Nu aveți nici un articol în lista d-voastră de dorințe.

Cartea de astronomie a copiilor ed.2

de Sheryl Racine, Kathi Wagner

Cartea de astronomie a copiilor ed.2

Stiinta nu a fost niciodata mai usoara sau mai distractiva!   Deschide Enciclopedia pustilor: Cartea de astronomie a copiilor si te vei trezi calatorind prin timp intr-o nava spatiala, catre locuri in care putini oameni au ajuns! De la stele si planete la OZN-uri si extraterestri, aceasta carte exploreaza, pagina cu pagina, tot ce este dincolo de lum...
Citeste in continuare...
28,00  LEI
 LEI8023

Stoc epuizat

Economisesti: 4,20 LEI 15% discount

Urgent Cargus Curier: 24-48 ore


Stiinta nu a fost niciodata mai usoara sau mai distractiva!

 
Deschide Enciclopedia pustilor: Cartea de astronomie a copiilor si te vei trezi calatorind prin timp intr-o nava spatiala, catre locuri in care putini oameni au ajuns!
De la stele si planete la OZN-uri si extraterestri, aceasta carte exploreaza, pagina cu pagina, tot ce este dincolo de lumea pe care o cunosti atat de bine.
 
Vei descoperi si alte lucruri interesante: de ce au crezut oamenii ca Soarele se invarte in jurul Pamantului si cum au descoperit adevarul ce se afla in partea nevazuta a Lunii – cum au luat nastere galaxii precum Caleea Lactee ce le rezerva viitorul tuturor celor care locuiesc in universul nostru.
Si vei invata: cum sa-ti confectionezi propria trusa de astronom amator cum sa iti transformi camera intr-un mic cosmos – cum sa organizezi o petrecere de astronaut cum sa faci extraterestri comestibili din gelatina.
 
Calatoria in spatiu incepe in paginile acestei carti in care vei gasi jocuri si activitati ce iti vor pune la incercare mintea si abilitatile de astronom si astronaut.

 

Scrieți o recenzie
Nota
Cod Produs: a181241
Editura: Paralela 45
Data aparitiei: 2018
Număr de pagini: 144
ISBN: 978-973-47-2780-3
Citeste in continuare...Citește mai puțin ...
LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei LibHumanitas • libraria online unde cartile bune iti dau idei