Cartea Magului de la Eleusis la Tarot. Initiere in Marile Mistere ale Lumii

Epuizat din stoc
SKU
a224214
85.05 LEI
Pe scurt

CHRIS CANDER a absolvit Honors College, University of Houston, în orașul în care a crescut și unde trăiește în prezent, împreună cu soțul, fiica și fiul ei. De șapte ani este writer-in-residence pentru programul Writers in the Schools din Houston. Face parte din comitetul consultativ Inprint și administrează mai multe biblioteci din comunitatea ei, în cadrul mișcării Little Free Library. A debutat cu romanul 11 Stories (2013), care a câștigat Independent Publisher Gold Medal la secțiunea Popular Fiction și a fost finalist la USA Best Book Awards – General Fiction 2014. Al doilea ei roman, Whisper Hollow (2015), a fost inclus pe lista lungă pentru Great Santini Fiction Prize de către Southern Independent Booksellers Alliance și a fost nominalizat pentru Kirkus Prize – Fiction 2015. În 2019 îi apare romanul Greutatea unui pian (The Weight of a Piano; Humanitas Fiction, 2021), publicat în peste cincisprezece țări, ajuns bestseller USA Today și inclus de American Booksellers Association în Indie Next Great Reads List și November 2019 Indie Next List Now. Un nou roman care-i poartă semnătura, A Gracious Neighbor, este anunțat pentru 2022. Chris Cander a scris și o carte pentru copii, The Word Burglar, care a câștigat, în 2014, Moonbeam Children’s Book Award (argint).

Lucrarea Cartea Magului. De la Eleusis la Tarot: Inițiere în Marile Mistere ale Lumii prezintă într-un mod detaliat cum se folosește Tarotul de Marseille, nu doar pentru a ghici viitorul, ci pentru a MODELA Conștiința și Lumea. Cartea poate fi un Jurnal magic (21 de zile + 1 pe drumul Arcanelor Majore) pentru toți cei care sunt interesați de redescoperire.

Cine ești, ce arhetip manifești, de unde vii, încotro mergi, cum să-ți proiectezi realitatea pe care o dorești, cum să-ți înfrumusețezi viața, cum să rezolvi probleme sau crize existențiale, cum să depășești blocaje sau nereușite repetate…

Tarotul de Marseille este o metodă de autocunoaștere și dezvoltare personală de o profunzime excepțională și a fost folosit în premieră în psihoterapie de C.G. Jung, drept cale de accesare a subconștientului.

Tarotul vorbește limba sufletului, a inimii și te conduce prin meandrele ascunse ale ființei tale într-un mod intuitiv și cu multă înțelepciune.

După ce am studiat ani buni astrologia și mitologia, pot mărturisi că nimic nu mi-a adus atâtea revelații și înțelegeri asupra naturii umane ca acest „joc“ miraculos și fascinant.

Tarotul de Marseille, spre deosebire de divinația comună în Tarot, te poartă pe CALEA inițiatică străveche, a eroilor legendari și, atunci când lucrează cu tine, te diferențiază de marea masă a oamenilor obișnuiți, vrei nu vrei!

Devii EROUL propriei tale povești! Ai curajul să-l joci? Intră în H-ORA misterelor, până vei ieși de acolo re-generat!

Mai multe informații
EdituraLetras
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții II
ISBN 9786060715443
Traducător Cristina Nicolae
Număr de pagini 346
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea Magului de la Eleusis la Tarot. Initiere in Marile Mistere ale Lumii
Rating-ul tău