Bacalaureat 2024. Biologie

în stoc
SKU
a267466
44.90 LEI
Pe scurt
Biologie. Bacalaureat. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a-XI-a și a XII-a este un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat . Materia studiată în clasele a-XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat, este prezentată sistematizat, iar la finalul fiecărui capitol este câte un test recapitulativ, consolidând astfel cunoștințele. Urmează 40 de teste generale, alcătuite după actualul model al testelor tip BAC, care permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor care se află la final.
Mai multe informații
EdituraCorint
Ediția cărții a II-a
ISBN 9786060884132
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 16,5 x 23,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBacalaureat 2024. Biologie
Rating-ul tău

Biologie. Bacalaureat. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a-XI-a și a XII-a este un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat .

Materia studiată în clasele a-XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat, este prezentată sistematizat, iar la finalul fiecărui capitol este câte un test recapitulativ, consolidând astfel cunoștințele.

Urmează 40 de teste generale, alcătuite după actualul model al testelor tip BAC, care permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor care se află la final.