Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Baby Looney Tunes - Invata numerele

de ***

Nou

  Corint Junior continua seria carticelelor Baby Looney Tunes cu un nou ghid destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani.      "Invata numerele" ajuta la o mai buna coordonare motrica, la sporirea acuitatii vizuale si dezvolta creativitatea. Invata numerele cu Baby Looney Tunes si Corint Junior si distreaza-te!   &nb...
Citeste in continuare...
8,90  LEI
 LEI236

Stoc epuizat

Economisesti: 2,67 LEI 30% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  Corint Junior continua seria carticelelor Baby Looney Tunes cu un nou ghid destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani.
     "Invata numerele" ajuta la o mai buna coordonare motrica, la sporirea acuitatii vizuale si dezvolta creativitatea. Invata numerele cu Baby Looney Tunes si Corint Junior si distreaza-te!


    Cartea cuprinde o gama variata de activitati, de tipul " incercuieste diferentele intre doua imagini", sau " gaseste numarul ascuns in imaginea de mai jos"; precum si cateva exercitii usoare de scadere si adunare. Ajutati de grafica si urmarind contururile, micutii invata sa scrie primele cifre. Lucrarea este viu colorata, fiecare pagina este insotita de prietenii Looney Tunes.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a134810
Noutate: 29 ian. 2018
Editura: Corint
Data aparitiei: 2016
Colectie: Baby Looney Tunes
Număr de pagini: 16
Formatul cărţii: 270x200
ISBN: 978-973-128-678-5
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei