Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Parfumuri de legenda

  de Anne Davis, Bertrand Meyer-Stabley

  Parfumuri de legenda

  Nou

  Fragrance-cult, efluvii mitice si opere de arta lichida Guerlain, Hermes, Caron, Roger & Gallet, Chanel, Dior, Madame Carven, Jean Paul Gaultier, Jeanne Lanvin, Nina Ricci, Marcel Rochas, Yves Saint Laurent, Hubert de Givenchy, Elsa Schiaparelli.   De la Miss Dior si Chanel Nᵒ 5 la Opium, de la Arpege la Joy, Caleche si L’Interdit, de l...
  Citeste in continuare...
   LEI9039

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Fragrance-cult, efluvii mitice si opere de arta lichida

  Guerlain, Hermes, Caron, Roger & Gallet, Chanel, Dior, Madame Carven, Jean Paul Gaultier, Jeanne Lanvin, Nina Ricci, Marcel Rochas, Yves Saint Laurent, Hubert de Givenchy, Elsa Schiaparelli.
   
  De la Miss Dior si Chanel Nᵒ 5 la Opium, de la Arpege la Joy, Caleche si L’Interdit, de la L’Air du Temps, Aqua Allegoria si Ma Griffe la Shalimar si Shocking, fiecare parfum celebru cu istoria lui secreta si pasionanta.
   
  Cu pachetul asta de vanilie eu n-as fi fost capabil sa creez decat o Creme Anglaise, pe cand Jacques Guerlain a creat Shalimar! - ERNEST BEAUX, creatorul eternului No 5 al casei Chanel
   
  Jurnalist reputat al revistei „Elle”, Bertrand Meyer-Stabley, autorul volumelor 12 creatoare care au schimbat istoria si 12 creatori care au schimbat istoria, e pasionat de celebritati si de modul lor de a se integra, memorabil si distinct, in cotidian.
   
  A lucrat pentru printesa Margaret a Marii Britanii, a scris despre Elton John, Coco Chanel, Rudolf Nureyev, Gala Dali, James Dean si multi altii. Dincolo de pasiunea documentarii minutioase a parcursului bibliografic al unor personaje care amprenteaza puternic istoria sociala, Bertrand Meyer-Stabley a editat cu succes unele dintre cele mai provocatoare texte ale lui Jean Cocteau. 
  In prezent locuieste la Nisa si colaboreaza cu nu­meroase publicatii franceze si straine.
   
  Editor, apoi jurnalista la revista „Elle”, Anne Davis lucreaza in domeniul modei, al frumusetii si al sanatatii de douazeci si cinci de ani. A publicat multe volume cu subiecte din sfera sanatatii.
  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a162549
  Noutate: 5 sept. 2017
  book_publisher: Baroque Books & Arts
  Data aparitiei: 2017
  821.135.1 – Scriitori români contemporani: Savoir-vivre
  Traducător: Ines Hristea
  Număr de pagini: 280
  Formatul cărţii: 210 x 140 mm
  ISBN: 978-606-8564-88-3
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei