Cartea lui Messer Marco Polo, zis si milionul, cetatean al Venetiei, in care se istorisesc minunatiile lumii

Epuizat din stoc
SKU
H05638
26.61 LEI
Pe scurt
Au trecut sapte sute de ani de cand primul mare calator european i-a relatat unui tovaras de inchisoare povestea lungului sau drum prin Extremul Orient. De atunci, povestea lui n-a incetat sa fascineze generatii de cititori, mai intai prin caracterul fabulos al expeditiei, apoi prin acuitatea si exactitatea observatiilor - semn al spiritului deschis spre toate zarile cu care era inzestrat negustorul venetian.
Si tocmai modernitatea aceasta a spiritului explorator pe care, in zorii Renasterii, la doar cateva decenii de la ultima cruciada, a pus-o in joc pe scena istoriei Marco Polo face ca fapta lui si povestea acestei fapte sa fie mereu actuale. Relatarea calatoriei lui are parte acum de o noua talmacire realizata dupa cele mai noi editii si intr-o minunata limba romaneasca, insotita de un pertinent cuvant inainte si un aparat critic indispensabil unei adevarate intelegeri a textului.
Grafica: Ioana Dragomirescu Mardare
Editor: Vlad Russo
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Ediția cărții I
ISBN 973-50-0823-8
Traducător Emanuel Grosu
Număr de pagini 420
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea lui Messer Marco Polo, zis si milionul, cetatean al Venetiei, in care se istorisesc minunatiile lumii
Rating-ul tău