Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Rusia lui Putin

de Anna Politkovskaia

Rusia lui Putin

Aceasta este o carte despre Vladimir Putin, scrisa de cel mai radical jurnalist al tarii. ...
Citeste in continuare...
27,94  LEI
 LEI7523

Stoc epuizat

Economisesti: 4,19 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Putin este produsul celui mai sumbru serviciu secret al tarii; el nu a reusit sa-si depaseasca originea si sa inceteze sa se poarte ca un locotenent-colonel din KGB-ul sovietic, ocupandu-se cu "aranjarea" concetatenilor sai dornici de libertate. Fost spion KGB, Vladimir Putin a fost numit presedinte al Rusiei in 2000. Inca de la intrarea pe scena publica, s-a prezentat ca un conducator deschis, luminat, dornic sa dezvolte relatiile cu Occidentul. Spre deosebire de multi alti jurnalisti europeni si americani, Politkovskaia n-a avut niciodata incredere in imaginea de presa a lui Putin.

Din pozitia privilegiata pe care o ocupa, ea si-a propus sa demonteze imaginea lui Vladimir Putin atat ca om, cat si ca brand, argumentand faptul ca nu este decat un produs insetat de putere al propriului sau trecut, incapabil sa reziste impulsului de a suprima dreptul cetateanului la libertate.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a105077
Noutate: 6 iun. 2014
Editura: Meteor Press
Data aparitiei: 2014
Colectie: Istorie
Traducător: Viorica Horga
Număr de pagini: 304
Formatul cărţii: 13x20
ISBN: 978-973-728-636-9
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei