aloce câte zece minute zilnic pentru a pune în aplicare aceste tehnici. Mâncatul conștient este un aspect foarte important al tehnicilor de mindfulness, ale căror rezultate vor putea fi remarcate atât la nivelul formei corpului, cât și al stării generale de sănătate și de bine, la scurt timp după ce veți începe să exersați. 

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Multi Media Est Publishing
ISBN 978-973-87898-1-4
Traducător Teodora Neagu
Număr de pagini 266
Data apariției 2016

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Ghidul Headspace pentru mancatul constient. Mindfulness la masa