Anotimpul albinelor

în stoc
SKU
a249356
34.34 LEI
Pe scurt

A fost odată un sat părăsit, unde n-a mai plouat de o sută de ani, o veche fermă de oi, o buturugă uscată și un roi de albine care refuzau să aducă ploaia.


Carolina, o fetiță de doisprezece ani, își petrece vacanța de vară în mijlocul deșertului din New Mexico, alături de un bunic cu ochi imposibil de bătrâni, suferind de demență. Pe măsură ce vara se scurge, fetița îl ascultă pe Serge depănând o poveste despre o oază în deșert, un lac de sticlă verde, un copac ce le oferă sătenilor darul nemuririi și albine ce mențin copacul în viață.


Când în firul poveștii încep să se împletească și elemente din viața bunicului, iar linia dintre realitate și imaginar devine din ce în ce mai subțire, Carolina trebuie să decidă singură ce este posibil și ce nu.


 

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Smart Blue
ISBN 9786060863427
Traducător Alina Popescu
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnotimpul albinelor
Rating-ul tău

<p style="text-align: justify;"><span>A fost odată un sat părăsit, unde n-a mai plouat de o sută de ani, o veche fermă de oi, o buturugă uscată și un roi de albine care refuzau să aducă ploaia.</span></p><br><p style="text-align: justify;"><span>Carolina, o fetiță de doisprezece ani, &icirc;și petrece vacanța de vară &icirc;n mijlocul deșertului din New Mexico, alături de un bunic cu ochi imposibil de bătr&acirc;ni, suferind de demență. Pe măsură ce vara se scurge, fetița &icirc;l ascultă pe Serge depăn&acirc;nd o poveste despre o oază &icirc;n deșert, un lac de sticlă verde, un copac ce le oferă sătenilor darul nemuririi și albine ce mențin copacul &icirc;n viață.</span></p><br><p style="text-align: justify;"><span>C&acirc;nd &icirc;n firul poveștii &icirc;ncep să se &icirc;mpletească și elemente din viața bunicului, iar linia dintre realitate și imaginar devine din ce &icirc;n ce mai subțire, Carolina trebuie să decidă singură ce este posibil și ce nu.</span></p><br><p align="right" style="text-align: justify;"><span>&nbsp;</span></p>