Carcassonne Big Box

în stoc
SKU
a250070
249,90 LEI
Pe scurt
Carcassonne Big Box - Lansat in anul 2000, Carcassonne a castigat rapid aprecierea criticilor, primind in 2001 distinctia de Jocul Anului. De-a lungul timpului Carcassonne a cucerit un numar tot mai mare de jucatori prin stilul captivant, varietatea in continua crestere prin extensiile sale si regulile simple de joc. Carcassonne Big Box combina jocul de baza cu unsprezece extensii: Raul, Abatele, Hanuri si catedrale, Negustori si constructori, Aparate de zbor, Depese, Bacuri, Minele de aur, Magicianul si vrajitoarea, Haiducii, Cercuri in lan, devenind astfel setul perfect de start pentru cei care vor sa incerce jocul cu un maxim de varietate. In Carcassonne Big Box veti descoperi peste 150 de cartonase de joc si sapte tipuri diferite de meeplesi (figuri speciale de joc)!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2-6
Varsta 7+ ani
Autorul Jocului Klaus-Jurgen Wrede
Durata Jocului 35 de min
Tipul de Joc Joc de strategie
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCarcassonne Big Box
Rating-ul tău

Carcassonne Big Box - Lansat in anul 2000, Carcassonne a castigat rapid aprecierea criticilor, primind in 2001 distinctia de Jocul Anului. De-a lungul timpului Carcassonne a cucerit un numar tot mai mare de jucatori prin stilul captivant, varietatea in continua crestere prin extensiile sale si regulile simple de joc. Carcassonne Big Box combina jocul de baza cu unsprezece extensii: Raul, Abatele, Hanuri si catedrale, Negustori si constructori, Aparate de zbor, Depese, Bacuri, Minele de aur, Magicianul si vrajitoarea, Haiducii, Cercuri in lan, devenind astfel setul perfect de start pentru cei care vor sa incerce jocul cu un maxim de varietate. In Carcassonne Big Box veti descoperi peste 150 de cartonase de joc si sapte tipuri diferite de meeplesi (figuri speciale de joc)!

Jocul de baza ofera o experienta unica la fiecare partida: jucatorii plaseaza cartonase de teren intr-un spatiu comun de joc si construiesc treptat un teritoriu variat. Punctele se obtin prin finalizarea celor mai multe si mai mari orase, celor mai intinse drumuri si celor mai vaste campii. Extensiile din colectia Carcassonne Big Box pot fi adaugate jocului de baza in orice combinatie dorita. Fiecare aduce cate o particularitate ce rezulta in rasturnari de situatie inedite si care duc jocul in directii noi. Intr-o partida meeplesii tai pot construi catedrale impunatoare pentru a adauga valoare oraselor tale, in alta ei se pot inalta in vazduh si pot ateriza in tinuturi noi, neexplorate, sau de ce nu, le pot face pe amandoua. Indiferent cu ce extensii alegi sa joci, vei descoperi de fiecare data strategii noi de incercat si secrete noi de descoperit. Cu atat de multe optiuni incluse, te invitam sa iei loc la masa de joc si sa explorezi tot ce are de oferit aceasta colectie bogata.
 
Continut:
 • jocul de baza Carcassonne (80 de cartonase de teren; 48 de meeplesi)
 • extensia Raul (12 cartonase de teren)
 • extensia Abatele (6 meeplesi abate)
 • extensia Hanuri si Catedrale (18 cartonase de teren; 6 meeplesi mari)
 • extensia Negustori si Constructori (24 de cartonase de teren; 6 constructori; 6 porci; 20 de jetoane cu marfuri)
 • 7 extensii exclusive:
  • Aparatele de zbor (8 cartonase de teren; 1 zar special)
  • Depese (8 cartonase cu depese; 6 mesagere)
  • Bacuri (8 cartonașe de teren; 8 bacuri din lemn)
  • Minele de aur (8 cartonase de teren; 16 lingouri din lemn; 1 cartonas de evaluare)
  • Magicianul si vrajitoarea (8 cartonase de teren; 1 magician; 1 vrajitoare)
  • Haiducii (8 cartonase de teren; 6 pioni haiduci)
  • Cercuri in lan (6 cartonase de teren)