Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Sa invatam bunele maniere

de Bojana Matijevic, Milica Jovanovic

Nou

Dragi parinti si invatatori, nu-i asa ca pare uneori dificil sa explicam copiilor si sa-i invatam cum sa se comporte „in lume”? Sa nu deranjeze si sa nu jigneasca oamenii din jur, sa stie cum sa stea la masa, sa nu alerge si sa nu loveasca alte persoane pe strada, sa nu foloseasca un limbaj urat, sa nu se amestece in batai ... si inca multe alte ...
Citeste in continuare...
 LEI0012

Stoc epuizat

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Dragi parinti si invatatori, nu-i asa ca pare uneori dificil sa explicam copiilor si sa-i invatam cum sa se comporte „in lume”? Sa nu deranjeze si sa nu jigneasca oamenii din jur, sa stie cum sa stea la masa, sa nu alerge si sa nu loveasca alte persoane pe strada, sa nu foloseasca un limbaj urat, sa nu se amestece in batai ... si inca multe alte situatii.
    Prin intermediul acestei carti, editura Aramis vine in ajutorul dumneavoastra. Intr-un mod plastic si distractiv, textul insotit de imagini sugestive o sa ii familiarizeze pe copii cu regulile de purtare in situatii cotidiene. Mai mult chiar, ei se vor amuza afland aspecte interesante si vor rezolva si cateva puzzle-uri.
    Eticheta joaca un rol important in relatiile noastre cu ceilalti. Asadar, instruiti-i pe cei mici si pregatiti-i sa devina tinere doamne si tineri domni! Si, cine stie, poate nu in ultimul rand, ne vom aminti si noi cateva dintre povetele primite de la parintii ori bunicii nostri?

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a156710
Noutate: 26 ian. 2018
Editura: Aramis
Data aparitiei: 2017
Colectie: Sa invatam despre
Traducător: Aurelia Ulici
Număr de pagini: 40
Formatul cărţii: 300x210
ISBN: 978-606-706-596-1
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei