Splendida cetate a celor o mie de sori

în stoc
SKU
a210663
59.90 LEI

Detalii

Spectaculoasă, noua carte a lui Hosseini ne face ochii să plângă, inima să bată mai puternic, stomacul să se strângă și toate emoțiile ies la suprafață.


USA Today


 


 


În același stil fermecător, inconfundabil, care a făcut din Vânătorii de zmeie un bestseller internațional, Khaled Hosseini spune în Splendida cetate a celor o mie de sori povestea unei iubiri coborâte parcă din vechile poeme persane, a unei prietenii care nu se dă în lături de la sacri­ficiul suprem și a unui oraș care, în ciuda tuturor vicisitu­dinilor, se încăpățânează să renască din propria-i cenușă.


 


În timp ce pe fundal se derulează evenimentele care au marcat istoria Afganistanului în ultimii treizeci de ani - ocupația sovietică, jihadul dus împotriva ei, războiul civil și teroarea instaurată de regimul taliban –, două femei foarte diferite descoperă cât de mare este puterea dra­gostei și ce orori pot fi îndurate în numele ei.


 


*


*     *


 


KHALED HOSSEINI este unul dintre cei mai citiți și iubiți scriitori din lume, cu vânzări de peste 39 de milioane de cărți la nivel mondial. În 2013 i-a apărut al treilea roman, Și munții au ecou. Cele două romane publicate anterior – Vânătorii de zmeie și Splendida cetate a celor o mie de sori – au fost traduse în 57 de limbi și publicate în 70 de țări. În 2006, a fost numit Ambasador al Bunăvoinței din partea UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați.


De asemenea, este fondatorul Fundației Khaled Hosseini. Mai multe informații puteți găsi pe site-urile: www.khaledhosseini.com și www.khaledhosseinifoundation.org


 


Splendida cetate a celor o mie de sori este un roman ambițios, încă o dată, acțiunea se desfășoară în Afganistan, doar că acum Khaled Hosseini a luat ultimii 33 de ani din istoria zbuciumată a acestei țări și a transpus-o la scară intimă, relatând-o din perspectiva vieții a două femei.


The New York Times


 


Un roman plin de farmec! La fel de captivant, dacă nu chiar mai captivant decât cea mai vândută carte a lui Hosseini, Vânătorii de zmeie!


Newsweek

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Niculescu
ISBN 9786063804793
Traducător Crenguta Napristoc
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 11 x 19 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Splendida cetate a celor o mie de sori