Arta de a trăi în oraş

Epuizat din stoc
SKU
HU000169/1C
24.09 LEI
Pe scurt
Arta de a trăi în oraş, o autentică coffee table book şi o rafinată lifestyle book este o minunată sursă de inspiraţie pentru arhitecţi, designeri şi proprietari deopotrivă.
"O carte despre diferenţe, despre felul în care arhitectura şi topografia diferitelor oraşe influenţează obiceiurile locuitorilor şi le definesc casele."
Texturi, materiale, culori, locuri şi oameni -- într-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din întreaga lume şi imagini -- cele mai multe inedite -- din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco şi Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degajă interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acordă o mare atenţie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe faţadele clădirilor veneţiene sau londoneze până la dispunerea aranjamentelor florale în funcţie de alura, finisajul, poziţia obiectelor din jur, la decoraţii murale originale sau obiecte cu forme şi culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viaţa noastră citadină, concentrându-se asupra "vieţii străzii" peste tot în lume şi mai ales asupra felului unic în care oamenii îşi creează propria ambianţă.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-1908-2
Traducător Dana Ligia Ilin
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 24 x 23 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsArta de a trăi în oraş
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!