Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Realizarea telurilor

de Brian Tracy

Cu totii avem teluri in viata, ne dorim sa fim, sa avem, sa ajungem, sa realizam.Pentru unii acestea raman doar vise, pentru altii devin impliniri. Brian Tracy a ajuns la concluzia ca diferenta consta in primul rand in formularea telului.Este un tel imaginar sau este formulat in scris, delimitat in timp, caracterizat prin costuri, necesitati, resurse, obstac...
Citeste in continuare...
32,00  LEI
 LEI0024

Stoc epuizat

Economisesti: 8,00 LEI 25% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

Cu totii avem teluri in viata, ne dorim sa fim, sa avem, sa ajungem, sa realizam.

Pentru unii acestea raman doar vise, pentru altii devin impliniri. Brian Tracy a ajuns la concluzia ca diferenta consta in primul rand in formularea telului.

Este un tel imaginar sau este formulat in scris, delimitat in timp, caracterizat prin costuri, necesitati, resurse, obstacole, adica este bine precizat? In primul caz plutim in ceaþa, in al doilea avem o harta, o destinatie, stim incotro ne indreptam.

Chiar si asa, avand un drum trasat, recomandarile autorului ne ajuta sa ajungem la destinatie si sa ne atingem telul mult mai repede decat am fi facut-o singuri.

Strategia din aceasta carte este verificata. Ea a stat la baza reusitei a celui care a conceput-o si de ea au beneficiat pana azi peste doua milioane de oameni din 35 de tari.

Fiecare capitol va prezinta pasii teoretici si practici necesari in atingerea telurilor: dezvoltarea increderii si a stimei de sine, depasirea obstacolelor, acceptarea provocarilor, in total douazeci si una de chei

Potentialul dvs. este ca un ocean neexplorat, plin de comori ascunse care asteapta sa fie descoperite. Daca imaginatia nu are limite, atunci nu exista limite nici pentru realizari.

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a144714
Noutate: 11 oct. 2016
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2016
Traducător: Eugen Damian
Număr de pagini: 312
Formatul cărţii: 13*20
ISBN: 978-606-588-887-6
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei