Anotimpul morţilor

Epuizat din stoc
SKU
H100016
9.08 LEI
Pe scurt
Vară toridă la Roma. Liniştea din Biblioteca Vaticanului este spulberată de apariţia unui profesor respectabil, acum înarmat şi violent, care aruncă pe o masă dovada unei crime oribile. La câteva minute după ce Garda Elveţiană îl împuşcă, într-o biserică din apropiere sunt descoperite două cadavre.
Amândouă poarta semnele chinurilor la care erau supuşi primii martiri ai Creştinătăţii. Curând, alte crime zguduie un oraş deja paralizat de canicula şi oroare. Presa atacă în forţă. Se pare că o profesoară universitară şi un prelat de la Vatican joacă roluri-cheie în această poveste stranie. Responsabilitatea anchetei cade -- nu întâmplător -- pe umerii tânărului Nic Costa, un poliţist îndrăgostit de Caravaggio. Dar informaţiile cruciale pentru rezolvarea cazului se află în trei puncte inaccesibile: în inima unei femei, în arhivele Vaticanului şi într-o pictură intitulată ''Martiriul Sfântului Matei''.

"Precum Codul lui Da Vinci, thrillerul Anotimpul morţilor nu menajează deloc Biserica Catolică, dar este mai bine scris şi mai sofisticat." (Washington Post)

"Pasionant. Un thriller complex, care abundă în detalii istorice incitante." (Publishers Weekly)
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Thriller & Mystery
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-174-8
Traducător Alina Carac
Număr de pagini 444
Formatul cărţii 11x18 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnotimpul morţilor
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!