Limba moderna- engleza. Manual pentru clasa a III-a, partea I+partea a II-a (contine editie digitala)

în stoc
SKU
a124898
22.00 LEI

Detalii

Conceput in conformitate cu programa scolara in vigoare, Manualul de limba moderna engleza pentru clasa a III-a urmareste, prin lectii atractive organizate in jurul unei povesti, dezvoltarea in randul elevilor a competentelor specifice care le permit acestora sa comunice in limba engleza la un nivel adaptat particularitatilor lor de varsta.

Lectiile cuprind activitati de invatare variate, care simuleaza situatii reale din societatea contemporana si vizeaza insusirea de catre elevi a unor cunostinte de vocabular si elemente ale constructiei comunicarii cu ajutorul carora sa poata initia si sustine schimburi verbale pe diverse teme de interes (petrecerea timpului liber, familia, casa, personaje de poveste etc.).

In plus, parcurgand acest manual, elevii dobandesc cunostinte referitoare la cultura si civilizatia britanica. Astfel, elevii se familiarizeaza treptat cu notiuni legate de Marea Britanie si invata despre pozitionarea geografica a acesteia, despre orase reprezentative precum Londra si Oxford, dar si despre obiceiuri si traditii specifice.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Aramis
ISBN 978-606-706-215-1
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 26 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Limba moderna- engleza. Manual pentru clasa a III-a, partea I+partea a II-a (contine editie digitala)