Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

  Marina

  Nou

  O fermecătoare fantezie gotică, în care Barcelona cea misterioasă îşi spune poveştile trecutului şi devine teritoriul unor aventuri ciudate pentru o adolescentă plecată în căutarea cunoaşterii. În Barcelona de la sfîrşitul anilor ’70 se naşte prietenia stranie dintre Oscar Drai, un adolescent pasionat de miste...
  Citeste in continuare...
   LEI9529

  Stoc epuizat

  Urgent Cargus Curier: 24-48 ore

  O fermecătoare fantezie gotică, în care Barcelona cea misterioasă îşi spune poveştile trecutului şi devine teritoriul unor aventuri ciudate pentru o adolescentă plecată în căutarea cunoaşterii.

  În Barcelona de la sfîrşitul anilor ’70 se naşte prietenia stranie dintre Oscar Drai, un adolescent pasionat de mister şi aventură, şi tînăra Marina, care locuieşte cu tatăl său, pictorul Germán, într-un mic castel enigmatic. Din cîte află Oscar, cei doi ascund secrete de familie dintre cele mai întunecate, în care se amestecă imaginea unei fabrici de proteze ortopedice, cadavre readuse la viaţă, monştri şi poveşti de dragoste neobişnuite.

  „Bun venit într-o lume misterioasă, unde timpul ia turnuri diabolice, iar umbrele sînt întunecate şi infricoşătoare.” (Carlos Ruiz Zafón)

  „Carlos Ruiz Zafón este cea mai originală voce a romanului spaniol contemporan.” (La Vanguardia)

  „Iată o carte care are de toate: dragoste, mister, răzbunare şi, mai important decît orice, o poveste construită magistral.” (The Philadelphia)

  Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele produse

  Scrieți o recenzie
  Nota
  Cod Produs: a176196
  Noutate: 13 iul. 2018
  Editura: Polirom
  Data aparitiei: 2018
  Colectie: Junior Polirom
  Număr de pagini: 256
  Formatul cărţii: 130x200
  ISBN: 978-973-46-7460-2
  Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
  LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei