Gradina ceturilor din amurg

Epuizat din stoc
SKU
C216171
40.40 LEI

Detalii

Romanul Gradina ceturilor din amurg este povestea vietii fascinante a judecatoarei Teoh Yun Ling. Structurata pe trei planuri temporale, actiunea romanului se intoarce in trecut, la perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, cind Yun Ling si sora ei, Yun Hong, sint prizoniere intr-un lagar japonez. Dupa terminarea razboiului, Yun Ling vrea sa-si tina promisiunea facuta surorii moarte – aceea de-a construi o gradina japoneza in casa lor natala din Kuala Lumpur – si devine ucenica si mai tirziu iubita maestrului Nakamura Aritomo. Amenintata de pierderea memoriei, Yun Ling hotaraste sa-si puna amintirile pe hirtie si descopera secretul vietii lui Aritomo.


„Gindit la fel de complicat precum o gradina japoneza, acest roman inselator de tacut ascunde reverberatiile pasiunii, ale unei emotii adinci. Gradina ceturilor din amurg va ramine in memoria afectiva a cititorului mult timp dupa ce lectura s-a sfirsit.” (Booklist)


„Un roman poetic, plin de compasiune si tristete, a carui actiune se desfasoara in Malaezia de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial… In acest peisaj melancolic, loialitati complicate se intrepatrund cu brutalitatea istoriei, pentru a da la iveala o carte de o frumusete aparte, tragica si misterioasa.” (Kirkus Reviews)

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Polirom
Colecție BIblioteca Polirom
ISBN 978-973-46-4132-1
Traducător Irina Bojin
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2013

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Gradina ceturilor din amurg